Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας,είμαι στης 19 εβδομάδες και έχω σε 3 εβδομάδες την β επιπέδου αυχενική. Το θέμα είναι ότι στης 11 εβδομάδες έκανα nipt  και βγήκε κορίτσι το αποτέλεσμα έτσι ο γιατρός μου με διαβεβαίωσε ότι είναι κορίτσι. Όμως στους υπερήχους φαίνεται κάτι ανάμεσα στα πόδια του σαν να είναι αγόρι,και περιμένω την αυχενική ώστε να δω καθαρά. Έχει τύχει σε κάποια να φαίνεται αγόρι στην εικόνα αλλά να ήταν λάθος το nipt; Είναι σπάνια περίπτωση όταν το έψαξα και διάβαζα σχετικά με αυτό.

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η kweenkatya είπε:

Γεια σας,είμαι στης 19 εβδομάδες και έχω σε 3 εβδομάδες την β επιπέδου αυχενική. Το θέμα είναι ότι στης 11 εβδομάδες έκανα nipt  και βγήκε κορίτσι το αποτέλεσμα έτσι ο γιατρός μου με διαβεβαίωσε ότι είναι κορίτσι. Όμως στους υπερήχους φαίνεται κάτι ανάμεσα στα πόδια του σαν να είναι αγόρι,και περιμένω την αυχενική ώστε να δω καθαρά. Έχει τύχει σε κάποια να φαίνεται αγόρι στην εικόνα αλλά να ήταν λάθος το nipt; Είναι σπάνια περίπτωση όταν το έψαξα και διάβαζα σχετικά με αυτό.

Η φίλη μου όσους υπερήχους έκανε τις λέγανε αγόρι . Πήγαμε όλες με τα μπλε γαλάζια δωράκια μας και τελικά όλα αλλαγή είχε βάλει τον ομφάλιο λώρο ανάμεσα στα ποδαράκια της. Δεν είχε κάνει NIPT αλλά μέχρι και που γέννησε φαινόταν αγοράκι. Και μου είχε μείνει δεν θα ξεχάσω όταν γέννησα το πρώτο που είπα αγοράκι είναι έτσι... 😂 Ε.. κι

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η kweenkatya είπε:

Εφόσον βγήκε κοριτσάκι στην nipt, δεν υπάρχει περίπτωση λάθους και αμφισβήτησης. Με το καλό 😊

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η kweenkatya είπε:

Εφόσον το nipt είπε κορίτσι Ε είναι κορίτσι! Στον υπέρηχο είναι εύκολο να γίνει λάθος γιατί μπορεί να είναι σε δυσκολη θέση, να μπερδεύει ο λώρος κλπ. Στην αδερφή μου έλεγαν αγόρι κ τσουπ στον 5ο μήνα κορίτσι! Εγώ έκανα nipt κ στα δύο κ έπεσε μέσα εννοείται.

Με το καλό!

Δημοσίευση
στις On 26/7/2025 at 6:06 ΜΜ, ο/η kweenkatya είπε:

Το nipt δεν πέφτει έξω γιατί αναλύει χρωμοσ΄ωματα που απο εκεί όπως ξέρεις φαίνεται αδιαμφισβήτητα το φύλο του μωρού..Γερό, γερο και ξανά γερ΄ο μόνο να είναι! καλή τελειόμηνη εγκυμοσύνη!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια είναι φυσιολογικό που σήμερα 8+1 δεν έχω ενόχληση στο στήθος. Βασικά τις προηγούμενες ημέρες είχα μια ελαφριά ευαισθησία που σήμερα δεν την έχω. Δεν έχω κάποια ενόχληση ευτυχώς.. αλλά είναι φυσιολογικό αυτό;; Φοβάμαι μην ξανά περάσω τα ίδια και τρέμω πάλι. Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη στην 8η εβδομάδα σταμάτησε η καρδούλα του μωρού και μου είχαν κοπεί μαχαίρι όλα τα συμπτώματα.. οπότε τώρα είμαι μέσα στο άγχος και την αγωνία. 🥺
    • Το nipt δεν πέφτει έξω γιατί αναλύει χρωμοσ΄ωματα που απο εκεί όπως ξέρεις φαίνεται αδιαμφισβήτητα το φύλο του μωρού..Γερό, γερο και ξανά γερ΄ο μόνο να είναι! καλή τελειόμηνη εγκυμοσύνη!
    • Αχ κάνε και για εμάς καμία βουτιά! Εγώ την άλλη Κυριακή θα πάω παραλία που θα είμαι Ικαρία.  Απεντομωση κάνουμε κάθε χρόνο και 2 φορές. Τώρα δεν ήταν πολλά οπότε ήταν και ευκαιρία για χοντρη γενική. Τώρα τελείωσα από τις 10 το πρωί, ακόμα καθάρισα ακόμα και ότι καλώδιο υπήρχε 🤣🤣. Εγώ ευτυχώς δεν είχα πολλά καλά, βέβαια έχουν μείνει 7 αλλά δεν θέλω να τα χάσω, αυτό που με ενοχλεί πάρα πολύ είναι η κυτταρίτιδα που έχω από τον πωπο μέχρι το γόνατο μπρος πίσω, παλεύω με κρέμες και πολύ νερό αλλά δεν βλέπω διαφορά.
    • Εφόσον το nipt είπε κορίτσι Ε είναι κορίτσι! Στον υπέρηχο είναι εύκολο να γίνει λάθος γιατί μπορεί να είναι σε δυσκολη θέση, να μπερδεύει ο λώρος κλπ. Στην αδερφή μου έλεγαν αγόρι κ τσουπ στον 5ο μήνα κορίτσι! Εγώ έκανα nipt κ στα δύο κ έπεσε μέσα εννοείται. Με το καλό!
    • @ΜαρίαΔημήτρης αχχ κοριτσι μου παρτε μια απεντομωση ειχα παρει και γω ειναι πολυ οικονομικο μην βασανιζεστε με ψεκασμους και φαρμακα τωρα π εχεις βρεφος. Εισαι νοικοκυρα ομως φιλη μου μπραβο σου, εγω τα ακουω και κουραζομαι τοσο τεμπελα ειμαι.  Ενα μηνα μετα τον αποθηλασμο;; Πφφφ καταλαβα ετσι θα ξεκαλοκαιριασω. Τρωω φυσιολογικα, κινουμαι ολη μερα σαν τη σβουρα και παραμενω ετσι ιδια και απαραλλαχτη, τροφαντη τροφαντη 🤣🤣. Σημερα θα παω θαλασσα πρωτη φορα με το μπεμπεκο, αλλα κατα τις 8 λεμε για να μη μου ζεσταθει εχει 40 βαθμους. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...