Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα! Διανύω τον 8ο μήνα και πρώτη φορά μαμά, οπότε οι απορίες είναι άπειρες! Είμαι σε αναζήτηση για μπιμπερό και θα με βοηθούσε αν οι έμπειρες είχατε να προτείνετε! Λέω να πάρω 2-3 για αρχή καθώς δε ξέρω ακόμη αν θα θηλάσω. Κάποια γνώμη για εταιρείες;

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η chryssanthi είπε:

Καλημέρα! Διανύω τον 8ο μήνα και πρώτη φορά μαμά, οπότε οι απορίες είναι άπειρες! Είμαι σε αναζήτηση για μπιμπερό και θα με βοηθούσε αν οι έμπειρες είχατε να προτείνετε! Λέω να πάρω 2-3 για αρχή καθώς δε ξέρω ακόμη αν θα θηλάσω. Κάποια γνώμη για εταιρείες;

Καλησπέρα κορίτσι μου, με το καλό το μωράκι σου. Εγω χρησιμοποιουσα στην αρχή της mam, μου άρεσαν πολύ, φαινόταν οτι βόλευαν το μωρό αλλα όταν άρχισαν οι κολικοι άλλαξα σε dr brown's και είδαμε καποια διαφορά. Θεωρώ οτι έπαιξαν κάποιο (έστω μικρό) ρόλο στη βελτίωση της κατάστασης. Να πω εδω οτι και της mam ήταν για κολικούς αυτά που είχα αλλα δε φαινόταν να μας βοηθάνε ιδιαίτερα.

Επίσης ειχα δοκιμάσει και κάνα δυο αλλες μάρκες ακόμα αλλα δε μας άρεσαν ιδιαίτερα οπότε δεν τις αναφέρω καν.

Δημοσίευση

Ευχαρισ΄τώ για τις απαντήσεις!

Όσον αφορά τη χωρητικότητα, πιστεύετε καλύτερα να ξεκιν΄΄ησω π.χ. με 2 των 120-150ml ή να πάω κατευτείαν στα μεγαλύτερα 240ml? Επίσης ισχύει ότι είναι προτιμότερο και οι πιπίλες να είναι της ίδιας εταιρείας με τα μπιμπερό;

Δημοσίευση
στις On 24/7/2025 at 11:05 ΠΜ, ο/η chryssanthi είπε:

Ευχαρισ΄τώ για τις απαντήσεις!

Όσον αφορά τη χωρητικότητα, πιστεύετε καλύτερα να ξεκιν΄΄ησω π.χ. με 2 των 120-150ml ή να πάω κατευτείαν στα μεγαλύτερα 240ml? Επίσης ισχύει ότι είναι προτιμότερο και οι πιπίλες να είναι της ίδιας εταιρείας με τα μπιμπερό;

Νομίζω οτι στην αρχή θα σε βολέψουν τα πιο μικρά μπουκαλάκια αφού το μωρό δεν πίνει τοση ποσότητα. Δηλαδή το 240 ίσως ειναι μεγάλο για τον πρώτο καιρό. 

Τώρα για πιπιλες και μπιμπερό, οτι κάτσει καλύτερα στο μωρό. Πχ εμένα παίρνει πιπίλα mam και μπιμπερό dr brown's, της κολλητης μου πιπίλα nuk και μπιμπερό mam. Κάνεις δοκιμές κ σ αυτο κ οτι σας βολέψει.

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η chryssanthi είπε:

Σκέφτομαι λοιπ΄ον να πάρω 2 μικρά για αρχή και βλέπουμε πως θα πάει. Πάντως καλύτερα γυάλινο έτσι;

Ναι τα πλαστικά εμένα για μικρή ηλικία δε με βόλεψαν καθόλου γιατί αν θέλεις να κρυώσεις το γάλα, στο πλαστικό αργεί πάρα πολύ. 

Δημοσίευση

Νομίζω καλύτερα στην αρχή τα μικρά των 150μλ

Όσο για την πιπίλα εμένα έτυχε πιστεύω και του άρεσε και η πιπίλα mam (όπως και το μπιμπερό) και η nuk(ενώ το μπιμπερό nuk δεν το ήθελε με τπτ)

Θέλει δοκιμές! Συνήθως δίνουν και στο μαιευτήριο πιπιλες δώρο με προϊόντα περιποίησης κλπ 

Εγώ δηλαδή είχα πάρει μια της nuk πριν γεννηθεί και μετά στο μαιευτήριο μου έδωσαν δύο ακόμα πιπιλες 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια, καλό ΣΚ να έχουμε!!  @pennaki αναθαρρησα με αυτά που έγραψες οτι ειπε ο γιατρός! Τα αντισυλληπτικα και εγω για καποιο λόγο δεν τα θέλω. Μόνο τώρα σκέφτηκα μήπως έλεγα στον γιατρό να πάρω για να έρθει σε ενα νορμάλ χρόνο η επόμενη περίοδος για να ξεκινήσω προετοιμασία για ετ αλλά τελικά το αφησα. Εμένα η ενδοκρινολογος που πήγα τελευταία είπε οτι για εμένα συγκεκριμένα μάλλον δεν φτιάχνει ο κύκλος αφού παραπανίσια κιλά δεν εχω, γενικά δεν έχω την κλασική εικόνα κοπέλας με ΣΠΩ, και αφού με ινοφερτ και glucophage δεν είδα διαφορά. Μόνο γυμναστική είπε ότι ίσως βοηθήσει. Ξεκινήσαμε περπάτημα με τον άντρα μου μετά την αποξεση γιατί εγώ ελπίζω ακόμη ότι μπορεί να μείνω έγκυος φυσιολογικά στις κενές περιόδους που δεν κάνω κάτι σχετικό με εξωσωματικη. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, καταλαβαίνετε!! Ήθελα να σου το γράψω και τις προάλλες αλλα ξέχασα, ούτε εμένα μου μετρησε ποτέ ωάρια ούτε μου έλεγε διαστάσεις, μόνο έβλεπε αν μεγαλώνουν ομοιόμορφα.  @nanaki8 καλώς ήρθες κοπελα μου!! Αυτό που διάβαζες οτι καποια κοπέλα περίμενε μερες για την επιτροπή, μάλλον ηταν στην επιτροπή της Θεσσαλονίκης. Από εκεί περασα και εγω και έτσι το έχουν, στέλνεις φάκελο την ημέρα που ειναι και καλά το ραντεβού, και η απόφαση βγαίνει σε μεταγενεστερο χρόνο. Αθήνα από όσο ξέρω απαντούν την ίδια μέρα αλλα δεν γνωρίζω λεπτομέρειες να βοηθήσω. Για τη σελίδα που λες, πάνω δεξιά στο κινητό έχει τρεις τελίτσες. Άμα πατήσεις σου βγάζει επιλογή desktop site ή κάτι τέτοιο. Επέλεξε το, θα σου μικρύνει την οθόνη και θα σου εμφανίσει την επιλογή σύνδεσης. @Ngsofia και @pennaki κοριτσια, με το καλό η ωοληψια τη Δευτέρα, ολα να πάνε τέλεια!!!
    • Ααααχ με το καλοοο κοριτσι μου !! 🩷🩷🩷
    • Ευχαριστούμε!! Εμείς μένουμε επαρχία και συνήθως ετσι γίνεται,ίσως για κάθε ενδεχόμενο ώστε να έχουν το ιστορικό σου . Και φιλες μου που γεννησαν σε κλινική την καρτελα στο νοσοκομείο την ανοιγαν . Εγω πάντως ετσι κι αλλιώς για  νοσοκομείο σκέφτομαι να γεννήσω με το καλο . Με την γιατρο δεν το εχω συζητήσει ακομα .  
    • Καλως ηρθες στην παρεα μας κοριτσι μου!!! Σε ευχαριστω πολυ. Περιμενω πως και πως να μου παρουν τα ωαρια, να ηρεμησω λιγο! Δυστυχως δεν ξερω για την επιτροπη τι γινεται, μιας κι εγω πηγα χωρις. Ξερω ομως οτι το ραντεβου για την επιτροπη αν παρεις τωρα θα σε βαλουν μετα απο 1-2 μηνες και η αποφαση βγαινει την ιδια μερα! Αν καποια απο Αθηνα ξερει τι γινεται ας απαντησει.....  Σε ποιο κεντρο εισαι κοριτσι μου εσυ;
    • Αχ να ήξερες πόσο θάρρος μου δίνεις !! Ειδικά με τον θέμα ύπνος είναι αυτό που με τρομάζει πιο πολύ βόλτες δυστηχως δεν οδηγάω για να πάμε κάπου τουλάχιστον το σπίτι που μένω έχει μεγάλη αυλή οπότε κάπως βολευόμαστε και εμένα σε λίγο καιρό 22:00 θα γυρίζει ο άντρας μου  Μπράβο πάντως βρήκες γρήγορα τους ρυθμούς σας !! Πολύ χαίρομαι που τα καταφέρνεις όλα και βόλτες και ύπνο χωρίς βοήθεια !!! 💪 δεν το έχουμε πει σε κανένα από γονείς για την ώρα είναι πάρα πολύ νωρίς οπότε περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί πρώτα ! Εννοείται γερό να είναι το μωράκι μου δεν το συζητώ αλίμονο .. αλλά είπα μήπως αν αλλάξω μήνα αλλάξει και το φεγγάρι μου έρθει το αγοράκι 💙🧿 😂 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...