Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια μου τι κανετε; Πηγαμε στον γιατρο σημερα ειδαμε την μπεμπα 🩷 ειναι ολα καλα. Την δευτερα θα τον πάρω για να μου κλεισει το ραντεβου για την β επιπεδου. Μαλλον στις 26/11 θα το κανουμε.

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια μου!!! Μα τι ευχάριστα νέα που διαβαζω!!!! Με το καλό τα μπεμπακια μας!!!! 

Συγγνώμη που χάθηκα τόσο καιρό!!!

Εμειε κάναμε την β επιπέδου 30/10, αλλά ο μπέμπης δεν καθόταν καλά κ πήγαμε κ σε εμβρυοκαρδιολογο για υπέρηχο την επόμενη μέρα για να δει μια τομή στην καρδιά που δεν έβλεπε ο άλλος κ όλα είναι τέλεια!!! 

Απλά άργησα να το αισθανθώ κ είχα φρικάρει κ σταμάτησα να διαβάζω πράγματα στο ίντερνετ γιατί όλες οι άλλες το ενιωθαν νωρίς κ αγχωνομουν.. Όπως κ πέφτω κ σε δυσάρεστα πανω κ ειπα να απέχω κ από αυτά.. 

Όμως τον ένιωσα την Κυριακή 7 το πρωί, 23 προς 24 βδομάδα, ξύπνησα κ ήταν σαν να έκανε σεισμό στο κρεβάτι κάτω από τη μέση μου. Ξύπνησα κ τον άντρα μου κατευθείαν να βάλει το χέρι στην κοιλίτσα αλλά ακόμη δεν μπορείς να τον αισθανθείς από πανω... Ε, ήταν να μη τον νιώσω. Τώρα δε με αφήνει σε ησυχία. Βράδυ 3, 4 η ώρα... Το πρωί πάλι 7 και.... Όχι ότι με ενοχλεί το καημένο χαδακια κάνει.. Αλλά εγώ χαίρομαι κ γελάω μόνη μου σαν τη χαζή κ μετά έχω υπερένταση. Τη μέρα κάθομαι κ κάνω κ συζητήσεις μαζί του.. Παντως πρέπει να κάνει συνέχεια κολοτουμπες εκεί μέσα, δεν εξηγείται αλλιώς.. 😂 🤣 😂 

Ρε κορίτσια τι θαύμα ειναι αυτό που ζούμε!!!!!! 😊 

Εγω τον ρώτησα για το εμβόλιο της γριπης κ είπε αυτό πρέπει να το κάνω τώρα κ για μετά θα τα πούμε αργοτερα.. Οπότε το έκανα. Λογικά θα μου πει να κάνω κ τα άλλα 2 που είπατε.

Όσο για ψώνια δεν έχω κάνει τίποτα, ούτε βαψαμε το δωμάτιο.. Κ ούτε θα το βάψουμε άμεσα γιατί θα μαζεύει και ελιές ο άντρας μου όποτε είμαι λίγο ζεν... Χαζεύω διαφορά αλλά δεν έχω πάει καν να δω. Δεν έχουμε κ ένα μαγαζί της προκοπής εδώ στο Αγρίνιο.. 

Δημοσίευση
στις On 15/11/2025 at 12:09 ΜΜ, ο/η το χοντρό μπιζέλι είπε:

Ω, τι ωραία!! Συνεχίζουμε ακάθεκτες και το ίδιο και τα μωρουλίνια μας!

Δεν είναι φοβερό ότι μπορείς να δεις από τώρα κάποιες ομοιότητες; Και στον γιο μας έτσι ήταν! Από τη Β επιπέδου φαινόταν ότι μοιάζει στον μπαμπά του! Μια κοψιά είναι, ακόμα και τώρα!!

Απίστευτο πραγματικά. Ο μπαμπάς μας πήρε τηλέφωνο τους πάντες από την χαρά του.
Μου έλεγαν όλοι οι γιοι μοιάζουν με τις μαμάδες τους. Τίποτα δεν ισχύει τελικά. 😂

Δημοσίευση
στις On 15/11/2025 at 4:31 ΜΜ, ο/η melitiniღ είπε:

Εμένα κορίτσια στη β' επιπέδου δεν καθόταν καθόλου καλά, ήταν πάρα πολύ ζωηρή και η γιατρός δεν μπορούσε με τπτ να τη βγάλει φωτογραφία.. 😆 Είχε τα χέρια μονίμως στο πρόσωπο και στο στώμα.. 😆 Οπότε από ότι κατάφερε να τραβήξει δεν καταλάβαμε και πολλά.. και προφανώς και δεν μπορώ να διακρίνω καμία ομοιότητα από κανέναν.. νομίζω ότι αυτό που βλέπουμε καμία σχέση δεν θα έχει με αυτό που εν τέλη θα δούμε στην πραγματικότητα. 

Θα την δεις ολοκάθαρα αν την πιάσετε στον ύπνο . Εμάς της κουμπάρας μας ίδιο βγήκε με το 3D. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η eva96 είπε:

Κοριτσια μου τι κανετε; Την αλλη παρασκευη εχουμε την β επιπεδου. Σαν ψεμα μου φαινεται που εχω φτασει στα μισα της εγκυμοσυνης. Εσεις τι κανετε;

Άστα, @eva96 μου! Και γω, πότε έφτασα στην 25η βδομάδα δεν το έχω καταλάβει!! Όλα πηγαίνουν καλά γενικά, η ζουζούνα κάνει τις κωλοτούμπες της και χαίρομαι και γω! Εμείς στις 3 του άλλου μήνα έχουμε τον καθιερωμένο υπέρηχο! 

Πώς τα πάτε με τις ετοιμασίες; 

Με το καλό να κάνετε τη β επιπέδου!!

Δημοσίευση

Καλημερα κορίτσια.. εχθές πήγα και εγώ για υπέρηχο στην γιατρό μου, είμαστε μαμά και κόρη πολύ καλά, καλύτερα από κάθε άλλη φορά. Ο υπέρηχος ήταν πεντακάθαρος, έφυγε κάθε τι από το αιμάτωμα.. σαν να μην υπήρξε ποτέ ένα πράγμα. Η μπέμπα είναι πλέον στα 800 γραμμάρια.. μεγάλωνει πολύ καλά.. 🤗🤗🤗 Εγώ έκανα το εμβόλιο της γρίπης και τέλος Δεκεμβρίου έχω να κάνω το τριπλό. Την άλλη Παρασκευή πάω για καμπύλη ζαχάρου και 2 Δεκεμβρίου αισίως, θα κάνουμε το πρώτο μας ραντεβού στο νοσοκομείο με το γιατρό που θα αναλάβει τη γέννα.  Σήμερα κλείνω την 25η εβδομάδα, σαν ψέματα και η μπέμπα είναι πιο ζωηρή από ποτέ.. ☺️

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η το χοντρό μπιζέλι είπε:

Άστα, @eva96 μου! Και γω, πότε έφτασα στην 25η βδομάδα δεν το έχω καταλάβει!! Όλα πηγαίνουν καλά γενικά, η ζουζούνα κάνει τις κωλοτούμπες της και χαίρομαι και γω! Εμείς στις 3 του άλλου μήνα έχουμε τον καθιερωμένο υπέρηχο! 

Σε ευχαριστω πολυ ❤️ ❤️ ❤️ κοιταζω κατι φορμακια που θελω να παρω για την μπεμπα αλλα θα τα παραγγειλω μετα την β επιπεδου. Αρχες φλεβαρη θα αρχισω να πλενω ρουχα, να φτιαξω την βαλιτσα για το μαιευτηριο, να πλυνω τα καλυματα απο το καροτσι, το λικνο, απο το καθισματακι του αυτοκινητου και το ριλαξ και να αγορασω αναλωσιμα αφρολουτρο, κρεμα αλλαγης πανας, πανες κτλπ. Αστα 22 εβδομαδων ειμαι πια 🩷🩷🩷 και συνεχιζουμε ❤️❤️❤️

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα, έκανα και εγώ τη β επιπέδου. Παιδευτηκαμε αρκετά και εγώ και η γιατρός για να κάνει σωστά τις μετρήσεις. Ειχε τελείως λάθος θέση το μωρό, κοιτούσε την πλάτη μου και το κεφάλι του ήταν σφηνωμένο στα πλευρά μου. Πρόσωπο δεν καταφέραμε να δούμε αλλά λόγω απόστασης θα ξαναπάω τον Ιανουάριο. Με βεβαίωσε πως τα ζωτικά του είναι όλα εντάξει και σε γενικές γραμμές δεν έχουμε κάτι να αγχωνόμαστε αλλά θέλει να με ξαναδεί. Μας επιβεβαίωσε και το αγόρι και όλα καλά!! 

Κορίτσια δεν θυμάμαι αν σας είχα πει ότι έψαχνα σπίτι στη Θεσσαλονίκη να νοικιάσω για ένα μήνα για τη γέννα. Ότι ψάχναμε μέσα από γνωστές πλατφόρμες ήταν όλα πανάκριβα... Τελικά κλείσαμε με 1000€ ένα σπίτι αλλά και πάλι μου έχει κακοφανει... Πριν 6 χρόνια που γέννησα τη μικρή και είχαμε νοικιάσει πάλι airbnb οι τιμές ήταν αρκετά διαφορετικές... Τώρα έχουν ανέβει όλα στο Θεό. Τυχερές όσες ζείτε σε στεριά.. 

Δημοσίευση

@Mantarini κορίτσι μου όλα καλά θα είναι, θα το δεις.. το κακό ίσως στην όλη υπόθεση είναι η απόσταση που καμιά φορά δυσκολεύει τα πράγματα. Το ότι ο κόσμος που νοικιάζει σπίτια έχει ξεφύγει το ξέρουμε εδώ και πάρα πολύ καιρό τώρα, γι' αυτό κι εμείς αποφασίσαμε να γυρίσουμε στο χωριό στο πατρικό μου.. Είμαστε στην πόλη στο νοίκι και από το Φεβρουάριο λήγει το συμβόλαιο μας και έχει σκοπό να μας το αυξήσει εννοείται.. οπότε προβλέπεται μετακόμιση χειμωνιάτικη. 🥴

Είδατε και φύλο εε;; Ωραία!! Η μικρή πως το πήρε που θα έχει αδερφούλη;;

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

@Mantarini κορίτσι μου όλα καλά θα είναι, θα το δεις.. το κακό ίσως στην όλη υπόθεση είναι η απόσταση που καμιά φορά δυσκολεύει τα πράγματα. Το ότι ο κόσμος που νοικιάζει σπίτια έχει ξεφύγει το ξέρουμε εδώ και πάρα πολύ καιρό τώρα, γι' αυτό κι εμείς αποφασίσαμε να γυρίσουμε στο χωριό στο πατρικό μου.. Είμαστε στην πόλη στο νοίκι και από το Φεβρουάριο λήγει το συμβόλαιο μας και έχει σκοπό να μας το αυξήσει εννοείται.. οπότε προβλέπεται μετακόμιση χειμωνιάτικη. 🥴

Είδατε και φύλο εε;; Ωραία!! Η μικρή πως το πήρε που θα έχει αδερφούλη;;

Μια χαρά ενθουσιασμένη είναι, τον περιμένει πως και πως. Βγάλαμε και το καρότσι για να το φρεσκάρουμε και το έκανε βόλτες μέσα στο σπίτι 

Δημοσίευση

@Mantarini Τι γλυκια μωρέ η αδελφούλα!!! Να σου ζήσει κ με το καλο..!!! 

Ναι τα ενοίκια είναι χάλια πια, αφταστα. Αθήνα έψαχνε ο ανιψιός μου να νοικιάσει για 3 μήνες γιατί περνούσε εκπαίδευση στην αεροπορία να φέρει και τη γυναίκα του κ τη μικρη κ όλοι ζητούσαν 1000 ευρω+. Τελικά έμειναν με την αδελφή του στο σπίτι της, λίγο στριμωχτα αλλά μια χαρά. Τώρα νοίκιασαν σπίτι στο Βόλο για μονιμα... Κέντρο, νέα πολυκατοικία, 3 υπνοδωμάτια... 900 ευρώ. Έβρισκε σαβούρες κ τα έδιναν 700.. Εμεις ευτυχώς μένουμε χρόνια εδώ στο σπίτι αυτό κ δίνουμε λίγα ακόμη, μόνο 20 ευρώ το ανέβασε. Βέβαια κάποια στιγμή θα πάμε κ εμείς στο χωριό στο πατρικό του άντρα μου. 

Να αρχίσω να αγχώνομαι; 25η βδομάδα αλλά δεν έχω κάνει τίποτα. Ούτε στο δωμάτιο του μωρου, ούτε ρουχαλάκια να ξεδιαλεξω απο την αδελφή μου κ να δω τι άλλο θα χρειαστώ.. Μόνο καροτσι πήραμε κ αυτό επειδή βρήκαμε προσφορά κ το αποφάσισε ο αντρας μου.. Εγω έλεγα μην είναι νωρίς ακόμη; κ αν γίνει τίποτα.. Ε με κλώτσησε ο γιος μου κ με συνέφερε. 😊 😊 

Δημοσίευση
στις On 15/11/2025 at 7:53 ΜΜ, ο/η eva96 είπε:

Κοριτσια μου τι κανετε; Πηγαμε στον γιατρο σημερα ειδαμε την μπεμπα 🩷 ειναι ολα καλα. Την δευτερα θα τον πάρω για να μου κλεισει το ραντεβου για την β επιπεδου. Μαλλον στις 26/11 θα το κανουμε.

Μπράβο! Άντε με το καλό!

Δημοσίευση
στις On 21/11/2025 at 9:22 ΜΜ, ο/η το χοντρό μπιζέλι είπε:

Έλα μου ντε πως πέρασε έτσι ο καιρός. Από το πανικό και το άγχος του 1ου τριμήνου τα καταφέραμε ❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Γεια σας κοριτσια μου ομορφα πως ειστε;; Ευχαριστω για οσα μου ειπατε γιατι με πιανει απελπισια κανια φορα. Τελικα το μωρο και ο αντρας μου ειχαν κορωνοιο γιαυτο εκανε εμετο εκεινη την ημερα το μωρο. Την ιδια μερα το βραδυ εκανε πυρετο κρατησε μια μερα και μετα ευτυχως υποχωρησε. Τωρα τρωει με χαρα τα φρουτα του και βαζω και λιγη βρωμη μεσα, αλλα το λαχανικο με το κοτοπουλο δεν το τρωει δυστυχως. Μαλλον δεν του αρεσει. Ολα τα ζεσταινω και γω και του αρεσουν περισσοτερο εχετε δικιο και σε αυτο. Εσεις τι τους δινετε για μεσημεριανο; Μηπως κανω κατι αλλο και του κανει ορεξη γιατι κατα τα αλλα πινουμε ακομα μια μπουκαλα γαλα 4 φορες την ημερα. Φουσκι εχει γινει. @ΜαρίαΔημήτρης πολυ χαιρομαι π ειναι καλα η μπεμπουλα και με το καλο να χαρειτε το δεντρακι σας και του χρονου!! Εγω στολισα 7 Νοεμβρη γιατι περσι που ημουν στο κρεβατι δεν ειχα στολισει οποτε φετος να το ευχαριστηθω.
    • Έλα μου ντε πως πέρασε έτσι ο καιρός. Από το πανικό και το άγχος του 1ου τριμήνου τα καταφέραμε ❤️
    • Μπράβο! Άντε με το καλό!
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου . Εγώ εντάξει έτσι και έτσι είμαι ακόμα πονάω και το στήθος μου είναι πέτρα αλλά το παλεύω . Η αλήθεια είναι και γω ήθελα να έρθει από μόνη της αλλά δεν είχα κανένα σημάδι και η γιατρός δεν με άφηνε άλλο γιατί στην πρώτη γέννα το μωρό είχε κάνει δυστοκια. Με το καλό η μπέμπα σας 
    • @Mantarini Τι γλυκια μωρέ η αδελφούλα!!! Να σου ζήσει κ με το καλο..!!!  Ναι τα ενοίκια είναι χάλια πια, αφταστα. Αθήνα έψαχνε ο ανιψιός μου να νοικιάσει για 3 μήνες γιατί περνούσε εκπαίδευση στην αεροπορία να φέρει και τη γυναίκα του κ τη μικρη κ όλοι ζητούσαν 1000 ευρω+. Τελικά έμειναν με την αδελφή του στο σπίτι της, λίγο στριμωχτα αλλά μια χαρά. Τώρα νοίκιασαν σπίτι στο Βόλο για μονιμα... Κέντρο, νέα πολυκατοικία, 3 υπνοδωμάτια... 900 ευρώ. Έβρισκε σαβούρες κ τα έδιναν 700.. Εμεις ευτυχώς μένουμε χρόνια εδώ στο σπίτι αυτό κ δίνουμε λίγα ακόμη, μόνο 20 ευρώ το ανέβασε. Βέβαια κάποια στιγμή θα πάμε κ εμείς στο χωριό στο πατρικό του άντρα μου.  Να αρχίσω να αγχώνομαι; 25η βδομάδα αλλά δεν έχω κάνει τίποτα. Ούτε στο δωμάτιο του μωρου, ούτε ρουχαλάκια να ξεδιαλεξω απο την αδελφή μου κ να δω τι άλλο θα χρειαστώ.. Μόνο καροτσι πήραμε κ αυτό επειδή βρήκαμε προσφορά κ το αποφάσισε ο αντρας μου.. Εγω έλεγα μην είναι νωρίς ακόμη; κ αν γίνει τίποτα.. Ε με κλώτσησε ο γιος μου κ με συνέφερε. 😊 😊 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...