Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μανουλες ζητω ακομα μια φορα τη γνωμη σας σχετικα με τη διατροφη. Ο μικρος μου εγινε ενος 10 Ιουλη και απο τοτε κοψαμε τη σκονη και περασαμε σε φρεσκο γαλα. Του δινουμε κατσικισιο η παιδιατρος μας ειπε οτι ειναι καλυτερο αλα διαβαζω διαφορα βρε κοριτσια και εχω μπερδευτει. Δεν ειμαι σιγουρη οτι ειναι η καλυτερη επιλογη η θα ηταν καλυτερο να δινω ενα παιδικο  γαλατακι αγελαδινο τυπου advance. Εσεις τι λετε, τι δινετε/δινατε στα μικρα σας;;; 

Δημοσίευση

Γενικά να αποφεύγεις τα "παιδικά" προϊόντα. Τα κανονικά σε πλήρη λιπαρά είναι αυτό που χρειάζεται το μικρουλι σου. Δε χρειάζεται να συνηθίζει γλυκές, επεξεργασμένες γεύσεις. Επίσης ναι, το κατσικίσιο είναι καλύτερο εν γένει από το αγελαδινό καθώς τα αγελαδινα προϊόντα έχουν πολλές ορμόνες στην παραγωγή τους ενώ τα κατσικίσια όχι. Ο ογκολόγος της μαμάς μου (είχε καρκίνο μαστού) της έλεγε όχι αγελαδινα γαλακτοκομικά προϊόντα, είναι τίγκα στην ορμονη. Και αυτό ακολουθώ και στο παιδί μου. Εγώ του έδινα κατσικίσιο σε σκόνη από 10 μηνων ως συμπλήρωμα του μητρικού, μετά το έδινα αποκλειστικά όταν αποθηλασα και τώρα στους 15 μήνες δίνω που και που σκόνη αλλά κυρίως κατσικίσιο φρέσκο βιολογικό.

Δημοσίευση

Συμφωνώ και εγώ ☺️

Ξεκάθαρα όχι τα βρεφικά γιατί έχουν φουλ ζάχαρη με άλλες ονομασίες 

είναι σκέτη κοροϊδία. 

καλύτερα κατσικίσια προϊόντα με πολλά λιπαρά. Πχ γιαούρτι κατσικίσιο ακόμα καλύτερα αν έχει κ πέτσα. 
γάλα κτλ

καλο θα ήταν αν μπορείς να αποφεύγεις τα μακράς διάρκειας κ αν είναι δυνατόν να προτιμάς βιολογικά. 
φυσικά αν υπάρχει η δυνατότητα 

να σου ζήσει το παιδάκι σου ☺️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...