Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ιούλιος ένα μήνας γεμάτος φως ,καλοκαίρι και υποσχέσεις !!!! Πάμε δυνατααααα

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Δεν ήταν μέσα στη μήτρα το κυκλακι; Όπως και να χει έχε πίστη κορίτσι μου και όσο γίνεται μην σκέφτεσαι ότι δεν είναι καλά τα πράγματα. Αν σε ηρεμήσει να πας σε καμιά βδομάδα και όχι σε 3 πες της τουλάχιστον να δείτε και κάποια έξτρα στοιχεία κι ας μην ακούσετε καρδιά. 

ναι μέσα στη μήτρα ηταν, δεν μπορώ να πάω πιο νωρίς γιατί είναι ιδιώτης ο γιατρός και στο νησί έρχεται 2 φορες το μήνα, τώρα πέφτει ο 15 αυγουστος και δεν ξέρει ακριβως πότε θα ρθει.. 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Να μη σε. Αγχωνει καθόλου οι 5 μέρες δεν είναι κάτι.εγω πήγα να φανταστείς 6+3 και με έβγαλε 5+6 και στον επόμενο υπέρηχο πήγα 6+ κάτι δε θυμάμαι και πάλι με έβγαλε λιγότερο στο σύνολο 5 μερες. Αλλά είναι ήρεμη η γυναικολογος και λέει δεν είναι κάτι δεν ξέρουμε πότε κάνεις ωορρηξία και φυσικά ούτε ποτέ εμφυτεύτηκε (εδώ σε εξωσωματική και δεν ξέρεις εμφύτευση) να μου έλεγες πηγές 7 και σε έβγαλε 5 οκ εκεί θα ανησυχήσεις αλλά τώρα με 5 μέρες ούτε καν

Δεν με αγχώνουν οι 5 μέρες έτσι κ αλλιώς ωορρηξία έκανα την 18η μέρα του κύκλου οπότε λογικό να βγαίνει πιο μικρό... 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η annie! είπε:

Μια χαρά το σποράκι σου κορίτσι μου!!! Είναι πολύ νωρίς ακόμα μωρέ για να δείτε κάτι… Στα δίδυμα 5+5 που ξέραμε ότι είναι τόσο λόγω εξωσωματικής είχαμε δει με το ζόρι τα φασολάκια κ σε αυτό πάλι 5+5 πήγα κ είδαμε πιο μεγάλο φασολάκι αλλά η σύλληψη έγινε νωρίτερα όπως φάνηκε κ από την αυχενική!! Από τη στιγμή που το είδε είναι ενδομήτριο κ όλα θα πάνε καλά θα το δεις !! Πως είσαι ; 

Καλά είμαι σε γενικές γραμμές... δεν το πολυσκέφτομαι, προσπαθώ να με προστατέψω γενικά! 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Μόνο εγώ δεν έχω ακούσει την καρδούλα έτσι;; Την έχω δει εννοείται στον υπέρηχο αλλά η γιατρός δεν με βάζει να την ακούσω.. λέει ότι είναι πολύ μικρό ακόμη.. 🤔

Πόσων εβδομάδων είσαι, @melitiniღ μου; Γιατί το 'χω χάσει εδώ με τις πολλές σελίδες συζήτησης! 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Μόνο εγώ δεν έχω ακούσει την καρδούλα έτσι;; Την έχω δει εννοείται στον υπέρηχο αλλά η γιατρός δεν με βάζει να την ακούσω.. λέει ότι είναι πολύ μικρό ακόμη.. 🤔

Δεν πρέπει να την ακούνε συνέχεια γιατί ανεβάζει θερμοκρασία και δεν κάνει καλό στα σπορακια μας , εννοείτε μια φορά τον μήνα δεν υπάρχει πρόβλημα !!! Το είχα ρωτήσει στον δικό μου γιατί όταν την πρωτοακουσα ήθελα να την ακούω συνέχεια και για πολύ και αυτός μόνο για δύο δευτερόλεπτα την έβαζε και τέλος μετά με εξήγησε και κατάλαβα 

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Και καλά κάνει κατά την άποψη μου.. Και στις 2 εγκυμοσύνες στην 8η βδομάδα μας έβαλε να την ακούσουμε.. Μέχρι τότε δεν την αξιολογεί ο δικός μου γιατρός. Από κει και πέρα κατά την άποψη του πέφτει δραματικά ο κίνδυνος αποβολής 

Δημοσίευση
στις On 22/7/2025 at 3:24 ΜΜ, ο/η Elli13 είπε:

Σε ευχαριστώ για τη σκέψη σου κορίτσι μου. 38+3 σήμερα και έχω πολύ αγωνία για το ραντεβού της Πέμπτης να δούμε αν γύρισε η μπέμπα και να κάνουμε το πλάνο (εκτός από τη θέση είναι και ο διαβήτης κύησης που δυσκολα θα με αφήσουν πέρα από τις 40 εβδομάδες). 

Ευτυχώς έρχεται η μητέρα μου σχεδόν καθημερινά και βοηθάει με τις δουλειές και τις ετοιμασίες γιατί δεν την παλεύω καθόλου. Έχω πονους, Braxton Hicks και έντονη πίεση στον κόλπο πολύ συχνά μέσα στη μέρα, αλλά όταν πάω για καρδιοτοκογραφο δεν φαίνεται καμία σύσπαση 😂

Σας διαβάζω όμως καθημερινά 🩷🩷

Αχ είσαι πολύ κοντά! Μακάρι να έχει γυρίσει και να έχεις μια εύκολη γέννα 😊 Στείλε μας τα νέα σου αύριο!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Το σημαντικό είναι ότι την είδες.
Εγώ τώρα τρώγομαι με τα ρούχα μου για κάτι άλλο σε όλες σας είπε να πάτε σε 2 με 3 εβδομάδες εμένα μου είπε να πάω σε μια εβδομάδα. Μήπως είδε κάτι και την ανησύχησε και δεν μου το λέει. 

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η Pixies είπε:

Εγώ τώρα τρώγομαι με τα ρούχα μου για κάτι άλλο σε όλες σας είπε να πάτε σε 2 με 3 εβδομάδες εμένα μου είπε να πάω σε μια εβδομάδα. Μήπως είδε κάτι και την ανησύχησε και δεν μου το λέει. 

Μήπως μετά φεύγει για διακοπές και θέλει να σε δει πριν φύγει;

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η Pixies είπε:

Ίσως θέλει να δει την αποκόλληση αν μίκρυνε

Δημοσίευση

@Mantarini 5&2 είχα πάει για το πρώτο ραντεβού και είχε δει μόνο σάκο. Τίποτα για λεκιθικο τίποτα για εμβρυικα στοιχεία. Αλλά ότι είναι ενδομητριο μου το είπε με σιγουριά. Εσένα πως και σου άφησε περιθώρια; 

Παρτο χαλαρά όπως λες αλλά να ξες, εγώ είμαι σιγουρη  ότι όλα καλά θα πάνε! Υπομονή 3 βδομάδες, θα πας κ θα δεις ολόκληρο φασολακι!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η το χοντρό μπιζέλι είπε:

Πόσων εβδομάδων είσαι, @melitiniღ μου; Γιατί το 'χω χάσει εδώ με τις πολλές σελίδες συζήτησης! 

Είμαι 7+4 σήμερα!! 🤗

στις πριν 1 ώρα, ο/η Pixies είπε:

Ναι δόξα τω Θεώ, χτυπάει.. αυτό έχει σημασία. Δεν νομίζω να σου είπε να πας σε μια εβδομάδα γιατί συμβαίνει κάτι, απλά ίσως θέλει να δει πως εξελίσσεται η κατάσταση μετά την αιμορραγία.. θεωρώ πως καλά κάνει.. 🙃😉

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Ούτε εγώ την έχω ακούσει  και δεν την ακούω και στα αγόρια δεν την άκουσα στην αυχενική την άκουσα... Αν και εγώ είχα το μηχάνημα και στην 10 εβδ την έπιανα. Του τρελού εγώ . Αυτή τη φορά είμαι πιο στον κόσμο μου

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Pixies είπε:

Για την αποκόλληση σε μια εβδομάδα ίσως μικρύνει η κλείσει . 

Μια χαρά που θα πας σε μια εβδομάδα.  Θέλει να ναι σίγουρος ότι μικραίνει. Και εμένα τότε μου είχε πει να πάω πιο νωρίς που εδώ πάμε μια φορά το μήνα. Απλά με είχε προλάβει πάλι το αίμα (ήταν που έκλεινε) 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Pixies είπε:

Και δεν χαίρεσαι;;!! Καλύτερα να δείτε αν έφυγε κι η αποκόλληση και πώς πάει. Εγώ παραπάνω αγχωνομουν όταν μου έλεγε μετά από 2-3 βδομάδες 

Δημοσίευση
στις πριν 52 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Ούτε εγώ την έχω ακούσει  και δεν την ακούω και στα αγόρια δεν την άκουσα στην αυχενική την άκουσα... Αν και εγώ είχα το μηχάνημα και στην 10 εβδ την έπιανα. Του τρελού εγώ . Αυτή τη φορά είμαι πιο στον κόσμο μου

Ποιο μηχανηματάκι έχεις να ξέρουμε να πάρουμε κι εμείς.. 🤪🤪🤪

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η melitiniღ είπε:

Ποιο μηχανηματάκι έχεις να ξέρουμε να πάρουμε κι εμείς.. 🤪🤪🤪

Άστο κορίτσι μου δεν χρειάζεται έξτρα άγχος! Κι εγώ έτσι έλεγα να πάρω και στο σπίτι 😅 αλλά παραπάνω στρες και εμμονή θα είχα πόσο μάλλον αν δεν το χειριζομουν καλά 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Και δεν χαίρεσαι;;!! Καλύτερα να δείτε αν έφυγε κι η αποκόλληση και πώς πάει. Εγώ παραπάνω αγχωνομουν όταν μου έλεγε μετά από 2-3 βδομάδες 

Ξέρω και εγώ. Όταν σου λέει μετά από καιρό σημαίνει ότι όλα πάνε τέλεια. Ας μην πηγαίνει το μυαλό μου συνέχεια στο κακό. 

Δημοσίευση
στις πριν 56 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Για την αποκόλληση σε μια εβδομάδα ίσως μικρύνει η κλείσει . 

Μια χαρά που θα πας σε μια εβδομάδα.  Θέλει να ναι σίγουρος ότι μικραίνει. Και εμένα τότε μου είχε πει να πάω πιο νωρίς που εδώ πάμε μια φορά το μήνα. Απλά με είχε προλάβει πάλι το αίμα (ήταν που έκλεινε) 

Μακάρι να είναι αυτό. Δεν έδειξε να είναι σκεπτική η αλήθεια είναι. Εν τω μεταξύ μου είπε θα κάνει μια πρόβλεψη για το φύλο του μωρού 31/7, αλλά τόσο νωρίς από που θα το καταλάβει;

Δημοσίευση

Για στατιστικούς λόγους να σας πω ότι στην περίπτωση μου η θεωρία Ramzi βγήκε σωστή και περιμένω όντως κοριτσάκι! 🩷 Στα κορίτσια που είχαν χαρμόσυνα νέα, και είναι πολλά από ότι είδα, εύχομαι τα καλύτερα!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Pinacolada είπε:

@Mantarini 5&2 είχα πάει για το πρώτο ραντεβού και είχε δει μόνο σάκο. Τίποτα για λεκιθικο τίποτα για εμβρυικα στοιχεία. Αλλά ότι είναι ενδομητριο μου το είπε με σιγουριά. Εσένα πως και σου άφησε περιθώρια; 

Παρτο χαλαρά όπως λες αλλά να ξες, εγώ είμαι σιγουρη  ότι όλα καλά θα πάνε! Υπομονή 3 βδομάδες, θα πας κ θα δεις ολόκληρο φασολακι!!! 

Γιατί ήταν τόσο μικρό που δεν φαινόταν ξεκάθαρα αν ήταν ενδομήτριο... Μου είπε δεν σου το λέω 100% αφήνω ένα περιθώριο 20% να μην είναι. Αλλά λόγω εμπειρίας μου λέει είναι. Αυτά ήταν τα λόγια του.. τώρα τι να πω... 

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η Pixies είπε:

Μακάρι να είναι αυτό. Δεν έδειξε να είναι σκεπτική η αλήθεια είναι. Εν τω μεταξύ μου είπε θα κάνει μια πρόβλεψη για το φύλο του μωρού 31/7, αλλά τόσο νωρίς από που θα το καταλάβει;

Κοίταξε είσαι με αποκόλληση είναι λογικό να θέλει να δει πως πάει δεν είναι κάτι, μην κάνεις σκέψεις άσχημες 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...