Μετάβαση σε περιεχόμενο

🌾 Σεπτέμβρης ήρθε απαλά,με χάδια και φιλιά, φέρνει μωράκια στην αγκαλιά, σαν όνειρα γλυκά. Τα φύλλα πέφτουν σιγανά, μα κάτι αρχινά, στις κοιλίτσες μεγαλώνει... η πιο γλυκιά χαρά!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Μην το λες. Έχω φίλη που γέννησε το πρώτο 36+5! Άλλες στις 38. Η αδερφή μου στις 40 ακριβώς 😅 Ποτέ δεν ξέρεις...

Ισχυει , απλά συνήθως θέλεις τον μήνα σου ειδικά στις πρωτοτοκες. Πάντα μιλάμε για ποσοστά για φυσιολογικό τοκετό . Άλλωστε η ημερομηνία είναι ΠΗΤ = το λέει και η λέξη ΠΙΘΑΝΗ ημερομηνία τοκετού 🤫 

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η marinaP είπε:

Καλό μήνα κορίτσια και από μένα! Και συγχαρητήρια στο κορίτσι μας με το θετικό τεστ. Όλα να πάνε καλά!!

Εγώ έχω Πητ 11/10, αλλά ακούω συνεχώς οτι επειδή είναι το δεύτερο ίσως έρθει πιο νωρίς ισχύει; Στον πρώτο μου  πέρσυ εκανα πρόκληση γιατί δεν άντεχα άλλο εγώ🫣 σε αυτήν θέλω να ζήσω την εμπειρία να σπανε τα νερά αλλα αυτό που λένε οτι.επειδη είναι το δεύτερο μπορεί να έρθει πιο νωρίς ισχύει; Δεν έχω φτιάξει και βαλίτσα 😁

Τίποτα δεν ισχύει. Το μωράκι σου όταν είναι έτοιμο . Αν θες να το ζήσεις τότε από 11,/ 10 βάλε +2 εβδομάδες και έχει αυτές στο μυαλό σου ώστε να μην αυτό το δεν άντεχω άλλο. Και εκεί να δεις πόσο πως θα το ζήσεις. 

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η terry1986 είπε:

@Elk Κοριτσι μου με το καλο να ερθει το τριτο σου μωρακι!

@Παρασκευαιδου εμενα με βλεπει η γυαλα σου κοριτσι μου? Με το καλο στο τριτο μπεμπινι! 

Ιανουαρίο +-3 μήνες 🥰

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...