Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η το χοντρό μπιζέλι είπε:

Καλησπέρα, βρε κορίτσια. 18+2 σήμερα και ακόμα δεν έχω καταλάβει το ζουζουνάκι μου. Η κοιλιά βέβαια έχει παραφουσκώσει! Όταν ήμουν 5 μηνών στον γιο μου σχεδόν δεν ξεχώριζε κάτι. Τώρα έχει πάρει σχήμα. 

Στην δεύτερη εγκυμοσύνη το σώμα θυμάται και μεγαλώνει πιο γρήγορα. Εγώ το νιώθω από την προηγούμενη εβδομάδα κάτω από το ύψος του αφαλού και στα πλάγια, οχι συνέχεια, κυρίως όταν είμαι ήρεμη. Θα το καταλάβεις σύντομα!! Αύριο έχω υπέρηχο και ανυπομονώ!! 

Δημοσίευση

@το χοντρό μπιζέλι εμείς ξέρεις μαζί είμαστε.. κι εγώ το ίδιο.. δεν έχω καταλάβει ακόμη τπτ.. χώρια που έχω το αίμα να με αγχώνει... δεν ξέρω πότε θα καθαρίσω και θα φύγει αυτό το αιμάτωμα που μου προκαλεί τεράστιο άγχος.!

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

@το χοντρό μπιζέλι εμείς ξέρεις μαζί είμαστε.. κι εγώ το ίδιο.. δεν έχω καταλάβει ακόμη τπτ.. χώρια που έχω το αίμα να με αγχώνει... δεν ξέρω πότε θα καθαρίσω και θα φύγει αυτό το αιμάτωμα που μου προκαλεί τεράστιο άγχος.!

Αιμορραγία έχεις ακόμα; 

Δημοσίευση

@Mantarini ευτυχώς όχι, δεν έχω αιμορραγία. Απλά σήμερα ξεκίνησε να βγαίνει μαζί με τα ούρα ότι αίμα υπάρχει ακόμη μέσα στη μήτρα μου. Το αιμάτωμα ήταν μεγάλο οπότε δύσκολο να απορροφηθεί από τον οργανισμό και αποβάλετε τώρα με αυτό τον τρόπο. Δεν ανησυχώ, αν και σαν εικόνα είναι ανησυχητική, γιατί μίλησα και με τη γιατρό μου και μου είπε ότι είναι φυσιολογική εξέληξη όλο αυτό. Από τη στιγμή που το αίμα δεν είναι κόκκινο δεν μας ανησυχεί. Αυτό που βγάζω εγώ τώρα είναι σκούρο, σχεδόν μαύρο.. που σημαίνει παλιό αίμα που απλά πρέπει με κάποιο τρόπο να φύγει από το σώμα μου. Θα ταλαιπωρηθώ για αρκετό καιρό αλλά δεν με πειράζει αρκεί να είναι καλά η μπέμπα και να μελαγώνει. Δόξα τω Θεώ πιστεύω πως όλα καλά θα πάνε στο τέλος!!! 🙏🏼 Θα δώσει ο Θεός!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

@Mantarini ευτυχώς όχι, δεν έχω αιμορραγία. Απλά σήμερα ξεκίνησε να βγαίνει μαζί με τα ούρα ότι αίμα υπάρχει ακόμη μέσα στη μήτρα μου. Το αιμάτωμα ήταν μεγάλο οπότε δύσκολο να απορροφηθεί από τον οργανισμό και αποβάλετε τώρα με αυτό τον τρόπο. Δεν ανησυχώ, αν και σαν εικόνα είναι ανησυχητική, γιατί μίλησα και με τη γιατρό μου και μου είπε ότι είναι φυσιολογική εξέληξη όλο αυτό. Από τη στιγμή που το αίμα δεν είναι κόκκινο δεν μας ανησυχεί. Αυτό που βγάζω εγώ τώρα είναι σκούρο, σχεδόν μαύρο.. που σημαίνει παλιό αίμα που απλά πρέπει με κάποιο τρόπο να φύγει από το σώμα μου. Θα ταλαιπωρηθώ για αρκετό καιρό αλλά δεν με πειράζει αρκεί να είναι καλά η μπέμπα και να μελαγώνει. Δόξα τω Θεώ πιστεύω πως όλα καλά θα πάνε στο τέλος!!! 🙏🏼 Θα δώσει ο Θεός!

Όλα θα πάνε καλά, @melitiniღ μου! Μακάρι να μην το περνούσες αυτό το σοκ, δεν είναι και ό,τι καλύτερο, ακόμα και όταν είναι υπό έλεγχο, το αίμα τρομάζει και φέρνει πολλές ανησυχίες. Είναι πολύ καλό ότι πλέον το αίμα είναι αφυδατωμένο και σκούρο. Με το καλό να εξαφανιστεί!!!! 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Στην δεύτερη εγκυμοσύνη το σώμα θυμάται και μεγαλώνει πιο γρήγορα. Εγώ το νιώθω από την προηγούμενη εβδομάδα κάτω από το ύψος του αφαλού και στα πλάγια, οχι συνέχεια, κυρίως όταν είμαι ήρεμη. Θα το καταλάβεις σύντομα!! Αύριο έχω υπέρηχο και ανυπομονώ!! 

Αντε με το καλό ο υπέρηχος! 
Ελπίζω σύντομα να τη νιώσω την τσούπρα. Η αλήθεια είναι ότι δεν ειμαι ξάπλα και δεν χαλαρώνω πολύ, όπως έκανα στην πρώτη εγκυμοσύνη. Και ίσως γι'αυτό να μην καταλαβαίνω ακόμη. Αλλά και νωρίς το πρωί που ξυπνάω και δεν σηκώνομαι αμέσως, δεν καταλαβαίνω τίποτα. Με τον μικρό μας είχαμε πάντα την πρωινή μας καλημέρα. Πάντα ξύπναγε νωρίς μαζί μου. Τι φοβερό πράγμα;; Και τώρα τον έχω στον πάρκο και τον ακούω να ροχαλίζει (το βλέπω το μπουκωματάκι, έρχεται παλι!)

στις πριν 17 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Θετική σκέψη, όσο μπορείς! Και θα τις ακούσουμε τις τσούπρες μας, πού θα πάει;;!

Δημοσίευση
στις On 7/10/2025 at 4:52 ΜΜ, ο/η melitiniღ είπε:

Μπράβο για την ψυχραιμία. Κάθε φορά που πάω τουαλέτα μου έχει μείνει ψυχολογικό και ψάχνομαι μήπως έχω αίμα.

Δημοσίευση

Πώς είστε κορίτσια μου; Εμένα ο άντρας μου έχει στίγμα. Εγώ από όσο ξέρω δεν είχα. Έκανα εξέταση που μου είπε ο γιατρός και ναι μεν είμαι μέσα στις τιμές αλλά δεν γράφουν συμπέρασμα αν έχω ή όχι. Μου είπε η γιατρός να πάω στο Κέντρο Πρόσληψης Μεσογειακής Αναιμίας. Και να κανουμε και οι 2 εξετάσεις. 
έχει πάει κάποια κοπέλα;

Δημοσίευση
στις On 4/10/2025 at 12:24 ΜΜ, ο/η eva96 είπε:

Καλημερα κοριτσια. Τι κανετε; Γυρισαμε απο τον γιατρο. Μας βρηκε καλα και εμενα και το μωρακι. Με πολυ επιφυλαξη κατα 99% ειναι κοριτσακι 🩷

🩷🩷🩷

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Pixies είπε:

Μπράβο για την ψυχραιμία. Κάθε φορά που πάω τουαλέτα μου έχει μείνει ψυχολογικό και ψάχνομαι μήπως έχω αίμα.

Με τόσο αίμα που βλέπω κάθε μέρα εδώ και 25 μέρες θα είχα τρελαθεί αν δεν υπήρχε η ψυχραιμία και η λογική. Δεν υπάρχει στιγμή που να πάω τουαλέτα και να μην υπάρχει αίμα.. αλλά όπως είπα σημασία έχει το χρώμα και ευτυχώς το δικό μας είναι σκούρο μπορντό προς μαύρο.. οπότε είναι παλιό.. είναι από το μεγάλο αιμάτωμα που είδαμε στον υπέρηχο και πρέπει να φύγει με κάποιο τρόπο από το σώμα μου.. και ευτυχώς που φεύγει, έστω και έτσι.. μόνο να καθαρίσει η μήτρα και να μεγαλώνει το μωρό καλά, αυτό έχει σημασία πια για μένα.! Θέλοντας και μη θα πρέπει να συμφιλιωθώ με την κατάσταση και να πσραμένω ψύχραιμη. 🙏🏼 Έχει ο Θεός! 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Με τόσο αίμα που βλέπω κάθε μέρα εδώ και 25 μέρες θα είχα τρελαθεί αν δεν υπήρχε η ψυχραιμία και η λογική. Δεν υπάρχει στιγμή που να πάω τουαλέτα και να μην υπάρχει αίμα.. αλλά όπως είπα σημασία έχει το χρώμα και ευτυχώς το δικό μας είναι σκούρο μπορντό προς μαύρο.. οπότε είναι παλιό.. είναι από το μεγάλο αιμάτωμα που είδαμε στον υπέρηχο και πρέπει να φύγει με κάποιο τρόπο από το σώμα μου.. και ευτυχώς που φεύγει, έστω και έτσι.. μόνο να καθαρίσει η μήτρα και να μεγαλώνει το μωρό καλά, αυτό έχει σημασία πια για μένα.! Θέλοντας και μη θα πρέπει να συμφιλιωθώ με την κατάσταση και να πσραμένω ψύχραιμη. 🙏🏼 Έχει ο Θεός! 

Έχεις νιώσει το μωρό; Εγώ όχι ακόμα🥹

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Pixies είπε:

Πώς είστε κορίτσια μου; Εμένα ο άντρας μου έχει στίγμα. Εγώ από όσο ξέρω δεν είχα. Έκανα εξέταση που μου είπε ο γιατρός και ναι μεν είμαι μέσα στις τιμές αλλά δεν γράφουν συμπέρασμα αν έχω ή όχι. Μου είπε η γιατρός να πάω στο Κέντρο Πρόσληψης Μεσογειακής Αναιμίας. Και να κανουμε και οι 2 εξετάσεις. 
έχει πάει κάποια κοπέλα;

Μπα, δεν γνωρίζω καθόλου... Είσαι μέσα στις τιμές για να έχεις ή να μην έχεις;

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Gif-e είπε:

Ούτε εγώ έχω νιώσει κατι ακόμα, κ είναι η 3η μου εγκυμοσύνη, 18 βδομάδες 

Εγω κατι σαν να καταλαβαινω το πρωι που σηκωνομαι. Ειμαι 16 εβδομαδων σημερα.

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η Pixies είπε:

Έχεις νιώσει το μωρό; Εγώ όχι ακόμα🥹

Ούτε εγώ, μην αγχώνεσαι και να σκεφτείς αύριο κλείνω 19 εβδομάδες. Δεν ξέρω πότε θα μπορέσω να την καταλάβω.. αλλά ακόμη δεν αγχώνομαι γιατί λέω πως είναι νωρίς. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...