Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα

Βρίσκομαι στην 18 εβδομάδα κύησης

Κι λόγω χαμηλού πλακούντα  κι ύπαρξη μικρής αιμοραγιας ο γιατρός με βλέπει κάθε δύο εβδομάδας σε κάθε υπέρηχο βάζει το doopler να ακούσει καρδιά κί να δει την ομφαλικης αρτηρία 

Γνωρίζεται εάν υπάρχει πρόβλημα από τη συχνή χρήση του doopler στο έμβρυο ?

Ευχαριστώ 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• καλα μετα οπως λες… χυμα στο κυμα… δεν το συζηταμε …. το δυσκολο ειναι στα παιδικα καθισματα αυτοκινητου που εκει οντως δεν βγαινουν… μια φορα μου λερωθηκε με …… εμετο. το βγαλαμε το ανεβασαμε μπαλκονι κ ετριβα με πανακια με νερο και ντετολ με αρωμα λεμονι δεν ξερω ποση ωρα για να ξεβρωμισει…. γενικα σε ηπια βρωμια (αφου επαιρνα επι τοπου τα ψιχουλα με σκουπακι χειρος) επαιρνα βετεξ με νερο και ντετολ και το εκανα εκει τοπικα. Τωρα που ειναι να μπει νεο μωρο εκανα πρωτα τοπικα κ μετα βρηκ μονο αυτα τα μαξιλαρακια τα αποσπωμενα που μπαινουνε  εως τους 6μηνες κ τα εβαλα πλυντηριο. Αλλα γενικα ειναι ευκαιρια τωρα λογω καιρου και οσο δεν εχεις βαρυνει πολυ. καντα ολα να τα εχεις ετοιμα. 
    • Ναι ναι θα το πλύνω έτσι χαμηλά. Κ εγώ έβαζα σεντονακι στην πολύ αρχή, μετά χύμα στο κύμα. Κυριολεκτικά κιόλας καμιά φορά γιατί τον έπαιρνα και με το αυγο και με την καλαθουνα στη θάλασσα και τον άφηνα στην παραλία να κοιμηθεί πέρσι το καλοκαίρι που ήταν 3 μηνών. Φέτος το καρότσι αν μπορούσε να μιλήσει θα ουρλιαζε από τη μπιχλα! Θα στρωθω στα πλυσίματα τώρα που έχει ακόμα καλό καιρό να στεγνώσουν γρήγορα. Δε θα τα βάλω στεγνωτηριο αυτά.
    • Καλησπέρα! Εγώ έκανα στο atg access to genome. Καλή επιτυχία!
    • Απλα δεν θελει υψηλες θερμοκρασιες και πολυ στυψιμο στο πλυντηριο. Εγω ολα αυτα τα περιφερειακα απο καλαθουνες, αυγα κλπ τα βαζω στους 30 με παιδικο απορρυπαντικο και απολυμαντικο και στις 400στροφες στυψιματος. Και ποτε δεν εχουν παθει τιποτα. Οσο ειναι πολυ βρεφακι ακουμπαω κι ενα σεντονακι πανω στο αυγο που το βαζω. Δεν ξερω αν χρειαζεται… 
    • Πετάγομαι στο φλέγον θεματακι σας γιατί τελείωσαν οι διακοπές και έχω πιο πολύ χρόνο για σουσου 😂 Εμάς στο πρώτο μας είχε πει 70% κορίτσι στην αυχενικη αλλά δε φαίνεται καλά κλπ! Δεν το είχαμε πει σε κανέναν αλλά μεταξύ μας ψάχναμε ονόματα, είχα αγοράσει και 2-3 ροζ φορμακια (που μια χαρά φόρεσε το αγοράκι μου εν τέλει γιατί τα χρώματα δεν έχουν φύλο και του πήγαιναν πολύ), πριγκηπέσσα τον ανεβάζαμε, ηλιαχτίδα τον κατεβάζαμε! Και κάνω νιπτ τσουπ η πριγκηπέσσα μας έβγαλε αρχ*** 😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...