Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πωλείται κούνια και στρώμα αχρησιμοποίητα στη μισή τιμή

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κούνια/προεφηβικο κρεβατι αγορασμένη τον Απρίλιο του 2023 από το κατάστημα Ήρα μαζί με στρώμα, εντελώς αχρησιμοποίητα και τα δυο λόγω συγκοιμησης με το παιδι, πωλούνται 500 ευρώ. 
Το συγκεκριμένο μοντελο πωλείται ακόμα καινουριο στο παρακάτω λινκ 

https://www.letoshop.gr/el/p/krevvatakia-vrefika/63782-vrefiko-krevati-ira-nest.html?srsltid=AfmBOoohY_Remsv5NhMddSHuc3vXUNzu_RImiNxvSFI7wpo12SbsbaHQ

F8018B66-F29D-4D18-9D23-6A2C35DB7851.jpeg

429BC9F7-370B-47DA-9E3C-A258C7B13AA1.jpeg

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αυτό του ειπα,πως όλα τα κάνουμε για το μέλλον και πως πρέπει πάντα να κοιτάμε και την υγεία μας. Επίσης του είπα ότι όλα τα κάνουμε με αγάπη και από αγάπη.
    • @ΜαρίαΔημήτρης ακριβώς πλεον για όλα υπάρχουν λύσεις κ πραγματικά ειναι πολλά παιδακια ετσι. Τ εχω ακούσει αρκετές φορές να συμβαίνει..πάντως να σ πω στην τάξη της κόρης μου εχει 3 αγοράκια που ειναι σ αυτά τα κυβικά σαν τον δικό σου. Φέτος τελείωσαν τη 2α δημοτικού. Η μικρη μ που τελείωσε τ νήπιο κ ειναι ψηλό παιδακι σκεψου τα περναει. Πες του ότι δ ειναι κοντός, ειναι απλα μικροκαμωμενος και ότι οτι κανετε το κάνετε για να ειναι ενταξει μελλοντικά. Οτι τωρα είναι μια χαρά αλλα δ θέλετε να υπάρξει κατι στο μέλλον.
    • Καταλαβαίνω απόλυτα τι λες. Ναι, είχαν μεγάλη διαφορά στην ανάπτυξη μεταξύ τους. Κρίμα... Δεν σου έδωσε ανταγωνιστές (orgalutran, cetrotide) για να καθυστερήσει τα μεγάλα να μη σπάσουν; Συμφωνώ μαζί σου ότι 9 ωοθυλάκια με χαμηλή ΑΜΗ είναι σούπερ. Το θέμα είναι ο σωστός χειρισμός, ώστε να τα πάρει. Πιθανόν να αποδώσει σε σ΄ένα και η φουλ διέγερση, γιατί έχεις ωάρια.🙏 Εγώ ήμουν πάντα βλέποντας και κάνοντας, επειδή δεν είχα πολλά ωάρια. Δεν είχα επιλογή. Με προγραμμάτιζε πάντα 2η μέρα περιόδου, αναλόγως τι έβλεπε στις ωοθήκες. Ίσως δεν έπεφτα και σε καλούς μήνες. Γι' αυτό συνήθως κατέληγα σε τροποποιημένους. Θα σου πω τι έκανα στην κόρη μου, όπου χρειάστηκα τρεις ωοληψίες για να φτάσω σε ετ. Ξεκίνησα με ΑΜΗ κάπου στο 0,85. Μ' αυτή την τιμή, περίμενε στην πρώτη διέγερση να δει πάνω από 5 ωάρια, και τελικά είδε μόλις τρία 2η μερα περιόδου. Προβληματίστηκε, δεν ήξερε αν αξίζει να προχωρησω. Εγώ, άσχετη εντελώς, δεν ήξερα τι να πω. Τελικά με πήγε με φυσικό τροποποιημένο: femara, 150 μονάδες ενέσιμο και ανταγωνιστές. Το ένα απορροφήθηκε στην πορεία, πήραμε δύο, γονιμοποιήθηκαν και τα δύο, αλλά το ένα μόνο έφτασε τριών ημερών και το κατέψυξε. Αν με ρωτάς, με την εμπειρία που έχω τώρα, δεν έπρεπε να είχα συνεχίσει εκείνον τον μήνα. Αλλά τότε, που ήταν η πρώτη φορά και ήμασταν εντελώς άσχετοι κ αθώοι, δεν μπορώ να σου περιγράψω πόση χαρά πήραμε, που, αποκεί που δεν είχαμε τίποτα, ξαφνικά υπήρχε ένα εμβρυάκι στην κατάψυξη!! Μετά μου είπε ότι οι επιλογές μας είναι ή φυσικός ή να περιμένω ένα δίμηνο τουλάχιστον για να ξανακάνω διέγερση - ήπια ή κανονική (μεσολαβούσαν και Χριστούγεννα). Κι εγώ, επειδή δεν ήθελα να περιμένω, πήγα τον επόμενο μήνα κι έκανα φυσικό. Πάλι τσαντίστηκε, γιατί θεωρούσε ότι βιάστηκα. Ωστόσο, δεν μου βγήκε σε κακό, γιατί γονιμοποιήθηκε το ένα που πήραμε κι έγινε κι αυτό εμβρυάκι τριών ημερών. Εννοείται με στενή παρακολούθηση, χωρις φάρμακα μεν, αλλά με orgalutran και ovitrelle, για να μην το χάσουμε. Και δύο μήνες μετά πήγα για νέα διέγερση, όπου έπεσα σε καλό μήνα για τα δεδομένα μου, είδαμε 7 ή 8 ωάρια κι έκανα την πρώτη και μοναδική μου πλήρη διέγερση. Με 225-300 μονάδες ενέσιμο κι ανταγωνιστές. Αυτή τη φορά πήραμε 6 ή 7 ωάρια, από αυτά τα 4 έγιναν έμβρυα τριών ημερών. Βγάλαμε και τα άλλα δύο απ' την κρυοσυντήρηση και τα αφήσαμε όλα να μεγαλώσουν. Το αποτέλεσμα ήταν 4 βλαστοκύστες, οι τρεις "άριστες", η άλλη 3ΒΑ. Έκανα 5 μέρες μετά ετ τις δύο και πέτυχε η μία. Όπως βλέπεις έκανα τα πάντα στην πρώτη εκείνη προσπάθεια. Κατάλαβα πως για πάνω από 5 ωάρια, με πήγαινε με κανονική διέγερση. Όχι ότι αυξήθηκαν αυτα τα 7-8 που είδαμε, αλλά έστω αναπτύχθηκαν σχεδόν όλα και τα πήραμε. Εκεί ίσως να σε βοηθήσει και σένα η πλήρης διέγερση, γιατί για 9 ωάρια που έχεις, δεν τα λες λίγα, αξίζει να τα χτυπήσεις με περισσότερες μονάδες. Μπορεί να προκύψουν κι άλλα δεν το ξέρεις. Κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά.
    • Συνάντησα σήμερα στο φαρμακείο μια μαμά με το κοριτσάκι της που κάνει θεραπεία για καθυστέρηση της πρόωρης ανάπτυξης. Εγώ προς το παρόν θα τον πάω αύριο για ορμονολογικες και μια ακτινογραφία στο αριστερό χέρι για να δουν την οπτική ηλικία και ψάχνω να βρω για υπέρηχο θυροειδη όπου μέχρι και τέλος Αυγούστου είναι όλα κλεισμένα αναγκαστικά θα καταλήξω ιδιωτικά σε κάποια κλινική για να μην το αφήσω. Η γιατρός μου είπε πως για όλα υπάρχουν λύσεις αλλά στεναχωρηθηκα που εξηγούσα στον μικρο με απλά λόγια τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε και γιατί να το κάνουμε. Γύρισε και μου είπε και τι έγινε που είμαι κοντούλης δεν σας αρέσω? Εκεί λύγισα αλλά δεν του το έδειξα.
    • Από τη στιγμή που είναι διχοριακα διαμνιακα δε σε απασχολεί η διαφορά βάρους. Εμενα γεννήθηκαν 2690γρ ο μικρός κ 2310 η μικρή. Κ ενώ τη μικρή είχαμε στο νου μας κ λέγαμε καλό θα ήταν να είχε πάρει παραπάνω βάρος κ έλεγε μήπως τα κρατήσουμε άλλη μια βδομάδα, αλλά τελικά είχε σταματήσει να αναπτύσσεται από τον τελευταίο υπέρηχο, ο μικρός χρειάστηκε λίγες ώρες θερμοκοιτίδα για διάχυτο οξυγόνο. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...