Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Pinacolada είπε:

Όπως βλέπετε έβαλα τις καρδούλες για τον Άγιο Βαλεντίνο και τα κομφετι γιατί έχουμε και τις Απόκριες τον Φεβρουάριο!!!

Ξες ότι έχω Πητ 25.02 αλλά θα πάω 10 μέρες πριν γτ πάω με καισαρική χαχαχχαχα

Δημοσίευση

@Tokyo έλα κοριτσάκι μου σου απαντάω εδώ για να μη χαθεί η ροή. Ναι έγκυος στο 3 από όχι απλά φυσική σύλληψη αλλά από κεραμίδα.. σταμάτησα θηλασμό 09.05 και τελευταία περίοδος ήταν 16.05 ποτέ έμεινα έγκυος δεν ξέρουμε ακριβώς ήρθε πολύ απότομα αυτό ,πολύ λίγες επαφές και δεν ήξερα ποτέ περιμένα. (Ο θηλασμός μου είχε αλλάξει τον κύκλο και ερχόταν μια 20-30 ημέρες η περίοδος). Οπότε τώρα ακολουθούμε υπέρηχο. 

Σε ευχαριστώ πολύ.. ποιος θα μας το έλεγε.. εκεί που κάνεις εξωσωματική να σου το 3 .. φυσιολογικά. 

Ο άντρας μου λέει πολύτεκνος έτσι;;; Θα ζητήσω τα λεφτά μου πίσω😂🤣

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η elen. είπε:

Καλημερααα!☺️

Καλο ΣΚ να εχουμε! Κι εγώ εδω με πητ 27/02 . 8+1 σήμερα

@Pinacolada ευχαριστώ κοριτσάρα μου για την πρόσκληση !!! Εγώ έχω Πητ ,πρώτα ο Θεός 14-2 ,αλλά σίγουρα θα είναι πιο νωρίς ....

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα! Εχω πητ 27/02. Εύχομαι σε όλες μας να τα καταφέρουμε και να έχουμε τελειομηνες εγκυμοσύνες κ γερά παιδάκια! Εσάς σας έχει τύχει να έχετε αναγούλες κάποιες μέρες κ μετά τίποτα; Εγώ έτσι είμαι εδώ και δυο μέρες κ φοβάμαι. Βέβαια στις πρώτες δύο μου εγκυμοσύνες δεν είχα ποτέ ούτε μισή αναγούλα. Αλλά μετά την αποβολή κ τη βιοχημική που ειχα πριν λίγο καιρό είμαι πολύ τρομαγμένη. 

Δημοσίευση

@Παρασκευαιδου μου σου εύχομαι με το καλό και να πάνε όλα τέλεια! Απίστευτο τόση ταλαιπωρία κ να κάνεις τελικά 3 παιδιά χωρίς εξωσωματική! Σημασία έχει ότι όλα πήγαν κατ'ευχην! Με το καλό το μωράκι σας και τι να πω, με το καλό και το 4ο! 😂😂😂

Δημοσίευση

@elen. Και @Mariloumama με το καλό κορίτσια!! Καλές και τελειομηνες εγκυμοσύνες!!! Εγώ γενικά δεν έχω καθόλου συμπτώματα, στην πρώτη εγκυμοσύνη μπορεί να είχα κάποιο σύμπτωμα και να κρατούσε 1 μέρα. Θα έλεγα να μην τα κοιτάς... Ποτέ έχεις γιατρό; 

Δημοσίευση

Κορίτσια εγώ σήμερα πήγα στη γιατρό, το είδαμε, όλα μια χαρά! Κανονικά είμαι 9 εβδομάδων αλλά σήμερα με έβγαλε 10! Σε 9 μέρες θα ξαναπάω και εάν έχει μεγαλωσει όσο πρέπει θα κάνουμε την αυχενική! Η γυναικολόγος μου ειναι και εξειδίκευμενη στον προγεννητικό έλεγχο οπότε τα κάνω όλα εκεί! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Pinacolada είπε:

@elen. Και @Mariloumama με το καλό κορίτσια!! Καλές και τελειομηνες εγκυμοσύνες!!! Εγώ γενικά δεν έχω καθόλου συμπτώματα, στην πρώτη εγκυμοσύνη μπορεί να είχα κάποιο σύμπτωμα και να κρατούσε 1 μέρα. Θα έλεγα να μην τα κοιτάς... Ποτέ έχεις γιατρό; 

Αααχ αυτά τα συμπτώματα! Δεν με έχουν αφήσει σε ησυχία.  Ειδικά Τετάρτη με Παρασκευή ταλαιπωρηθηκα πολυ! Ειδικά Παρασκευή βραδυ πέρα απο αναγουλα και εμετο με έπιασε και ενα τσουξιμο και λεω το κερασάκι στην τούρτα ειναι αυτο. Ευτυχώς μετά απο καμία ωρα εξαφανίστηκε. Προσπάθησα να πιω νερό για να αποφύγω τα χειρότερα (αν και το έβγαλα με τους εμετούς) . Το ΣΚ πέρασε ήρεμα και σήμερα έχω ελάχιστη αναγουλα και ανοστιλα στο στωμα. Φρουτα φρουτα και τσαι!! Κορίτσια χωρίς συμπτώματα απολαύστε το ! 🤞

Δημοσίευση
στις πριν 50 λεπτά, ο/η elen. είπε:

Αααχ αυτά τα συμπτώματα! Δεν με έχουν αφήσει σε ησυχία.  Ειδικά Τετάρτη με Παρασκευή ταλαιπωρηθηκα πολυ! Ειδικά Παρασκευή βραδυ πέρα απο αναγουλα και εμετο με έπιασε και ενα τσουξιμο και λεω το κερασάκι στην τούρτα ειναι αυτο. Ευτυχώς μετά απο καμία ωρα εξαφανίστηκε. Προσπάθησα να πιω νερό για να αποφύγω τα χειρότερα (αν και το έβγαλα με τους εμετούς) . Το ΣΚ πέρασε ήρεμα και σήμερα έχω ελάχιστη αναγουλα και ανοστιλα στο στωμα. Φρουτα φρουτα και τσαι!! Κορίτσια χωρίς συμπτώματα απολαύστε το ! 🤞

Ναι νομίζω η εγκυμοσύνη μου είναι από αυτές που λες,  έτσι κάνω 10 παιδιά!! 

Χθες πήγαμε θάλασσα και έκανα βουτιά από έναν βράχο 5 μέτρα! Μου λέει ο σύζυγος θα σε βγει το παιδί από το στόμα 🤣🤣! Αφού πήγα σήμερα κ ήταν στη θέση του, λέω αυτό ήταν δεν πάει πουθενά αυτό το έμβρυο!!

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Pinacolada είπε:

Κορίτσια εγώ σήμερα πήγα στη γιατρό, το είδαμε, όλα μια χαρά! Κανονικά είμαι 9 εβδομάδων αλλά σήμερα με έβγαλε 10! Σε 9 μέρες θα ξαναπάω και εάν έχει μεγαλωσει όσο πρέπει θα κάνουμε την αυχενική! Η γυναικολόγος μου ειναι και εξειδίκευμενη στον προγεννητικό έλεγχο οπότε τα κάνω όλα εκεί! 

Τέλεια κοριτσάρα ,άντε με το καλό το πρώτο μαξιλάρακι να περάσει 

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Τέλεια κοριτσάρα ,άντε με το καλό το πρώτο μαξιλάρακι να περάσει 

Με το καλό όλες μας κορίτσια! Για το γιατρό κ τις διακοπές που με ρώτησες εμένα δεν έχει κανένα πρόβλημα γτ έχω εύκολη εγκυμοσύνη! Φαντάσου στην πρώτη εγκυμοσύνη 2,5 μηνών πήγα Κύπρο, 4 μηνών Άγιο Δομίνικο, 7,5 μηνών νησιά Φερόε, Δανία κ Γερμανία. Τα της Ελλάδας δεν τα γράφω καν 😝! Εσύ αγάπη επειδή είσαι με εξωσωματική λογικό να μην σε αφήνει να κάνεις ρούπι... Είναι κ το 1ο τρίμηνο τώρα θέλει προσοχή 

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Pinacolada είπε:

Με το καλό όλες μας κορίτσια! Για το γιατρό κ τις διακοπές που με ρώτησες εμένα δεν έχει κανένα πρόβλημα γτ έχω εύκολη εγκυμοσύνη! Φαντάσου στην πρώτη εγκυμοσύνη 2,5 μηνών πήγα Κύπρο, 4 μηνών Άγιο Δομίνικο, 7,5 μηνών νησιά Φερόε, Δανία κ Γερμανία. Τα της Ελλάδας δεν τα γράφω καν 😝! Εσύ αγάπη επειδή είσαι με εξωσωματική λογικό να μην σε αφήνει να κάνεις ρούπι... Είναι κ το 1ο τρίμηνο τώρα θέλει προσοχή 

Μπα εμένα τις θάλασσες μας φοβάται σε νησί δεν έχει θέμα να πάω ,αλλά οικονομικά δεν βγαίνουμε για διακοπές ,και επειδή είναι και δύο θέλει να με ελέγχει ανα δύο βδομάδες είναι πολύ ψείρας ο δικός μου καλό από τη μια,κακό από την άλλη 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...