Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εγκυμοσύνη μετά από αποτυχημένη εξωσωματική.

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας παιδια θέλω να ρωτήσω αν ξέρετε μετά την θεραπεία της εξωσωματικής υπάρχει περίπτωση  η χρήση ορμονών και φαρμάκων  να βοηθούν να συμβεί μέσα στους επόμενους μήνες εγκυμοσύνη από μόνη της χωρίς βοήθεια γιατρών;Μου έχουν πει ότι έχουμε ανεξήγητη υπογονιμότητα.Αν γνωρίζεται ή αν έχει συμβεί σε γνωστούς σας παρακαλώ αναφέρετε το ευχαριστώ. 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κοπέλα μου, Από τη στιγμή που είστε στην ανεξήγητη υπογονιμότητα τίποτα δεν αποκλείεται!! Είμαστε πολλές κοπέλες εδώ που μετά από εξωσωματική πιάσαμε φυσιολογικά. Κάποιες πάλευαν χρόνια με αποτυχημένες εξωσωματικές κ έκανα φυσιολογικά τα παιδάκια τους!! Προσωπικά έχω τα διδυμάκια μου από εξωσωματική (ανεξήγητη ουσιαστικά υπογονιμότητα κ μεις μ ένα μέτριο σπερμα.) 2 χρόνια προσπαθειών χωρίς καμμία σύλληψη. Έπιασα τα δίδυμα με τη εξωσωματική κ 3 χρονια μετά είχα την πρώτη φυσιολογική σύλληψη!!! Δεν προχώρησε η εγκυμοσύνη τότε αλλά ένα χρόνο μετά έμεινα πάλι έγκυος φυσιολογικά κ τώρα είμαι αισίως 6 μηνών έγκυος!!! Εύχομαι να τα καταφέρετε κ σεις σύντομα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...