Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ιούλιος ένα μήνας γεμάτος φως ,καλοκαίρι και υποσχέσεις !!!! Πάμε δυνατααααα

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η lilbern είπε:

Τελικά είμαι έγκυος κορίτσια  !! Βγήκε κατευθείαν με το που το βούτηξα στο κυπελάκι 

IMG_6730.jpeg

Με το καλο κοριτσαρα μου ❤️ ❤️ ❤️ ειδες που στα ελεγα; Την δευτερα τρεχα για χοριακη.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η lilbern είπε:

Τελικά είμαι έγκυος κορίτσια  !! Βγήκε κατευθείαν με το που το βούτηξα στο κυπελάκι 

IMG_6730.jpeg

Με το καλό κορίτσι μου! Μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η lilbern είπε:

IMG_6730.jpeg

Ωωω κατά κόκκινο είναι συγχαρητήρια κορίτσι μου εύχομαι να πάνε όλα καλά και με τον σύντροφο να είναι μια κρίση η οποία θα περάσει σύντομα 

Δημοσίευση
στις On 25/7/2025 at 5:09 ΜΜ, ο/η Naty_ είπε:

Πολύ μικρό είναι θα περάσει!! Ξεκούραση και ενυδάτωση. Σου έδωσαν προγεστερονη; 

Ναι είναι αρκετά μικρό κάπου τόσο είχα και στον Μάριο μέσα σε μια εβδομάδα είχε κλείσει. Παίρνω προγεστερόνη γτ είχα πάρα πολύ χαμηλή . Και ξανά κάναμε έλεγχο μετά από μια εβδομάδα και είχε ανέβει . Οπότε μου είπαν ξεκούραση όχι επαφές όχι βαρος και όλα καλά . Δεν με αγχωσε τουλάχιστον ξέρω από πού ήταν τα καφέ είναι η φάση που παίρνει ο πλακούντας θέση σειρά και πάντα μου δημιουργούσε έτσι μικρά αιματώματα 

Δημοσίευση
στις On 25/7/2025 at 6:26 ΜΜ, ο/η Mantarini είπε:

Ξεκούραση οσο μπορείς λοιπόν... με δυο παιδιά δύσκολο αλλά όσο μπορείς γίνε η τεμπέλα της οικογένειας 

Τεμπελα.. πφ το πιο δύσκολο μου ζητάς . Θα ρίξω όμως τους ρυθμούς είναι λιγάκι παστρικοθοδωρα οπότε τώρα θα κάνω πως δεν τα βλέπω .. με πολύ γιόγκα 😂😂 και διαλογισμό 

Δημοσίευση
στις On 25/7/2025 at 6:45 ΜΜ, ο/η melitiniღ είπε:

Εννοείται θα γίνει η τεμπέλα της οικογένειας.. επιβάλλεται..!!! 😉

Εδώ εγώ δεν κάνω τπτ που δεν έχω και κάποιο παιδάκι ακόμη.! Έχω ρθει στη μαμά μου από χθες, η ζέστη δεν παλεύεται με τπτ και στο σπίτι μόνο με ανεμιστήρα δεν επιβιώνεις, οπότε στο πατρικό με air-condition. Φαγητό μανούλας και φροντίδα επίσης. 

Ρε κορίτσια όποια έχει πάρει utrogestan σαν χάπι όμως, όχι κολπικά είχε κάποιο θέμα με τα ηπατικά της;; Έκανα εξετάσεις αίματος προχθές όλα βγήκαν καλά, μόνο τα ηπατικά ήταν λίγο πάνω από το φυσιολογικό και η γιατρός μου είπε ότι ευθύνεται το utrogestan. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να το κόψω ακόμη εννοείτε και τώρα απλά κοιτάω να το βάζω κολπικά. Μείωσα μόνο τη δόση, από τρία χάπια που έπαιρνα την ημέρα τώρα παίρνω 2, δεν χρησιμοποιώ πλέον τη Vasclor γιατί μου προκαλεί ερεθισμό στον κόπλο το πλαστικό απλικατέρ και κάνω πρωί απόγευμα ένεση prolutex. Θέλω να πιστεύω πως η δόση είναι επαρκής. Θα πάω τώρα ξανά για υπέρηχο 5 Αυγούστου. 🙏🏼

Εγώ που παίρνω απ' το στόμα δεν είχα θέμα. Και την Πέμπτη που μου κάνανε αιματολογικές μόλις το είχα πάρει δεν έδειξε κάτι αλλά εμένα δεν με ενοχλεί κιόλας σε αντίθεση με άλλες κοπέλες 

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η lilbern είπε:

Καλησπέρα κορίτσια… περίμενα περίοδο την Δευτέρα , την παρασκευή και το Σάββατο (το προηγούμενο) είδα λίγο καφέ οπότε θεώρησα ότι ξεκινάει.. δεν ήρθε ποτέ όμως και νόμιζα ότι ίσως απλά αυτό το μήνα ήταν πολύ λαιτ λόγω έντονου στρες που είχα την προηγούμενη εβδομάδα. 
Ειχα αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης γιατί αυτό το μήνα ήμουν λίγο απόμακρη από το σύντροφο μου οπότε ήρθαμε σε επαφή μόνο 2 φορές και επίσης από ότι ξέρω από εξετάσεις που είχε κάνει παλιότερα έχει χαμηλή κινητικότητα, όμως δεν ξέρω..

Λέτε να κάνω ένα τεστ ή να περιμένω κι άλλο; Ή μήπως απλά η περίοδος ήταν μια μέρα με λίγο καφέ;;

Επίσης από την Κυριακή πονάνε πάρα πολύ οι θηλές μου και έχω ενοχλήσεις στην κοιλιά σαν να έρχεται περίοδος.

Επίσης διάβασα τα νέα σας και χάρηκα πάρα πολύ με την @marinamanoulitsa ♥️

Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου!!!!με το καλό και σε εσένα 🩷🩷🩷

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...