Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα ξανά… δυστυχώς για 2η φορά ήμουν άτυχη και απέβαλα.. την πρώτη φορά πριν 6 μήνες ήταν παλινδρομη, αυτή την φορά αυτόματη αποβολή ενώ πριν 4 μέρες προηγήθηκε υπέρηχος και όλα ήταν τέλεια..και οι δυο σε ίδιες εβδομάδες..  δεν ξέρω τι να σκεφτώ πια. Είχα κάνει από την προηγούμενη φορά εξετάσεις για θρομβοφιλια, αυτοάνοσα, κυστικη ίνωση, καρυοτυπο ζεύγους, πήξη αίματος.. όλες ήταν καλές. Ξεκίνησα με αντιπηκτικές και προγεστερονη για να είμαστε σίγουροι αυτή την φορά και ήμουν πολύ αισιόδοξη. Κράτησα δείγμα να το στείλω για ιστολογική.. γιατί 2η φορά; Δεν αξίζει σε καμία να το περνάει αυτό. Έχω χάσει κάθε ελπίδα και πίστη πλέον.. 

Δημοσίευση

Κορίτσι μου λυπάμαι που σου συνέβη δεύτερη φορά, σε κάποιες από εμάς η ζωή δείχνει πόσο σκληρή μπορεί να γίνει και μάλιστα 2 φορές..

Είχα και εγώ 2 αποβολές και έκτοτε ελπίζω σε μια νέα υγιή εγκυμοσύνη.. Ότι και να σου πω εγώ θα έχεις μέσα σου για αρκετό καιρό ένα "γιατί", εμένα με έφθειρε πολύ ψυχολογικά και πραγματικά το μόνο που ήθελα ήταν όχι να ακούσω συμβουλές αλλά να μπορώ όποτε θέλω να μπορώ να μιλάω για αυτό που νιώθω και να ξέρω πως είναι εκεί ο άνδρας μου να με απαλύνει με το να με ρωτά απλώς πως είμαι..και να ξέρω πως είναι εκεί όποτε θελήσω..

Δώσε χώρο και χρόνο στη ψυχή σου να ξεκουραστεί ❤️ και κράτα γερά με τον άνδρα σου..

Κάνε όσες εξετάσεις /επισκέψεις θέλεις στους γιατρούς αν αυτό σε καθησυχάζει, αν και βλέπω ότι ήδη το έχεις ψάξει..εμένα με έτρωγε και ακόμη με τρώει..σχεδόν 4 μήνες μετά,,αν ήταν τυχαίο γεγονός..παρότι καρυότυποι, ανοσολογικές και θρομβοφιλία ήταν όλα κομπλέ..φοβάμαι μη μου ξανασυμβεί αλλά έχω βρει την ελπίδα και την επιθυμία να θέλω να συνεχίσω..μέσα από το φόβο και το άγχος βρήκα ξανά τη δύναμη να προσπαθ΄ήσω..

Δεν είσαι μόνη, είμαστε πολλές 

Είμαστε εδώ όποτε θες να πεις αυτά που μόνο όσοι απέβαλαν ξέρουν πόσο πονάει.. ❤️ 

Δημοσίευση

Σ ευχαριστώ πολύ… μου δίνετε δύναμη.. ο άντρας μου είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να μου συμβεί, βράχος σε όλα! Δεν ξέρω αν σε έχει καθοδηγήσει κάποιος αλλά ρώτησε μήπως κανεις μια υστεροσκοπηση.. προσωπικά δεν πιστεύω στα τυχαία γεγονότα! Ο θεός να μας δίνει δύναμη.. 

Δημοσίευση
στις On 11/7/2025 at 8:18 ΜΜ, ο/η Nick98 είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ… μου δίνετε δύναμη.. ο άντρας μου είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να μου συμβεί, βράχος σε όλα! Δεν ξέρω αν σε έχει καθοδηγήσει κάποιος αλλά ρώτησε μήπως κανεις μια υστεροσκοπηση.. προσωπικά δεν πιστεύω στα τυχαία γεγονότα! Ο θεός να μας δίνει δύναμη.. 

Δεν υπάρχει λόγος για υστεροσκόπηση σε μένα, αυτό νομίζω γίνεται για συμφύσεις στη μήτρα και ΄άλλες ανωμαλίες που σχετίζονται και με τη σύλληψη αν δε κάνω λάθος, επίσης  ο γιατρός μου δεν τη συστήνει, ενέχει λέει κινδύνους για τη μήτρα..μπορεί να είναι και τυχαίο γεγονόςς ή και όχι όλα παίζουν..καλη δύναμη εύχομαι!

Δημοσίευση
στις On 11/7/2025 at 8:18 ΜΜ, ο/η Nick98 είπε:

Και για μένα ο άνδρας μου είναι βράχος,,περνάνε δύσκολα εξίσου,,δεν ξέρω τι θα έκανα αν δεν ήταν αυτός που είναι..

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Καλημέρα! Κι εγώ έχω βιώσει 2 αποβολες....

Πιάνω αμέσως παιδί αλλά δεν κάθεται χωρίς προσπάθεια εννοώ γιατί ο καλος μου είναι ναυτικός οπότε όταν δεν προσέχουμε μένω αλλά δεν μένει αυτό.απο την εμπειρία μου θα σου πω το εξής.

Ο σύζυγος οπωσδήποτε αν δεν έχει κάνει να κάνει χτες σπερμοδιαγραμμα και το dna κατακερματισμο γιατί αν είναι υψηλό το ποσοστό φέρνει αποβολές...

Καμία φορά εμάς είναι όλα τέλεια αλλά πρέπει κ Ο ανδρας να κοιτάζεται κ δεν αρκεί μόνο το σπερμοδιαγραμμα θέλει κ το dna κατακερματισμο.

Και 2ον αν. Δεν έχεις κάνει μικροβιωμα μητρας να κάνεις.μας δείχνει τα μικρόβια που έχει μέσα το ενδομήτριο που δεν φαίνονται με απλή καλλιέργεια. 

2 φίλες μου είχαν μικρόβια κ με αντιβίωση σε αυτές κ συζύγους γιατί παίρνουν κ οι 2 έμειναν αμέσως μετά.

Δεν αρκεί μόνο θρομβοφυλλια κτλ αλλά κι αυτά που σου είπα είναι σημαντικά κ δε τα λένε όλοι οι γιατροί δυστυχώς. Υστεροσκοπηση κανε γιατί βλέπει αν είναι όλα καθαρά κ αν έχεις συμφησεις πως θα το καταλάβεις αν δεν δει εκεί με την κάμερα τι γίνεται???? Δυστυχώς δεν είναι τυχαία γεγονότα πάντα υπάρχει μια αιτία αλλά κ μια λύση!!!!

Για να εμφυτευτει το μωρο κ να μεγαλώσει σε ένα υγιής περιβάλλον δλδ στην μήτρα πρέπει να είναι καθαρή κ φιλική αν έχει μικρόβια κτλ μπορεί να το διώχνει!!!! 

στις On 14/7/2025 at 2:19 ΜΜ, ο/η sisi93 είπε:

Δεν υπάρχει λόγος για υστεροσκόπηση σε μένα, αυτό νομίζω γίνεται για συμφύσεις στη μήτρα και ΄άλλες ανωμαλίες που σχετίζονται και με τη σύλληψη αν δε κάνω λάθος, επίσης  ο γιατρός μου δεν τη συστήνει, ενέχει λέει κινδύνους για τη μήτρα..μπορεί να είναι και τυχαίο γεγονόςς ή και όχι όλα παίζουν..καλη δύναμη εύχομαι!

Καλημέρα! Κι εγώ έχω βιώσει 2 αποβολες....

Πιάνω αμέσως παιδί αλλά δεν κάθεται χωρίς προσπάθεια εννοώ γιατί ο καλος μου είναι ναυτικός οπότε όταν δεν προσέχουμε μένω αλλά δεν μένει αυτό.απο την εμπειρία μου θα σου πω το εξής.

Ο σύζυγος οπωσδήποτε αν δεν έχει κάνει να κάνει χτες σπερμοδιαγραμμα και το dna κατακερματισμο γιατί αν είναι υψηλό το ποσοστό φέρνει αποβολές...

Καμία φορά εμάς είναι όλα τέλεια αλλά πρέπει κ Ο ανδρας να κοιτάζεται κ δεν αρκεί μόνο το σπερμοδιαγραμμα θέλει κ το dna κατακερματισμο.

Και 2ον αν. Δεν έχεις κάνει μικροβιωμα μητρας να κάνεις.μας δείχνει τα μικρόβια που έχει μέσα το ενδομήτριο που δεν φαίνονται με απλή καλλιέργεια. 

2 φίλες μου είχαν μικρόβια κ με αντιβίωση σε αυτές κ συζύγους γιατί παίρνουν κ οι 2 έμειναν αμέσως μετά.

Δεν αρκεί μόνο θρομβοφυλλια κτλ αλλά κι αυτά που σου είπα είναι σημαντικά κ δε τα λένε όλοι οι γιατροί δυστυχώς. Υστεροσκοπηση κανε γιατί βλέπει αν είναι όλα καθαρά κ αν έχεις συμφησεις πως θα το καταλάβεις αν δεν δει εκεί με την κάμερα τι γίνεται???? Δυστυχώς δεν είναι τυχαία γεγονότα πάντα υπάρχει μια αιτία αλλά κ μια λύση!!!!

Για να εμφυτευτει το μωρο κ να μεγαλώσει σε ένα υγιής περιβάλλον δλδ στην μήτρα πρέπει να είναι καθαρή κ φιλική αν έχει μικρόβια κτλ μπορεί να το διώχνει!!!! 

Δημοσίευση
στις On 14/7/2025 at 2:19 ΜΜ, ο/η sisi93 είπε:

Λάθος από το γιατρό!!! Η υστεροσκοπηση μόνο καλό κάνει! Πάρε και 2η γνώμη!! Δηλαδή τι κακό θα σου κάνει? Σου βάζει κάμερα κ ελέγχει αν είναι όλα οκ! Όχι μόνο συμφησεις αλλά ακόμα κ αυτο αν έχεις πως θα το δεις? Κ εγώ είχα κάνει σύλληψη άνετα κ είχα μια σύμφηση που την είδε χαμηλά στη μήτρα όταν μου έκανε το μικροβιωμα και μου την έσπασε.ειναι σαν ιστοί από αράχνες. Δεν εμποδίζουν σύλληψη εγώ ήμουν ήδη εγκυος τότε κ δεν το ήξερα...

Κάνε κ αυτα που σου είπα ακόμα σε παρακαλώ για να έχεις μια πλήρη εικόνα γιατί είναι σημαντικές εξετάσεις...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχ κάνε και για εμάς καμία βουτιά! Εγώ την άλλη Κυριακή θα πάω παραλία που θα είμαι Ικαρία.  Απεντομωση κάνουμε κάθε χρόνο και 2 φορές. Τώρα δεν ήταν πολλά οπότε ήταν και ευκαιρία για χοντρη γενική. Τώρα τελείωσα από τις 10 το πρωί, ακόμα καθάρισα ακόμα και ότι καλώδιο υπήρχε 🤣🤣. Εγώ ευτυχώς δεν είχα πολλά καλά, βέβαια έχουν μείνει 7 αλλά δεν θέλω να τα χάσω, αυτό που με ενοχλεί πάρα πολύ είναι η κυτταρίτιδα που έχω από τον πωπο μέχρι το γόνατο μπρος πίσω, παλεύω με κρέμες και πολύ νερό αλλά δεν βλέπω διαφορά.
    • Εφόσον το nipt είπε κορίτσι Ε είναι κορίτσι! Στον υπέρηχο είναι εύκολο να γίνει λάθος γιατί μπορεί να είναι σε δυσκολη θέση, να μπερδεύει ο λώρος κλπ. Στην αδερφή μου έλεγαν αγόρι κ τσουπ στον 5ο μήνα κορίτσι! Εγώ έκανα nipt κ στα δύο κ έπεσε μέσα εννοείται. Με το καλό!
    • @ΜαρίαΔημήτρης αχχ κοριτσι μου παρτε μια απεντομωση ειχα παρει και γω ειναι πολυ οικονομικο μην βασανιζεστε με ψεκασμους και φαρμακα τωρα π εχεις βρεφος. Εισαι νοικοκυρα ομως φιλη μου μπραβο σου, εγω τα ακουω και κουραζομαι τοσο τεμπελα ειμαι.  Ενα μηνα μετα τον αποθηλασμο;; Πφφφ καταλαβα ετσι θα ξεκαλοκαιριασω. Τρωω φυσιολογικα, κινουμαι ολη μερα σαν τη σβουρα και παραμενω ετσι ιδια και απαραλλαχτη, τροφαντη τροφαντη 🤣🤣. Σημερα θα παω θαλασσα πρωτη φορα με το μπεμπεκο, αλλα κατα τις 8 λεμε για να μη μου ζεσταθει εχει 40 βαθμους. 
    • Εφόσον βγήκε κοριτσάκι στην nipt, δεν υπάρχει περίπτωση λάθους και αμφισβήτησης. Με το καλό 😊
    • Καλησπέρα κορίτσια,ένα θα σας πω είχα επιδρομή από μυρμηγκια στον 2ο όροφο,πήγα τα παιδιά στην μάνα μου και απι το πρωί καθαρίζουμε και ψεκαζουμε με τον άντρα μου.Γεμισε όλη η πολυκατοικία. Σήμερα είχα πει πως δεν θα έκανα τίποτα 🤣🤣 @Sotiria_94 εμφιαλωμένο θα δώσω τελικά να μην τον διακινδυνευσω.  Οσο γιαντην περίοδο και εγω μόλις σταμάτησα τελείως το θηλαστρο μετά από ένα μήνα ήρθε.  Εν τω μεταξυ απο το ενα στήθος ακόμα βγάζω σταγόνες. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...