Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα διανύω την 15η βδομάδα κύησης και υποφέρω από πονοκεφάλους ,όλες οι εξετάσεις καθαρές πήγα στα επείγοντα αίμα ,νευρολόγος όλα οκ Μ είπαν είναι από την εγκυμοσύνη !!!! Είχε καμία κάτι παρόμοιο ??? 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Kateriniw είπε:

Κορίτσια καλησπέρα διανύω την 15η βδομάδα κύησης και υποφέρω από πονοκεφάλους ,όλες οι εξετάσεις καθαρές πήγα στα επείγοντα αίμα ,νευρολόγος όλα οκ Μ είπαν είναι από την εγκυμοσύνη !!!! Είχε καμία κάτι παρόμοιο ??? 

Καλησπέρα Κατερίνα μου! Το είχα εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη. Όλος ο τρίτος μήνας είχε πάει με τόσο πονοκέφαλο που έκλαιγα! Ήμουν και αρκετά φοβητσιάρα και δεν έπαιρνα ούτε ντεπόν και αδίκως ταλαιπωρούσα τον εαυτό μου. Τελικά ήταν ορμονικό και πέρασε μαχαίρι μόλις έκλεισα τον τρίτο μήνα. Περαστικά! 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Καλησπέρα Κατερίνα μου! Το είχα εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη. Όλος ο τρίτος μήνας είχε πάει με τόσο πονοκέφαλο που έκλαιγα! Ήμουν και αρκετά φοβητσιάρα και δεν έπαιρνα ούτε ντεπόν και αδίκως ταλαιπωρούσα τον εαυτό μου. Τελικά ήταν ορμονικό και πέρασε μαχαίρι μόλις έκλεισα τον τρίτο μήνα. Περαστικά! 

Ευχαριστώ κορίτσι μου ,τα ίδια και εγώ Ντέπον δεν έχω πάρει εννοείτε !!! Πολύ περίεργο πάντως στα καλά καθούμενα !!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Kateriniw είπε:

Καλησπέρα κι εγώ τα ίδια κάθε φορά που μένω έγκυος το καταλαβαίνω από τον πονοκέφαλο. Ενώ δεν έχω καθόλου πονοκεφάλους γενικά με το που μένω έγκυος με πιάνει και δεν περνάει ούτε με ντεπον. Ειδικά τους πρώτους 5 μήνες μετά συνερχομαι. 

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Eir_ma είπε:

Καλησπέρα κι εγώ τα ίδια κάθε φορά που μένω έγκυος το καταλαβαίνω από τον πονοκέφαλο. Ενώ δεν έχω καθόλου πονοκεφάλους γενικά με το που μένω έγκυος με πιάνει και δεν περνάει ούτε με ντεπον. Ειδικά τους πρώτους 5 μήνες μετά συνερχομαι. 

Καλησπέρα .... Εγώ δεν είχα μέχρι πριν τέσσερις μέρες που ξεκίνησαν 

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Kateriniw είπε:

Καλησπέρα .... Εγώ δεν είχα μέχρι πριν τέσσερις μέρες που ξεκίνησαν 

Είναι από τις ορμόνες κορίτσι μου. Μην ανησυχείς αφού έκανες και όλες τις εξετάσεις σου

Δημοσίευση

Κ εγώ το είχα τώρα στην τρίτη εγκυμοσύνη αλλά ήταν κυρίως η έλλειψη ενυδάτωσης 

επειδή θήλαζα 2 παιδιά κ ήμουν κ έγκυος (συν ότι δεν πίνω νερό πολύ εύκολα) είχα συνέχεια πονοκεφάλους 

Δοκίμασε να αυξήσεις λίγο τα υγρά βοηθάει ούτως ή άλλως αυτό στον πονοκέφαλο (όπως μου είχε πει ο γυναικολόγος όταν ψάχναμε να βρούμε λύσεις). 

με το καλό 💙

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Xrisa95 είπε:

Κ εγώ το είχα τώρα στην τρίτη εγκυμοσύνη αλλά ήταν κυρίως η έλλειψη ενυδάτωσης 

επειδή θήλαζα 2 παιδιά κ ήμουν κ έγκυος (συν ότι δεν πίνω νερό πολύ εύκολα) είχα συνέχεια πονοκεφάλους 

Δοκίμασε να αυξήσεις λίγο τα υγρά βοηθάει ούτως ή άλλως αυτό στον πονοκέφαλο (όπως μου είχε πει ο γυναικολόγος όταν ψάχναμε να βρούμε λύσεις). 

με το καλό 💙

Σ' ευχαριστώ πολύ από νερό να πιουν και οι κότες ,από πάντα έπινα πολύ 

Δημοσίευση
στις On 24/8/2025 at 5:49 ΜΜ, ο/η Kateriniw είπε:

Τους είχα κι εγώ στο πρώτο τρίμηνο! Και γενικά εχω χοντρό θέμα με ημικρανίες από μικρή, οπότε το να μη μπορώ να πάρω βαρύ παυσίπονο με τσάκισε... Να μην ταλαιπωρεις τον εαυτό του, η παρακεταμόλη είναι απόλυτα εντάξει για τα έμβρυακια. Οι γιατροί μου το είπαν, οπότε με τα ντεπον και μπόλικο νεράκι την έβγαλα εντάξει. Όσο προχωρούσε η εγκυμοσύνη δεν ξανάειχα 😀

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η KittyKat είπε:

Τους είχα κι εγώ στο πρώτο τρίμηνο! Και γενικά εχω χοντρό θέμα με ημικρανίες από μικρή, οπότε το να μη μπορώ να πάρω βαρύ παυσίπονο με τσάκισε... Να μην ταλαιπωρεις τον εαυτό του, η παρακεταμόλη είναι απόλυτα εντάξει για τα έμβρυακια. Οι γιατροί μου το είπαν, οπότε με τα ντεπον και μπόλικο νεράκι την έβγαλα εντάξει. Όσο προχωρούσε η εγκυμοσύνη δεν ξανάειχα 😀

Ευχαριστώ κορίτσι μου ,εμένα με ξεκίνησαν στο βτριμηνο,από χθες έχω και κάτι πονακια που θερίζουν , Δόξα τον Θεό όλα καλά με τον υπερυχο έκανα και καλλιέργειες και αιματολογικά και προληπτικά ξεκίνησα ζιναντολ !!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου! Εγω τα πρωινά είμαι χάλια, ανακατευομαι πολυ και μου έρχεται να κανω εμετό. Σηκώνομαι πολυ αδύναμη κ το πρώτο πράγμα που κανω ειναι να τρέξω στην κουζίνα να φάω ενα τοστ γιατί μόλις τρώω κάπως συνερχομαι. Κ τωρα την παρασκευή πρεπει να παω κι εγω για εξετάσεις αίματος και πραγματικά δεν ξέρω πως θα αντέξω χωρις να εχω φάει τοσες ωρες. Ζαλίζομαι και στο αμάξι και νηστικη θα ειναι ακομα χειρότερα. 
    • Εγώ είμαι σε αναμονή της αυχενικής που είναι την άλλη βδομάδα. Παράλληλα, τα έχω δει όλα με το ζάχαρό μου, γιατί κάποιες μετρήσεις βγαίνουν αρκετά υψηλές και ακόμη ψάχνομαι για το τι πρέπει να αφαιρέσω από το πρωινό και το βραδινό μου. Αυτά είναι ανεβασμένα μόνο. Βέβαια... χρησιμοποιώ (ακόμη) ταινίες που μου είχαν μείνει από την προηγούμενη εγκυμοσύνη, οι οποίες έληξαν τον Απρίλη. Να παίζει ρόλο αυτό και να βγαίνουν οι μετρήσεις υψηλές; Δεν ξέρω. Ψάχνομαι πάντως για να ισορροπήσω τα γεύματα.
    • Σε εμάς δεν καλύπτεται έπρεπε να πληρώσω. Μένω Γερμανία. Baden Württemberg , όμως στα 34 μου την κάλυψαν τώρα ότι και να σου πω ψέματα θα ναι γτ δεν μου έλεγε ποτέ νούμερα . Πρώτη φορά νούμερα πήρα φέτος .   έκανα στο εξωτερικό αυχενική διαφάνεια γτ είμαι σε άδεια .και papp  Στην ξαδέλφη του άντρα μου η papp είναι τέλεια και αυτήν πήραν υπόψη συν τον υπέρηχο. Δεν είμαι και 54. Το 36 είναι ένα νούμερο όπως και αυτό που είπες ότι εκτοξεύεται είναι ΟΛΑ ποσοστά και από ποσοστά ξέρω ότι ειμαστε ζευγάρι του 1% και περιμένω το 3 😬 στην Ελλάδα το έχουν λιγακι αυτό σε   ψιλό αγχωνουν και αυτό οδηγεί σε πολλές εξετάσεις.  Μην κοιτάς προ 8 χρ , γτ κυριολεκτικά έχουν αλλάξει τα πάντα! Το 2017 είχα υπέρηχο 3d με το μωρό κτλ και το 2023 με τεράστιο μωρό και δεν έχω ούτε έναν 3d. Οι ασφάλειες ΚΟΒΟΥΝ τρέλα . 
    • Γειά σας κορίτσια! Εγώ είμαι μελλοντική μανούλα Μαρτίου, κ έχω ήδη 2 μικρα παιδάκια, οπότε με αγχώνει ιδιαίτερα η έλευση του 3ου! Παρόλα αυτά παίρνω θάρρος από εσάς, και ελπίζω να τα καταφέρω! Υπομονή σε όλες μας, ειναι λιγο δύσκολο με τα μικρά όμως ειναι όμορφα χρόνια γεμάτα αγάπη 🩷🩷🩷
    • @ΜαρίαΔημήτρης φιλη μου σε θαυμαζω που εισαι τοσο δραστηρια και εχεις τοση ενεργεια φτου φτου και δινεις και πολυ ωραιο παραδειγμα στα παιδακια σου. Βαψε οτι χρειαζεται εγω συγκινουμαι πολυ οταν βλεπω φροντισμενο σχολειο. Πωπω τα μωρα εχουν ξεπεταχτει φουλ αφου και ο δικος μου ο σταλιτσας μακρυνε. @Eirinistz ο δικος μου γινεται 4 μηνων σε 4 ημερες και τρωει 120 με 150 ml 6 φορες την ημερα. Δεν μπορω να σου πω οτι κανει χαμο για φαι μπορει να ειναι και η ζεστη. Αλλα καλα φαινεται και Απ’ όσο έχω ρωτήσει την παιδίατρο μια χαρά είναι η ποσότητα αυτή. Μην ανησυχείς κάθε μωράκι έχει τη δική του όρεξη
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...