Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Έχουμε άλλες μαμαδές που να περιμένουν το θαυματάκι τους τον Μάρτη του 2026;; 

Για να μαζευόμαστε να λέμε τα νέα μας

Ηρθα και εγω ❤️❤️❤️

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια! Είμαι κ εγώ μελλοντική μανούλα Μαρτίου. Εχω ήδη 2 παιδάκια από εξωσωματική, και τώρα το 3ο ήρθε απρόσμενα με φυσική σύλληψη. Ήταν μεγάλο σοκ!

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια!!! 

Και εγώ στου Μαρτίου τα μπεμπάκια ανήκω λογικά, γιατί όπως υπολογίζω την ΠΗΤ είμαι στα μέσα Μάρτη. Βέβαια και την προηγούμενη φορά η ΠΗΤ ήταν στο 1ο δεκαήμερο του Μάρτη, αλλά γέννησα τέλη Φλεβάρη. Θεωρητικά λοιπόν, ας προσθέσουμε ένα ακόμα Μαρτάκι στην ομάδα! 🤩

Δημοσίευση

Εγώ είμαι 10+4 😍

Ρε κορίτσια, ούτε μια ενόχληση, τίποτα όμως... Και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη κάτι καούρες είχα μόνο αλλά και αυτές σταμάτησαν νωρίς γιατί έπαιρνα κάτι χαπάκια. Αυτή τη φορά... Σχεδόν τίποτα. Σε σημείο να ξεχνώ ότι είμαι έγκυος! Και με ψιλοαγχώνει αυτό.

Δημοσίευση

Εγώ είμαι 9+3 σήμερα, εγώ έχω κάποιες ανακατωσουρες, αναγουλες αλλά γενικά κρατάνε λίγο... Έτσι ήμουν και στην κόρη μου. Δεν ταλαιπωρήθηκα γενικά. Έχω κάτι ενοχλήσεις χαμηλά στην κοιλιά ώρες ώρες που με κάνουν να ανησυχώ αλλά μάλλον είναι από την μήτρα που μεγαλώνει. Την Παρασκευή έχω υπέρηχο ξανά για να δούμε πως πάμε. Δεν σας κρύβω ότι όσο πλησιάζουν οι μέρες αγχώνομαι..

Δημοσίευση

Και γω στον γιο μου ταλαιπωρήθηκα ελάχιστα. Ίσως να είναι και οικογενειακό μας, γιατί και η αδελφή μου δεν είχε τις κλασικές ενοχλήσεις στις εγκυμοσύνες της. Το ίδιο και η μαμά μου. Η ανασφάλεια όμως είναι ανασφάλεια. Αγχώνομαι που αγχώνομαι με την αυχενική διαφάνεια, ήρθε και δένει και αυτό. Ακόμα και τα πονάκια που είχα το προηγούμενο διάστημα έχουν σταματήσει. Ας ελπίσουμε ότι όλα πηγαίνουν καλά!

Όλα καλά θα είναι την Παρασκευή, με το καλό τα χαμόγελα πάλι!

Δημοσίευση

Εμενα ποναει το στηθος μου και εχει πρηστει, εχω ναυτια και ανακατωσουρες, αλλες φορες υπνηλια αλλες φορες αυπνια, λιγουρες για αλμυρα κυριως, με ενοχλει το αποσμητικο μου, το αφρολουτρο του αντρα μου, το ψητο κρεας και ψαρι στα καρβουνα, το μαλακτικο ρουχων, και η ντοματες. Ελπιζω της επόμενες εβδομαδες να αισθανθω καλυτερα. Αυριο μπαινω στην 9η εβδομαδα κυησης. Την αλλη εβδομαδα που θα ειμαι 10+1 θα με δει ο γιατρος και θα κανονισουμε την αυχενικη διαφανεια.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η eva96 είπε:

Εμενα ποναει το στηθος μου και εχει πρηστει, εχω ναυτια και ανακατωσουρες, αλλες φορες υπνηλια αλλες φορες αυπνια, λιγουρες για αλμυρα κυριως, με ενοχλει το αποσμητικο μου, το αφρολουτρο του αντρα μου, το ψητο κρεας και ψαρι στα καρβουνα, το μαλακτικο ρουχων, και η ντοματες. Ελπιζω της επόμενες εβδομαδες να αισθανθω καλυτερα. Αυριο μπαινω στην 9η εβδομαδα κυησης. Την αλλη εβδομαδα που θα ειμαι 10+1 θα με δει ο γιατρος και θα κανονισουμε την αυχενικη διαφανεια.

Μάλλον είμαι τυχερή που δεν έχω τέτοια θέματα. :( Ελπίζω σύντομα να νιώσεις καλύτερα. Να κλείσει το πρώτο τρίμηνο.

Πλάκα πλάκα, μιας και το ανέφερες, η υπνηλία πάει σύννεφο... 💤 Και επίσης το στ΄ήθος τις περισσότερες φορές πονά και είναι πρησμένο. 

Δημοσίευση
στις πριν 59 λεπτά, ο/η το χοντρό μπιζέλι είπε:

Μάλλον είμαι τυχερή που δεν έχω τέτοια θέματα. :( Ελπίζω σύντομα να νιώσεις καλύτερα. Να κλείσει το πρώτο τρίμηνο.

Πλάκα πλάκα, μιας και το ανέφερες, η υπνηλία πάει σύννεφο... 💤 Και επίσης το στ΄ήθος τις περισσότερες φορές πονά και είναι πρησμένο. 

Υπομονη κοριτσια. Μετα τον 3ο μηνα περνανε τα περισσοτερα. Το μονο θεμα που εχω ειναι ο διαβητης θα με ακολουθει οσο ζω. Κανω ινσουλινη απο πριν μεινω εγκυος και διατροφη.

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η eva96 είπε:

Υπομονη κοριτσια. Μετα τον 3ο μηνα περνανε τα περισσοτερα. Το μονο θεμα που εχω ειναι ο διαβητης θα με ακολουθει οσο ζω. Κανω ινσουλινη απο πριν μεινω εγκυος και διατροφη.

Ωωωω σε καταλαβαίνω! Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη είχα διαβήτη, ευτυχώς γλίτωσα την ινσουλίνη με διατροφή και άσκηση. Στον επανέλεγχο που έκανα πριν μείνω έγκυος φάνηκε πως ο διαβήτης αφορούσε την κύηση μόνο (παρόλο που έχω αντίσταση στην ινσουλίνη). Τώρα αναμένω να πάω στον ενδοκρινολόγο μου τον Σεπτέμβρη για να κάνουμε ένα τσεκ για την παρούσα κύηση.

Σου εύχομαι δύναμη και υπομονή, ξέρω ότι είναι πολύ ζόρικος ο διαβήτης. Θα σου πρότεινα να τσεκάρεις με τον γιατρό σου μήπως μπορείς να κάνεις και πιλάτες ή κάποιο είδος ήπιας άσκησης. Είναι απίστευτα ευεργετικό!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η το χοντρό μπιζέλι είπε:

Ωωωω σε καταλαβαίνω! Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη είχα διαβήτη, ευτυχώς γλίτωσα την ινσουλίνη με διατροφή και άσκηση. Στον επανέλεγχο που έκανα πριν μείνω έγκυος φάνηκε πως ο διαβήτης αφορούσε την κύηση μόνο (παρόλο που έχω αντίσταση στην ινσουλίνη). Τώρα αναμένω να πάω στον ενδοκρινολόγο μου τον Σεπτέμβρη για να κάνουμε ένα τσεκ για την παρούσα κύηση.

Σου εύχομαι δύναμη και υπομονή, ξέρω ότι είναι πολύ ζόρικος ο διαβήτης. Θα σου πρότεινα να τσεκάρεις με τον γιατρό σου μήπως μπορείς να κάνεις και πιλάτες ή κάποιο είδος ήπιας άσκησης. Είναι απίστευτα ευεργετικό!

Με παρακολουθει διαβητολογος. Τωρα για ασκηση δεν με αφηνει ο γυναικολογος στην παρουσα φαση για να αποφύγουμε μια αποβολη. Μολις μπω στο δευτερο τριμηνο θα το συζητησουμε.

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η eva96 είπε:

Με παρακολουθει διαβητολογος. Τωρα για ασκηση δεν με αφηνει ο γυναικολογος στην παρουσα φαση για να αποφύγουμε μια αποβολη. Μολις μπω στο δευτερο τριμηνο θα το συζητησουμε.

Εύχομαι όλα να πάνε καλά! 🥰

Δημοσίευση
στις On 19/8/2025 at 6:44 ΜΜ, ο/η Mantarini είπε:

Έχουμε άλλες μαμαδές που να περιμένουν το θαυματάκι τους τον Μάρτη του 2026;; 

Για να μαζευόμαστε να λέμε τα νέα μας

Κι εγώ περιμένω τον μικρούλη μου για τον Μάρτη του 2026! Είναι υπέροχο να μπορούμε να μοιραζόμαστε τα νέα μας και να στηρίζουμε η μία την άλλη σε αυτή τη μοναδική περίοδο.

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η το χοντρό μπιζέλι είπε:

Εύχομαι όλα να πάνε καλά! 🥰

Προς το παρον ολα πανε καλα και αφου το ζαχαρο ειναι ρυθμισμενο μπορουμε να ελπιζουμε. Βεβαια στην δικη μου την περιπτωση παμε βημα βημα.

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η το χοντρό μπιζέλι είπε:

Εγώ είμαι 10+4 😍

Ρε κορίτσια, ούτε μια ενόχληση, τίποτα όμως... Και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη κάτι καούρες είχα μόνο αλλά και αυτές σταμάτησαν νωρίς γιατί έπαιρνα κάτι χαπάκια. Αυτή τη φορά... Σχεδόν τίποτα. Σε σημείο να ξεχνώ ότι είμαι έγκυος! Και με ψιλοαγχώνει αυτό.

Μην αγχώνεσαι, απλά είσαι τυχερή! Κ εμένα από τη 10η βδομάδα σταματάνε τα ενοχλητικά συμπτώματα. Εγώ σήμερα είμαι 10+4 καί εχω αυχενική 4 Σεπτεμβρίου 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η eva96 είπε:

Προς το παρον ολα πανε καλα και αφου το ζαχαρο ειναι ρυθμισμενο μπορουμε να ελπιζουμε. Βεβαια στην δικη μου την περιπτωση παμε βημα βημα.

Η καλύτερη αντιμετώπιση είναι το "βήμα βήμα"! Σε όλα! ❤️

στις πριν 1 ώρα, ο/η Gif-e είπε:

Μην αγχώνεσαι, απλά είσαι τυχερή! Κ εμένα από τη 10η βδομάδα σταματάνε τα ενοχλητικά συμπτώματα. Εγώ σήμερα είμαι 10+4 καί εχω αυχενική 4 Σεπτεμβρίου 

Και γω στις 3 του Σεπτέμβρη έχω την αυχενική! 

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια! Εγω είμαι πιο μετα απο εσάς, είμαι τον Απρίλιο αλλα λόγω καισαρικής και 2ου παιδιού μπορει να είμαι και Μάρτιο, οπότε έρχομαι στην παρέα σας! Είμαι στην 7η εβδομάδα και τωρα ξεκινάνε οι ανακατωσουρες, κάθε μερα είμαι και απο λιγο χειρότερα. Και εχω και φοβερή κουραση και υπνηλία ολη τη μερα μεχρι να φτασει το απόγευμα που αρχιζω και συνερχομαι καπως. Επίσης εχω έναν πόνο στη μέση απο πολυ νωρίς, δεν ξέρω αν σχετίζεται με την εγκυμοσύνη αλλα εδω και 3 βδομάδες παει κι έρχεται..

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η afr είπε:

Γεια σας κορίτσια! Εγω είμαι πιο μετα απο εσάς, είμαι τον Απρίλιο αλλα λόγω καισαρικής και 2ου παιδιού μπορει να είμαι και Μάρτιο, οπότε έρχομαι στην παρέα σας! Είμαι στην 7η εβδομάδα και τωρα ξεκινάνε οι ανακατωσουρες, κάθε μερα είμαι και απο λιγο χειρότερα. Και εχω και φοβερή κουραση και υπνηλία ολη τη μερα μεχρι να φτασει το απόγευμα που αρχιζω και συνερχομαι καπως. Επίσης εχω έναν πόνο στη μέση απο πολυ νωρίς, δεν ξέρω αν σχετίζεται με την εγκυμοσύνη αλλα εδω και 3 βδομάδες παει κι έρχεται..

Καλος ηρθες και με το καλο το μωρακι ❤️ υπομονη με τα συμπτώματα στον 4ο μηνα σταματανε.

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η mariarent είπε:

Κι εγώ περιμένω τον μικρούλη μου για τον Μάρτη του 2026! Είναι υπέροχο να μπορούμε να μοιραζόμαστε τα νέα μας και να στηρίζουμε η μία την άλλη σε αυτή τη μοναδική περίοδο.

Θα τα λέμε σίγουρα! Όλα να κυλήσουν όμορφα και ήρεμα!!

Δημοσίευση
στις On 21/8/2025 at 2:16 ΜΜ, ο/η mariarent είπε:

Με το καλό το μωράκι σου κορίτσι μου! Ειναι το πρώτο σου παιδακι?

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η afr είπε:

Κορίτσια όσες έχετε ήδη αλλα παιδάκια αν ειναι σε ηλικία για παιδικό σταθμό, τι θα κάνετε φέτος, θα τα στείλετε? Κι αν ναι, ολη τη χρονιά ή θα τα σταματήσετε?

Εχω ενα παιδακι ακομα που ειναι τριων χρονων. Θα τον στειλω και βλεπουμε ποτε και αν θα χρειαστει να σταματησει.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Είχα τα ίδια άγχη για την διαδικασία πριν κάνω την περίδεση.. διαβαζα κι εγώ δυσάρεστα και το άγχος μου είχε πάει στα ύψη... Αν έχεις εμπιστοσύνη στο γιατρό σου θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά! Εμένα ήταν εξειδικευμένος ο γιατρός και το μόνο που με κρατούσε να μη πέσω σε παρανοια ήταν η εμπειρία του και απλά αφέθηκα στην κρίση του και την ικανότητα του. Να το εξαντλήσεις μέχρι τέλους, χωρίς να είμαι σε καμία περίπτωση ειδήμων ούτε κατά διάνοια ίσως ακόμα και με αυτά τα χιλιοστά να μπορείς να κάνεις περίδεση η πεσσο στα χέρια ενός καλού γιατρού. Να μας λες τα νέα σου και έχεις την αμέριστη συμπαράσταση μου και τη σκέψη μου! 
    • Εγώ βρε κορίτσια να σας πω ; αγχώνομαι μη τυχόν δε παίρνει το επιθυμητό βάρος να το πω έτσι  Ναι μεν μου λέει η παιδιατρος συχνούς θηλασμούς αλλά βλέπω πως καμία φορά και το μωρο δε θέλει να φάει τόσο ή θα μου βγάλει παραπάνω γαλακι  Τώρα την Δευτέρα έχουμε ξανά για να δούμε  Επίσης έχω σκοπό να κάνω εξετάσεις, θα ρωτήσω διατροφολόγο και παιδίατρο αν θέλουν εκείνοι να δουν κάτι συμπληρωματικά λίγο του θηλασμού, είμαι στη σκέψη να συζητήσω για βιταμίνες, να πάρω κάτι γιατί βλέπω μασάω κι εγώ 
    • Όσον αφορά το πρόγραμμα του ύπνου, δεν έχω κάποια ρουτίνα που ακολουθώ, παρατηρώ και το μωρο πότε θέλει και πότε όχι  Συνήθως βέβαια εκεί 22.00 22.30 έχει κοιμηθεί ειστε σπίτι είμαστε είτε έξω, μετά κατά τις 12 ίσως μεταξυπνησει ή στις 3.00 μετά ξανά στις 6 το πρωί,  δεν έχει τόσο στάνταρ, το πρωί είναι πολύ ενεργή φουλ ενέργεια και θα κρατηθεί μέχρι τις 10.30 όπου ξανακοιμαται για 1.30 2 ώρες μετά ξανά το μεσημέρι κάνει μεγάλο ύπνο,  σε γενικές γραμμές πάει με τις δικές της ανάγκες ο ύπνος
    • Γειά σας κορίτσια, θα πάμε παιδίατρο την Δευτέρα για εμβόλια,  έχω παρατηρήσει ότι την μικρή δεν την ενοχλούν πολύ τα εμβόλια,  βέβαια την προηγούμενη φορά δώσαμε προληπτικα ντεπον, τώρα την Δευτέρα πρώτα ο Θεός δεν ξέρω αν την ενοχλήσουν 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; Ευχαριστω για τις απαντήσεις σας για τα μαλλιά γιατί αγχώθηκα κάπου ..Καλέ τι κούκλες είναι αυτές ;Να σας ζήσουν να είναι γερές και τυχερές και όλα τα μπέμπακια.Ευτυχως που τα λέμε κ εδώ κ το βγάζουμε από μέσα μας .Εμας λόγω δοντιών ;λόγω παλινδρόμησης πάλι μας κάνει κάτι περίεργα με το φαγητό ..Θα δείξει ..Αν ξεκινήσουμε τις φρουτόκρεμες στον 5ο μήπως έτσι λίγο δούμε φως .Δεν ξέρω .Εγω πιστεύω όσον αφορά για το αν γυρνάει αν βγάζει κραυγές αν κάνει χαμόγελα είναι στο κάθε παιδί .Δε λέω να πάει δυο χρονών αλλά το κάθε παιδί έχει τους χρόνους του .Μπορει εμένα πχ να μην κανει κραυγές ή να μην μιλάει κλπ κλπ και να μιλήσει μετά από ένα μήνα δε σημαίνει κάτι αυτό .Έτσι νομίζω και έτσι θέλω να το αντιμετωπίζω προφανώς αν δω ότι κάτι δε μου αρέσει θα το πω στον γιατρό .Οσον αφορά τα εμβόλια εμένα με ντεπόν είναι οκ .Δεν έχει κάνει κάτι προς ώρας τώρα που θα γυρίσουμε όμως έχουμε εμβόλια οπότε θα δούμε πάλι πως θα πάει .Να περνάτε τέλεια !!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...