Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσιαα βοήθεια η περίοδος του Ιουνίου ξεκίνησε στις 16 στις 21 δεν είδα αίμα και υπέθεσα ότι μου τελείωσε και έκανα μπάνιο(σταμάτησε λόγο νερού) στις 24 που έγινε η σύλληψη το πρωί είχα δει λίγο αίμα αλλά όταν εν τέλη έγινε δεν είχα όταν πήγα σπίτι είδα ότι οι γόνιμες μέρες μου ήρθαν νωρίτερα και όχι αρχές Ιουλίου όπως ήταν προγραμματισμένεσ είχα συμπτώματα όπως πολύ έντονο πόνο στο στήθος ζαλάδες ανακατωσουρες πονοκεφάλους πόνους στην μέση και στην λεκάνη και πολύ κόπωση η περίοδος είναι να μου έρθεις στις 22 Ιουλίου και σήμερα 14 μέρες μετά την σύλληψη είπα να κάνω ένα early predictor που είναι για 6 μερεσ πριν την περίοδο τι λέτε θα βγει αποτέλεσμα η είναι νωρίς?

Δημοσίευση

Η επαφη μαλλον εννοεις οτι εγινε γιατι οντως δεν ειναι πολυ ξεκαθαρα αυτα που γραφεις. Τα τεστ πρωιμης ανιχνευσης συνηθως δειχνουν καποιες μερες πριν την περιοδο. Οσο για τα συμπτωματα δεν καταλαβα αν ολα αυτα θεωρεις οτι ειναι συμπτωματα εγκυμοσυνης η της περιοδου γιατι αυτα μοιαζουν και επιπλεον οι ζαλαδες και οι ανακατωσουρες λογω εγκυμοσυνης δεν ξεκινουν τοσο νωρις πριν την καθυστερηση συνηθως εμφανιζονται αργοτερα..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...