Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλες... Εύχομαι να είστε καλά... Εμείς κάναμε τον υπέρηχο καρδιάς,όλα φυσιολογικά Δόξα τω θεώ! Πολύ υπερκινητική η μικρή 😂 δεν καθόταν με ευκολία να μετρήσει η γιατρός τη καρδιά.. Τι να σημαίνει αυτό άραγε;; Όσες είστε ήδη μανουλες για πείτε;;; Όπως είναι μέσα είναι και έξω;;;😂 Την νιώθω από αυτή την εβδομάδα έντονα η αλήθεια είναι ειδικά το βράδυ μου δίνει αρκετές 😂

• Απαντήσεις 239
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Stavroula24 είπε:

Καλημέρα σε όλες... Εύχομαι να είστε καλά... Εμείς κάναμε τον υπέρηχο καρδιάς,όλα φυσιολογικά Δόξα τω θεώ! Πολύ υπερκινητική η μικρή 😂 δεν καθόταν με ευκολία να μετρήσει η γιατρός τη καρδιά.. Τι να σημαίνει αυτό άραγε;; Όσες είστε ήδη μανουλες για πείτε;;; Όπως είναι μέσα είναι και έξω;;;😂 Την νιώθω από αυτή την εβδομάδα έντονα η αλήθεια είναι ειδικά το βράδυ μου δίνει αρκετές 😂

Τέλεια Σταυρούλα μου πάει κ αυτό!! Άντε να φεύγουν ένα ένα τα άγχη να μένει μόνο η χαρά και η προσμονή!!! Νομίζω όλα τα μωράκια δεν σταματάνε μέσα στην κοιλιά!! Για μένα είναι πολύ νωρίς να κάνω σύγκριση με το πρώτο καθώς έχει μόλις μια βδομάδα που κλωτσαει! Ας μας πουν οι πολύτεκνες!!! 

Δημοσίευση
στις On 9/10/2025 at 4:40 ΜΜ, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Μωρέ για εμένα νιώθω έτσι. Είναι Τρίτη καισαρική και στα 36. Δεν με παίρνει άλλο ούτε ψυχολογικά ούτε οικονομικά . 

Δεν ξέρω γτ με έχει πιάσει 36 😭😭 νιώθω πολύ κοντά στα 40αντα.  Τεσπά ίσως είναι ορμόνες ίσως αυτό το 36 πάνω στη. Τούρτα 🤷🏻‍♀️. Και πολύ φοβάμαι αν κλείσω σάλπιγγες 🙄 ίσως με πιάσει πιο πολύ το ζυγίζω πολύ αυτό τον καιρό 

Αααχ νομίζω τα παιδιά μας γερνανε και όχι τα χρόνια! Έχω φίλη στην ηλικία μας ελεύθερη χωρίς παιδιά, σαν φοιτήτρια φαίνεται!!!! 🤣🤣🤣 Και πριν κάνω παιδιά όλοι οι συνομήλικοι μου με παιδιά, 10 χρόνια μεγαλύτερους τους έβλεπα!!! Κ γω μέσα σε 1 χρόνο απο 25 που φαινομουνα ξαφνικά έγινα 40 🤣🤣🤣🤣. Μόλις γέννησω θα πάω για μποτοξ μπας κ γίνω 35 πάλι 😅

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Pinacolada είπε:

Αααχ νομίζω τα παιδιά μας γερνανε και όχι τα χρόνια! Έχω φίλη στην ηλικία μας ελεύθερη χωρίς παιδιά, σαν φοιτήτρια φαίνεται!!!! 🤣🤣🤣 Και πριν κάνω παιδιά όλοι οι συνομήλικοι μου με παιδιά, 10 χρόνια μεγαλύτερους τους έβλεπα!!! Κ γω μέσα σε 1 χρόνο απο 25 που φαινομουνα ξαφνικά έγινα 40 🤣🤣🤣🤣. Μόλις γέννησω θα πάω για μποτοξ μπας κ γίνω 35 πάλι 😅

😂😂😂😂 Εγώ είπα τέρμα μόλις γεννήσω θα ξεκινήσω το πιλάτες και μετά θα δω στην ομάδα του χωριού για βόλεϊ πρέπει να ξεφεύγουμε. Με τον δεύτερο πιέστηκαν τα πράγματα πολύ πρώτη φορά είχα καταφέρει να βγω ΜΟΝΗ λίγο πριν γίνει 2 είχα κερδίσει εισητηρία σε συναυλία του Αργυρού 🥰🥰🥰🥰  δεν θέλω να ξαναπερασω ένα βυζί απ' έξω και ένα μωρό κολλημένο πάνω μου για αυτό σκέφτομαι και τον μικρό θηλασμό. Δεν θα αντέξω πάλι θα λαλησω... 

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Stavroula24 είπε:

Σημαίνει ότι έχεις ένα υγιές μωράκι και ;όλα μέχρι τα 2 θα τρέχεις 😂😂😂

Δημοσίευση
στις On 9/10/2025 at 6:44 ΜΜ, ο/η melitiniღ είπε:

Να μην κάνεις βλακείες και να μην πειράξεις το σώμα σου χωρίς λόγο. Αυτά ο Θεός τα δίνει όπως βλέπεις.. και αν θέλεις να προσέχεις για να μην ξανά μείνεις έγκυος μπορείς! Δεν χρειάζεται να κλείσεις σάλπιγγες. Άντε, δεν θέλω χαζά να ακούω για την ηλικία. 😋

Εδώ το συστήνουμε. Δεν ξέρω ακόμα αν θα το κάνω.αλλη καισαρική δεν με παίρνει να κάνω , οπότε όντως θέλει προσοχή έχει και τα θετικά διάβασα . Θα το ζυγισω πάρα πολύ.

σκέφτομαι να ζητήσω και την καθυστερημένη αποκοπή του ομφάλιου λορου. Και σκέψου πριν 10 χρόνια έγραφα εδώ ότι δεν έρχεται το μωρό κτλ 🤷🏻‍♀️ τελικά δίκιο έχεις εγώ πάω ανάποδα 😂😂😂 

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια!! 

Έχω αρκετές ημέρες να γράψω... κάτι έχει γίνει με τον λογαριασμό μου εδώ στο forum και δεν με αφήνει να συνδεθ΄ώ από το κινητό! Τελοσπάντων... στα δικά μας 😂

Χαιρομαι πολύ για όλες μας που προχωράμε καλά!

Εγώ σήμερα είμαι 23 +4. Δεν μπορώ να το πιστέψω πόσο γρ΄ήγορα περνάει ο καιρός! 😍

Κάναμε και την Β-Επιπέδου! Περιμένουμε κοριτσάκι!!! 💗 Μας είχε δώσει το αποτέλεσμα ο γιατρός σε κλειστό φάκελο (κρατηθήκαμε και δεν τον ανοίξαμε) και τον δώσαμε στην κουμπάρα μας που ετοιμασε το πάρτυ της αποκάλυψης! Μας αποκάλυψε το φύλο το σκυλάκι μας (το πρώτο μας παιδάκι). Εμφανίστηκε με ροζ μπαλόνια κρεμασμένα στο λουράκι της! Είχε πολλή πλάκα και περασάμε τέλεια!

Ο πόνος στα πλευρά - χολή που είχα συνεχίζεται... Μέσα στην εβδομάδα θα κάνω πάλι υπέρηχο άνω κοιλίας αλλά απ'οτι βλέπω ο πόνος θα περάσει μετα την εγκυμοσύνη έτσι όπως πάει. 

Έχετε ξεκινήσει την ''έρευνα'' για δωμάτιο (κουνια, αλλαξιέρα), καρότσι κτλ ; 

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλες!!! @Emily91 να το χαίρεσαι το κοριτσάκι σου... Κοριτσομανες 😍 εγώ δεν έχω αρχίσει τπτ ακόμα...δεν έχουμε και πολύ χώρο στο σπίτι βέβαια αλλά οι φίλες μου που έχουν παιδάκια μικρά μου λένε όλες για τον πρώτο χρόνο δεν χρειάζεται δωμάτιο κλπ,τα βασικά και τα άλλα τα βρίσκουμε αργότερα! Και κάπως έχω ηρεμήσει γτ με είχε πιάσει ένας πανικός να μετακομίσουμε αλλά τα ενοίκια είναι στον Θεό 😂😭 Παρόλα αυτά black Friday μου έχουν πει επίσης να κοιτάξω για τα κορίτσια κλπ που θα έχει πιο οικονομικα! 

@Παρασκευαιδου τι εννοείς με την καθυστερημένη αποκοπή ομφάλιου λώρου;;;;;🤔 Και γιατί θα το ζητήσεις,έχει κάποια οφέλη φαντάζομαι!

Δημοσίευση

Καλημέρα! Καλή εβδομάδα κορίτσια!Εγώ από αρχές Νοεμβρίου λεω να πάω να δω από κοντά καρότσια. Έχω δει κάποια που μου αρέσουν σε site και βιντεάκια αλλα από κοντά δεν ξέρω πως θα είναι.  Τα dovadi μου άρεσαν atta και fly και κάποια της kikka boo. Εχω αυτά στο μυαλό μου και βλέπουμε.  Κρεβατάκι σαν στυλ μου αρεσει ενα απο ικεα το sniglar απλο λιτό και θα επενδύσουμε σε ενα πιο αξιόλογο στρωματάκι. Τα μοναδικά που πήραμε προς το παρόν ειναι κανα δυο κουβερτούλες και κατι κορμάκια (οι γιαγιάδες δεν κρατιουνται 😂). Οι περισσότερες αγορές ομως θα γίνουν black Friday και στις εκπτώσεις. Κι εμείς τωρα μένουμε σε 40τμ ,ειχαμε σηκώσει τα χερια ψηλά μετα απο 1μιση χρονο που ψάχνουμε, λέγαμε εμεις και το μωρακι μας να ειμαστε καλά και θα την παλεψουμε.Για καλή μας τύχη βρήκαμε σπιτι την προηγούμενη εβδομάδα οποτε θα εχουμε μετακόμιση τέλος του μηνα 🤞🤞

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η elen. είπε:

Καλημέρα! Καλή εβδομάδα κορίτσια!Εγώ από αρχές Νοεμβρίου λεω να πάω να δω από κοντά καρότσια. Έχω δει κάποια που μου αρέσουν σε site και βιντεάκια αλλα από κοντά δεν ξέρω πως θα είναι.  Τα dovadi μου άρεσαν atta και fly και κάποια της kikka boo. Εχω αυτά στο μυαλό μου και βλέπουμε.  Κρεβατάκι σαν στυλ μου αρεσει ενα απο ικεα το sniglar απλο λιτό και θα επενδύσουμε σε ενα πιο αξιόλογο στρωματάκι. Τα μοναδικά που πήραμε προς το παρόν ειναι κανα δυο κουβερτούλες και κατι κορμάκια (οι γιαγιάδες δεν κρατιουνται 😂). Οι περισσότερες αγορές ομως θα γίνουν black Friday και στις εκπτώσεις. Κι εμείς τωρα μένουμε σε 40τμ ,ειχαμε σηκώσει τα χερια ψηλά μετα απο 1μιση χρονο που ψάχνουμε, λέγαμε εμεις και το μωρακι μας να ειμαστε καλά και θα την παλεψουμε.Για καλή μας τύχη βρήκαμε σπιτι την προηγούμενη εβδομάδα οποτε θα εχουμε μετακόμιση τέλος του μηνα 🤞🤞

Ναι πολύ δύσκολο το να ψάχνεις και να βρεις σπίτι... Εγώ είπα ας μείνουμε όπως είμαστε και βλέπουμε από το καλοκαίρι.. ας είμαστε καλά.. τα πράγματα όλα θα χωρέσουν με καλή διάθεση και οργάνωση! Με το καλό ή μετακόμιση σας και υπομονή τώρα και με την εγκυμοσύνη θα είναι λιγάκι αγχωτικό... Αλλά κουλ και όλα θα πάνε καλά!

Δημοσίευση
στις On 10/10/2025 at 8:29 ΜΜ, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

😂😂😂😂 Εγώ είπα τέρμα μόλις γεννήσω θα ξεκινήσω το πιλάτες και μετά θα δω στην ομάδα του χωριού για βόλεϊ πρέπει να ξεφεύγουμε. Με τον δεύτερο πιέστηκαν τα πράγματα πολύ πρώτη φορά είχα καταφέρει να βγω ΜΟΝΗ λίγο πριν γίνει 2 είχα κερδίσει εισητηρία σε συναυλία του Αργυρού 🥰🥰🥰🥰  δεν θέλω να ξαναπερασω ένα βυζί απ' έξω και ένα μωρό κολλημένο πάνω μου για αυτό σκέφτομαι και τον μικρό θηλασμό. Δεν θα αντέξω πάλι θα λαλησω... 

Το πιλάτες κ το βόλεϊ θέλουν κόπο.. εγώ είμαι τεμπελα! Ένα μποτοξακι μια χαρά θα κάνει τη δουλειά του 😝

Βλέπω φίλες μου που θηλάζουν, πόσο δεσμευτικό είναι και πνίγομαι! Εμένα δεν μου πάει με τίποτα ο θηλασμός. 

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η Emily91 είπε:

Γεια σας κορίτσια!! 

Έχω αρκετές ημέρες να γράψω... κάτι έχει γίνει με τον λογαριασμό μου εδώ στο forum και δεν με αφήνει να συνδεθ΄ώ από το κινητό! Τελοσπάντων... στα δικά μας 😂

Χαιρομαι πολύ για όλες μας που προχωράμε καλά!

Εγώ σήμερα είμαι 23 +4. Δεν μπορώ να το πιστέψω πόσο γρ΄ήγορα περνάει ο καιρός! 😍

Κάναμε και την Β-Επιπέδου! Περιμένουμε κοριτσάκι!!! 💗 Μας είχε δώσει το αποτέλεσμα ο γιατρός σε κλειστό φάκελο (κρατηθήκαμε και δεν τον ανοίξαμε) και τον δώσαμε στην κουμπάρα μας που ετοιμασε το πάρτυ της αποκάλυψης! Μας αποκάλυψε το φύλο το σκυλάκι μας (το πρώτο μας παιδάκι). Εμφανίστηκε με ροζ μπαλόνια κρεμασμένα στο λουράκι της! Είχε πολλή πλάκα και περασάμε τέλεια!

Ο πόνος στα πλευρά - χολή που είχα συνεχίζεται... Μέσα στην εβδομάδα θα κάνω πάλι υπέρηχο άνω κοιλίας αλλά απ'οτι βλέπω ο πόνος θα περάσει μετα την εγκυμοσύνη έτσι όπως πάει. 

Έχετε ξεκινήσει την ''έρευνα'' για δωμάτιο (κουνια, αλλαξιέρα), καρότσι κτλ ; 

Από κινητό μπες στις ρυθμίσεις και βάλε προβολή υπολογιστή ώστε να σου εμφανίσει την επιλογή της σύνδεσης! Με το καλό το κοριτσάκι σας!!! Τι τέλειο κ το πάρτυ σας με το σκυλάκι σας!! Σούπερ! 

Για τα πράγματα που λες εγώ νομίζω τα έχω όλα από το πρώτο. Όλη η επένδυση θα γίνει σε φορέματακια φρουρού, κορδελιτσες, φιογκακια κτλ!!!

Πλέον ότι καινούργιο παίρνω στον γιο μου το παίρνω σε ροζ, μωβ κτλ για να τα έχω για το δεύτερο!!!

Εσύ τα χρειάζεσαι όλα ή έχεις φίλους που θα σου δώσουν από τα παιδιά τους;

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Stavroula24 είπε:

Καλημέρα σε όλες!!! @Emily91 να το χαίρεσαι το κοριτσάκι σου... Κοριτσομανες 😍 εγώ δεν έχω αρχίσει τπτ ακόμα...δεν έχουμε και πολύ χώρο στο σπίτι βέβαια αλλά οι φίλες μου που έχουν παιδάκια μικρά μου λένε όλες για τον πρώτο χρόνο δεν χρειάζεται δωμάτιο κλπ,τα βασικά και τα άλλα τα βρίσκουμε αργότερα! Και κάπως έχω ηρεμήσει γτ με είχε πιάσει ένας πανικός να μετακομίσουμε αλλά τα ενοίκια είναι στον Θεό 😂😭 Παρόλα αυτά black Friday μου έχουν πει επίσης να κοιτάξω για τα κορίτσια κλπ που θα έχει πιο οικονομικα! 

@Παρασκευαιδου τι εννοείς με την καθυστερημένη αποκοπή ομφάλιου λώρου;;;;;🤔 Και γιατί θα το ζητήσεις,έχει κάποια οφέλη φαντάζομαι!

Ναι η αλήθεια είναι πως έχετε περιθώριο μην βιαστεις! Ο ξάδερφος μου με 2 παιδιά σε 40 τμ τα πρώτα 2-3 χρόνια ήταν. Όλα γίνονται καλά να είμαστε!!!

Δημοσίευση

Εγώ θα σας πω κάτι που δεν μου είπε κανείς και το κατάλαβα από εμάς... Πήραμε το καρότσι 3σε 1 ένα καλό 750€. Το χρησιμοποιήσαμε 8 μήνες και μετά πήρα ένα ταξιδιού με 250€ το οποίο βολεύει πάρα πολύ, ελαφρύ, μικρό, κλείνει με ένα χέρι, δεν πιάνει όλο τον τόπο. Τέλειο και θα το χρησιμοποιήσω 2-3 χρόνια, όσο θα χρειάζεται καρότσι.  Οπότε αν το ήξερα αυτό θα έπαιρνα ένα πιο φτηνό πρώτο καρότσι, ώστε να έχω περιθώριο να πάρω πιο ακριβό καρότσι ταξιδιού. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Pinacolada είπε:

Το πιλάτες κ το βόλεϊ θέλουν κόπο.. εγώ είμαι τεμπελα! Ένα μποτοξακι μια χαρά θα κάνει τη δουλειά του 😝

Βλέπω φίλες μου που θηλάζουν, πόσο δεσμευτικό είναι και πνίγομαι! Εμένα δεν μου πάει με τίποτα ο θηλασμός. 

Έχω να σου πω 09.05 σταμάτησα θηλασμό, κάπου εκεί τον Μάιο έπιασα τον μπέμπη 🤷🏻‍♀️ δηλαδή ήπια λίγα κοκτέιλ εκεί και μετά πάει πάλι. 2 χρόνια θηλασμό δεν έπινα , πριν εξωσωματικές κτλ πάλι .. τον Μάιο με 1-2 ποτήρια κρασί τραγουδούσα... Μετά δεν μπορείς να βγεις χωρίς το μωρό ειδικά όταν δεν τρώει κάτι άλλο και αυτό το να βγάλεις γάλα πάλι αγχωνει. 

Μικρό ώστε να δώσω τα οφέλη και όσο ότι πάει. Δεν έχω δυνάμεις και ας με κραξουν οι πολύ φαν εγώ δεν μπορώ .. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...