Μετάβαση σε περιεχόμενο

Με ζέστη, κοιλίτσα και μωρού κλωτσιές, ζούμε Αυγουστιάτικες στιγμές! ⛱️☀️🧸

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις On 9/8/2025 at 2:11 ΠΜ, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Μπράβο κοριτσάκι μου γλυκό. Αχ αυτη η ανακούφιση. Εγώ είμαι -5 μέρες αλλά οκ δεν σκαμε . Και να δες έφτασα 11+3 σήμερα 😘 ακούω και καρδούλα με το μηχάνημα μου και έχω την ηρεμία μου 

Εγώ έχω μια απορία σου άλλαξε Πητ ; Γτ σε εμένα στον Δεύτερο υπέρηχο που με έβγαλε μικρότερη εβδ μου άλλαξε την ημερομηνία. 

Βρε αγάπη μου, σε έχω ξαναρωτήσει... πες μας ποιο μηχάνημα έχεις. ΑΝ ξαναμείνω ποτέ έγκυος να ξέρω! Σε παρακαλώ Ελπιδάκι μου γλυκό!!!

• Απαντήσεις 357
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κορίτσια μου γλυκά, ξέρω πως χάθηκα αρκετά αλλά... τη Δευτέρα 11/8 επιτέλους μετά απο 35 μέρες επιστρέψαμε σπίτι μας με την Ισμήνη-Μαρία! Ακόμα βέβαια καθαρίζω και πλένω αλλά τουλάχιστον είμαστε στο χώρο μας! 

Προχθές Παρασκευή 15/8, η μπουμπού μου έγινε ενός έτους και έχω τρελαθεί!!! Της έκανα ένα μικρό πάρτι γενεθλίων και το χάρηκα πολύ. Κουράστηκα αλλά όταν την είδα να βλέπει τα μπαλόνια και πως είναι το επίκεντρο... γέλασε τόσο πολύ που τα ξέχασα όλα! IMG_20250815_234204_426.thumb.jpg.97d259ace434faaa2c7b03d832f788eb.jpg

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια σε όλα τα νέα θετικά τεστάκια και υπομονή στις εγκυούλες μας!!! Ψυχραιμία κορίτσια μου! 

Σας σκέφτομαι να ξέρετε... απλά είμαι λίγο ζορισμένη με το σπίτι τώρα! Φιλιά πολλά!

Δημοσίευση
στις πριν 58 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Κορίτσια μου γλυκά, ξέρω πως χάθηκα αρκετά αλλά... τη Δευτέρα 11/8 επιτέλους μετά απο 35 μέρες επιστρέψαμε σπίτι μας με την Ισμήνη-Μαρία! Ακόμα βέβαια καθαρίζω και πλένω αλλά τουλάχιστον είμαστε στο χώρο μας! 

Προχθές Παρασκευή 15/8, η μπουμπού μου έγινε ενός έτους και έχω τρελαθεί!!! Της έκανα ένα μικρό πάρτι γενεθλίων και το χάρηκα πολύ. Κουράστηκα αλλά όταν την είδα να βλέπει τα μπαλόνια και πως είναι το επίκεντρο... γέλασε τόσο πολύ που τα ξέχασα όλα! IMG_20250815_234204_426.thumb.jpg.97d259ace434faaa2c7b03d832f788eb.jpg

Α και γιορτή και γενέθλια μαζί ❤️ Να την χαίρεσαι κορίτσι μου 😊 Χαίρομαι που γυρίσατε σπίτι σας! Σαν το σπίτι μας πουθενά (και ας θέλει και καθάρισμα 😅) Φιλιά στην μπουμπού σου 😘

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

Κορίτσια πως είστε; Εύχομαι να περάσατε όμορφα αυτές τις μέρες!Ηθελα να ρωτήσω βρίσκεστε και εσείς συχνά αντιμέτωπες με αδιακριτες ερωτήσεις/φράσεις περι εγκυμοσύνης ή εγω εχω τη μυγα και μυγιαζομαι.."Τι κάθεσαι, βάλε μπρος περνάν τα χρόνια"...Ειπε η κυρία που γνωριζε κιολας για την αποβολή μου..και ηθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί μπροστά στο κόσμο..Ξερω οτι δεν πρέπει να επηρεαζομαστε απο τέτοιου είδους σχολια αλλα στιγμιαια ειναι αδύνατον..Καλη μου γυναίκα ξερεις τι περναω κάθε μήνα πάνω απο ενα αρνητικό τεστ για τόσο καιρό;Εσυ καλοπροαίρετα "θελω" να πιστεύω το λες αλλα έρχεσαι και στριβεις το μαχαίρι στη πληγή, που τοσο προσπαθήσω να κρύψω. Συγνώμη για το κατεβατο αλλα θα σκάσω 

@evaa__ να τους απαντάς οπως τους αξίζει μη κρατάς τους τύπους αυτοί οι άνθρωποι δε καταλαβαίνουν απο ευγένεια. Σου φτάνουν τα δικά σ δε θα σκας και με το τι λέει ο καθένας..ούτως ή άλλως όλοι αυτοί π γίνονται πικρόχολοι, είναι απλά αποτυχημένοι στα υπόλοιπα κι απλά επικεντρωνονται στο ένα και μόνο π έχουν καταφέρει οι ίδιοι. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eliza Kats είπε:

Α και γιορτή και γενέθλια μαζί ❤️ Να την χαίρεσαι κορίτσι μου 😊 Χαίρομαι που γυρίσατε σπίτι σας! Σαν το σπίτι μας πουθενά (και ας θέλει και καθάρισμα 😅) Φιλιά στην μπουμπού σου 😘

Το Μαρία θα το γιορτάζει της Φανερωμένης εδώ, είναι η πολιούχος του νησιού και γιορτάζει του Αγίου Πνεύματος. 

Όντως βρε παιδί μου... Ενώ η φίλη μου που με φιλοξένησε, είναι θησαυρός και τα πάει ΆΨΟΓΑ με το παιδάκι μου... σαν το σπίτι μου, πουθενά! 

Θα της τα δώσω και με τόκο, να είσαι σίγουρη!!!😘😘😘🦄🦄🦄🌈🌈🌈

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

Κορίτσια πως είστε; Εύχομαι να περάσατε όμορφα αυτές τις μέρες!Ηθελα να ρωτήσω βρίσκεστε και εσείς συχνά αντιμέτωπες με αδιακριτες ερωτήσεις/φράσεις περι εγκυμοσύνης ή εγω εχω τη μυγα και μυγιαζομαι.."Τι κάθεσαι, βάλε μπρος περνάν τα χρόνια"...Ειπε η κυρία που γνωριζε κιολας για την αποβολή μου..και ηθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί μπροστά στο κόσμο..Ξερω οτι δεν πρέπει να επηρεαζομαστε απο τέτοιου είδους σχολια αλλα στιγμιαια ειναι αδύνατον..Καλη μου γυναίκα ξερεις τι περναω κάθε μήνα πάνω απο ενα αρνητικό τεστ για τόσο καιρό;Εσυ καλοπροαίρετα "θελω" να πιστεύω το λες αλλα έρχεσαι και στριβεις το μαχαίρι στη πληγή, που τοσο προσπαθήσω να κρύψω. Συγνώμη για το κατεβατο αλλα θα σκάσω 

Αχ βρε κοριτσι μου γλυκό δε ξερω τι να σου πω..εγω τις τελευταιες μερες οσες φορες πηγα να παρω κοκα κολα επιανα το "γονείς" και εκνευρισμενη την αφηνα κ εψαχνα να βρω αλλη..λεω ακομα κ ενα αναψυκτικό με την ψυχολογια μ παίζει..κοιταω λιγο πιο πανω βλεπω μια "μπαμπας"..ε δεν πηρα..εγω δηλαδη σιγουρα εχω φτασει στο λεβελ πιστευω πως μυγιαζομαι μονη μ χωρις λογο! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Αχ ψυχή μου όμορφη!!!!!!! Έγινε ενός!!!! Απίστευτο!!!!😍😍 Χρόνια της πολλά!!! Να είναι πάντα γερή, τυχερή κι ευλογημένη!!!! Κι εσύ δίπλα της υγιής να την βοηθάς και να την καμαρώνεις!!!!! ❤️❤️❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...