Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ιούλιος ένα μήνας γεμάτος φως ,καλοκαίρι και υποσχέσεις !!!! Πάμε δυνατααααα

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Αύριο απόγευμα μπαίνω για πρόκληση αλλά από χτες το βράδυ έχω έντονο πόνο στη μέση και πονακια στην κοιλιά. Δεν είναι κάτι συντονισμένο οπότε δεν παραπέμπει σε τοκετό ακόμα, ωστόσο νιώθω πολύ διαφορετικά το σώμα μου, δεν ξέρω πως να το εξηγήσω... Μακάρι να προλάβει η μικρή να κάνει έξοδο πριν ξεκινήσουμε τη διαδικασία ή έστω να μην καθυστερήσει σαν την αδερφή της 🙏 Σε ευχαριστώ πολύ για την σκέψη και το ενδιαφέρον 🥹🥰

Με το καλό κοριτσάρα με έναν πόνο 🙏🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Αύριο απόγευμα μπαίνω για πρόκληση αλλά από χτες το βράδυ έχω έντονο πόνο στη μέση και πονακια στην κοιλιά. Δεν είναι κάτι συντονισμένο οπότε δεν παραπέμπει σε τοκετό ακόμα, ωστόσο νιώθω πολύ διαφορετικά το σώμα μου, δεν ξέρω πως να το εξηγήσω... Μακάρι να προλάβει η μικρή να κάνει έξοδο πριν ξεκινήσουμε τη διαδικασία ή έστω να μην καθυστερήσει σαν την αδερφή της 🙏 Σε ευχαριστώ πολύ για την σκέψη και το ενδιαφέρον 🥹🥰

Αντε κορίτσι μου με το καλό να πάρεις το μωράκι σου αγκαλιά να έχεις μια εύκολη γέννα θα περιμένουμε τα νέα σας μόλις μπορέσεις 💕

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Σκάλες σκάλες σήμερα όσο μπορείς . Ανέβα κατέβα.. 

Με το καλό θα περιμένουμε νέα σου 🫶🥰

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

Με το καλό @Elli13 μας!! Όλα θα πάνε υπέροχα!! 

Κορίτσια εγώ αρρώστησα, ψήνομαι στον πυρετό από εχτές το ξημέρωμα. Έχω ενόχληση στο λαιμό και έντονο μπούκωμα. Ο γιατρός μου απαγορευσαι οτριβιν μόνο πλύσεις με physiomer. 

Περαστικά κορίτσι μου 

Δημοσίευση

@Mantarini περαστικά κορίτσι μου! Ελπίζω να μην ταλαιπωριθείς πολύ.

@Kateriniw καλά είμαι κι εγώ.. Έτσι θέλω να πιστεύω τουλάχιστον.. δεν έχω κάτι που να με ανησυχεί δηλαδή. Νιώθω καλά οπότε θέλω να πιστεύω πως όλα προχωράνε καλά! Την Τρίτη θα πάω κι εγώ στο γιατρό να δούμε το μπεμπάκι.. έχω αγωνία είναι η αλήθεια! Ελπίζω να περάσουμε αισίως και αυτό το στάδιο και να περάσουμε στο επόμενο. 🙏🏼

@Elli13 με ένα πόνο κορίτσι μου! Όλα να πάνε κατ' ευχήν..!!! 🙏🏼

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Με το καλό κορίτσι μου , σου εύχομαι γρήγορο τοκετό 

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Με το καλό @Elli13 μας!! Όλα θα πάνε υπέροχα!! 

Κορίτσια εγώ αρρώστησα, ψήνομαι στον πυρετό από εχτές το ξημέρωμα. Έχω ενόχληση στο λαιμό και έντονο μπούκωμα. Ο γιατρός μου απαγορευσαι οτριβιν μόνο πλύσεις με physiomer. 

Περαστικά κορίτσι μου!! Ελπιζω να περασει γρήγορα να μην ταλαιπωρηθεις. Εχεις υψηλό πυρετό?

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η afr είπε:

Περαστικά κορίτσι μου!! Ελπιζω να περασει γρήγορα να μην ταλαιπωρηθεις. Εχεις υψηλό πυρετό?

Σήμερα είμαι καλύτερα, έφτασα μέχρι 38.4 αλλά και το μπούκωμα είναι πιο υποφερτό, ευτυχώς . Ευχαριστώ πολύ!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

Σήμερα είμαι καλύτερα, έφτασα μέχρι 38.4 αλλά και το μπούκωμα είναι πιο υποφερτό, ευτυχώς . Ευχαριστώ πολύ!! 

@Elli13 λογικά είσαι στην κλινική,με το καλό το μπεμπακι σου κορίτσι μου ,με ένα πόνο !!! Να πάνε όλα καλά 🙏🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η Kateriniw είπε:

Καλησπέρα ,είχα γράψει δεν θυμάμαι που ,πήγα τρίτη πρωί τελικά ,όλα καλά ,κανονίσαμε για αυχενική την άλλη Πέμπτη !!! 🙏🙏🙏

Εσύ πως είσαι ??? 

Αχ έφτασε ο καιρός της αυχενικής . Εγώ έχω αυχενική 18.08 🥰 έκλεισα στην ξαδέλφη του άντρα μου, πετάμε 16.08 και την Δευτέρα αυχενική. Έχω αρκετό άγχος γτ τώρα το είδα την Τρίτη όλα καλά έχω μια μικρή αποκόλληση και ένα αιμάτωμα (ξέρω αυτά γίνονται όταν παίρνει θέση ο πλακούντας αλλά θέλει ξεκούραση ) και ξανά στην αυχενική 

Δημοσίευση

Κοριτσια τι κανετε; Το σαββατο εχουμε ραντεβου με τον γιατρο για να δουμε για πρωτη φορα το μωρακι ❤️ και ελπιζω ολα να πανε καλα. Απο συμπτώματα παντως καλα παω.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Αχ έφτασε ο καιρός της αυχενικής . Εγώ έχω αυχενική 18.08 🥰 έκλεισα στην ξαδέλφη του άντρα μου, πετάμε 16.08 και την Δευτέρα αυχενική. Έχω αρκετό άγχος γτ τώρα το είδα την Τρίτη όλα καλά έχω μια μικρή αποκόλληση και ένα αιμάτωμα (ξέρω αυτά γίνονται όταν παίρνει θέση ο πλακούντας αλλά θέλει ξεκούραση ) και ξανά στην αυχενική 

τι ωραία νέα... με το καλό!! Εγώ ακόμα στην αναμονή... περιμένω να δω πότε θα ρθει ο γιατρός του νησιού για να πάμε να δούμε τι γίνεται.. προσπαθώ να μην το πολυσκέφτομαι αν και με έχει φάει αγωνία. Λέω είναι καλά; Μεγαλώνει όπως πρέπει;  Το ΄"εβρασα" το καημενούλι ενα 24ωρο με τον πυρετό.. εύχομαι να είναι καλά.. όταν θα πάω αν όλα είναι καλά θα είναι ολόκληρο μωράκι 😛

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η eva96 είπε:

Κοριτσια τι κανετε; Το σαββατο εχουμε ραντεβου με τον γιατρο για να δουμε για πρωτη φορα το μωρακι ❤️ και ελπιζω ολα να πανε καλα. Απο συμπτώματα παντως καλα παω.

Με το καλό κορίτσι μου.. πόσο θα είσαι το Σάββατο;; 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Εντάξει τουλάχιστον φαίνεται οτι περνάει γρήγορα ευτυχώς!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...