Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΒΡΕΦΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ; ΤΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ; ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ voucher ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 14 ΜΗΝΩΝ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ. ΚΑΘΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΔΕΚΤΗ!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα! Εγώ έστειλα και τα δυο μου παιδάκια στους δημόσιους βρεφικούς της ΔΥΠΑ. Απίστευτα καλές συνθήκες, εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται, τα παιδιά περνούν όμορφα κ ήταν μια εμπειρία που θα συνέστηνα ανεπιφύλακτα σε κάθε μανούλα. Τουλάχιστον για τους βρεφικούς της ΔΥΠΑ. Για τους άλλους δημόσιους δεν έχω άποψη. Τα έστειλα από 13 μηνών μέχρι να πάνε νηπιαγωγείο 

Δημοσίευση

Καλησπέρα! Κι εγώ έχω στείλει την κόρη μου σε δημοτικό βρεφικό σταθμό και μόνο καλά λόγια μπορώ να πω!βέβαια έχει να κάνει με τον Δήμο και τον εκάστοτε σταθμό, οπότε ίσως θα ήταν καλύτερο να αναζητήσεις πληροφορίες για τους συγκεκριμένους!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Zaxaroulamak είπε:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΒΡΕΦΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ; ΤΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ; ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ voucher ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 14 ΜΗΝΩΝ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ. ΚΑΘΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΔΕΚΤΗ!!!

Καλησπέρα! Εγώ έχω στείλει τον γιο μου και σε ιδιωτικό και σε δημόσιο και ήμουν ευχαριστημένη και στα δύο. Ένα σχόλιο μόνο ότι αίτηση για voucher κάνε έτσι κι αλλιώς γιατί το δέχονται και στους δημόσιους.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...