Μετάβαση σε περιεχόμενο

B XOΡΙΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ...

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΕΚΑΝΑ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΣΤΙΣ 26/02 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 12η ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΕΚΑΝΑ Β ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ 4. ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΤΙ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα Ειρηνουλα,οπως καταλαβαινεις σε τετοιες ερωτησεις τη σωστη απαντηση τη δινει μονο ο γιατρος.Εγω δεν γνωριζω να σου απαντησω,μπορω ομως με την καρδια μου να σου ευχηθω να εχεις θετικο αποτελεσμα στην προσπαθεια σου.ΦΙΛΑΚΙΑ

IRINOULA μου γεια σου!!!Σου ευχομαι να εχεις καλα αποτελεσματα!!!Δυστηχως δεν γνωριζω αν ειναι νωρις η οχι....εσυ ξερεις ποτε περιμενεις παριοδο ποτε εγινε η σπερματεγχυση εννοω σε ποια μερα του κυκλου....εγω δεν ξερω για την διαδικασια αυτη.παντως ευχομαι να ειναι οντως νωρις και να ανεβει στα υψη...

Irinoula29 είμαστε ακριβώς στην ίδια φάση, έκανα χοριακή και βγήκε 5,21. Ο δικός μου γυναικολόγος είπε ότι πρέπει να ξανακάνω σε 48 ώρες για να δούμε αν θα έχει διπλασιαστεί. Περιμένε 2 μέρες και πήγαινε και εσύ για επαναληπτική. Σου εύχομαι ότι καλύτερο! Ελπίζω να εγκυμονούμε όχι κινδύνους αλλά υγιέστατα μωράκια!!! Περιμένουμε τα νέα σου!!!

Καλησπέρα κορίτσια, δυστυχώς με πρόλαβε η περίοδος. Την 24η μέρα (για πρωτη φορά τόσο νωρίς)...Τι περίοδος δηλαδή καφέ αίμα γίνεται? Απογοήτευση!!!! Δεν πειράζει, θα ξαναπροσπαθήσουμε και τον επόμενο μήνα και θα δούμε...

Ιrinoula29 μη στεναχωριέσαι. Κάποιες φορές πρέπει να αγωνισθούμε για να απολαύσουμε μία μέρα τα αγαθά του Θεού. Να έχεις πίστη και όλα θα πάνε καλά.:cheer:

Βρε Irinoula δε θέλω να σου δίνω ελπίδες και μετά να απογοητευτείς αλλά μήπως να ξαναέκανες χοριακή τη μεθεπόμενη μέρα από τότε που είχες πρωτοκάνει; αυτό το λίγο καφέ που λες στην περίοδο σου κόπηκε; ή σου ήρθε μετά κανονική ροή; Μου φαίνεται λίγο περίεργο. Συγγνώμη και πάλι αν σε στεναχωρήσω τελικά.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...