Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @Rena92 η μαια μου είπε κ το γκαβισκον ειδικά το μασωμενο κανει δουλεια αλλα προσωπικα δεν το εχω δοκιμασει με πιανουν τα μαλοξ.. Εχω ξεκινήσει απο τις 34 μπάλα κ κέγκελ αλλα ειδικά μεχρι την περασμένη βδομαδα εκανα πολυ λίγες φορές διότι είχα τρελό θεμα με το ισχίο μου δεν μπορούσα ουτε να περπατήσω... Παντως αν θέλει να εμπεδωθεί θα εμπεδωθεί εχω καταληξει,με την Σμαράγδα χτυπιόμουν αλύπητα 1μιση μήνα με περπάτημα μπάλα σεξ κ οτι αλλο μου είχαν πει κ δεν ήθελε να κατεβει 🤣 
    • Αχ εμένα έχει πέσει η κοιλιά πολύ και δεν ξέρω γιατί συνεχίζει το πρόβλημα! 11/1 έχω ΠΗΤ και από Κυριακή που θα είμαι 36 εβδομάδων ξεκινάω περπάτημα 1 ώρα την ημέρα και βλέπουμε! Εσυ;;
    • @Rena92 2800🥰Τι ωραία νέα!!!Υπομονη με το στομάχι,το πέρασα αλλα για κάποιο λόγο πέρασε κ ας ειναι ο μπεμπης πολυ ψηλά ακομη.. Ποτε εχεις ΠΗΤ; Ξεκίνησες ασκήσεις,περπάτημα κ.λπ;
    • Κορίτσια πραγματικά όπως το πε η @Diwni, πότε γεννησαμε πότε τα μωράκια μας έχουν μεγαλώσει τοοοσο , περνάει τόσο γρήγορα ο καιρός , σαν χθες θυμάμαι τη μπουμπού που ήταν μια μπουκιά και τώρα είναι τόσο διαφορετική ❤️ έρωτας η σκατουλιτσα ❤️
    • @ΜαρίαΔημήτρηςβρε κορίτσι μου τι είναι αυτό που περάσατε με τη μικρούλα πωπω,  εύχομαι να μεινει ως μια κακή ανάμνηση όλο αυτό 
  • Προσθήκη...