Μετάβαση σε περιεχόμενο

Με ζέστη, κοιλίτσα και μωρού κλωτσιές, ζούμε Αυγουστιάτικες στιγμές! ⛱️☀️🧸

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια! Να ρωτήσω αν κάποια έχει αντίστοιχη εμπειρία. Η αιματολογος μου είπε να βάλω ενδοφλέβιο σίδηρο γιατί πέφτει γενικά αιμοσφαιρίνη και φεριτινή και απ' ότι φαίνεται δεν κάνω καλή απορρόφηση. Απλά μου είπε μαζί με το σίδηρο βάζουν και αντιπυρετικό τύπου παρακεταμολη και αντισταμινικο τύπου fenistil για να μην κάνεις καμιά αλλεργία κλπ. Βέβαια κι άλλες κοπέλες το έχουν κάνει αλλά γενικά όταν ακούω για φάρμακα πόσο μάλλον στην εγκυμοσύνη με αγχώνει. Έχει βάλει ποτέ καμία σας έτσι σίδηρο; 

• Απαντήσεις 415
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια εχθές και σήμερα το πρωί σηκώνομαι και έχω εκκρίσεις ροζ-καφέ και βλένα κόκκινη στο σκούπισμα, μετά μέσα στη μέρα σταματάει, δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να είναι. Δεν είπα κάτι στη γιατρό ακόμη γιατί θεωρώ πως δεν είναι κάτι σοβαρό αφού παίρνω τα φάρμακα μου κανονικά και δεν έχω κάποιο άλλο ανησυχητικό σύμπτωμα. Κολπικά χρησιμοποιώ μόνο το βράδυ ένα utrogestan. Λέτε να κάνει αυτό τη ζημιά;;

Εμένα μου έχει πει η δική μου να της στέλνω και φωτογραφίες για να μπορεί να κρίνει σωστά. Παρτην ένα τηλέφωνο μπορεί να σου πει να πάρεις μεγαλύτερη δόση utrogestan. 
Αν έχεις παγιδευμένο αιμα στο τράχηλο μπορεί. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Γεια σας κορίτσια! Να ρωτήσω αν κάποια έχει αντίστοιχη εμπειρία. Η αιματολογος μου είπε να βάλω ενδοφλέβιο σίδηρο γιατί πέφτει γενικά αιμοσφαιρίνη και φεριτινή και απ' ότι φαίνεται δεν κάνω καλή απορρόφηση. Απλά μου είπε μαζί με το σίδηρο βάζουν και αντιπυρετικό τύπου παρακεταμολη και αντισταμινικο τύπου fenistil για να μην κάνεις καμιά αλλεργία κλπ. Βέβαια κι άλλες κοπέλες το έχουν κάνει αλλά γενικά όταν ακούω για φάρμακα πόσο μάλλον στην εγκυμοσύνη με αγχώνει. Έχει βάλει ποτέ καμία σας έτσι σίδηρο; 

Κορίτσι στην πρώτη εγκυμοσύνη ήταν να βάλω ενδοφλέβια το σίδηρο γιατί ήταν στα τάρταρα αλλά ο γιατρός μου μου αύξησε τη δόση από το στόμα πρωί βράδυ και κατάφερα και το ανέβασα μια μονάδα.. ήμουν λίγο πριν τη γέννα οπότε δεν προχωρήσαμε στο ενδοφλέβιο. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Pixies είπε:

Υπάρχει κάποια κοπέλα που έχει κάνει ήδη την αυχενική διαφάνεια. Θέλω αν μπορεί να μου πει σε ποια εβδομάδα την έκανε;  Ευχαριστώ ☺️ 

Την 12η εβδομάδα θα την κάνω εγω

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Pixies είπε:

Υπάρχει κάποια κοπέλα που έχει κάνει ήδη την αυχενική διαφάνεια. Θέλω αν μπορεί να μου πει σε ποια εβδομάδα την έκανε;  Ευχαριστώ ☺️ 

Εγώ την έκανα 12+5 

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Pixies είπε:

Εγώ είχα πάει 13 εβδ να την κάνω 

Δημοσίευση
στις On 17/8/2025 at 8:12 ΜΜ, ο/η Tonakiv είπε:

Αχ ψυχή μου όμορφη!!!!!!! Έγινε ενός!!!! Απίστευτο!!!!😍😍 Χρόνια της πολλά!!! Να είναι πάντα γερή, τυχερή κι ευλογημένη!!!! Κι εσύ δίπλα της υγιής να την βοηθάς και να την καμαρώνεις!!!!! ❤️❤️❤️

στις On 18/8/2025 at 7:33 ΜΜ, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Γερή δυνατή με υγεία εύχομαι μέσα απ' την καρδούλα μου να είναι πάντα ευτυχισμένη 

στις On 18/8/2025 at 10:45 ΜΜ, ο/η Diwni είπε:

@Katiana1987 @Elk πολύχρονα τ παιδακια σας! Γερα κ ευτυχισμένα!

@evaa__ εγω παλι θα σ προτεινα να απαντησεις μς ειλικρίνεια. Δ έχεις λόγο να ντρέπεσαι για κατι. Άσε π μετά δ θα ξέρει απο που να το μαζέψει. Ναι θέλουμε αλλα δ ερχεται. Ναι θέλουμε αλλα ειχα μια δυο τρεις αποβολες. Δ ειναι κακό. Ούτε η 1η εισαι ούτε η τελευταία. Αυτή ειναι η αλήθεια σου κι αυτήν θα πρέπει να λες. Ισως εκπλαγείς αν αρχίσουν να σ λένε για δυσκολίες συλληψης π είχαν οι ίδιες η για αποβολες τις οποίες δ γνώριζες. 

Σας ευχαριστώ κορίτσια μου πάρα πολύ για τις ευχές σας. Να είστε καλά. 

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Pixies είπε:

12 + 5 και γώ και ουσιαστικά ήταν 13 ακριβώς καθώς μου άλλαξε την ΠΗΤ ο εμβρυομητρικός.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Pixies είπε:

Και ένα 13 μου είπε. Οπότε καλά είμαι δεν είμαι αργά;!

Οχι δεν είναι εγώ κανονικά με βάση την περίοδο ήμουν 13+6 αλλά επειδή ήμουν 6 μέρες πίσω επειδή κάνω αργά ωορρηξία άλλαξε ημερομηνία και στην αυχενική έγραφε 13 εβδ.. τώρα είναι 12 μηνών η μικρή ☺️

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου πώς είστε???εγώ σε αναμονή περιόδου αλλά με περίεργα συμπτωματάκια...Ο μικρούλης μου για όσες δεν θυμάστε είναι πλέον 12 ½ μηνών και μπορεί σύντομα να αποκτήσει αδερφάκι κάτι που δε σας κρύβω με βρισκει απροετοίμαστη!!

Ποιες έχετε τώρα στα κοντά γιατρό??

@melitiniღ μου πως είσαι???

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια.! Τι κάνετε; Εγώ τελικά εχθές το βράδυ πήρα το utrogestan από το στόμα και όχι κολπικά για να δω αν θα υπάρξει κάποια διαφορά σήμερα το πρωί και όντως υπάρχει. Δεν είχα τπτ, ούτε από βλένα κόκκινη, ούτε από εκκρίσεις ροζ-καφέ, απολύτως τπτ.. θεωρώ λοιπόν ότι τα ροζ που είχα δύο μέρες τώρα μόνο το πρωί ήταν από αυτό το πράγμα. Έχει ευαισθησία ο κόλπος λογικά και σπάνε ίσως κάποια αγγειάκια με την πίεση.

@Demy93 καλά είμαι κορίτσι μου! Τουλάχιστον σήμερα δεν έχω κάτι & ελπίζω και το μπεμπάκι μου να είναι γερό και να μεγαλώνει σωστά.!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Το είχα ξεχάσει, ναι εκεί πάει νωρίτερα αλλά και πάλι όλα καλά θα πανε!!!! Κάθε μέρα στην κοιλιά είναι κέρδος αγάπη. Επειδή τότε λόγω τραχήλου είχα τεράστιες πιθανότητες για προωρότητα και το έψαχνα πάρα πολύ αυτό που ισχύει είναι πως κάθε μια επιπλέον μέρα στην κοιλιά είναι -3 από τη ΜΕΝΝ. Φίλη μου γέννησε τα δίδυμα 31 εβδομάδων και έμειναν στη μονάδα μόνο κ μόνο λόγω πρωτοκόλλου μέχρι να φτάσουν τις 37 εβδομάδες θεωρητικά. Ήταν μπαμπάτσικα τα αγόρια της και δεν είχαν κανένα θέμα... 
    • Όχι δεν έχει προγραμματιστεί ακόμα τπτ..απλά δεν της άρεσε γτ είχα πολύ αμνιακό Μ πΕ υγρό..μη σπάσουν τα νερά..έκοψα ζάχαρη κ αλάτι κ την Πέμπτη πάω στον εμβρυολογο θα το δούμε κ καλύτερα το αμνιακό..
    • Τα δικά μου είναι άλλη περίπτωση.. λόγο το ότι είναι στον ίδιο σάκο με ένα πλακούντα λέει 32 με 34 εβδομάδα το πολύ να πάνε αυτές οι εγκυμοσύνες..δλδ όγδοο..αλλά η γυναικολόγος μου είπε μακαριιι αλλά δεν την είδα κ τόσο αισιοδοξη να φτάσω δλδ έως μέσα Οκτωβρίου..αυτό με αγχωσε λίγο αλλά θα δείξει ποσο θα αντέξει το σώμα μ..θα προσπαθήσω να τα χω όλα έτοιμα..
    • Μπράβο τέλεια και σε σένα !!!Μεγαλώσανε τα μπεμπινια μας !!! Άντε κοντεύουμε σιγά σιγά !!!! 🥰🥰
    • Μάλλον είμαι τυχερή που δεν έχω τέτοια θέματα.  Ελπίζω σύντομα να νιώσεις καλύτερα. Να κλείσει το πρώτο τρίμηνο. Πλάκα πλάκα, μιας και το ανέφερες, η υπνηλία πάει σύννεφο... 💤 Και επίσης το στ΄ήθος τις περισσότερες φορές πονά και είναι πρησμένο. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...