Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλες... Εύχομαι να είστε καλά... Εμείς κάναμε τον υπέρηχο καρδιάς,όλα φυσιολογικά Δόξα τω θεώ! Πολύ υπερκινητική η μικρή 😂 δεν καθόταν με ευκολία να μετρήσει η γιατρός τη καρδιά.. Τι να σημαίνει αυτό άραγε;; Όσες είστε ήδη μανουλες για πείτε;;; Όπως είναι μέσα είναι και έξω;;;😂 Την νιώθω από αυτή την εβδομάδα έντονα η αλήθεια είναι ειδικά το βράδυ μου δίνει αρκετές 😂

• Απαντήσεις 231
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Stavroula24 είπε:

Καλημέρα σε όλες... Εύχομαι να είστε καλά... Εμείς κάναμε τον υπέρηχο καρδιάς,όλα φυσιολογικά Δόξα τω θεώ! Πολύ υπερκινητική η μικρή 😂 δεν καθόταν με ευκολία να μετρήσει η γιατρός τη καρδιά.. Τι να σημαίνει αυτό άραγε;; Όσες είστε ήδη μανουλες για πείτε;;; Όπως είναι μέσα είναι και έξω;;;😂 Την νιώθω από αυτή την εβδομάδα έντονα η αλήθεια είναι ειδικά το βράδυ μου δίνει αρκετές 😂

Τέλεια Σταυρούλα μου πάει κ αυτό!! Άντε να φεύγουν ένα ένα τα άγχη να μένει μόνο η χαρά και η προσμονή!!! Νομίζω όλα τα μωράκια δεν σταματάνε μέσα στην κοιλιά!! Για μένα είναι πολύ νωρίς να κάνω σύγκριση με το πρώτο καθώς έχει μόλις μια βδομάδα που κλωτσαει! Ας μας πουν οι πολύτεκνες!!! 

Δημοσίευση
στις On 9/10/2025 at 4:40 ΜΜ, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Μωρέ για εμένα νιώθω έτσι. Είναι Τρίτη καισαρική και στα 36. Δεν με παίρνει άλλο ούτε ψυχολογικά ούτε οικονομικά . 

Δεν ξέρω γτ με έχει πιάσει 36 😭😭 νιώθω πολύ κοντά στα 40αντα.  Τεσπά ίσως είναι ορμόνες ίσως αυτό το 36 πάνω στη. Τούρτα 🤷🏻‍♀️. Και πολύ φοβάμαι αν κλείσω σάλπιγγες 🙄 ίσως με πιάσει πιο πολύ το ζυγίζω πολύ αυτό τον καιρό 

Αααχ νομίζω τα παιδιά μας γερνανε και όχι τα χρόνια! Έχω φίλη στην ηλικία μας ελεύθερη χωρίς παιδιά, σαν φοιτήτρια φαίνεται!!!! 🤣🤣🤣 Και πριν κάνω παιδιά όλοι οι συνομήλικοι μου με παιδιά, 10 χρόνια μεγαλύτερους τους έβλεπα!!! Κ γω μέσα σε 1 χρόνο απο 25 που φαινομουνα ξαφνικά έγινα 40 🤣🤣🤣🤣. Μόλις γέννησω θα πάω για μποτοξ μπας κ γίνω 35 πάλι 😅

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Pinacolada είπε:

Αααχ νομίζω τα παιδιά μας γερνανε και όχι τα χρόνια! Έχω φίλη στην ηλικία μας ελεύθερη χωρίς παιδιά, σαν φοιτήτρια φαίνεται!!!! 🤣🤣🤣 Και πριν κάνω παιδιά όλοι οι συνομήλικοι μου με παιδιά, 10 χρόνια μεγαλύτερους τους έβλεπα!!! Κ γω μέσα σε 1 χρόνο απο 25 που φαινομουνα ξαφνικά έγινα 40 🤣🤣🤣🤣. Μόλις γέννησω θα πάω για μποτοξ μπας κ γίνω 35 πάλι 😅

😂😂😂😂 Εγώ είπα τέρμα μόλις γεννήσω θα ξεκινήσω το πιλάτες και μετά θα δω στην ομάδα του χωριού για βόλεϊ πρέπει να ξεφεύγουμε. Με τον δεύτερο πιέστηκαν τα πράγματα πολύ πρώτη φορά είχα καταφέρει να βγω ΜΟΝΗ λίγο πριν γίνει 2 είχα κερδίσει εισητηρία σε συναυλία του Αργυρού 🥰🥰🥰🥰  δεν θέλω να ξαναπερασω ένα βυζί απ' έξω και ένα μωρό κολλημένο πάνω μου για αυτό σκέφτομαι και τον μικρό θηλασμό. Δεν θα αντέξω πάλι θα λαλησω... 

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Stavroula24 είπε:

Σημαίνει ότι έχεις ένα υγιές μωράκι και ;όλα μέχρι τα 2 θα τρέχεις 😂😂😂

Δημοσίευση
στις On 9/10/2025 at 6:44 ΜΜ, ο/η melitiniღ είπε:

Να μην κάνεις βλακείες και να μην πειράξεις το σώμα σου χωρίς λόγο. Αυτά ο Θεός τα δίνει όπως βλέπεις.. και αν θέλεις να προσέχεις για να μην ξανά μείνεις έγκυος μπορείς! Δεν χρειάζεται να κλείσεις σάλπιγγες. Άντε, δεν θέλω χαζά να ακούω για την ηλικία. 😋

Εδώ το συστήνουμε. Δεν ξέρω ακόμα αν θα το κάνω.αλλη καισαρική δεν με παίρνει να κάνω , οπότε όντως θέλει προσοχή έχει και τα θετικά διάβασα . Θα το ζυγισω πάρα πολύ.

σκέφτομαι να ζητήσω και την καθυστερημένη αποκοπή του ομφάλιου λορου. Και σκέψου πριν 10 χρόνια έγραφα εδώ ότι δεν έρχεται το μωρό κτλ 🤷🏻‍♀️ τελικά δίκιο έχεις εγώ πάω ανάποδα 😂😂😂 

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια!! 

Έχω αρκετές ημέρες να γράψω... κάτι έχει γίνει με τον λογαριασμό μου εδώ στο forum και δεν με αφήνει να συνδεθ΄ώ από το κινητό! Τελοσπάντων... στα δικά μας 😂

Χαιρομαι πολύ για όλες μας που προχωράμε καλά!

Εγώ σήμερα είμαι 23 +4. Δεν μπορώ να το πιστέψω πόσο γρ΄ήγορα περνάει ο καιρός! 😍

Κάναμε και την Β-Επιπέδου! Περιμένουμε κοριτσάκι!!! 💗 Μας είχε δώσει το αποτέλεσμα ο γιατρός σε κλειστό φάκελο (κρατηθήκαμε και δεν τον ανοίξαμε) και τον δώσαμε στην κουμπάρα μας που ετοιμασε το πάρτυ της αποκάλυψης! Μας αποκάλυψε το φύλο το σκυλάκι μας (το πρώτο μας παιδάκι). Εμφανίστηκε με ροζ μπαλόνια κρεμασμένα στο λουράκι της! Είχε πολλή πλάκα και περασάμε τέλεια!

Ο πόνος στα πλευρά - χολή που είχα συνεχίζεται... Μέσα στην εβδομάδα θα κάνω πάλι υπέρηχο άνω κοιλίας αλλά απ'οτι βλέπω ο πόνος θα περάσει μετα την εγκυμοσύνη έτσι όπως πάει. 

Έχετε ξεκινήσει την ''έρευνα'' για δωμάτιο (κουνια, αλλαξιέρα), καρότσι κτλ ; 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου τι κάνετε? Χαθήκαμε!! Πως είστε? Τα ζουζούνια σας? Εμείς έχουμε μπει στο αλμα και έχουμε και πάρα πολύ γκρίνια μαζί και τα δόντια και είμαστε λίγο του τρελού. Πως τα πάτε με τα φαγητά όσες δίνεται? Εγώ είχα κόψει για 2 μέρες τα φρούτα γιατί έφτασε σε σημείο να κάνει κακά 7 φορές τι μέρα και τρόμαξα, βέβαια ήταν κανονικά αλλά άφησα λίγο να ηρεμησει.
    • @ΠαρασκευαιδουΜακάρι να πάει καλα και σε εμάς❤️ Ανυπομονώ να κάνουμε εξετάσεις και να ξεκινήσουμε❤️
    • Γεια σας κορίτσια!!  Έχω αρκετές ημέρες να γράψω... κάτι έχει γίνει με τον λογαριασμό μου εδώ στο forum και δεν με αφήνει να συνδεθ΄ώ από το κινητό! Τελοσπάντων... στα δικά μας 😂 Χαιρομαι πολύ για όλες μας που προχωράμε καλά! Εγώ σήμερα είμαι 23 +4. Δεν μπορώ να το πιστέψω πόσο γρ΄ήγορα περνάει ο καιρός! 😍 Κάναμε και την Β-Επιπέδου! Περιμένουμε κοριτσάκι!!! 💗 Μας είχε δώσει το αποτέλεσμα ο γιατρός σε κλειστό φάκελο (κρατηθήκαμε και δεν τον ανοίξαμε) και τον δώσαμε στην κουμπάρα μας που ετοιμασε το πάρτυ της αποκάλυψης! Μας αποκάλυψε το φύλο το σκυλάκι μας (το πρώτο μας παιδάκι). Εμφανίστηκε με ροζ μπαλόνια κρεμασμένα στο λουράκι της! Είχε πολλή πλάκα και περασάμε τέλεια! Ο πόνος στα πλευρά - χολή που είχα συνεχίζεται... Μέσα στην εβδομάδα θα κάνω πάλι υπέρηχο άνω κοιλίας αλλά απ'οτι βλέπω ο πόνος θα περάσει μετα την εγκυμοσύνη έτσι όπως πάει.  Έχετε ξεκινήσει την ''έρευνα'' για δωμάτιο (κουνια, αλλαξιέρα), καρότσι κτλ ; 
    • Καλησπέρα κορίτσι μου. Για τις ενέσεις κορτιζόνης να σου πω που ξέρω από την αδερφή μου, η οποία μπήκε δυο φορές για καισαρική 38 εβδομαδα. Της έκανε ο γιατρός ενέσεις κορτιζόνης κανονικά νομίζω την 37 εβδομαδα. Δεν ξέρω γιατί. Ίσως για το αναπνευστικό του μωρού να είναι καλά ανεπτυγμένο ώστε να μη χρειαστεί θερμοκοιτίδα;; Πάντως τα παιδάκια της είναι μεγάλα τώρα και μια χαρά. Δεν είχαν καμία παρενέργεια 
    • Μπα! Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Το αστείο είναι ότι στο πρώτο μου έσπασαν τα νερά 36+6 και καθόμουν κυρία στο κρεβάτι όλη μέρα ούτε δουλειές ούτε τίποτα. Τα άλλα δύο κάναμε πρόκληση όταν είχα μπει πια στην 41η εβδομάδα γιατί δεν έλεγαν να βγουν και σήκωνα βάρη έκανα δουλειές σκάλες κτλ κτλ. Οπότε εσω έτοιμες κορίτσια ❤️❤️❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...