Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η eva96 είπε:

Περαστικα κοριτσι μου και ολα να πανε καλα. Ξερω οτι αν εχεις αιμορραγια σταματας το salospir τωρα οτι σου πει ο γιατρος. Παντως ο δικος μου γυναικολογος δεν θελει να μου το δωσει ακομα. Θελει να δουμε πως θα ειναι η πιεση μου και να δουμε. Ξεκινησαν τα κυνηγια; Ο δικος μου παντως δεν το σκεφτεται να παει. Ισα ισα καθεται τα σαββατοκυριακα και με βοηθαει με της δουλειές του σπιτιού και με το παιδι.

Παίζει ο άντρας μου να είναι η εξαίρεση που δεν ασχολείται με το άθλημα;; 🤠

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η το χοντρό μπιζέλι είπε:

Και εμένα ο δικός μου δεν πάει.. δεν του αρέσει καθόλου! Δεν έχει ασχοληθεί ποτέ. 

Δημοσίευση

Την καλύτερη δουλειά κάνουν κορίτσια οι άντρες σας που δεν ασχολούνται με αυτό το βάρβαρο και ακριβό σπορ! Δεν χάνουν και τπτ.. τι να κάνω εγώ που έτσι τον βρήκα.. από τον παππού στο μπαμπά και μετά στο παιδί.. έτσι πάει το βασίλειο τους!!! Η πεθερά μου βεβαία του τα έκοψε τα κυνήγια του πεθερού όταν έφτασε στο αμήν..  ήταν ένα βήμα πριν τον χωρίσει... ευτυχώς συνήλθε και κοίταξε μετά την οικογένεια του. Ο δικός μου ακόμη στον κόσμο το δικό του.. λέει ότι δεν θα κάνει αυτά που έκανε ο πατέρας του αλλά τα ίδια κάνει. Γενικά εγώ έχω καταλάβει από την πεθερά μου ότι και ο πεθερός μου έτσι λειτουργεί.. ολίγον τι παρτάκιας.. απλά η πεθερά μου το έχει πάρει απόφαση και τραβάει το κουπί όπου μπορεί μόνη της.!!! Εγώ δεν τον έχω ανάγκη το δικό μου, ότι θέλει ας κάνει, ευτυχώς έχω γονείς που με στηρίζουν πολύ. Και όταν θα ρθει η ώρα του κι αυτουνού θα μπουν τα δυο του πόδια σε ένα παπούτσι αν θέλει να κρατήσει την οικογένεια του. Τεσπα! προς το παρόν το μωρό με ενδιαφέρει.. σε αυτό δίνω την προτεραιότητα μου. 

@Mantarini για το γιατρό έχεις δίκιο, κι εγώ έναν έχω επιλέξει να ακολουθήσω. Από κι και πέρα κι αυτοί Θεοί δεν είναι.. 

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η το χοντρό μπιζέλι είπε:

Ουτε ο αδερφος μου ασχολειται. Βεβαια δεν μπορω να αδικήσω τον αντρα μου εχθες ασχοληθηκε με της δουλειες που δεν μπορω να κανω εγω.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Pixies είπε:

Έχω βγάλει 2 μελανιές χωρίς αν χτυπήσω. Η γιατρός μου έγραψε μια γενική αίματος. Έχει τύχει σε κάποια κοπέλα; 

Μπα, στο άσχετο όχι. Εχω μόνο τις μελανιές από τις ενέσεις.

στις πριν 14 λεπτά, ο/η eva96 είπε:

Εγω περιμενω να μαθω που ειμαστε αν ειναι 🩷 η αν ειναι 🩵. Μαλλον το σαββατο θα μαθουμε.

Με το καλό! Θα περιμένουμε νέα σου!

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσια όσες περιμένετε το δεύτερο μωρό σας το έχετε νιώσει;; Εγώ από εχτές είμαι σχεδόν σίγουρη ότι το νιώθω κυρίως απογευματινές ώρες. 16 εβδομάδων σήμερα

Μπαααα, πέρα από ένα βραδάκι που ήμουν ξαπλωμένη και είδα διαφορά στην κοιλιά και υπέθεσα ότι έκανε κίνηση από δεξιά στα αριστερά, δεν μου έχει ξανατύχει. Βέβαια... δεν είμαι και τόσο ξάπλα, κάθομαι πολλές ώρες στο γραφείο μου και δεν νομίζω πως θα μπορούσα να καταλάβω κάτι έτσι κι αλλιώς.

Αχ, το γλυκούλι! Τι αίσθηση Παναγία μου! 

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια μου!! Χάθηκα συγγνώμη κ μέχρι να διαβάσω τα πάντα, ξέχασα τα μισά από όσα ήθελα να πω... Τι ωραία τα νεακια σας!!! Μελανιές κ εγώ μόνο στην κοιλιά έχω, εκεί που κάνω τις αντιπηκτικες. Ακόμη παίρνω 6 utrogestan τη μέρα, δεν μου τα μείωσε, από το στόμα πάντα. Στις πρώτες εξετάσεις ήταν η εξέταση για το ήπαρ ανεβασμένη που έπαιρνα 4 τη μέρα, αλλά από την αποκόλληση κ μετά παίρνω 6!!! Βέβαια ξαναέκανα εξέταση από μόνη μου στο ενδιάμεσο κ είχε πέσει στα φυσιολογικά όρια πάλι. Τρέμω τι θα βγει από τις εξετάσεις που μου έγραψε να κάνω πριν την β επιπέδου, μαζί κ την Καμπύλη σακχάρου.. 

Εγώ είμαι 18+1 και κλείσαμε για β επιπέδου 30/10. Είχα κάνει κ τη ΝΙΠΤ κ περίμενα τα αποτελέσματα τη Δευτέρα.. Εν τω μεταξύ τους είπα ξεκάθαρα θέλω τα αποτελέσματα κ στο δικό μου μέιλ, όχι μόνο να τα στείλουν στο γιατρό. Περίμενα 2 βδομάδες, παίρνω τη Δευτέρα το βράδυ δεν καταλάβατε μου λέει, Τετάρτη θα βγουν. Έρχεται η Τετάρτη τίποτα... Πάλι τους παίρνω κατά τις εφτά, ααα τα στείλαμε στον γιατρό σας. Τεσπα με τα πολλά τα έστειλαν κ σε μένα.. Για να δω ότι δε είχε αποτέλεσμα, ότι πρέπει να γίνει επανέλεγχος γιατί το dna του μωρου δεν ήταν αρκετό σε ποσοστό στο αίμα μου. Κάτι τετοιο. Δηλαδή 17 μέρες για να μου πουν ότι δεν βγήκε αποτέλεσμα!!! Αγχώθηκα, νευρίασα, με πήραν κ τα κλάματα. Έστειλα μέιλ στο ιατρείο που ήταν κλειστό, έστειλα στο βαιμπερ της βοηθού του γιατρού κ σε αυτόν μήνυμα κανονικό. Με πήρε πρώτη η κοπέλα να μην ανησυχώ ότι συμβαίνει αρκετά συχνά κ ότι απλά πρέπει να την επαναλάβω. Μετά μου έστειλε μήνυμα ο γιατρός κ όταν του απαντούσα ευχαριστώ με πήρε κ τηλ κ με καθησυχασε κι άλλο. Μίλησα σήμερα κ κανόνισα να μου στείλουν το κιτ Αγρίνιο, να μου πάρουν εδώ αίμα κ να το στειλω με acs. Τουλάχιστον γλίτωσα ένα ταξίδι στην Αθήνα. Βέβαια ο γιατρός δεν αγχώθηκε, λέει το κάνεις κ όταν έρθεις για την β επιπέδου αλλά δεν μπορώ να περιμένω. 

Οπότε δεν ξέρω ακόμη σε ποιο team ανήκει η πιπεριτσα μας!!! Λέω από βδομάδα να πάω κ εδώ για έναν υπέρηχο να το δω γιατί ενάμισης μήνας είναι πολύς!! Πάντως η κοιλιά φούσκωσε απότομα μέσα σε λίγες μέρες.. Κ θέλω να βρω κανένα παντελόνι με λάστιχο γιατί μπήκε χειμώνας, πάνε τα φορέματα.. Αλλά φοβάμαι να πάω στα μαγαζιά, την τελευταία φορά που πήγα τον Ιούλιο έπαθα αποκόλληση.  Κ δεν το έχω νιώσει ακόμη, έχω οπίσθιο πλακούντα, δεν ξέρω αν μετράει αυτό... 

Δημοσίευση

@melitiniღ Σιδερένια τωρα κορίτσι μου!! Δεν ήξερα ρε παιδιά ότι το σαλοσπιρ τα κάνει αυτά.. 😔 Εγώ θα επέμεναν στο γιατρό μου για τις αντιπηκτικες! Εκεί Ορεστιάδα πήγαινε η ανιψιά μου κατά την εγκυμοσύνη σε μια γυναίκα κ ήταν λέει απαιχτη σαν γιατρός. Βέβαια γέννησε στο Βόλο, ήταν στρατιωτικός ο άντρας της εκεί σε εσας. 

Όσο για τον άντρα σου μη μασάς, θα το καταλαβει οταν ερθει η ώρα. Θα μπουν τα 2 πόδια σε 1 παπούτσι χωρίς να το καταλάβει. 🤣😂 Προς το παρόν απόλαυσε την περιποίηση της μανουλας σου!! Κ εγώ κάθισα στο πατρικό μου μια βδομάδα κ ήταν όλα τα λεφτά! Όχι ότι δεν με περιποιείται ο άντρας μου κ με το παραπάνω, αλλά μου είχε λείψει η φροντίδα της μανουλας κ του μπαμπά. Λογικά κ τον τελευταίο μήνα Αθήνα θα είμαι. Βέβαια μας ελειψε ο μπαμπάς μας κ τα γελάκια που κάνουμε στο κρεβάτι μας, αλλά μια βδομάδα ήταν. Δεν ξέρω τον ένα μήνα ολόκληρο τι θα κάνουμε μακριά του.. Ευτυχώς ο δικός μου δεν το έχει με το άθλημα του κυνηγιου.. Ποτέ δεν του αρεσε.. Βέβαια ασχολείται με τις ελιες του εκτός βαριών, κ από Νοέμβρη έως Γενάρη θα έχει φουλ αγροτικές δουλειές.. Αν τα  βρω σκούρα ίσως φύγω νωρίτερα για Αθήνα.. 

@Pixies αχ κορίτσι μου να πας να κάνεις τις εξετάσεις σου κ όλα καλά θα πάνε!! 💕 💕 💕 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Γειά σας κορίτσια μου!! Χάθηκα συγγνώμη κ μέχρι να διαβάσω τα πάντα, ξέχασα τα μισά από όσα ήθελα να πω... Τι ωραία τα νεακια σας!!! Μελανιές κ εγώ μόνο στην κοιλιά έχω, εκεί που κάνω τις αντιπηκτικες. Ακόμη παίρνω 6 utrogestan τη μέρα, δεν μου τα μείωσε, από το στόμα πάντα. Στις πρώτες εξετάσεις ήταν η εξέταση για το ήπαρ ανεβασμένη που έπαιρνα 4 τη μέρα, αλλά από την αποκόλληση κ μετά παίρνω 6!!! Βέβαια ξαναέκανα εξέταση από μόνη μου στο ενδιάμεσο κ είχε πέσει στα φυσιολογικά όρια πάλι. Τρέμω τι θα βγει από τις εξετάσεις που μου έγραψε να κάνω πριν την β επιπέδου, μαζί κ την Καμπύλη σακχάρου..  Εγώ είμαι 18+1 και κλείσαμε για β επιπέδου 30/10. Είχα κάνει κ τη ΝΙΠΤ κ περίμενα τα αποτελέσματα τη Δευτέρα.. Εν τω μεταξύ τους είπα ξεκάθαρα θέλω τα αποτελέσματα κ στο δικό μου μέιλ, όχι μόνο να τα στείλουν στο γιατρό. Περίμενα 2 βδομάδες, παίρνω τη Δευτέρα το βράδυ δεν καταλάβατε μου λέει, Τετάρτη θα βγουν. Έρχεται η Τετάρτη τίποτα... Πάλι τους παίρνω κατά τις εφτά, ααα τα στείλαμε στον γιατρό σας. Τεσπα με τα πολλά τα έστειλαν κ σε μένα.. Για να δω ότι δε είχε αποτέλεσμα, ότι πρέπει να γίνει επανέλεγχος γιατί το dna του μωρου δεν ήταν αρκετό σε ποσοστό στο αίμα μου. Κάτι τετοιο. Δηλαδή 17 μέρες για να μου πουν ότι δεν βγήκε αποτέλεσμα!!! Αγχώθηκα, νευρίασα, με πήραν κ τα κλάματα. Έστειλα μέιλ στο ιατρείο που ήταν κλειστό, έστειλα στο βαιμπερ της βοηθού του γιατρού κ σε αυτόν μήνυμα κανονικό. Με πήρε πρώτη η κοπέλα να μην ανησυχώ ότι συμβαίνει αρκετά συχνά κ ότι απλά πρέπει να την επαναλάβω. Μετά μου έστειλε μήνυμα ο γιατρός κ όταν του απαντούσα ευχαριστώ με πήρε κ τηλ κ με καθησυχασε κι άλλο. Μίλησα σήμερα κ κανόνισα να μου στείλουν το κιτ Αγρίνιο, να μου πάρουν εδώ αίμα κ να το στειλω με acs. Τουλάχιστον γλίτωσα ένα ταξίδι στην Αθήνα. Βέβαια ο γιατρός δεν αγχώθηκε, λέει το κάνεις κ όταν έρθεις για την β επιπέδου αλλά δεν μπορώ να περιμένω.  Οπότε δεν ξέρω ακόμη σε ποιο team ανήκει η πιπεριτσα μας!!! Λέω από βδομάδα να πάω κ εδώ για έναν υπέρηχο να το δω γιατί ενάμισης μήνας είναι πολύς!! Πάντως η κοιλιά φούσκωσε απότομα μέσα σε λίγες μέρες.. Κ θέλω να βρω κανένα παντελόνι με λάστιχο γιατί μπήκε χειμώνας, πάνε τα φορέματα.. Αλλά φοβάμαι να πάω στα μαγαζιά, την τελευταία φορά που πήγα τον Ιούλιο έπαθα αποκόλληση.  Κ δεν το έχω νιώσει ακόμη, έχω οπίσθιο πλακούντα, δεν ξέρω αν μετράει αυτό... 
    • Μπαααα, πέρα από ένα βραδάκι που ήμουν ξαπλωμένη και είδα διαφορά στην κοιλιά και υπέθεσα ότι έκανε κίνηση από δεξιά στα αριστερά, δεν μου έχει ξανατύχει. Βέβαια... δεν είμαι και τόσο ξάπλα, κάθομαι πολλές ώρες στο γραφείο μου και δεν νομίζω πως θα μπορούσα να καταλάβω κάτι έτσι κι αλλιώς. Αχ, το γλυκούλι! Τι αίσθηση Παναγία μου! 
    • Κορίτσια όσες περιμένετε το δεύτερο μωρό σας το έχετε νιώσει;; Εγώ από εχτές είμαι σχεδόν σίγουρη ότι το νιώθω κυρίως απογευματινές ώρες. 16 εβδομάδων σήμερα
    • Ήμουν με την κα Δημητράκη αλλά εφυγε και τωρα την ετ την κάναμε με τον κο Κυριακίδη! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...