Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ιούλιος ένα μήνας γεμάτος φως ,καλοκαίρι και υποσχέσεις !!!! Πάμε δυνατααααα

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Kateriniw είπε:

Κορίτσια ερώτηση ,είχε ταλαιπωρηθεί καμία κοπέλα από διάρροιες το πρώτο τρίμηνο ,όχι κάθε μέρα αλλά συχνά 

Ναι εγώ πριν μάθω ότι είμαι έγκυος στην καθυστέρηση ξεκίνησε. Αλλά πηγαίνω μια φορά αλλά ... Και όπως λες όχι κάθε μέρα είναι φυσιολογικό όπως και το αντίθετο. Προτιμώ αυτό πάντως. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσια γυρίσαμε από τον υπέρηχο, δεν είδαμε κατι πέρα από ένα κυκλάκι και μου είπε ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα. Ενώ βάση περιόδου βγαίνει 5+5 ο υπέρηχος με έβγαλε 5 εβδομάδων. Οπότε στην αναμονή ακόμα.. σε 3 εβδομάδες θα ξαναπάω. 

Φυσιολογικά είναι αυτό και εμένα σε σχέση περίοδο και έμβρυο είναι 5 μέρες λιγότερο αλλά δεν υπάρχει θέμα. Δεν ξέρουμε ακριβώς την ωορρηξία και ακόμα περισσότερο δεν ξέρουμε την εμφύτευση. 

Μια χαρά μου ακούγεται. 3 εβδ  θέλει υπομονή. Ξέρω πως είναι αλλά σε 3 εβδ θα δεις καρδιά κτλ 

Δημοσίευση
στις πριν 46 λεπτά, ο/η Pixies είπε:

Εγώ το αντίθετο έχω, φουλ δυσκοιλιότητα!!!

Έτσι ήμουν εγώ πριν αρχίσω να παίρνω τα utrogestan. Τα παίρνω σαν χάπια, δεν με πειράζουν στο στομάχι και το καλό στην όλη υπόθεση είναι ότι δεν μου φέρνουν ευκοίλια, αλλά τουλάχιστον έχω έρθει στα ίσα μου με τη δυσκοιλιότητα.. 🙃

Δημοσίευση
στις πριν 51 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Φυσιολογικά είναι αυτό και εμένα σε σχέση περίοδο και έμβρυο είναι 5 μέρες λιγότερο αλλά δεν υπάρχει θέμα. Δεν ξέρουμε ακριβώς την ωορρηξία και ακόμα περισσότερο δεν ξέρουμε την εμφύτευση. 

Μια χαρά μου ακούγεται. 3 εβδ  θέλει υπομονή. Ξέρω πως είναι αλλά σε 3 εβδ θα δεις καρδιά κτλ 

Μακάρι βρε κορίτσι μου να είναι έτσι γιατί μου ξύπνησαν άσχημες μνήμες  και ήμουν κάπως μετά τον υπέρηχο... 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Μακάρι βρε κορίτσι μου να είναι έτσι γιατί μου ξύπνησαν άσχημες μνήμες  και ήμουν κάπως μετά τον υπέρηχο... 

Όλα καλά θα είναι!! Κ εγώ 5+2 ένα κυκλάκι είχα δει και όπως αποδείχτηκε είχα κάνει νωρίτερα ωορρηξία. Αλλά γιατί 3 εβδομάδες;; Το λέω μόνο κ μόνο για να μην σκας…δεν γίνεται να πας σε κανένα δεκαήμερο;

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Είναι πολύ νωρίς ακόμα κορίτσι μου κι εγώ θυμάμαι την πρώτη φορά που πήγα τώρα είδαμε ότι είναι ενδομήτριο και λεκιθικο νομίζω χωρίς να ακούσω καρδιά 

Δημοσίευση
στις πριν 45 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Όλα καλά θα είναι!! Κ εγώ 5+2 ένα κυκλάκι είχα δει και όπως αποδείχτηκε είχα κάνει νωρίτερα ωορρηξία. Αλλά γιατί 3 εβδομάδες;; Το λέω μόνο κ μόνο για να μην σκας…δεν γίνεται να πας σε κανένα δεκαήμερο;

Γιατί ο γιατρός είναι ιδιώτης και θα έρθει στο νησί ή λίγο πριν τον 15 Αυγούστο η μετά, δεν ήξερε ακριβώς.  Μόνο στο νοσοκομείο μπορώ να πάω για υπέρηχο αλλά θα μπλέξω άμα πάω σε εκεινον τον γιατρό. Οπότε δεν μου μένει άλλο από την υπομονή

Δημοσίευση
στις πριν 47 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Είναι πολύ νωρίς ακόμα κορίτσι μου κι εγώ θυμάμαι την πρώτη φορά που πήγα τώρα είδαμε ότι είναι ενδομήτριο και λεκιθικο νομίζω χωρίς να ακούσω καρδιά 

Εμεις δεν είδαμε ούτε λεκιθικο, μου είπε με ποσοστό ότι είναι ενδομήτριο... Κρατάει ένα 20% να μην είναι. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Pixies είπε:

Είναι μια σταλιά μωρέ ακόμα το σποράκι γι αυτό. Θα δεις εσύ κατευθείαν έμβρυο και καρδούλα μια χαρά!!

Ελπίζω σε αυτό!  

Προσπαθώ να προστατεύσω τον εαυτό μου και δεν θέλω καθόλου να το συζητάω ούτε να το σκέφτομαι. Ότι είναι να γίνει, ας γίνει! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...