Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ιούλιος ένα μήνας γεμάτος φως ,καλοκαίρι και υποσχέσεις !!!! Πάμε δυνατααααα

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 46 λεπτά, ο/η Pixies είπε:

Καλημέρα. Δεν έχει αλλάξει κάτι δυστυχώς. Συνεχίζει το καφέ. Οταν σηκώνομαι έχω μεγαλύτερη ροή και μεγαλύτερο πόνο στην κοιλιά μου. 

Το παίξε ήταν καταλάθος . Ναι είναι αυτό που σου είπα ότι το αίμα που προϋπήρχε κάπως πρέπει να φύγει. Αν ξαπλώνεις δεν φεύγει . Ξέρουμε ότι βοηθάει η ξάπλα. Γενικά σε αυτό ακους πολλές απόψεις και εδώ Γερμανία ξάπλα με είχαν με φουλ κολπική προγεστερόνη. 

Υπομονή μια μέρα έμεινε. Όσο γίνεται κάνε κάτι αυτές τις ώρες μέρες. 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Εφόσον άλλαξε κάτι πάρε την γιατρό πάλι! καλημέρα σε όλους 

@Pixies πάρε την γιατρό σου ένα τηλ κορίτσι μου !!! Δεν θα είναι κάτι ,αλλά μήπως σε πει να πας να δείτε τι γίνεται για να ηρεμήσεις πάνω από όλα 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Elk είπε:

Θέλει να το πηγαίνουν λίγο συντηρητικά με την δόση να κάνεις έναν έλεγχο και μετά αν χρειάζεται την αυξάνεις λίγο πχ εμένα μου έδωσε μισό χάπι ανά 15 μέρες μου είχε ξεκινήσει με την ελάχιστη δόση και σε 3 μήνες θα έκανα επανέλεγχο αλλά τελικά έμεινα έγκυος και δεν πρόλαβα να κάνω 

Έκανα επανέλεγχο και πριν ξεκινήσω τις προσπάθειες και ήδη ήταν πολύ χαμηλή..άρα ο οργανισμός μου αντιδρούσε στο φάρμακο υπερβολικά αλλά απλά το μείωσε από 2 χάπια/εβδομάδα σε ένα..σκέφτηκα ότι έτσι θα το ρυθμίσει σωστά αλλά μάλλον πάλι μεγάλη δόση ήταν για μένα..Τώρα τα σταμάτησα αλλά με απασχολεί που είναι τόσο χαμηλή..είναι μια ορμόνη που πρέπει να υπάρχει όσο να ναι..

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Kateriniw είπε:

@Pixies πάρε την γιατρό σου ένα τηλ κορίτσι μου !!! Δεν θα είναι κάτι ,αλλά μήπως σε πει να πας να δείτε τι γίνεται για να ηρεμήσεις πάνω από όλα 

Κατερινιω μου την πήρα την γιατρό. Δεν μπορεί να με δει πριν την Δευτέρα. Οχι γιατί δεν θέλει αλλά για να δω κάτι στον υπέρηχο ώστε να μην απογοητευτώ. Από την ημέρα που είδαμε σάκο και λεκιθικο ασκό πρέπει να περάσουν το λιγότερο 11 μέρες ώστε να δούμε έμβρυο. Από μωράκι σε μωράκι διαφέρει βέβαια αλλά αυτό μου είπε. 

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Pixies είπε:

Κατερινιω μου την πήρα την γιατρό. Δεν μπορεί να με δει πριν την Δευτέρα. Οχι γιατί δεν θέλει αλλά για να δω κάτι στον υπέρηχο ώστε να μην απογοητευτώ. Από την ημέρα που είδαμε σάκο και λεκιθικο ασκό πρέπει να περάσουν το λιγότερο 11 μέρες ώστε να δούμε έμβρυο. Από μωράκι σε μωράκι διαφέρει βέβαια αλλά αυτό μου είπε. 

Οκ κορίτσι μου αν το έγραψες και δεν το είδα σου ζητώ συγνώμη που σ έβαλα σε κόπο να τα ξαναπείς !!!! Ξεκουράσου ,νεράκι αρκετό και όλα καλά κορίτσι μου 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Οκ κορίτσι μου αν το έγραψες και δεν το είδα σου ζητώ συγνώμη που σ έβαλα σε κόπο να τα ξαναπείς !!!! Ξεκουράσου ,νεράκι αρκετό και όλα καλά κορίτσι μου 

Οχι βρε δεν το έγραψα, μακάρι να ήταν ο κόπος μόνο αυτό. Σε ευχαριστώ πολύ .

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Pixies είπε:

Οχι βρε δεν το έγραψα, μακάρι να ήταν ο κόπος μόνο αυτό. Σε ευχαριστώ πολύ .

Ένα θα σου πω μόνο η βδομάδα που μας έρχεται είναι της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου,δεν πρόκειται να επιτρέψει τίποτα κακό είναι δίπλα σ' όλες μας !!!! Ηρέμησε ξεκουράσου 

Δημοσίευση

@Pixies αυτο π σ ειπε η γυναικολόγος σου δ ισχύει. Ποσο εισαι τωρα βαση τερ? Εγω σκεψου πηγαινα πχ για πρωτο υπερηχο 5+2 και βλεπαμε σακο κ λεκιθικο κ στη βδομαδα πχ 6+2 ακουγαμε καρδουλα. Θελει 15 μερες μετα την θετικη χοριακη, τη μερα της καθυστέρησης για να ακούσεις καρδουλα πανω κάτω. Αλλα αμα δεις λεκιθικο μπορει να ακούσεις καρδουλα στις 6 7 μερες μπορεο και στις 10. Παρολα αυτα δ θα αλλαξει κατι μεχρι τη Δευτέρα. Μονο κουραγιο κ υπομονη. Εγω πάντως στην 1η μ εγκυμοσύνη ειχα καφε κ λίγο αιματακι για μια βδομάδα περίπου, φορουσα σερβιετα σκεψου, ούτε καν σερβιετακι κ ολα πηγαν καλα. Εύχομαι να πάνε όλα καλα κ σε σενα κ να εχεις ενα γερο μωρακι! 

Δημοσίευση

@melitiniღ και @Pixies πως είστε κορίτσια;; 

Εύχομαι να είστε καλύτερα... πάντως όσο το αίμα είναι καφέ γενικά δεν είναι ανησυχητικό!! 

@Pixies θα πας αύριο για τον υπέρηχο και θα δεις ότι όλα θα είναι καλά!! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Pixies είπε:

@melitiniღ εσύ πως είσαι ρε κορίτσι μου; 

Εγώ είμαι καλά κορίτσι μου, από εκείνη την στιγμή που είδα αίμα, την ίδια μέρα κι όλας δεν είχα τπτ.. ούτε τις επόμενες μέρες.. Είμαι ξαπλωμένη βέβαια, παίρνω περισσότερη προγεστερόνη και έκοψα το σαλοσπίρ. Θέλω να πιστεύω πως ήταν ένα τυχαίο γεγονός και το μωράκι είναι μια χαρά.!!! Θα το μάθουμε πρώτα ο Θεός την Τρίτη!!! 🙏🏼 Εσένα κορίτσι μου μπορεί να θέλει να σε δει η γιατρός τη Δευτέρα όντως για να έχει καλύτερη εικόνα. Εγώ όταν είχα πάει την επόμενη μέρα μετά την αιμορραγία που είχα πάθει στην πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν φαινόταν στον υπέρηχο τπτ, ενώ είχαμε δει σε προηγούμενο υπέρηχο ήδη σάκο και λεκιθικό.. αναγκάστηκα να κάνω υπομονή μια εβδομάδα να καθαρίσει το αίμα και μετά είδαμε καθαρά έμβρυο και καρδούλα μα χτυπάει. Άσχετα την κατάληξη που είχε αργότερα η εγκυμοσύνη. Θέλω να πιστεύω πως τη Δευτέρα θα μπορέσετε να δείτε κάτι και εύχομαι κι εγώ να μην έχω τπτ και το μωράκι να μεγαλώνει καλά!!! και να δούμε την καρδούλα του να χτυπάει δυνατά. 

@Mantarini είμαι καλά!!! Έτσι νιώθω και έτσι θέλω να είναι βασικά!!! Ελπίζω το ίδιο να ισχύει και για το μωράκι μου! Εσύ πως είσαι κορίτσι μου; Πότε θα πας για υπέρηχο;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια καλημέρα! Εχω πητ 27/02. Εύχομαι σε όλες μας να τα καταφέρουμε και να έχουμε τελειομηνες εγκυμοσύνες κ γερά παιδάκια! Εσάς σας έχει τύχει να έχετε αναγούλες κάποιες μέρες κ μετά τίποτα; Εγώ έτσι είμαι εδώ και δυο μέρες κ φοβάμαι. Βέβαια στις πρώτες δύο μου εγκυμοσύνες δεν είχα ποτέ ούτε μισή αναγούλα. Αλλά μετά την αποβολή κ τη βιοχημική που ειχα πριν λίγο καιρό είμαι πολύ τρομαγμένη.   
    • @melitiniღ και @Pixies πως είστε κορίτσια;;  Εύχομαι να είστε καλύτερα... πάντως όσο το αίμα είναι καφέ γενικά δεν είναι ανησυχητικό!!  @Pixies θα πας αύριο για τον υπέρηχο και θα δεις ότι όλα θα είναι καλά!!   
    • @ΜαρίαΔημήτρηςτι μαλλι υπεροχο ειναι αυτο??? Ναι καλα τ σκέφτηκες με την αλλαξιερα. Μπορεις να παρεις κ ενα στρωματακι γυμναστικής να βάλεις απο κατω, απο πάνω την αλλαξιερα κ απο πάνω σεντονακι για να μη ζεσταινεται. Οσο για τ κακα ειναι νορμαλ να μην κάνουν κάθε μερα. Αν θυμάμαι καλα μεχρι κ 5 με 7 μερες ειναι φυσιολογικό. Αλλα συνηθως ζορίζονται τ ίδια κ έχουν ανησυχια αν δ κανουν. Δ παθαίνουν κατι δηλαδη αλλα μπορει να έχουν μια γκρινια παραπανω. Εντωμεταξύ την κοιταω ρε κορίτσια κ λεω αυτο τωρα θα γίνει ανθρωπος?🤣
    • @Pixies αυτο π σ ειπε η γυναικολόγος σου δ ισχύει. Ποσο εισαι τωρα βαση τερ? Εγω σκεψου πηγαινα πχ για πρωτο υπερηχο 5+2 και βλεπαμε σακο κ λεκιθικο κ στη βδομαδα πχ 6+2 ακουγαμε καρδουλα. Θελει 15 μερες μετα την θετικη χοριακη, τη μερα της καθυστέρησης για να ακούσεις καρδουλα πανω κάτω. Αλλα αμα δεις λεκιθικο μπορει να ακούσεις καρδουλα στις 6 7 μερες μπορεο και στις 10. Παρολα αυτα δ θα αλλαξει κατι μεχρι τη Δευτέρα. Μονο κουραγιο κ υπομονη. Εγω πάντως στην 1η μ εγκυμοσύνη ειχα καφε κ λίγο αιματακι για μια βδομάδα περίπου, φορουσα σερβιετα σκεψου, ούτε καν σερβιετακι κ ολα πηγαν καλα. Εύχομαι να πάνε όλα καλα κ σε σενα κ να εχεις ενα γερο μωρακι! 
    • Ένα θα σου πω μόνο η βδομάδα που μας έρχεται είναι της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου,δεν πρόκειται να επιτρέψει τίποτα κακό είναι δίπλα σ' όλες μας !!!! Ηρέμησε ξεκουράσου 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...