Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ιούλιος ένα μήνας γεμάτος φως ,καλοκαίρι και υποσχέσεις !!!! Πάμε δυνατααααα

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η annie! είπε:

Έτσι απο περιέργεια ανέβασα τον υπέρηχο που έκανα 7 +5 εβδομάδων και μου έβγαλε κοριτσάκι...🤣

Τώρα που μας είπαν 80% κοριτσάκι, μου έβγαλε αγόρι και έβαλα της κόρης μου κ βγάζει πάλι αγόρι 🤣🤣

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Μακάρι ρε κορίτσι μου να μην είναι τπτ.. όπως λέω κι εγώ στον εαυτό μου για να τον καθησυχάζω "τυχαίο γεγονός".. το μωράκι μας είναι εκεί και είναι καλά και μεγαλώνει.. Ελπίζω την Τρίτη που θα πάω για υπέρηχο να δούμε καλά πράγματα.. και μια καρδούλα να χτυπάει δυνατά.!!! 🙏🏼

Όλα θα είναι καλάααααααα !!!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Ρώτα τον γιατρό σου αν μπορείς να πάρεις χάπια nuperal, εμένα με έσωσαν!

Η αληθεια ειναι οτι μου τα προτεινε και τα πήρα λίγες μέρες κάποιες βοηθουσαν κάποιες όχι τόσο αλλα ένιωθα να με ενοχλούν  κάπως στο στομάχι πέρα του οτι ήμουν αρκετά υποτονική και ετσι τα σταμάτησα. 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

@melitiniღ μου γιατί δε πας για ένα γρήγορο τσεκ να μην είσαι με την σκέψη μέχρι την Τρίτη???

γιατί η γιατρός έχει τόσο πολύ κόσμο που δεν έχει το απαραίτητο χρόνο.. σκέφτηκα να πάω στο νοσοκομείο μια βόλτα, αλλά να σου πω κάτι, αν ήταν κάτι σοβαρό θα φαινόταν από την αρχή. Έχει σταματήσει το αίμα από χθες το βράδυ κι όλας και σήμερα όλη μέρα δεν έχω απολύτως τπτ. Ίσως να έσπασε κανένα αγγείο.. με τα φάρμακα και το salospir πιστεύω ότι είναι πιο εύκολο να συμβεί κάτι τέτοιο. Μου έγραψε αναρρωτική άδεια εξάλλου 19 μέρες.. οπότε θα τη βγάλω στο σπίτι ξαπλωμένη και όσο ξεκούραστα μπορώ. Δεν θέλω να πάω και αμέσως για υπέρηχο γιατί μπορεί να χρειάζεται κάνα δύο μέρες να καθαρίσει ο οργανισμός από το αίμα αν υπάρχει κάπου.. στην προηγούμενη εγκυμοσύνη που είχα μεγάλη αιμορραγία και πήγα να με δει τη δεύτερη μέρα δεν φαινόταν τπτ.. δεν είχαμε καθαρή εικόνα, όταν πήγα ξανά μετά από μία εβδομάδα σχεδόν το μωρό φαινόταν πεντακάθαρα. Τώρα ευτυχώς δεν είχα κάτι τέτοιο οπότε θεωρώ ότι μπορεί να ήταν κάποιο αγγείο απλά.. θα κάνω λίγη υπομονή και θα πάω την Τρίτη! όσο δεν υπάρχει πόνος και αίμα πιστεύω πως τα πράγματα είναι καλά..!!! 🙏🏼

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

γιατί η γιατρός έχει τόσο πολύ κόσμο που δεν έχει το απαραίτητο χρόνο.. σκέφτηκα να πάω στο νοσοκομείο μια βόλτα, αλλά να σου πω κάτι, αν ήταν κάτι σοβαρό θα φαινόταν από την αρχή. Έχει σταματήσει το αίμα από χθες το βράδυ κι όλας και σήμερα όλη μέρα δεν έχω απολύτως τπτ. Ίσως να έσπασε κανένα αγγείο.. με τα φάρμακα και το salospir πιστεύω ότι είναι πιο εύκολο να συμβεί κάτι τέτοιο. Μου έγραψε αναρρωτική άδεια εξάλλου 19 μέρες.. οπότε θα τη βγάλω στο σπίτι ξαπλωμένη και όσο ξεκούραστα μπορώ. Δεν θέλω να πάω και αμέσως για υπέρηχο γιατί μπορεί να χρειάζεται κάνα δύο μέρες να καθαρίσει ο οργανισμός από το αίμα αν υπάρχει κάπου.. στην προηγούμενη εγκυμοσύνη που είχα μεγάλη αιμορραγία και πήγα να με δει τη δεύτερη μέρα δεν φαινόταν τπτ.. δεν είχαμε καθαρή εικόνα, όταν πήγα ξανά μετά από μία εβδομάδα σχεδόν το μωρό φαινόταν πεντακάθαρα. Τώρα ευτυχώς δεν είχα κάτι τέτοιο οπότε θεωρώ ότι μπορεί να ήταν κάποιο αγγείο απλά.. θα κάνω λίγη υπομονή και θα πάω την Πέμπτη! όσο δεν υπάρχει πόνος και αίμα πιστεύω πως τα πράγματα είναι καλά..!!! 🙏🏼

Καλέ αυτό είναι μην αγχωνεις τον εαυτό σου όλα είναι καλά !!!! Επίσης είδα ότι κάποιες λέγατε για δυσκοιλιότητα δοκιμάστε βρώμη και αν δεν σας αρέσει σκέτη υπάρχει η fytro σε κόκκινο σακουλάκι είναι με κρανμπερι δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε μου το είχαν πει από το κέντρο αν δω ότι με πιάνει δυσκοιλιότητα να το δοκιμάσω εγώ δεν είχα θέμα αλλά τρώω το πρωί με γαλατάκι παστεριωμένο εννοείτε και κάνει θαύματα τρεις φορές την ημέρα πάω χαχαχαχα

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια μου!! 

@Mantarini μου σούπερ οι χοριακες σου με το καλό το επόμενο μαξιλαράκι που είναι ο υπέρηχος!!! Πόσο θα είσαι όταν θα πας;; Περαστικά στο σύζυγο λογικά θα αναρρώνει σπίτι τώρα! 

@melitiniღκαι γω πιστεύω δεν είναι τίποτα το σοβαρό, όπως το είπες κανένα αγγείο, ξεκουράσου και όλα θα πάνε καλά! 

@Παρασκευαιδου όσο καλή είσαι στις προβλέψεις των θετικών τεστ ελπίζω να μην είσαι στο φύλο! Εγώ και τα δύο από δεξιά τα έπιασα το πρώτο αγόρι, αν είναι και το δεύτερο δεν θα το αντέξω!!!! Εμένα όλοι μου λένε ότι έχω κορίτσι! 

Σε άλλα νέα είμαι πολύ χαρούμενη γιατί πήραν τον μικρό στον βρεφικό σταθμό οπότε θα έχω χρόνο να ξεκουράζομαι και να χαρώ την εγκυμοσύνη μου όπως της αξίζει! 

Κλείσαμε και το ταξιδάκι μας τώρα τον Αύγουστο, γενικά έχω σκοπό 3 βδομάδες που έχω άδεια να γυρίσω αρκετά, θα πάρω κ τον μικρό μαζί μου να ξεκουραστεί λίγο και ο σύζυγος, του το χρωστάω άλλωστε γιατί το Πάσχα του άφησα το μωρό κ πήγα 17 μέρες ταξίδι 😝😅 αυτά τα νέα κορίτσια 

Δημοσίευση

Κορίτσια φοβάμαι πολύ. Έχω μεγάλη ροή καφέ και μια πίεση στην κοιλιά μου. Δεν ξέρω τι είναι η γιατρό μου είπε να πάω Δευτέρα να με δει έκτακτα. Λέτε να πάω σε ένα εφημερεύον Νοσοκομείο;

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Pixies είπε:

Κορίτσια φοβάμαι πολύ. Έχω μεγάλη ροή καφέ και μια πίεση στην κοιλιά μου. Δεν ξέρω τι είναι η γιατρό μου είπε να πάω Δευτέρα να με δει έκτακτα. Λέτε να πάω σε ένα εφημερεύον Νοσοκομείο;

Ω ρε κορίτσι μου από που σου ήρθε τώρα αυτό... Και το νοσοκομείο λογικό μου ακούγεται αλλά και να ξαπλώσεις κ να μην κουνήσεις ρουπι κ αυτό λογικό μου φαίνεται, δεν ξέρω.....

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Pixies είπε:

Ωωω ρε κορίτσι... τι γίνεται ρε γαμώτο, μας ματιάσανε.. Η γιατρός τι σου είπε να κάνεις;; Αν μπορείς ξάπλα, να σταματήσει η ροή και αν όχι πας νοσοκομείο στα έκτακτα, αλλά πιστεύω καλό είναι να μείνεις ξάπλα σήμερα.. θα σταματήσει το αιματάκι δεν μπορεί.. και πας αύριο στα έκτακτα να δεις το μπεμπάκι.. σήμερα δεν νομίζω με το αίμα να μπορούν να κάνουν κάτι κι αυτοί. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...