Μετάβαση σε περιεχόμενο

🌾 Σεπτέμβρης ήρθε απαλά,με χάδια και φιλιά, φέρνει μωράκια στην αγκαλιά, σαν όνειρα γλυκά. Τα φύλλα πέφτουν σιγανά, μα κάτι αρχινά, στις κοιλίτσες μεγαλώνει... η πιο γλυκιά χαρά!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 56 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Εχε πιστη κοριτσι μου! 🙏🙏 Θα ερθει το θετικο και για μας! 3 χρονια το περιμενω.....

@Παρασκευαιδου δωσε μια προβλεψη ξανα για μας τα κοριτσια της εξωσωματικης κι οσες μεινανε απο αυτο το θεματακι! ❤️ Ριξε αλλη μια τις προβλεψεις σου! 🤭

Ιανουαρίο το πολύ θα μου κάνεις ταγκ

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Pinacolada είπε:

@Zelda  όχι είναι βρεφικος του δημου οπότε έχω να μαρκάρω τσάντα,  παγούρι ζακέτα και φαντάζομαι για διευκόλυνση καλό θα ήταν σε παπούτσια (όταν φορέσει) μπουφάν κτλ. Δεν χρειάζεται να παω μπολ με φαι, σεντόνια, πετσέτες, κτλ που βλέπω σε άλλους!

@Katiana1987 κ εμείς εχουμε αλλά τώρα πήραμε άλλο παγούρι σετ με την τσάντα... Πώς θα το στείλω το παιδί ασεταριστο? 😅🤣🤣🤣

@Παρασκευαιδου να βάλεις εσύ το επίθετο που έχεις αγόρια 😝 εγώ που θα κάνω τώρα το ΚΟΡΙΤΣΙ θα τα πάρω όλα καινούρια ΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΖΖΖΖΖΖΖΖΖ 💞💕🥳🎊🥰🤣🤣🤣🤣🤣🤣  χαχαχα 

Χχαχαχα εμένα είναι ξένος ο άντρας μου οπότε το επίθετο είτε αρσενικό είτε θηλυκό είναι ίδιο 😂😂😂😂

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Pinacolada είπε:

Σύμφωνα με αυχενική 16&2. Μπήκα και είδα μη νομίζεις ότι ξερω

Αλήθεια σε πάει με την αυχενική; 🤔 Εμένα ακόμα με πάει σύμφωνα με τον δεύτερο υπέρηχο ενώ αυχενική με είχε βγάλει ακριβώς όπως τελευταία ημερα περιόδου 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Να το μας να το μας.. 🤫🥰 με το καλοοο

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου ☺️ έκανα την αρχή ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλες κοπέλες ! 🧿

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Pinacolada είπε:

Σύμφωνα με αυχενική 16&2. Μπήκα και είδα μη νομίζεις ότι ξερω

Ααα ωραία μια χαρά είσαι ☺️🧿 σε λίγο καιρό θα αρχίσει να κλωτσάει κιόλας 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Αλήθεια σε πάει με την αυχενική; 🤔 Εμένα ακόμα με πάει σύμφωνα με τον δεύτερο υπέρηχο ενώ αυχενική με είχε βγάλει ακριβώς όπως τελευταία ημερα περιόδου 

Στο ραντεβού πριν την αυχενική με είχε δείξει μια βδομάδα μεγαλύτερο. Αυχενική έκανα σύμφωνα με αυτό το ραντεβού. Δλδ εγώ πήγα 10&4 για αυχενική και το μηχάνημα έλεγε 11&4. Οπότε έτσι το πάμε. Εσύ πόσο είσαι τώρα;

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια και από μένα! Καλό μήνα σε όλες..όσες περιμένουν το όνειρο να είναι κοντάα και το καλοκαίρι να μαλάκωσε την αναμονή..όσες είμαστε εγκυούλες να έχουμε το υγιές παιδάκι μας αγκαλιά σε αυτό το ζόρικο ταξίδι που λέγεται εγκυμοσύνηη ❤️ 

Εδώ έχει ακόμα ζέστη .. ωστόσο ο Σεπτέμβρης είναι από τους αγαπημένους μου μήνες.. Χάθηκα λίγο αλλά με έχει ταράξει στους εμετούς και τις αναγούλες...Κάθε πρωί και βράδυ κάνω εμετούς..μια μέρα που δούλευα πήρα nuperal 2 φορές..πιστεύετε δεν είναι καλό φάρμακο;; με βοήθησε πολύ αλλά φοβάμαι να το πάρω παραπάνω μέρες θέλω όσο μπορώ να το αποφεύγω..

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η sisi93 είπε:

Γεια σας κορίτσια και από μένα! Καλό μήνα σε όλες..όσες περιμένουν το όνειρο να είναι κοντάα και το καλοκαίρι να μαλάκωσε την αναμονή..όσες είμαστε εγκυούλες να έχουμε το υγιές παιδάκι μας αγκαλιά σε αυτό το ζόρικο ταξίδι που λέγεται εγκυμοσύνηη ❤️ 

Εδώ έχει ακόμα ζέστη .. ωστόσο ο Σεπτέμβρης είναι από τους αγαπημένους μου μήνες.. Χάθηκα λίγο αλλά με έχει ταράξει στους εμετούς και τις αναγούλες...Κάθε πρωί και βράδυ κάνω εμετούς..μια μέρα που δούλευα πήρα nuperal 2 φορές..πιστεύετε δεν είναι καλό φάρμακο;; με βοήθησε πολύ αλλά φοβάμαι να το πάρω παραπάνω μέρες θέλω όσο μπορώ να το αποφεύγω..

Δεν το ξέρω καθόλου, αλλά γιατί φοβάσαι; Σου είπε ο γιατρός σου να παίρνεις με επιφύλαξη; Εγώ είχα την εντύπωση ότι αυτα για τους εμετους είναι σαν αγωγή κάθε μέρα. Λάθος κάνω; Ας μας πουν τα κορίτσια που έχουν παρει

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η sisi93 είπε:

Εγώ το πήρα στην 2ο εγκυμοσύνη γιατί είχα πολλούς εμετούς με βοήθησε γιατί τους μείωσε το πήρα ένα μήνα περίπου ένα χάπι την μέρα και μετά σιγά σιγά το μείωνα σε μέρα παρά μέρα και πάει λέγοντας 

εντάξει έχει φάρμακο μέσα αν μπορείς να το αποφύγεις καλό θα είναι (εμένα αυτό μου είχε πει ο γιατρός μου )

εγώ σκέψου έκανα πολύ εμετό πήγαινα στην τουαλέτα 8 φορές την μέρα για εμετό κάποια στιγμή πήγα και κέντρο υγείας να βάλω ορο μετά άρχισα το χάπι το μείωσε σε 3 φορές και σιγά σιγά σταμάτησαν 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Εγώ το πήρα στην 2ο εγκυμοσύνη γιατί είχα πολλούς εμετούς με βοήθησε γιατί τους μείωσε το πήρα ένα μήνα περίπου ένα χάπι την μέρα και μετά σιγά σιγά το μείωνα σε μέρα παρά μέρα και πάει λέγοντας 

εντάξει έχει φάρμακο μέσα αν μπορείς να το αποφύγεις καλό θα είναι (εμένα αυτό μου είχε πει ο γιατρός μου )

εγώ σκέψου έκανα πολύ εμετό πήγαινα στην τουαλέτα 8 φορές την μέρα για εμετό κάποια στιγμή πήγα και κέντρο υγείας να βάλω ορο μετά άρχισα το χάπι το μείωσε σε 3 φορές και σιγά σιγά σταμάτησαν 

Εγώ το μαξ που έχω πάει είναι 3 φορές την ημέρα..αλλά έχω και πολλές αναγούλες..ο γιατρός μου είπε 3 την ημέρα μέχρι να σταματήσουν..αν δω ότι δεν είμαι λειτουργική και φτάσω στο μη περαιτέρω θα ξαναπάρω..έως τότε κάνω υπομονή δεν θέλω να επιβαρύνομαι με φάρμακα..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...