Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εγώ επιτέλους έδωσα τα αποτελέσματα στη γιατρό για την αυχενική. Όλα καλά εκτός του ότι δεν αιματωνεται καλά η μήτρα και μου είπε να πάρω σαλοσπιρ. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό. Ή έστω να λυθεί με το σαλοσπιρ και να μην επηρεάσει την ανάπτυξη του εμβρύου 
    • Εγώ είμαι εργοθεραπεύτρια και εργάζομαι ως ελεύθερη επαγγελματίας! Εδώ και 10 μήνες (απ' όταν γέννησα δλδ) δουλεύω 4-5 ώρες τη μέρα οπότε είμαι καλά σε σχέση με την πρώτη εγκυμοσύνη που δούλευα κάθε μέρα 9ωρο! Στην πρώτη σταμάτησα 20 μέρες πριν γεννήσω, τώρα ανάλογα πως θα πάει. 
    • Γειά ραφ!! Είμαστε μια χαρά! Διάβασα τα νέα σου στο τοπικό του Αυγούστου! Ο μικρός έκλεισε 10 μηνών και πριν μια βδομάδα άρχισε να μπούσουλα να πιάνετε και να σηκώνεται. Ακόμα τα παλαμάκια δεν λέει να τα μάθει ούτε το γειά σου! Ακόμα. Α ξυπνάει το βράδυ για γάλα, πιο συχνά απ ότι βρέφος! 1 Σεπτεμβρίου ξεκινάει βρεφικό! Εγώ είμαι έγκυος στη  14η βδομάδα οπότε με περιμένει εμπλοκή 
    • Εγώ 20+1 και εδώ και μια βδομάδα την νιώθω κάθε μέρα σε ηρεμία όταν ξαπλώνω και εγώ! Την προηγούμενη Κυριακή την ένιωσα έντονα πρώτη φορά και το κατάλαβε και ο άντρας μου που έβαλε το χέρι του 😍 8/9 έχω β επιπέδου και δυο βδομάδες μετά στον γυναικολόγο μου.. αυτές τις μέρες θα καλέσω και την μαία να κάνουμε ένα ραντεβού!  Εγώ έχω πολύ αυξημένη ενέργεια και η αλήθεια είναι το παρακάνω λίγο με παιχνίδια και δουλειές.  Είσαι καλύτερα με το πόδι σου;;
    • Ναι ευτυχώς!! 😛 Τωρα δεν εργάζομαι γιατί είμαι σε άδεια. Εκπαιδευτικός είμαι! Έσυ?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...