Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η το χοντρό μπιζέλι είπε:

Καλησπέρα, βρε κορίτσια. 18+2 σήμερα και ακόμα δεν έχω καταλάβει το ζουζουνάκι μου. Η κοιλιά βέβαια έχει παραφουσκώσει! Όταν ήμουν 5 μηνών στον γιο μου σχεδόν δεν ξεχώριζε κάτι. Τώρα έχει πάρει σχήμα. 

Στην δεύτερη εγκυμοσύνη το σώμα θυμάται και μεγαλώνει πιο γρήγορα. Εγώ το νιώθω από την προηγούμενη εβδομάδα κάτω από το ύψος του αφαλού και στα πλάγια, οχι συνέχεια, κυρίως όταν είμαι ήρεμη. Θα το καταλάβεις σύντομα!! Αύριο έχω υπέρηχο και ανυπομονώ!! 

Δημοσίευση

@το χοντρό μπιζέλι εμείς ξέρεις μαζί είμαστε.. κι εγώ το ίδιο.. δεν έχω καταλάβει ακόμη τπτ.. χώρια που έχω το αίμα να με αγχώνει... δεν ξέρω πότε θα καθαρίσω και θα φύγει αυτό το αιμάτωμα που μου προκαλεί τεράστιο άγχος.!

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

@το χοντρό μπιζέλι εμείς ξέρεις μαζί είμαστε.. κι εγώ το ίδιο.. δεν έχω καταλάβει ακόμη τπτ.. χώρια που έχω το αίμα να με αγχώνει... δεν ξέρω πότε θα καθαρίσω και θα φύγει αυτό το αιμάτωμα που μου προκαλεί τεράστιο άγχος.!

Αιμορραγία έχεις ακόμα; 

Δημοσίευση

@Mantarini ευτυχώς όχι, δεν έχω αιμορραγία. Απλά σήμερα ξεκίνησε να βγαίνει μαζί με τα ούρα ότι αίμα υπάρχει ακόμη μέσα στη μήτρα μου. Το αιμάτωμα ήταν μεγάλο οπότε δύσκολο να απορροφηθεί από τον οργανισμό και αποβάλετε τώρα με αυτό τον τρόπο. Δεν ανησυχώ, αν και σαν εικόνα είναι ανησυχητική, γιατί μίλησα και με τη γιατρό μου και μου είπε ότι είναι φυσιολογική εξέληξη όλο αυτό. Από τη στιγμή που το αίμα δεν είναι κόκκινο δεν μας ανησυχεί. Αυτό που βγάζω εγώ τώρα είναι σκούρο, σχεδόν μαύρο.. που σημαίνει παλιό αίμα που απλά πρέπει με κάποιο τρόπο να φύγει από το σώμα μου. Θα ταλαιπωρηθώ για αρκετό καιρό αλλά δεν με πειράζει αρκεί να είναι καλά η μπέμπα και να μελαγώνει. Δόξα τω Θεώ πιστεύω πως όλα καλά θα πάνε στο τέλος!!! 🙏🏼 Θα δώσει ο Θεός!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

@Mantarini ευτυχώς όχι, δεν έχω αιμορραγία. Απλά σήμερα ξεκίνησε να βγαίνει μαζί με τα ούρα ότι αίμα υπάρχει ακόμη μέσα στη μήτρα μου. Το αιμάτωμα ήταν μεγάλο οπότε δύσκολο να απορροφηθεί από τον οργανισμό και αποβάλετε τώρα με αυτό τον τρόπο. Δεν ανησυχώ, αν και σαν εικόνα είναι ανησυχητική, γιατί μίλησα και με τη γιατρό μου και μου είπε ότι είναι φυσιολογική εξέληξη όλο αυτό. Από τη στιγμή που το αίμα δεν είναι κόκκινο δεν μας ανησυχεί. Αυτό που βγάζω εγώ τώρα είναι σκούρο, σχεδόν μαύρο.. που σημαίνει παλιό αίμα που απλά πρέπει με κάποιο τρόπο να φύγει από το σώμα μου. Θα ταλαιπωρηθώ για αρκετό καιρό αλλά δεν με πειράζει αρκεί να είναι καλά η μπέμπα και να μελαγώνει. Δόξα τω Θεώ πιστεύω πως όλα καλά θα πάνε στο τέλος!!! 🙏🏼 Θα δώσει ο Θεός!

Όλα θα πάνε καλά, @melitiniღ μου! Μακάρι να μην το περνούσες αυτό το σοκ, δεν είναι και ό,τι καλύτερο, ακόμα και όταν είναι υπό έλεγχο, το αίμα τρομάζει και φέρνει πολλές ανησυχίες. Είναι πολύ καλό ότι πλέον το αίμα είναι αφυδατωμένο και σκούρο. Με το καλό να εξαφανιστεί!!!! 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Στην δεύτερη εγκυμοσύνη το σώμα θυμάται και μεγαλώνει πιο γρήγορα. Εγώ το νιώθω από την προηγούμενη εβδομάδα κάτω από το ύψος του αφαλού και στα πλάγια, οχι συνέχεια, κυρίως όταν είμαι ήρεμη. Θα το καταλάβεις σύντομα!! Αύριο έχω υπέρηχο και ανυπομονώ!! 

Αντε με το καλό ο υπέρηχος! 
Ελπίζω σύντομα να τη νιώσω την τσούπρα. Η αλήθεια είναι ότι δεν ειμαι ξάπλα και δεν χαλαρώνω πολύ, όπως έκανα στην πρώτη εγκυμοσύνη. Και ίσως γι'αυτό να μην καταλαβαίνω ακόμη. Αλλά και νωρίς το πρωί που ξυπνάω και δεν σηκώνομαι αμέσως, δεν καταλαβαίνω τίποτα. Με τον μικρό μας είχαμε πάντα την πρωινή μας καλημέρα. Πάντα ξύπναγε νωρίς μαζί μου. Τι φοβερό πράγμα;; Και τώρα τον έχω στον πάρκο και τον ακούω να ροχαλίζει (το βλέπω το μπουκωματάκι, έρχεται παλι!)

στις πριν 17 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Θετική σκέψη, όσο μπορείς! Και θα τις ακούσουμε τις τσούπρες μας, πού θα πάει;;!

Δημοσίευση
στις On 7/10/2025 at 4:52 ΜΜ, ο/η melitiniღ είπε:

Μπράβο για την ψυχραιμία. Κάθε φορά που πάω τουαλέτα μου έχει μείνει ψυχολογικό και ψάχνομαι μήπως έχω αίμα.

Δημοσίευση

Πώς είστε κορίτσια μου; Εμένα ο άντρας μου έχει στίγμα. Εγώ από όσο ξέρω δεν είχα. Έκανα εξέταση που μου είπε ο γιατρός και ναι μεν είμαι μέσα στις τιμές αλλά δεν γράφουν συμπέρασμα αν έχω ή όχι. Μου είπε η γιατρός να πάω στο Κέντρο Πρόσληψης Μεσογειακής Αναιμίας. Και να κανουμε και οι 2 εξετάσεις. 
έχει πάει κάποια κοπέλα;

Δημοσίευση
στις On 4/10/2025 at 12:24 ΜΜ, ο/η eva96 είπε:

Καλημερα κοριτσια. Τι κανετε; Γυρισαμε απο τον γιατρο. Μας βρηκε καλα και εμενα και το μωρακι. Με πολυ επιφυλαξη κατα 99% ειναι κοριτσακι 🩷

🩷🩷🩷

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Pixies είπε:

Μπράβο για την ψυχραιμία. Κάθε φορά που πάω τουαλέτα μου έχει μείνει ψυχολογικό και ψάχνομαι μήπως έχω αίμα.

Με τόσο αίμα που βλέπω κάθε μέρα εδώ και 25 μέρες θα είχα τρελαθεί αν δεν υπήρχε η ψυχραιμία και η λογική. Δεν υπάρχει στιγμή που να πάω τουαλέτα και να μην υπάρχει αίμα.. αλλά όπως είπα σημασία έχει το χρώμα και ευτυχώς το δικό μας είναι σκούρο μπορντό προς μαύρο.. οπότε είναι παλιό.. είναι από το μεγάλο αιμάτωμα που είδαμε στον υπέρηχο και πρέπει να φύγει με κάποιο τρόπο από το σώμα μου.. και ευτυχώς που φεύγει, έστω και έτσι.. μόνο να καθαρίσει η μήτρα και να μεγαλώνει το μωρό καλά, αυτό έχει σημασία πια για μένα.! Θέλοντας και μη θα πρέπει να συμφιλιωθώ με την κατάσταση και να πσραμένω ψύχραιμη. 🙏🏼 Έχει ο Θεός! 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Με τόσο αίμα που βλέπω κάθε μέρα εδώ και 25 μέρες θα είχα τρελαθεί αν δεν υπήρχε η ψυχραιμία και η λογική. Δεν υπάρχει στιγμή που να πάω τουαλέτα και να μην υπάρχει αίμα.. αλλά όπως είπα σημασία έχει το χρώμα και ευτυχώς το δικό μας είναι σκούρο μπορντό προς μαύρο.. οπότε είναι παλιό.. είναι από το μεγάλο αιμάτωμα που είδαμε στον υπέρηχο και πρέπει να φύγει με κάποιο τρόπο από το σώμα μου.. και ευτυχώς που φεύγει, έστω και έτσι.. μόνο να καθαρίσει η μήτρα και να μεγαλώνει το μωρό καλά, αυτό έχει σημασία πια για μένα.! Θέλοντας και μη θα πρέπει να συμφιλιωθώ με την κατάσταση και να πσραμένω ψύχραιμη. 🙏🏼 Έχει ο Θεός! 

Έχεις νιώσει το μωρό; Εγώ όχι ακόμα🥹

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Pixies είπε:

Πώς είστε κορίτσια μου; Εμένα ο άντρας μου έχει στίγμα. Εγώ από όσο ξέρω δεν είχα. Έκανα εξέταση που μου είπε ο γιατρός και ναι μεν είμαι μέσα στις τιμές αλλά δεν γράφουν συμπέρασμα αν έχω ή όχι. Μου είπε η γιατρός να πάω στο Κέντρο Πρόσληψης Μεσογειακής Αναιμίας. Και να κανουμε και οι 2 εξετάσεις. 
έχει πάει κάποια κοπέλα;

Μπα, δεν γνωρίζω καθόλου... Είσαι μέσα στις τιμές για να έχεις ή να μην έχεις;

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Gif-e είπε:

Ούτε εγώ έχω νιώσει κατι ακόμα, κ είναι η 3η μου εγκυμοσύνη, 18 βδομάδες 

Εγω κατι σαν να καταλαβαινω το πρωι που σηκωνομαι. Ειμαι 16 εβδομαδων σημερα.

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η Pixies είπε:

Έχεις νιώσει το μωρό; Εγώ όχι ακόμα🥹

Ούτε εγώ, μην αγχώνεσαι και να σκεφτείς αύριο κλείνω 19 εβδομάδες. Δεν ξέρω πότε θα μπορέσω να την καταλάβω.. αλλά ακόμη δεν αγχώνομαι γιατί λέω πως είναι νωρίς. 

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η eva96 είπε:

Κοριτσια πως ειστε;

Ήσυχα θα έλεγα! Πέρα δηλαδή από ένα κρύωμα που επιμένει και δε λέει να φύγει. Αλλά ευτυχώς είναι υπό έλεγχο η κατάσταση, δεν χρειάστηκε να πάρω κάτι. Είμαι σε αναμονή της Β επιπέδου που είναι σε μία βδομάδα. Αναμένω βέβαια και τη στιγμή που θα καταλάβω μια κίνηση της τσούπρας! Τίποτα! Παραείναι ήσυχη!! 

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η το χοντρό μπιζέλι είπε:

Ήσυχα θα έλεγα! Πέρα δηλαδή από ένα κρύωμα που επιμένει και δε λέει να φύγει. Αλλά ευτυχώς είναι υπό έλεγχο η κατάσταση, δεν χρειάστηκε να πάρω κάτι. Είμαι σε αναμονή της Β επιπέδου που είναι σε μία βδομάδα. Αναμένω βέβαια και τη στιγμή που θα καταλάβω μια κίνηση της τσούπρας! Τίποτα! Παραείναι ήσυχη!! 

Και εμεις ησυχα. Εχω ξεκινησει και καταλαβαινω το μωρακι και περιμενω το ραντεβου με τον γιατρο μου που ειναι αρχες νοεμβριου.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Άντε με το καλοοοοο με έναν πόνο εύχομαι όλα να πάνε κατ'ευχην ❤️❤️🙏🙏🙏🙏
    • Όχι καλέ εγώ δεν γέννησα 🤣🤣🤣 Είμαι ακόμα 33+5. Εύχομαι να τα πάρω αγκαλίτσα σε κανένα μήνα ιδανικά 🤣 Ε θα σου δώσει εναλλακτική σίγουρα και ο γιατρός!!!! Ποτέ σου είπε να τις κάνεις;
    • Κλείσαμε κ εμείς για το Σάββατο στις 1 γεννάμεεεε..κ αύριο να Μ έλεγε κορίτσια δεν αντέχω άλλο..κ κάποια είδα γεννάει πάλι Σάββατο..36.1 θα μαι
    • Εγώ την έκανα στο τρίτο παιδί μου καθαρά και μόνο γιατί στο εξωτερικό που μένω καλύπτεται από το ταμείο ✌🏻  ο γιατρός δν θεωρούσε ότι χρειάζεται αλλά επειδή δεν πληρώνεται από εμάς μου είπε να την κάνω  Το harmony θυμάμαι ήταν τώρα πόσα σύνδρομα κτλ δν ξέρω    από τη μια ευτυχώς το έκανα γιατί μετά στην β επιπέδου ανιχνεύτηκε το μωρό με κάποια καρδιολογικά προβλήματα και με απώλεια ακοής που συνεχίστηκε μέχρι και αφού γεννήθηκε. Άρα το γεγονός ότι είχα κάνει ντιπτ κ ήταν όλα οκ μας έδωσε λίγο μια ανάσα ότι μάλλον τα προβλήματα δεν αφορούσαν κάποιο σύνδρομο. Εν τέλη όντως ήταν άσχετα μεταξύ τους κ το μωρό δεν έχει κάποιο σύνδρομο.  Επειδή από το μυαλό μου περνούσαν πολλά όταν έσκαγαν τα προβλήματα ενα ένα ,εμένα προσωπικά με ξεαγχωσε αλλά όπως είπα δεν θα σκεφτόμασταν καν να την κάνουμε αν δν ήταν το ταμείο  καθώς ήταν τρίτο παιδί όλα υγιέστατα τα προηγούμενα και εγώ 29 χρόνων. Έτυχε στο τρίτο να περάσουμε λαχτάρες!  🙏🏻💪🏽
    • Λοιπόν θα σου πω... Ο δικός μου είναι σχεδόν 1,5 και το κοριτσάκι σχεδόν 2. Την πρώτη φορά που τον δάγκωσε είχε παίξει όντως beef από ότι μου είπαν, είχε δηλαδή ο δικός μου ένα παιχνίδι και πήγε η μικρή να το πάρει/να παίξει μαζί και ο δικος μου δεν το έδωσε, και όπως το τραβούσαν και οι δύο γύρισε και τον δάγκωσε. Κάτι που είναι η αναμενόμενη αντίδραση της και το ήξερα από πριν ότι μια μέρα θα συνέβαινε και σε μας. Οι δασκάλες το αντιμετώπισαν πολύ σωστα, τα χώρισαν, είπαν στο κοριτσάκι οχι το παιδάκι πόνεσε, δεν επιτρέπεται αυτό κλπ και ταυτόχρονα παρηγορησαν τον δικό μου και του έδωσαν το παιχνιδι-μηλον την Έριδος ώστε και τα δύο να καταλάβουν ποια συμπεριφορά είναι επιτρεπτή και ποια όχι. Ως εδώ καλά λοιπόν. Την επόμενη μέρα ομως, πρωί πρωί, εντελώς απρόκλητα μόλις μπήκε ο δικός μου στην τάξη έτρεξε προς το μέρος του, τον βούτηξε και τον δάγκωσε τόσο δυνατά που το παιδί έχει τώρα στο χέρι του σημάδι από 4 δόντια που έτρεξε και αίμα! Ε Κ εκεί θυμωσα, δηλαδή κάπου όπα. Μετά μου έστελναν φωτογραφίες με τον μικρούλη μου να παίζει χαρούμενα, το ξέχασε όντως αλλά τις επόμενες μέρες που ρώτησα μου είπαν "προσέχουμε κ εμείς γιατί ξέρουμε ότι το κοριτσάκι δαγκώνει άλλα κ ο μικρός σας την αποφεύγει". Οπότε χαίρομαι που προστατεύεται αλλά αυτό σημαίνει ότι μια χαρά θυμάται και πόνεσε και φοβήθηκε. Και είναι ένα κοινωνικό παιδί που δε θέλω ξαφνικά να αποφεύγει τα άλλα παιδάκια από φόβο. Ξέρεις εννοείται ότι καταλαβαίνω ότι είναι μια φυσιολογική συμπεριφορά σε αυτήν την ηλικία που δεν μπορούν ακόμα να εξωτερικευσουν τα συναισθήματα τους αλλά όχι και να το κρατάει μανιάτικο και να επιτίθεται μια μέρα μετά, είπαμε!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...