Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα ξανά… δυστυχώς για 2η φορά ήμουν άτυχη και απέβαλα.. την πρώτη φορά πριν 6 μήνες ήταν παλινδρομη, αυτή την φορά αυτόματη αποβολή ενώ πριν 4 μέρες προηγήθηκε υπέρηχος και όλα ήταν τέλεια..και οι δυο σε ίδιες εβδομάδες..  δεν ξέρω τι να σκεφτώ πια. Είχα κάνει από την προηγούμενη φορά εξετάσεις για θρομβοφιλια, αυτοάνοσα, κυστικη ίνωση, καρυοτυπο ζεύγους, πήξη αίματος.. όλες ήταν καλές. Ξεκίνησα με αντιπηκτικές και προγεστερονη για να είμαστε σίγουροι αυτή την φορά και ήμουν πολύ αισιόδοξη. Κράτησα δείγμα να το στείλω για ιστολογική.. γιατί 2η φορά; Δεν αξίζει σε καμία να το περνάει αυτό. Έχω χάσει κάθε ελπίδα και πίστη πλέον.. 

Δημοσίευση

Κορίτσι μου λυπάμαι που σου συνέβη δεύτερη φορά, σε κάποιες από εμάς η ζωή δείχνει πόσο σκληρή μπορεί να γίνει και μάλιστα 2 φορές..

Είχα και εγώ 2 αποβολές και έκτοτε ελπίζω σε μια νέα υγιή εγκυμοσύνη.. Ότι και να σου πω εγώ θα έχεις μέσα σου για αρκετό καιρό ένα "γιατί", εμένα με έφθειρε πολύ ψυχολογικά και πραγματικά το μόνο που ήθελα ήταν όχι να ακούσω συμβουλές αλλά να μπορώ όποτε θέλω να μπορώ να μιλάω για αυτό που νιώθω και να ξέρω πως είναι εκεί ο άνδρας μου να με απαλύνει με το να με ρωτά απλώς πως είμαι..και να ξέρω πως είναι εκεί όποτε θελήσω..

Δώσε χώρο και χρόνο στη ψυχή σου να ξεκουραστεί ❤️ και κράτα γερά με τον άνδρα σου..

Κάνε όσες εξετάσεις /επισκέψεις θέλεις στους γιατρούς αν αυτό σε καθησυχάζει, αν και βλέπω ότι ήδη το έχεις ψάξει..εμένα με έτρωγε και ακόμη με τρώει..σχεδόν 4 μήνες μετά,,αν ήταν τυχαίο γεγονός..παρότι καρυότυποι, ανοσολογικές και θρομβοφιλία ήταν όλα κομπλέ..φοβάμαι μη μου ξανασυμβεί αλλά έχω βρει την ελπίδα και την επιθυμία να θέλω να συνεχίσω..μέσα από το φόβο και το άγχος βρήκα ξανά τη δύναμη να προσπαθ΄ήσω..

Δεν είσαι μόνη, είμαστε πολλές 

Είμαστε εδώ όποτε θες να πεις αυτά που μόνο όσοι απέβαλαν ξέρουν πόσο πονάει.. ❤️ 

Δημοσίευση

Σ ευχαριστώ πολύ… μου δίνετε δύναμη.. ο άντρας μου είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να μου συμβεί, βράχος σε όλα! Δεν ξέρω αν σε έχει καθοδηγήσει κάποιος αλλά ρώτησε μήπως κανεις μια υστεροσκοπηση.. προσωπικά δεν πιστεύω στα τυχαία γεγονότα! Ο θεός να μας δίνει δύναμη.. 

Δημοσίευση
στις On 11/7/2025 at 8:18 ΜΜ, ο/η Nick98 είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ… μου δίνετε δύναμη.. ο άντρας μου είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να μου συμβεί, βράχος σε όλα! Δεν ξέρω αν σε έχει καθοδηγήσει κάποιος αλλά ρώτησε μήπως κανεις μια υστεροσκοπηση.. προσωπικά δεν πιστεύω στα τυχαία γεγονότα! Ο θεός να μας δίνει δύναμη.. 

Δεν υπάρχει λόγος για υστεροσκόπηση σε μένα, αυτό νομίζω γίνεται για συμφύσεις στη μήτρα και ΄άλλες ανωμαλίες που σχετίζονται και με τη σύλληψη αν δε κάνω λάθος, επίσης  ο γιατρός μου δεν τη συστήνει, ενέχει λέει κινδύνους για τη μήτρα..μπορεί να είναι και τυχαίο γεγονόςς ή και όχι όλα παίζουν..καλη δύναμη εύχομαι!

Δημοσίευση
στις On 11/7/2025 at 8:18 ΜΜ, ο/η Nick98 είπε:

Και για μένα ο άνδρας μου είναι βράχος,,περνάνε δύσκολα εξίσου,,δεν ξέρω τι θα έκανα αν δεν ήταν αυτός που είναι..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...