Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

@Pinacolada τι λες βρε κορίτσι μου.. πλάκα κάνεις;; Δεν περίμενε κανείς να ακούσει η αλήθεια είναι τέτοια νέα πρωινιάτικα, παρόλα αυτά, ευχάριστα νέα..!!!

Να σας ζήσει το κοριτσάκι σας..!!! Γερή να είναι πάντα.! Θα το περάσει κι αυτό το σκαλοπάτι, θα το δεις.. Αυτή αντράκι θα γίνει σαν τη μαμά της.!!!! 🤱

Με το καλό να γυρίσετε στο σποτάκι σας! Όλα τα άλλα θα τα βρείτε..

Και είμαι σίγουρη ότι όταν μεγαλώσει η μικρή θα της λες την ιστορία της γέννησης της και θα γελάς.. 🤣

Εμένα απ' όλα αυτό που με τρελένει και με ξεπερνάει είναι τα αστρολογικά σου.. που χωρίς τα άστρα και τα ζώδια δεν κάνεις ρε αδεφάκι μου.. 🥴

Είσαι τρέλα με κορδέλα! τέλος!!!!

• Απαντήσεις 434
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Pinacolada είπε:

Είχα πετρώματα από τις 2 το μεσημέρι με συχνότητα ανά 5-6 λεπτά. Φυσικά κ δεν πίστεψα ότι είναι αλήθεια κ έτσι σηκώθηκα κ πήγα κανονικά στη δουλειά κ έλεγα ε μωρέ θα περάσουν! Στις 4 λοιπόν πήγα για δουλειά κ αυτά συνέχιζαν ανά 4 και μετά ανά 3 λεπτά. Λέω ρε έχει γούστο! Μπαίνω τσατ gpt του λέω τι παίζει μου λέει ΠΆΡΕ ΤΗ ΓΙΑΤΡΌ ΤΩΡΑ!!  Παίρνω τη γιατρό λέει έλα να σε βάλω ζώνες να σε δω. Παίρνω τον σύζυγο που μόλις έχει γυρίσει πτώμα από τη δουλειά του λέω έλα να με πάρεις από τη δουλειά να με πας στη γιατρό. Βουτάει το μωρό με το φανελο μέσα στα νεύρα που τον βάζω σε κόπο (χωρίς λόγο στο μυαλό όλων μας) τεσπα πάω στη γιατρό με βλέπει η μαία μου λέει γέννας φύγε για ιασω. Λέω τι λέτε ρε παιδιά εγώ δεν είμαι έτοιμη ούτε βαλίτσα έχω κάνει ούτε τα πράγματα έχουμε πλύνει... Ένας πανικός ποιος θα κρατήσει το μωρό ποιος θα πάει να φτιάξει βαλίτσα. Έρχεται ξανά ο σύζυγος να με πάρει από τη γιατρό με το μωρό ακόμα με το φανελο, τον λέω πήγαινε με στη δουλειά να πάρω το αμάξι μου να πάω ιασω κ εσύ πήγαινε κάνε βαλίτσα κ τακτοποιήσε το μωρό! Έτσι κ αλλιώς μετά τις 9 θα γεννούσα γτ είχα φάει στις 3. Έτσι λοιπόν κ γω πήρα το αμαξάκι μου με τις συσπάσεις μου σταθερες στο 3 λεπτό κ ήρθα κυρία στο ιασω να γεννήσω! Έπειτα από διαπραγμάτευση με αναισθησιολογο, γυναικολόγο και αστρολογο γέννησα στις 21:26 όλα πήγαν καλά! 

Φοβερό!! Να σας ζήσει!!  🎉🎉 Καλή ανάρρωση και στις δύο!! Θα περάσουν οι μέρες και μετά θα κάνετε αγκαλίτσες,να σκέφτεσαι οτι είναι για το καλό της. Τα υδροχοακια μας δείχνουν απο τώρα οτι είναι ανατρεπτικά και οχι του πρέπει...🩷💪

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Pinacolada είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Η αναρχοαυτονομη κόρη μου αποφάσισε μόνη της ποτέ θα γεννηθεί! 26/01/26 γέννησα λοιπόν 36+6 ένα οριακό πρόωρακι 2380! 

Κοπελα μου να σου ζησει η κορακλα σου!!!! Παντα γερη και τυχερη να ειναι!!! Ολα καλα θα πανε, μη μασας με τη θερμοκοιτιδα, ειναι θεμα ημερων να την παρεις!! Γεννησα τα διδυμακια μου ακριβως 36 βδομαδες . Τωρα ειναι 4 μηνων δυο υπερστρουμπουλα κι αφρατα μωρα με αποκλειστικο θηλασμο κιολας πανεξυπνα χαμογελαστα και ζωηρα !!! Κανενας γιατρος δεν τα περναει για προωρα. Φαντασου ως και η παιδιατρος μας τα βαζει στις κανονικες καμπυλες! Ποσο μαλλον τη μικρουλα σου που εχει παρει και μια βδομαδα ακομα. Επειδη εχω ζησει τη μενν και στα τρια μου παιδακια και ξερω τα συναισθηματα , σου λεω απλα να μη φοβασαι καθολου. Με τετοιο βαρος και βδομαδες, απλα προληπτικα την εχουν εκει. Και παλι να σου ζησει το αγγελουδι σου!

Δημοσίευση

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις ευχές σας και για τα ωραία λόγια σας! 

@melitiniღ εννοείται ότι την ώρα τουλάχιστον δεν θα την άφηνα στην τύχη της! Για 4 λεπτά κ θα ήταν χάλια ο χάρτης! 😝 

@elen. Όντως δεν ξέρω τι μας περιμένει με αυτά τα μοναδικά πλάσματα! 

@Maria_mtx σ ευχαριστώ πάρα πολύ για τη συμπαράσταση! ναι ενώ ξέρω ότι δεν είναι τίποτα το σοβαρό και πάει μια χαρά κ είναι απλά θέμα χρόνου, είναι κάποιες ώρες που οι σκέψεις μαυρίζουν ενώ δεν είναι μαύρα τα πράγματα! Γενικά κ γω είμαι πολύ λογική και σκληρή με αυτά, ξέρω ότι όλα είναι παιχνίδια του μυαλού και ότι εμείς στο μυαλό μας τα κάνουμε τεράστια. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Pinacolada είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις ευχές σας και για τα ωραία λόγια σας! 

@melitiniღ εννοείται ότι την ώρα τουλάχιστον δεν θα την άφηνα στην τύχη της! Για 4 λεπτά κ θα ήταν χάλια ο χάρτης! 😝 

@elen. Όντως δεν ξέρω τι μας περιμένει με αυτά τα μοναδικά πλάσματα! 

@Maria_mtx σ ευχαριστώ πάρα πολύ για τη συμπαράσταση! ναι ενώ ξέρω ότι δεν είναι τίποτα το σοβαρό και πάει μια χαρά κ είναι απλά θέμα χρόνου, είναι κάποιες ώρες που οι σκέψεις μαυρίζουν ενώ δεν είναι μαύρα τα πράγματα! Γενικά κ γω είμαι πολύ λογική και σκληρή με αυτά, ξέρω ότι όλα είναι παιχνίδια του μυαλού και ότι εμείς στο μυαλό μας τα κάνουμε τεράστια. 

Το ξερω κοπελα μου, ολες τις ιδιες σκεψεις καναμε. Εμενα με επιασε μια γερη κριση ειδικα οταν εφυγα απο το μαιευτηριο με αδεια αγκαλια και λεω κατσε… μπηκα με δυο μωρα στην κοιλια. Και φευγω μονη…;; Και να σου τα δακρυα ποταμι στο αμαξι στο δρομο για το σπιτι. Μετα ομως απο λιγες μερες τα ζουζουνια ηταν μαζι μου… και εκει ξεκινησε το (γλυκο) τρεξιμο και τα ξεχασα ολα… Αυτο που απλα θελω να θυμασαι ειναι οτι οοοολα θα πανε καλα! Η μπεμπα σου ειναι υγιεστατη και πολυ συντομα θα την εχεις μαζι σου και θα τα ξεχασεις ολα!!! Στο εγγυομαι!!!!

Δημοσίευση

@Pinacolada να σου ζήσει κορίτσι!!! Να είναι πάντα υγιής καλότυχη και χαρούμενη!! 

Εύχομαι σύντομα να είναι στην αγκαλιά σας και να είναι όλα βολικά!!😍

Τρελαίνομαι με τον αστρολόγο 😂 το παιδί σου λέει όχι μάνα θέλω να βγω ότι θέλω εγώ!!! Γερή να είναι!!!!

Πως ήταν η γέννα σου και η αποκατάσταση;;;

Αχ μια μια γεννάτε!!! Να δούμε την επόμενη! Αγχώνομαι για εκείνη τη στιγμή!

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Stavroula24 είπε:

@Pinacolada να σου ζήσει κορίτσι!!! Να είναι πάντα υγιής καλότυχη και χαρούμενη!! 

Εύχομαι σύντομα να είναι στην αγκαλιά σας και να είναι όλα βολικά!!😍

Τρελαίνομαι με τον αστρολόγο 😂 το παιδί σου λέει όχι μάνα θέλω να βγω ότι θέλω εγώ!!! Γερή να είναι!!!!

Πως ήταν η γέννα σου και η αποκατάσταση;;;

Αχ μια μια γεννάτε!!! Να δούμε την επόμενη! Αγχώνομαι για εκείνη τη στιγμή!

Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Με το καλό να υποδεχτείτε και συς το μωράκι σας! 

Η γέννα ήταν πολύ χαλαρή αν και ήμουν πιο μαγκωμενη από την προηγούμενη γτ ήξερα ότι είναι λίγο νωρίς και δεν το χαιρόμουν τόσο! Η αποκατάσταση πήγε πολύ καλύτερα από την πρώτη καισαρική! Δεν είχα τόσο πόνο όσο στην πρώτη, σηκώθηκα πολύ πιο εύκολα κ ήμουν λειτουργική πιο γρήγορα!  Αλλά ο πόνος ο μισός από την πρώτη!  Εννοείται με παυσίπονα 

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η Pinacolada είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Η αναρχοαυτονομη κόρη μου αποφάσισε μόνη της ποτέ θα γεννηθεί! 26/01/26 γέννησα λοιπόν 36+6 ένα οριακό πρόωρακι 2380! 

Καλησπεραα να σου ζήσει η μικρούλα!!!🩷🩷

Χαίρομαι που τουλάχιστον γέννησες σε ωραία ημερομηνία (26/01/26) επειδή έλεγες ότι είχες κόλλημα με τους αριθμούς 😁😁

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Pinacolada είπε:

Είχα πετρώματα από τις 2 το μεσημέρι με συχνότητα ανά 5-6 λεπτά. Φυσικά κ δεν πίστεψα ότι είναι αλήθεια κ έτσι σηκώθηκα κ πήγα κανονικά στη δουλειά κ έλεγα ε μωρέ θα περάσουν! Στις 4 λοιπόν πήγα για δουλειά κ αυτά συνέχιζαν ανά 4 και μετά ανά 3 λεπτά. Λέω ρε έχει γούστο! Μπαίνω τσατ gpt του λέω τι παίζει μου λέει ΠΆΡΕ ΤΗ ΓΙΑΤΡΌ ΤΩΡΑ!!  Παίρνω τη γιατρό λέει έλα να σε βάλω ζώνες να σε δω. Παίρνω τον σύζυγο που μόλις έχει γυρίσει πτώμα από τη δουλειά του λέω έλα να με πάρεις από τη δουλειά να με πας στη γιατρό. Βουτάει το μωρό με το φανελο μέσα στα νεύρα που τον βάζω σε κόπο (χωρίς λόγο στο μυαλό όλων μας) τεσπα πάω στη γιατρό με βλέπει η μαία μου λέει γέννας φύγε για ιασω. Λέω τι λέτε ρε παιδιά εγώ δεν είμαι έτοιμη ούτε βαλίτσα έχω κάνει ούτε τα πράγματα έχουμε πλύνει... Ένας πανικός ποιος θα κρατήσει το μωρό ποιος θα πάει να φτιάξει βαλίτσα. Έρχεται ξανά ο σύζυγος να με πάρει από τη γιατρό με το μωρό ακόμα με το φανελο, τον λέω πήγαινε με στη δουλειά να πάρω το αμάξι μου να πάω ιασω κ εσύ πήγαινε κάνε βαλίτσα κ τακτοποιήσε το μωρό! Έτσι κ αλλιώς μετά τις 9 θα γεννούσα γτ είχα φάει στις 3. Έτσι λοιπόν κ γω πήρα το αμαξάκι μου με τις συσπάσεις μου σταθερες στο 3 λεπτό κ ήρθα κυρία στο ιασω να γεννήσω! Έπειτα από διαπραγμάτευση με αναισθησιολογο, γυναικολόγο και αστρολογο γέννησα στις 21:26 όλα πήγαν καλά! 

Ναι μωρέ λίγο πρόωρο αλλά οριακά! Μια μέρα μετά αν γενναγες θα θεωρούνταν τελειομηνο σκέψου! Οπότε για λίγο θα μείνει θερμοκοιτίδα, όλα καλά θα είναι σε λιγες μέρες θα την έχετε μαζί σας ☺️ Βγήκε και λίγο μικρούλι στα κιλά ε, ίσως παίζει ρόλο κι αυτό! Σε λίγες μέρες θα πάρει τα πάνω της και θα την έχετε σπιτάκι❤️

Εγώ ένα πράγμα αναρωτιέμαι μόνο, από το μεσημέρι που είχαν φτάσει στο 3λεπτο πώς καθυστέρησες τη γέννα μέχρι τις 9 το βράδυ;; Γίνεται αυτό;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι μωρέ λίγο πρόωρο αλλά οριακά! Μια μέρα μετά αν γενναγες θα θεωρούνταν τελειομηνο σκέψου! Οπότε για λίγο θα μείνει θερμοκοιτίδα, όλα καλά θα είναι σε λιγες μέρες θα την έχετε μαζί σας ☺️ Βγήκε και λίγο μικρούλι στα κιλά ε, ίσως παίζει ρόλο κι αυτό! Σε λίγες μέρες θα πάρει τα πάνω της και θα την έχετε σπιτάκι❤️ Εγώ ένα πράγμα αναρωτιέμαι μόνο, από το μεσημέρι που είχαν φτάσει στο 3λεπτο πώς καθυστέρησες τη γέννα μέχρι τις 9 το βράδυ;; Γίνεται αυτό;;
    • Καλησπεραα να σου ζήσει η μικρούλα!!!🩷🩷 Χαίρομαι που τουλάχιστον γέννησες σε ωραία ημερομηνία (26/01/26) επειδή έλεγες ότι είχες κόλλημα με τους αριθμούς 😁😁
    • @το χοντρό μπιζέλι εμείς για την ώρα πάμε με φυσιολογικό τοκετό, θα φανεί στο τέλος τι θα γίνει.. 😅 έχω αρχίσει να ετοιμάζω βαλίτσα σιγά σιγά, αν και έχω πολλά πράγματα να ετοιμάζω ακόμη ότι αφορά καρότσια, καλαθούνες, αυγά, ριλάξ, μπουκάλια, πιπίλες, αποστειρωτές.. αλλά εντάξει πιστεύω ότι μέχρι το τέλος θα είναι όλα under control.. 😋  
    • Γεια σου Ιωάννα μου! Καλά είμαστε! Μεγαλώνει ο Μιχαήλ!! Εσείς τι κάνετε;; Πως είσαι με την εγκυμοσύνη;;; Την κάνατε τη βάφτιση;;
    • Θα παμε με καισαρικη επειδη και στον γιο μου ειχα κανει καισαρικη. Απλα τωρα θα περιμενουμε να φτασει η μικρη τα κιλα που πρεπει ωστε να μην μπει στην θερμοκοιτιδα και μετα θα προγραμματισουμε την καισαρικη.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...