Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις On 29/8/2025 at 7:52 ΜΜ, ο/η Zelda είπε:

Πετάγομαι στο φλέγον θεματακι σας γιατί τελείωσαν οι διακοπές και έχω πιο πολύ χρόνο για σουσου 😂 Εμάς στο πρώτο μας είχε πει 70% κορίτσι στην αυχενικη αλλά δε φαίνεται καλά κλπ! Δεν το είχαμε πει σε κανέναν αλλά μεταξύ μας ψάχναμε ονόματα, είχα αγοράσει και 2-3 ροζ φορμακια (που μια χαρά φόρεσε το αγοράκι μου εν τέλει γιατί τα χρώματα δεν έχουν φύλο και του πήγαιναν πολύ), πριγκηπέσσα τον ανεβάζαμε, ηλιαχτίδα τον κατεβάζαμε! Και κάνω νιπτ τσουπ η πριγκηπέσσα μας έβγαλε αρχ*** 😂

Σε κάτι τέτοια ελπίζω και εγώ 2 αγόρια έχω και τώρα το τρίτο μου είπε στην αυχενική αγοράκι 😬 δαγκωθηκα..  ήθελα και τα ροζουλι μου μωρέ.. τώρα έχω τη Δευτέρα ραντεβού και το πρώτο που θα την ρωτήσω είναι σαν μπορεί και αυτή να δει να μου πει χχαχαχα

• Απαντήσεις 153
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Kateriniw είπε:

Καλημέρα ,όταν σου έρθει αν θυμηθείς πες μου αν σε βόλεψε σε παρακαλώ 

Εγώ είχα παρόμοιο , θα σου πω στην εγκυμοσύνη με βόλεψε και μετά το είχα σαν φωλιά για κάποιους μήνες ως εκεί. Για θηλασμό ούτε για δείγμα δε με βολεύει. Καλά τώρα στο τρίτο ξέρω με μάρσιπο ή με το ένα χέρι θα θηλάσω . Αν θηλάσω το χω λιγάκι ότι κουράστηκα αρκετά απ' τον δεύτερο και το σκέφτομαι πάρα πολύ όσο και να ακούγεται κάπως. 

Δημοσίευση
στις πριν 59 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Εγώ είχα παρόμοιο , θα σου πω στην εγκυμοσύνη με βόλεψε και μετά το είχα σαν φωλιά για κάποιους μήνες ως εκεί. Για θηλασμό ούτε για δείγμα δε με βολεύει. Καλά τώρα στο τρίτο ξέρω με μάρσιπο ή με το ένα χέρι θα θηλάσω . Αν θηλάσω το χω λιγάκι ότι κουράστηκα αρκετά απ' τον δεύτερο και το σκέφτομαι πάρα πολύ όσο και να ακούγεται κάπως. 

Ευχαριστώ πολύ ,δεν  ενδοιαφερομαι για τον θηλασμό ,να βρω κάτι να μπορώ να κοιμάμαι θέλω γιατί έχω γεμίσει το κρεβάτι με μαξιλάρια και πάλι δεν βολευομαι χαχαχαχαχ

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Kateriniw είπε:

Ευχαριστώ πολύ ,δεν  ενδοιαφερομαι για τον θηλασμό ,να βρω κάτι να μπορώ να κοιμάμαι θέλω γιατί έχω γεμίσει το κρεβάτι με μαξιλάρια και πάλι δεν βολευομαι χαχαχαχαχ

Πάρε ένα απλό φτηνό και μια χαρά. Ναι και εγώ το χρησιμοποιούσα ακόμα δεν χρειάζομαι θα δείξω στο μέλλον 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...