Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ιούλιος ένα μήνας γεμάτος φως ,καλοκαίρι και υποσχέσεις !!!! Πάμε δυνατααααα

Recommended Posts

• Απαντήσεις 258
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 48 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

@PixiesΠιστευω οτι κατι θα έδειχνε 12 μέρες μετά. Δε ξερω  καθε μηνα μου προκαλεί στεναχώρια αυτη η κατάσταση. Πρέπει να χαλαρώσω, νομίζω θελω να απέχω και από τα τέστ ωορρηξιας για το υπόλοιπο καλοκαιριού εχω κουραστεί να σκέφτομαι τα πως και γιατί. Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας αλλα πιο φυσικά γιατι το θεμα ειναι να είμαστε και καλα για να συνεχίζουμε στον επόμενο κύκλο. Εκλαψα παρα πολυ σήμερα χωρις να ξερω γτ το πήρα τοσο βαρια. Ισως ηταν το ζόρι μου για ολους τους μηνες ισως με πονάει που σε λιγες μερες πλησιάζει η Πητ που μου ειχαν δώσει.Δε ξέρω. Αλλα ξερω οτι ηρθε η ωρα να μου δώσω αέρα γτ με φθείρω.

Μια μεγάλη αγκαλιά από εμένα! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

@PixiesΠιστευω οτι κατι θα έδειχνε 12 μέρες μετά. Δε ξερω  καθε μηνα μου προκαλεί στεναχώρια αυτη η κατάσταση. Πρέπει να χαλαρώσω, νομίζω θελω να απέχω και από τα τέστ ωορρηξιας για το υπόλοιπο καλοκαιριού εχω κουραστεί να σκέφτομαι τα πως και γιατί. Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας αλλα πιο φυσικά γιατι το θεμα ειναι να είμαστε και καλα για να συνεχίζουμε στον επόμενο κύκλο. Εκλαψα παρα πολυ σήμερα χωρις να ξερω γτ το πήρα τοσο βαρια. Ισως ηταν το ζόρι μου για ολους τους μηνες ισως με πονάει που σε λιγες μερες πλησιάζει η Πητ που μου ειχαν δώσει.Δε ξέρω. Αλλα ξερω οτι ηρθε η ωρα να μου δώσω αέρα γτ με φθείρω.

Μεγάλη αγκαλιά στην ευα μου . Συμφωνώ απόλυτα ότι χρειάζεσαι τον χρόνο σου . Είναι πολύ η πίεση σου είναι και αυτό που είπες . Όμως να θυμάσαι θα έρθει αλλά πρέπει εσύ να είσαι έτοιμη ευακι μου . Δεν περίμενα ποτέ ότι θα περίμενα 3 όταν στα 26 για 1.5 χρόνο πάλευα με 0 αποτέλεσμα.καθε μήνα πάνω από ένα γ@ τεστ πήρα. Τον χρόνο μου ηρέμησα έζησα το έχω ξανά πει αυτό το πράγμα να μη ζούμε γτ μήπως είμαστε έγκυες κτλ είναι ένα από τα πράγματα που μετάνιωσα έχασα ταξίδια έχασα διασκέδαση έχασα πολλά και λέω είναι απ' τα μεγαλύτερα μου λάθη. 

Στο δε δεύτερο πραγματικά 4.5 χρόνια πάνω από ένα αρνητικό τεστ. Πάνω από ενέσεις πάνω από χάπια πάνω από ώρες μέρες και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο .. και τελικά 09.2021 η εγκυμοσύνη που κατέληξε με απόξεση και 09.2022 η εγκυμοσύνη που μου χάρισε τον Μάριο τελικά η ζωή γελάει μαζί μου δεν εξηγείται . 

Όταν θα πεις μέσα σου εγώ πάλεψα αλλά τώρα είναι η ζωή μου και θα ζήσω τότε θα γαληνέψει η ψυχή σου και τότε θα είσαι έτοιμη . 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Pixies είπε:

@evaa__ κάνε ένα την τρίτη.

Βγήκε η η χοριακη 918 . Καλή είναι;

ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ κορίτσι μου!!! Πόσες μέρες καθυστέρηση έχεις; Μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Pixies είπε:

Ου τέλεια είναι κορίτσι μου, συγχαρητήρια!!! Με τέτοια τιμή ούτε επανάληψη χρειάζεσαι, κατευθείαν για υπέρηχο θα πας από βδομάδα 😊

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Sia A είπε:

Ου τέλεια είναι κορίτσι μου, συγχαρητήρια!!! Με τέτοια τιμή ούτε επανάληψη χρειάζεσαι, κατευθείαν για υπέρηχο θα πας από βδομάδα 😊

Σοβαρά;;;;τέλεια!!!! Δεν απαντάει αυτή η γιατρός μου τώρα. Την έχω ζαλίσει βέβαια 😂😂

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Pixies είπε:

Σοβαρά;;;;τέλεια!!!! Δεν απαντάει αυτή η γιατρός μου τώρα. Την έχω ζαλίσει βέβαια 😂😂

Είναι σχεδόν τετραψήφιο κορίτσι μου το νούμερο!!! Τώρα εντάξει μπορεί να σου ζητήσει επανάληψη η γιατρός την Δευτέρα!!! Εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη, είδες τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις 😉

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ κορίτσι μου!!! Πόσες μέρες καθυστέρηση έχεις; Μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις. 

Έχω κύκλο 26-28 σήμερα είναι η 6η μέρα καθυστέρησης.

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Είναι σχεδόν τετραψήφιο κορίτσι μου το νούμερο!!! Τώρα εντάξει μπορεί να σου ζητήσει επανάληψη η γιατρός την Δευτέρα!!! Εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη, είδες τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις 😉

Αμήν 🙏 για όλες μας μια τελειομηνη εγκυμοσύνη με ένα υγιές μωράκι στην αγκαλιά. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Pixies είπε:

Μόνο καλή! Τέλεια είναι κορίτσι μου!!! Άντε με το καλό, μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη εύχομαι!!! 🙏🏼

Στα δικά μου νέα κορίτσια μου! Γύρισα από τον υπέρηχο! Είδαμε ένα σάκο και μάλλον φάνηκε και ο λεκιθικός, αλλά δεν ήταν ξεκάθαρο στη γιατρό.. θα δείξει καλύτερα στον επόμενο υπέρηχο. Οπότε ένα σποράκι δείχνουν τα πράγματα πως έχω! Δόξα τω Θεώ! Να είναι καλά όλα μέχρι το τέλος! Ένα μπεμπάκι γερό να μας έρθει. Η γιατρός ήταν πολύ ευχαριστημένη και με τη θέση του σάκου, και με το σχήμα και με τις μετρήσεις.. οπότε όλα καλά!!! Συνεχίζουμε με ελπίδα και πίστη.... 🙏🏼 🌈

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Μόνο καλή! Τέλεια είναι κορίτσι μου!!! Άντε με το καλό, μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη εύχομαι!!! 🙏🏼

Στα δικά μου νέα κορίτσια μου! Γύρισα από τον υπέρηχο! Είδαμε ένα σάκο και μάλλον φάνηκε και ο λεκιθικός, αλλά δεν ήταν ξεκάθαρο στη γιατρό.. θα δείξει καλύτερα στον επόμενο υπέρηχο. Οπότε ένα σποράκι δείχνουν τα πράγματα πως έχω! Δόξα τω Θεώ! Να είναι καλά όλα μέχρι το τέλος! Ένα μπεμπάκι γερό να μας έρθει. Η γιατρός ήταν πολύ ευχαριστημένη και με τη θέση του σάκου, και με το σχήμα και με τις μετρήσεις.. οπότε όλα καλά!!! Συνεχίζουμε με ελπίδα και πίστη.... 🙏🏼 🌈

Συγχαρητήρια κορίτσι μου με το καλό τώρα η καρδούλα να χτυπά δυνατά και σταθερά !!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Τι υπέροχα νεακια θέλω τα μπαλόνια μου 😂🤪🤰🤗🥰

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Και σε σένα το ίδιο 🙏🙏

Μια τελειομηνη εγκυμοσύνη . Θα τα έχεις πει ξανά αλλά σε ποια εβδομάδα είσαι και αν έκανες χοριακη πόσο σου βγήκε εσένα;

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Pixies είπε:

Και σε σένα το ίδιο 🙏🙏

Μια τελειομηνη εγκυμοσύνη . Θα τα έχεις πει ξανά αλλά σε ποια εβδομάδα είσαι και αν έκανες χοριακη πόσο σου βγήκε εσένα;

Η γιατρός σήμερα με έβγαλε στην 5η εβδομάδα ακριβώς με βάση την ημέρα της εμβρυομεταφοράς με 5 ημερών βλαστοκύστες.  Η χωριακή μου εμένα τη Δευτέρα 30/06 ήταν 357. 

@Παρασκευαιδου 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈 ορίστε κυρία μου τα μπαλόνια σας..!!! 🤣

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Pixies είπε:

Τέλεια είναι κοπέλα μου !!! Συγχαρητήρια!!! Λογικά τέλος της εβδομαδας ή την επόμενη θα σε δει κ η γιατρός σου !!! Με το καλοοοοοο

στις πριν 13 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Δε μπορείς να φανταστείς πόσο χαίρομαι για σένα κοριτσάκι μου γλυκό !!! Με το καλοοοοοο❤️❤️❤️

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου..!!! Μια όμορφη Κυριακή να έχουμε.. αν και η δική μου ξεκίνησε με γκρίνια του συζύγου.. Με έχει τρελάνει εδώ και πόσες μέρες για το κινητό.. έχει ακτινοβολία και έχει ακτινοβολία και είσαι όλη τη μέρα με το κινητό ξαπλωμένη.. εεε και τι να κάνω του λέω.. αφού βαριέμαι.. δεν μπορώ να κάνω και κάτι.. κάπως πρέπει να περάσει η ώρα μου.. την τηλεόραση τη βαριέμαι.. δεν έχει και τπτ εξάλλου και στο κινητό κι αυτό το βαριέμαι αλλά κάτι ψάχνω, κάτι διαβάζω, κάτι παίζω περνάει η ώρα.. Αυτός έχει γίνει έξαλλος, φοβάται μην επιρεάζει το μωρό.. φτάνει να μου πει στο τέλος ότι φταίω κι εγώ που η προηγούμενη εγκυμοσύνη μου κατέληξε σε παλίνδρομη.. τον έχω ικανό. Εσείς κορίτσια τι γνώμη έχετε για τη χρήση κινητού; Για υπέρηχο θα πάω ξανά πρώτα ο Θεός 15 του μήνα! 🙏🏼

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου..!!! Μια όμορφη Κυριακή να έχουμε.. αν και η δική μου ξεκίνησε με γκρίνια του συζύγου.. Με έχει τρελάνει εδώ και πόσες μέρες για το κινητό.. έχει ακτινοβολία και έχει ακτινοβολία και είσαι όλη τη μέρα με το κινητό ξαπλωμένη.. εεε και τι να κάνω του λέω.. αφού βαριέμαι.. δεν μπορώ να κάνω και κάτι.. κάπως πρέπει να περάσει η ώρα μου.. την τηλεόραση τη βαριέμαι.. δεν έχει και τπτ εξάλλου και στο κινητό κι αυτό το βαριέμαι αλλά κάτι ψάχνω, κάτι διαβάζω, κάτι παίζω περνάει η ώρα.. Αυτός έχει γίνει έξαλλος, φοβάται μην επιρεάζει το μωρό.. φτάνει να μου πει στο τέλος ότι φταίω κι εγώ που η προηγούμενη εγκυμοσύνη μου κατέληξε σε παλίνδρομη.. τον έχω ικανό. Εσείς κορίτσια τι γνώμη έχετε για τη χρήση κινητού; Για υπέρηχο θα πάω ξανά πρώτα ο Θεός 15 του μήνα! 🙏🏼

Καλημέρα κορίτσι μου! Έχουμε τόσα αρνητικά γύρω μας και τόσες πηγές που μπορούν εν δυνάμει να μας προκαλέσουν προβλήματα, που θεωρώ το κινητό μια μικρή κουκκίδα σε όλο αυτό. Αν όχι ΟΛΕΣ, οι περισσότερες έτσι την βγάζαμε κ την βγάζουμε… σε ένα ειδυλλιακό, βουκολικό περιβάλλον χωρίς κινητά και ρουτερ και και και, σίγουρα θα ήμασταν καλύτερα. Ωστόσο, η ζωή μας κάπως έχει διαμορφωθεί. 

Δημοσίευση

Καλημέρα στο παρεακιιι! Να ευχηθώ και εγώ καλό μήνα με υγεία και ξέγνοιαστες στιγμές!! 
Στα δικά μου.. αυτό το μήνα σταμάτησα να ασχολούμαι τόσο με το θέμα ‘’παιδί’’..για κάποιο λόγο μου έχει καρφωθεί ότι θα το αποκτήσω με εξωσωματική και ετσι οι προσπάθειες που γίνονται τώρα είναι απλά για δική μας ευχαρίστηση! Έκανα μόνο ένα τεστ ωορρηξίας στις 30/6 (10η μέρα) γιατι είχα πολύ νωρίς συμπτώματα της και βγήκε έντονα θετικό..λογικά θα αδιαθετήσω νωρίτερα το οποίο με βολεύει γιατί έχουμε και ένα γάμο εκείνες τις μέρες!

Κατα τα άλλα ορίσαμε ημερομηνία με τον σύντροφο για πολιτικό γαμο τον Μάρτιο και οι μέρες κυλάνε χαζεύοντας διάφορα πράγματα γι αυτό! Περιμένουμε και τον Αύγουστο πως και πως να φύγουμε λίγες μέρες να ηρεμήσουμε.. λέμε για Καλαμάτα-Μανη φέτος..εσείς τι σχέδια έχετε με διακοπές; :) 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @melitiniღ συμφωνω πως δε χρειαζονται υπερβολες. Κι εγω ημουν σχεδον ολη μερα με το κινητο και την τηλεοραση ανοιχτη αν δεν ειχαμε κι αυτο θα βαρουσαμε το κεφαλι μας στον τοιχο. Οσο για τις δουλειες ουτε εγω εκανα ιδιαιτερα γιατι ειχα αγχος γενικα αλλα επειδη ηταν και ενας τροπος να περναω λιγο την ωρα μου ειχαμε οργανωθει ωστε να κανω καποια πραγματα χωρις να  σηκωνω βαρος να σκυβω κτλ πχ ειχα βαλει ο,τι κατσαρολες και ταψια χρησινοποιουσα πανω στον παγκο της κουζινας και επαιρνα απο κει οτι χρειαζομουν η εβαζε ο αντρας μου πλυντηριο μου εβγαζε τα ρουχα εξω για να μην σηκωσω τη λεκανη και τα απλωνα. Για να περναει και η ωρα σου γιατι αλλιως δεν βγαινει η μερα θα βαρεθεις πολυ..!!
    • Κορίτσια να σας ρωτήσω..  τι προετοιμασία σας είπαν να κάνετε για καμπυλη ζαχαρου;;
    • Βέβαια να σημειώσω ότι και στους δύο έκανα μεικτή. Δλδ ναι μεν θηλάζω αλλά όχι αποκλειστικά. Ισως παίζει ρόλο. Αν και η Διωνη λέει ότι δεν παίζει και τόσο.
    • Κορίτσια πήγα και εγώ γιατρό. Ολα καλά μου είπε. Χρειάζομαι λίγο ακόμα στην περιοχή από τα ράμματα. Μου έδωσε κρέμες να βάζω. Μπάνιο μου έδωσε το ελεύθερο. Και μου είπε και εμένα ότι έρχεται η περίοδος. Από την μια λέω καλά γλιτώσαμε από την άλλη άντε μπας και μπει μια αίσθηση κανονικότητας και κάπως ρυθμιστεί το ορμονικό. Και δύο μέρες μετά από την μέρα του γιατρού είχα ξανά αίμα κόκκινο κόκκινο. Και πόνους περιόδου όπως παλιά. ΟΜΩΣ είναι πολύ μικρή η ποσότητα σε σχέση με παλιά. Ρε κορίτσια δεν θυμάμαι καθόλου πως ήταν στην προηγούμενη γέννα οπότε σας ρωτάω πως ήταν η πρώτη περίοδος σας. Να δω αν είναι περίοδος ή τίποτα απομεινάρια. Και στον πρώτο επίσης θήλαζα και ήρθε στους 2 μήνες. Τώρα στις 45 μέρες. Αλλά λέω μπας και δεν είναι περίοδος;
    • Με τι όμορφα νέα Μαράκι! Τι ωραία που θα πάτε πρώτες διακοπές οι 4 σας! Αχ να περάσετε τέλεια τέλεια στο νησί. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...