Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ιούλιος ένα μήνας γεμάτος φως ,καλοκαίρι και υποσχέσεις !!!! Πάμε δυνατααααα

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Μαρίνα μου..  πίστεψέ με εγώ είμαι απ' τα κορίτσια που πέρασα πάρα πολλά . Παρόλα αυτά το να συζητάμε και λιγάκι εκτός των προβλημάτων μόνο καλό κάνει. Δεν έχεις κολλημένο το μυαλό στα αρνητικά. Ούτε η γυάλα μου υπάρχει ,ούτε είμαι μάντης όμως πρέπει να ξεφεύγει το μυαλό και το μυαλό ξεκουράζεται όταν ασχολείσαι με πιο χαρούμενα πράγματα..

Εννοείται πως η κάθε κοπέλα εδώ μέσα θέλει υγιή μωράκι . Και 4-5 αγόρια να έχεις δε σημαίνει ότι δεν θα χαρείς . 

Με όλο το θάρρος μια που όχι απλά πέρασε αποβολές... Πέρασε και λάθη ιατρικά! 

Καλά κάνετε κορίτσια να συζητάτε τέτοια είναι ωραία εγώ μπαίνω σας διαβάζω και σας χαίρομαι ☺️

θέλει και λίγο «πλάκα» το θέμα γιατί αλλιώς δεν βγαίνει !!! 

γερά μωράκια σε όλες σας εύχομαι 💙🩷

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

@Elk μου σε ευχαριστώ πολύ κοριτσακι μου!! Και εσύ να χαίρεσαι τα κορίτσια σου... Πότε μας έδειχνες το θετικό σου τεστακι ποτέ την γεννήσες και πότε θα την βαφτισετε!! Τρέχει ο χρόνος σαν νεράκι...

Ναι πέρασε ο καιρός και σε λιγότερο από μήνα θα έχει και τα πρώτα της γενέθλια 🎂 

αλλά αυτός ο χρόνος έφυγε ακρετα γρήγορα 

Μόνο η περίοδος της εγκυμοσύνης περνάει αργά και βασανίστηκα 😂

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Pixies είπε:

Κορίτσια φοβάμαι πολύ. Έχω μεγάλη ροή καφέ και μια πίεση στην κοιλιά μου. Δεν ξέρω τι είναι η γιατρό μου είπε να πάω Δευτέρα να με δει έκτακτα. Λέτε να πάω σε ένα εφημερεύον Νοσοκομείο;

Καλημερααααα κορίτσι μου ,πως είσαι σήμερα ???? 

Δημοσίευση
στις On 13/7/2025 at 7:04 ΜΜ, ο/η anna_30 είπε:

Οχι τώρα θα ξαναδώ τεστ με καθυστέρηση..έτσι για να μάθει να μου κάνει τσαλίμια! 😂 

φαντάζομαι το σοκ σου..σημασία έχει ότι είστε καλά! Η κουζίνα θα ξαναγίνει λειτουργική σιγά σιγά.. πως την πάθατε; Είχα μια γνωστή που πήρε φωτιά στην κουζίνα από το μάτι που άνοιξε μόνο του απ ότι μας είπε..τώρα ήταν συνδεδεμένη με κινητό; Ακουμπούσε κάτι στα πλήκτρα αφής; Ένα θεός ξέρει 

Μεγάλο σοκ και ταλαιπωρία τώρα. 

Τι γίνεται;;;

στις On 13/7/2025 at 8:36 ΜΜ, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Ωχ κοριτσάκι μου . Λυπάμαι τόσο. Είσαι καλά;;;; 

Δόξα τω Θεό είμαστε και οι 3 καλά. (Η Ισμήνη-Μαρία, εγώ κι ο γατούλης). Απλά μεγάλη ταλαιπωρία γιατί σήμερα θα κάνουμε 3η μετακόμιση και το μωρό έχει αναστατωθεί πάρα πολύ!

στις On 13/7/2025 at 10:28 ΜΜ, ο/η Kateriniw είπε:

@Mantarini Μανταρινάκη μου πηγαίνει μια χαρά !!! Με το καλό η χωριακη 🥰 🥰 

@Katiana1987 τα υλικά αγαθά γίνονται σημασία έχει ότι είστε όλοι καλά !!! 

Ισχύει. Θα τα ξαναφτιάξουμε όλα σιγά σιγά! 

Δημοσίευση

Κορίτσια μου εγώ πάντως απο την αρχή είχα δεξιά τον πλακούντα και είχα κορίτσι. Και ΌΛΕΣ οι μέθοδοι και το ένστικτο μου (χαχαχαχαχα) αγόρι έδειχναν αλλά η μπουμπού μου τα διέψευσε ΌΛΑ πανηγυρικά!

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Καλημερααααα κορίτσι μου ,πως είσαι σήμερα ???? 

Καλημέρα δεν πήγα στο νοσοκομείο τελικά. Κάθομαι ξαπλωμένη. Έχω καφέ ακόμα. Δεν ξέρω τι να πω. Θα περιμένω τον υπέρηχο την Δευτέρα 

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

@Pixies και εγώ ανησυχώ κορίτσι μου, τι έκανες τελικά;; Πήγες;; 

Οχι αποφάσισα να μην πάω. Δεν ξέρω τι έχει γινει. Ο μεγαλύτερος μου φόβος είναι η παλινδρόμηση. Όπως και να έχει θα το δούμε την Δευτέρα. Η γιατρός μου απλά μου αύξησε την προγεστερόνη δεν μπορεί να κάνει και κάτι άλλο σε αυτή την φάση. 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Pixies είπε:

Οχι αποφάσισα να μην πάω. Δεν ξέρω τι έχει γινει. Ο μεγαλύτερος μου φόβος είναι η παλινδρόμηση. Όπως και να έχει θα το δούμε την Δευτέρα. Η γιατρός μου απλά μου αύξησε την προγεστερόνη δεν μπορεί να κάνει και κάτι άλλο σε αυτή την φάση. 

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλα να πάνε καλά 🙏😘 ξεκουραση και προσευχή και όλα θα πάνε καλά! Μείνε ξάπλα όσο περισσότερο γίνεται 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλα να πάνε καλά 🙏😘 ξεκουραση και προσευχή και όλα θα πάνε καλά! Μείνε ξάπλα όσο περισσότερο γίνεται 

Σε ευχαριστώ πολύ αυτό κάνω. Αλλά ο φόβος και ο πανικός μου είναι απερίγραπτος. 

Δημοσίευση

@Mantariniπάει σφαίρα κι αυτό το σπόρι! Μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις κορίτσι μου! 

Σας διαβάζω και σας σκέφτομαι όλες κορίτσια μου απλά περνάμε μια ζόρικη κατάσταση τώρα με τη φωτιά. 

@Pixiesτι έγινε κορίτσι μου; Πήγες στα επείγοντα;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Pixies είπε:

Καλημέρα δεν πήγα στο νοσοκομείο τελικά. Κάθομαι ξαπλωμένη. Έχω καφέ ακόμα. Δεν ξέρω τι να πω. Θα περιμένω τον υπέρηχο την Δευτέρα 

Τα καφέ κορίτσι μου Μ μην σ' ανησυχούν καθόλου !!¡ Όσο αφορά την πίεση που είπες μήπως είναι τα λεγόμενα  τραβήγματα που μεγαλώνει η μήτρα μας ???? 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Pixies είπε:

Καλημέρα ρε αγάπη!!! Ξέρω πως νοιώθεις, σε νιώθω απόλυτα!!! Έτσι είμαι κι εγώ, ξάπλα, μόνο για τουαλέτα και φαγητό σηκώνομαι και για να πάρω τα χάπια μου, και μένα η γιατρός μου αύξησε την προγεστερόνη.. ευτυχώς δεν έχω κόκκινο αίμα, σταμάτησε ακόμη από την Τετάρτη το βράδυ, αλλά καφετούλια έχω.. όχι συνέχεια, αλλά στη χάση και στο φέξη βλέπω στο σερβιετάκι. Έχω τραβήγματα χαμηλά κι εγώ, θέλω να πιστεύω ότι είναι η μήτρα που μεγαλώνει γιατί αύριο μπαίνω στην 7η έβδομαδα και εύχομαι και προσεύχομαι όλα να είναι καλά εκεί μέσα και το φασολάκι μου να μεγαλώνει φυσιολογικά. Κι εγώ θα πάω για υπέρηχο την Τρίτη το πρωί. Μακάρι κορίτσι μου τα νέα να είναι καλά και για τις δυο μας..!!! Να πιστεύεις στο θαύμα και να ελπίζεις..!!! Και εγώ τρέμω στην ιδέα μιας ακόμη παλίνδρομης κύησης, αλλά κλείνω το διακόπτη του μυαλού μου από κάθε αρνητική σκέψη και βάζω στο νου μου μόνο το καλό.!!! Έχω και μια ελαφριά ενόχληση στο στήθος που πιστεύω ότι κι αυτό είναι ένα θετικό σημάδι. 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Pixies είπε:

Κοριτσάκι μου γλυκό κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι τίποτα. Στα δίδυμα είχα 4 μήνες συνεχόμενα καφέ με 2 μεγάλες αιμορραγίες κ όλα πήγαν καλά!! Παρόλα αυτά αν είσαι αγχωμένη που λογικό να είσαι πήγαινε μια βόλτα στο νοσοκομείο να ηρεμήσεις. Δεν κάνει καλό στο σποράκι σου η στεναχώρια 

Δημοσίευση

Καλησπε΄ρα κορίτσια χάθηκα λίγο με τις δουλειές..Καλό πσκ να έχουμε!

Κορίτσια ολοκλήρωσα την αγωγή μου μετά από ορμονολογικό έλεγχο που είχα κάνει μετά την αποβολή, η TSH έφτασε σε καλά επίπεδα αλλά η PRL προλακτίνη είναι αρκετά κατεβασμένη ακόμη ενώ μου είχε μειώση τη δόση ο γιατρός τον Μάιο. Φανταστείται ξεκίνησα  με 76ml και κατέβηκε σε 0.4ml..Έχει καμμία γνώση;; επηρεάζει την σύλληψη;; η ωορηξία μου φαίνεται να γίνεται κανονικά..

@Pixies εύχομαι απλά να είναι αίμα και να φύγει,,και εγώ θα σου έλεγα να πας νοσοκομείο να ηρεμήσεις..ο Θεός μαζι σου 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η sisi93 είπε:

Καλησπε΄ρα κορίτσια χάθηκα λίγο με τις δουλειές..Καλό πσκ να έχουμε!

Κορίτσια ολοκλήρωσα την αγωγή μου μετά από ορμονολογικό έλεγχο που είχα κάνει μετά την αποβολή, η TSH έφτασε σε καλά επίπεδα αλλά η PRL προλακτίνη είναι αρκετά κατεβασμένη ακόμη ενώ μου είχε μειώση τη δόση ο γιατρός τον Μάιο. Φανταστείται ξεκίνησα  με 76ml και κατέβηκε σε 0.4ml..Έχει καμμία γνώση;; επηρεάζει την σύλληψη;; η ωορηξία μου φαίνεται να γίνεται κανονικά..

@Pixies εύχομαι απλά να είναι αίμα και να φύγει,,και εγώ θα σου έλεγα να πας νοσοκομείο να ηρεμήσεις..ο Θεός μαζι σου 🙏

Η ανεβασμένη προλακτινη εμποδίζει την ωορρηξία και στην σύλληψη τώρα η κατεβασμένη προλακτινη δεν ξέρω αν μπορεί να δημιουργήσει θέματα 🤷‍♀️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσι μου Εμένα έκανε καθημερινά κακακια και τώρα από χθες δεν έχει κάνει τίποτα,  δε ξέρω και γω να ανησυχήσω ή όχι, κάθε τρεις και λίγο την κοιτάζω μήπως έκανε αλλά τίποτα ακόμα 
    • Αχ βρε ζόρικη η μικρούλα, δοκίμαζε να ναι καλά ταισμενο πριν βγείτε έξω,  εμένα έξω συνήθως κοιμάται,  ξυπνάει τρώει κάθεται λίγο και μετά ύπνο ξανά, όταν επιστρέφουμε σπίτι μέχρι να την αλλάξω και να την ετοιμάσω για ύπνο αυτή ξεξυπναει, ξέρεις τι κάνω; ξαπλωνουμε μαζί στο διπλό κρεβάτι αν είναι ώρα να φάει την ταΐζω ειδάλλως με χαιδεματα κλπ την παίρνει ο ύπνος, περιμένω κάποια ώρα να κοιμάται βαριά και μετά την βάζω στο λικνο 
    • Κορίτσια κι εγώ τα πρωινά μόλις φεύγει ο μπαμπάς και ξεξυπνησει και η μικρή την παιρνω δίπλα, κάποιες φορές κοιμάται καποιες όχι και αναγκαστικά σηκωνομαστε χαχα Εμένα τα πρωινά αργεί πολύ να κάνει ύπνο και την πιάνει γκρινιτσα μέχρι που κάποιος στιγμή μπορεί να γυρίσω το βλέμμα μου και να έχει κοιμηθεί Γενικά είναι στη φάση που θέλει συνέχεια σημασία η γλυκούλα 
    • Καλησπέρα κι από μένα κορίτσια μου , ωχ @ΜαρίαΔημήτρης κοριτσι μου ελπίζω να μη σε ταλαιπωρήσει πολύ,  πωπω θα ναι πολυ ζορικα να μην μπορεις να ανταπεξέλθεις όπως θέλεις  μακάρι να συνέλθει γρήγορα το σώμα 
    • Η ανεβασμένη προλακτινη εμποδίζει την ωορρηξία και στην σύλληψη τώρα η κατεβασμένη προλακτινη δεν ξέρω αν μπορεί να δημιουργήσει θέματα 🤷‍♀️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...