Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Kateriniw είπε:

Αυτές νομίζω είναι η Σταντάρ στο πρώτο τρίμηνο εγώ τις έκανα και τους δύο μήνες μαζί με lgm και lgc και κάποια ακόμα l , εκτός της κυστικής που την είχα κάνει παλιότερα ,λες να λέγονται έτσι και να μην το ξέρουμε χαχαχχαχαχαχ !!!!

Χαχαχαχα 🩷 Όχι άλλες εξετάσεις μου είπε!  
Το πάνελ μονογονιδιακών νοσημάτων μου είπαν πως περιλαμβάνει σίγουρα:
– Έλεγχο α- & β-Μεσογειακής Αναιμίας
– Έλεγχο Fragile X
– Έλεγχο Νωτιαίας Μυϊκής Ατροφίας
– Έλεγχο Κυστικής Ίνωσης στο 99%
– Έλεγχο Συγγενούς Κώφωσης 

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Emily91 είπε:

– Έλεγχο Fragile X

Εγώ όλες αυτές τις έχω κάνει αλλά πριν μείνω έγκυος,όταν ξεκίνησα τις εξωσωματικές 

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η Emily91 είπε:

– Έλεγχο Fragile X

Καλώς ήρθες στην παρέα μας!!! Με το καλό το σποράκια σου!! 

Νομίζω αυτά ανήκουν στον προγεννητικό έλεγχο, δεν είναι κακό που σου τα ζήτησε ίσα ίσα ! Εγώ επειδή παλιά ήμουν δοτρια ωαρίων τα είχα κάνει όλα αύτα. 

Πες μας λίγα πράγματα για σένα για να σε γνωρίσουμε καλύτερα! Προσπαθούσατε καιρό; τι ηλικία έχεις? 

Δημοσίευση

@Stevie πολύ φυσιολογικό το άγχος σου είχα την Πέμπτη αίμα και πήγα στο νοσοκομείο γτ μου θύμησε τοοοσοοο την αποβολή. Τελικά ήταν ένα αιμάτωμα και τώρα απλά ξεκούραση ούτε καν κρεβάτι απλά ξεκούραση. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

@Stevie πολύ φυσιολογικό το άγχος σου είχα την Πέμπτη αίμα και πήγα στο νοσοκομείο γτ μου θύμησε τοοοσοοο την αποβολή. Τελικά ήταν ένα αιμάτωμα και τώρα απλά ξεκούραση ούτε καν κρεβάτι απλά ξεκούραση. 

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Πήγα στον γιατρό όλα καλά δεν βρήκε από το ήταν ίσως κάποια κύστη ίσως παλιά περίοδο δεν είδε κάτι πάντως που να επηρεασε το έμβρυο! Ευτυχώς χόρευε!!😂

Δημοσίευση

Καλησπέρα σ όλες !!! Μόλις γύρισα από τον υπερυχο Δόξα τον Θεό όλα καλά ,φτάσαμε τα 5 και κάτι εκατοστά και την άλλη Πέμπτη κανονίσαμε για την αυχενική !!! Γνωρίζει καποια πόσο κοστίζουν οι εξετάσεις τις αυχενικής? 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Καλησπέρα σ όλες !!! Μόλις γύρισα από τον υπερυχο Δόξα τον Θεό όλα καλά ,φτάσαμε τα 5 και κάτι εκατοστά και την άλλη Πέμπτη κανονίσαμε για την αυχενική !!! Γνωρίζει καποια πόσο κοστίζουν οι εξετάσεις τις αυχενικής? 

Καλησπέρα! Γύρω στα 120 με 150 πάει!

Δημοσίευση
στις πριν 44 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Υπέροχα τα κεράκια σου εξαρτάτε και αν κάνεις ντιπ . Η απλά τον υπέρηχο. Όπως και σε ποια περιοχή αν δεν κάνω λάθος Θεσσαλονίκη είναι πιο φτηνά 

Δημοσίευση
στις On 25/7/2025 at 6:42 ΜΜ, ο/η Pinacolada είπε:

Καλώς ήρθες στην παρέα μας!!! Με το καλό το σποράκια σου!! 

Νομίζω αυτά ανήκουν στον προγεννητικό έλεγχο, δεν είναι κακό που σου τα ζήτησε ίσα ίσα ! Εγώ επειδή παλιά ήμουν δοτρια ωαρίων τα είχα κάνει όλα αύτα. 

Πες μας λίγα πράγματα για σένα για να σε γνωρίσουμε καλύτερα! Προσπαθούσατε καιρό; τι ηλικία έχεις? 

Καλησπέρα κορίτσια! 😊

@Pinacolada Ναι, ισχύει πως πρόκειται για προγεννητικό έλεγχο, απλώς εγώ δεν τον είχα κάνει.
Ανυπομονώ να γνωριστούμε καλύτερα και πιστεύω πως θα είναι πολύ όμορφο να μοιραζόμαστε στιγμές και σκέψεις από αυτό το υπέροχο ταξίδι που έχουμε όλες ξεκινήσει! 🩷

Είμαι 33 (σε λίγες μέρες 34 😋). Είχαμε ξεκινήσει κάποιες προσπάθειες, αλλά όχι πολύ μεθοδευμένα,πιο πολύ στο χαλαρό. Κάποια στιγμή με είχε πιάσει λίγο άγχος, γιατί πίστευα πως θα συμβεί αμέσως (τύπου με την πρώτη φορά 😅). Τελικά, όμως, τσουπ το “σποράκι” ήρθε τον μήνα που το είχαμε βγάλει εντελώς από το μυαλό μας!

Θα ήθελα να μάθω πράγματα για εσάς! 

@Kateriniw Ο γιατρός μου είπε πως κοστίζει 150€ η αυχενική (υπέρηχος). Σήμερα έχουμε ραντεβού 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Υπέροχα τα κεράκια σου εξαρτάτε και αν κάνεις ντιπ . Η απλά τον υπέρηχο. Όπως και σε ποια περιοχή αν δεν κάνω λάθος Θεσσαλονίκη είναι πιο φτηνά 

Το νιπτ δεν το κάνουν στις δίδυμες κυήσεις ,γιατί το αποτέλεσμα είναι ψευδη

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η Kateriniw είπε:

Καλημέρα κορίτσια.. εγώ έχω την επόμενη εβδομάδα αυχενική διαφάνεια. Στο ιατρείο του γιατρού μου όπου έχει και εμβρυολογο. Μου έβγαλε ένα πακέτο με τις εξετάσεις (αυχενική,papp a και κυστική ίνωση) μου πήγε το κόστος στα 390€.

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η Emily91 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! 😊

@Pinacolada Ναι, ισχύει πως πρόκειται για προγεννητικό έλεγχο, απλώς εγώ δεν τον είχα κάνει.
Ανυπομονώ να γνωριστούμε καλύτερα και πιστεύω πως θα είναι πολύ όμορφο να μοιραζόμαστε στιγμές και σκέψεις από αυτό το υπέροχο ταξίδι που έχουμε όλες ξεκινήσει! 🩷

Είμαι 33 (σε λίγες μέρες 34 😋). Είχαμε ξεκινήσει κάποιες προσπάθειες, αλλά όχι πολύ μεθοδευμένα,πιο πολύ στο χαλαρό. Κάποια στιγμή με είχε πιάσει λίγο άγχος, γιατί πίστευα πως θα συμβεί αμέσως (τύπου με την πρώτη φορά 😅). Τελικά, όμως, τσουπ το “σποράκι” ήρθε τον μήνα που το είχαμε βγάλει εντελώς από το μυαλό μας!

Θα ήθελα να μάθω πράγματα για εσάς! 

@Kateriniw Ο γιατρός μου είπε πως κοστίζει 150€ η αυχενική (υπέρηχος). Σήμερα έχουμε ραντεβού 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ναι ναι και εμένα κάπου εκεί Μ είπε και μαζί με της αιματολογικές πάει γύρω στο 200 ,σ' ευχαριστώ που με θυμήθηκες !!! Καλή επιτυχία 🙏🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Stevie είπε:

Καλημέρα κορίτσια.. εγώ έχω την επόμενη εβδομάδα αυχενική διαφάνεια. Στο ιατρείο του γιατρού μου όπου έχει και εμβρυολογο. Μου έβγαλε ένα πακέτο με τις εξετάσεις (αυχενική,papp a και κυστική ίνωση) μου πήγε το κόστος στα 390€.

Και εγώ την άλλη Πέμπτη έχω κορίτσι μου την μυστική ίνωση εγώ την έχω κάνει και το κουστούμι είναι γύρω στα 200 ,μετά Μ είπε αν κρίνει με βάση τις αιματολογικές και τα αποτελέσματα αυχενικής ότι πρέπει να κάνουμε κάτι παραπάνω θα μου το πει την Πέμπτη,στα δίδυμα πάντως δεν προτείνει νιπτ γιατί δεν είναι αληθή τα αποτελέσματα!!!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια,εγώ προσπαθώ να μαζευτώ αλλά ακόμα δεν έχω μαζέψει τίποτα.  Άσε που έχει.γεμισει όλη η γειτονιά μυρμηγκια και όλη την ώρα κοιτάω και ψεκάζει έξω. Θα πάω διακοπές και θα σκέφτομαι τα μυρμηγκια μην κάνουν κατάληψη στο σπιτι. Πήγα πήρα παγίδες να βάλω μπροστά από κάθε παράθυρο και πριν φύγουμε θα ψεκασω και μέσα στο σπίτι.  Έχουμε πάθει αμοκ όλη η γειτονιά.  Σε άλλα νέα η μικρή σήμερα το μάτι γαρίδα όλη μέρα και αρκετή γκρίνια το απόγευμα, έχουν αρχίσει δοντια πλέον είμαι σίγουρη. Την έκανα μπάνιο και ήπιε για πρώτη φορά 270ml γάλα ή χοντρουλα μου και ήθελε και άλλο αλλά δεν της έδωσα,νόμιζα θα σκάσει.  Την ζυγισα σήμερα και ειναι 6490 και λογικά θα έχει πάρει και ύψος, την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 65 εκατοστά.  Εγώ το μεσημέρι πήγα και έκανα νυχια και στα χέρια και είμαι έτοιμη για διακοπές. Είχα ένα χρόνο να κάνω χέρια και μου φαίνεται περίεργο.   @Kn1 στον γιο μου έβαζα κρεμα της helenvita και του καθόταν καλύτερα από της frezyderm ,ωραίο κόλπο είναι να την έχεις και στο ψυγείο ανακουφίζει καλύτερα. 
    • @Rena92 και η καισαρικη μ δ ειχε καμια σχέση με τις προηγουμενες. Κατ αρχας ήταν ο άντρας μου μέσα, του εδωσαν τη μπεμπα αγκαλια απ ευθείας, εχω βίντεο απο τον τοκετο π τραβηξε η Δήμητρα, αφησαμε τ μωρο με τ μυκωνειο για ενα 24ωρο μετα τ τοκετο, σηκωθηκα αμεσα, ειχα πολυ καλύτερη αναρρωση. Αλλα εχουν πολλες πολλες επιτυχίες στο φυσικο τοκετο. Το πανε μέχρι οσο παει.
    • Πολύ χαίρομαι! Δεν με πειράζει, αν χρειαστεί, να καταλήξει σε καισαρική. Αλλά θέλω πολύ να ζήσω όλη την αγωνία και φυσικότητα του τοκετού και όχι να πάω με ραντεβού πριν την ώρα μου. Ελπίζω και στο οικονομικό να είναι οκ! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...