Τι τραβάμε για αυτά τα αγγελούδια..γτ είναι μικρά θαυματακια.. περαστικά κ από τον κοβιντ..εσύ τζόκερ να παίξεις, τι κέντα κ στο πρώτο κ τώρα... πονάει η κοιλιά μ κ μένα..Μ λέει γύρισε προς το πλάι να κοιμηθείς μην βολεύει..καλό το άλλο με το τοτο..πήγα να το κάνω με πέθανε..ναι κ εγώ αφού Μ παν ότι είναι καλά κ οι δύο ανασανα..γτ τρομαξαμε στην αρχή όταν μας είπαν θα τον πάμε σε άλλο νοσοκομείο..ότι πρέπει για τα παιδιά...
Και τι αντρακλες κοτζαμ παιδιά 😂 γατάκια 😂Μην τους φοβάσαι θα τα πάνε περίφημα είμαι σίγουρη έμαθαν από σποράκια που ήταν ακόμα να μάχονται.Αυριο το πρωί θα δει κι εμένα ο άντρας μου τον μικρό εγώ όχι ακόμα έχω κορονοιο κ δεν μου επιτρέπουν να ανέβω στην μονάδα.Με κορονοιο γέννησα την κόρη μου με κορονοιο τα αγοράκια μου έτσι για να μη χαλάσει η συνταγή.😂 Είμαι καλά όμως ένα συνάχι έχω μόνο.Τον μεγάλο τον έχουν κανονικά στο παιδιατρικό κ θα μου τον φέρνουν για θηλασμό με τις απαραιτητες προφυλαξεις μάσκα πλύσιμο χεριών κτλ ..Ειχα δύσκολο τοκετό (καισαρική)με πατούσαν στην κοιλιά κ πονούσα παααρα πολύ.Δεν ξέρω ίσως να μην με έπιασε καλά η επισκληριδιος.Μπηκα αργά στο χειρουργείο λόγω κοβιντ αύριο πρωί θα με σηκώσουν. Πονάω δεν με πιάνουν οι παυσιπονες κ δεν μπορώ ούτε κι εγώ να κλείσω μάτι.
Κατα τ άλλα τρίς ευτυχισμένη.Μου έφυγε ένα βάρος που κουβαλούσα μήνες τώρα.
Να μας ζήσουν οι αντρακλες μας..τον μικρό σίγουρα αύριο θα τον έχω κ μεγάλος τον στείλανε στο Ρίο γτ εδώ δεν έχουν για διασοληνωση οξυγόνου..αλλά Μ παν εκεί τον βοήθησε πάρα πολύ..μας έφυγε ένα άγχος με όλα αυτά να μην είναι κ εδώ.. τουλάχιστον είναι πολύ καλύτερα..πήγε κ άντρας Μ εκεί κ τ παν αύριο πρωί πάλι να πάει να τον δει.. τι να κάνουμε προωρακι αλλά πολύ καλά είναι Μ παν.. σιδερένια κ σε σένα.. καλότυχα κ γερά γεμάτα υγεία..πώς είσαι σηκώθηκες?έχω υπερένταση τώρα δε μπορώ να κοιμηθώ..
Κοριτσάκι μου γλυκό να σας ζήσουν τα αγοράκια σας να είναι γερά κ τυχερά στη ζωή τους.
Θα ειναι μια χαρά σύντομα και οι δυο τους κ θα τους έχεις μέσα στην αγκαλιά σου.Μην τους φοβάσαι ξέρουν να μάχονται, αγωνιστές από την σύλληψη και πάντα νικητές!❤️
Να μας ζήσουν🩵🩵
Σου στέλνω αγκαλιά 🥰
Γειά σας κορίτσια!
Αν κ λίγο ταλαιπωρημένη δε γινόταν να μη μοιραστώ τη χαρά μου μαζι σας.Το ταξίδι έφτασε αισίως στο τέλος του με πολλά σκαμπανεβάσματα,σκοτσέζικο ντους θα το έλεγα.
Τα μπομπιράκια μου🩵🩵 γεννήθηκαν υγιέστατα 2700 κλ ο ένας κ 1920 ο αλλος.Ο μικρούλης μας μπήκε θερμοκοιτίδα καθαρα λόγω βάρους.
Εύχομαι σε όλες σας με το καλό να γεννήσετε τα μωράκια σας να είναι υγιή καλότυχα κ ευλογημένα!❤️