Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ιούλιος ένα μήνας γεμάτος φως ,καλοκαίρι και υποσχέσεις !!!! Πάμε δυνατααααα

Recommended Posts

• Απαντήσεις 245
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 48 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

@PixiesΠιστευω οτι κατι θα έδειχνε 12 μέρες μετά. Δε ξερω  καθε μηνα μου προκαλεί στεναχώρια αυτη η κατάσταση. Πρέπει να χαλαρώσω, νομίζω θελω να απέχω και από τα τέστ ωορρηξιας για το υπόλοιπο καλοκαιριού εχω κουραστεί να σκέφτομαι τα πως και γιατί. Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας αλλα πιο φυσικά γιατι το θεμα ειναι να είμαστε και καλα για να συνεχίζουμε στον επόμενο κύκλο. Εκλαψα παρα πολυ σήμερα χωρις να ξερω γτ το πήρα τοσο βαρια. Ισως ηταν το ζόρι μου για ολους τους μηνες ισως με πονάει που σε λιγες μερες πλησιάζει η Πητ που μου ειχαν δώσει.Δε ξέρω. Αλλα ξερω οτι ηρθε η ωρα να μου δώσω αέρα γτ με φθείρω.

Μια μεγάλη αγκαλιά από εμένα! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

@PixiesΠιστευω οτι κατι θα έδειχνε 12 μέρες μετά. Δε ξερω  καθε μηνα μου προκαλεί στεναχώρια αυτη η κατάσταση. Πρέπει να χαλαρώσω, νομίζω θελω να απέχω και από τα τέστ ωορρηξιας για το υπόλοιπο καλοκαιριού εχω κουραστεί να σκέφτομαι τα πως και γιατί. Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας αλλα πιο φυσικά γιατι το θεμα ειναι να είμαστε και καλα για να συνεχίζουμε στον επόμενο κύκλο. Εκλαψα παρα πολυ σήμερα χωρις να ξερω γτ το πήρα τοσο βαρια. Ισως ηταν το ζόρι μου για ολους τους μηνες ισως με πονάει που σε λιγες μερες πλησιάζει η Πητ που μου ειχαν δώσει.Δε ξέρω. Αλλα ξερω οτι ηρθε η ωρα να μου δώσω αέρα γτ με φθείρω.

Μεγάλη αγκαλιά στην ευα μου . Συμφωνώ απόλυτα ότι χρειάζεσαι τον χρόνο σου . Είναι πολύ η πίεση σου είναι και αυτό που είπες . Όμως να θυμάσαι θα έρθει αλλά πρέπει εσύ να είσαι έτοιμη ευακι μου . Δεν περίμενα ποτέ ότι θα περίμενα 3 όταν στα 26 για 1.5 χρόνο πάλευα με 0 αποτέλεσμα.καθε μήνα πάνω από ένα γ@ τεστ πήρα. Τον χρόνο μου ηρέμησα έζησα το έχω ξανά πει αυτό το πράγμα να μη ζούμε γτ μήπως είμαστε έγκυες κτλ είναι ένα από τα πράγματα που μετάνιωσα έχασα ταξίδια έχασα διασκέδαση έχασα πολλά και λέω είναι απ' τα μεγαλύτερα μου λάθη. 

Στο δε δεύτερο πραγματικά 4.5 χρόνια πάνω από ένα αρνητικό τεστ. Πάνω από ενέσεις πάνω από χάπια πάνω από ώρες μέρες και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο .. και τελικά 09.2021 η εγκυμοσύνη που κατέληξε με απόξεση και 09.2022 η εγκυμοσύνη που μου χάρισε τον Μάριο τελικά η ζωή γελάει μαζί μου δεν εξηγείται . 

Όταν θα πεις μέσα σου εγώ πάλεψα αλλά τώρα είναι η ζωή μου και θα ζήσω τότε θα γαληνέψει η ψυχή σου και τότε θα είσαι έτοιμη . 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Pixies είπε:

@evaa__ κάνε ένα την τρίτη.

Βγήκε η η χοριακη 918 . Καλή είναι;

ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ κορίτσι μου!!! Πόσες μέρες καθυστέρηση έχεις; Μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Pixies είπε:

Ου τέλεια είναι κορίτσι μου, συγχαρητήρια!!! Με τέτοια τιμή ούτε επανάληψη χρειάζεσαι, κατευθείαν για υπέρηχο θα πας από βδομάδα 😊

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Sia A είπε:

Ου τέλεια είναι κορίτσι μου, συγχαρητήρια!!! Με τέτοια τιμή ούτε επανάληψη χρειάζεσαι, κατευθείαν για υπέρηχο θα πας από βδομάδα 😊

Σοβαρά;;;;τέλεια!!!! Δεν απαντάει αυτή η γιατρός μου τώρα. Την έχω ζαλίσει βέβαια 😂😂

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Pixies είπε:

Σοβαρά;;;;τέλεια!!!! Δεν απαντάει αυτή η γιατρός μου τώρα. Την έχω ζαλίσει βέβαια 😂😂

Είναι σχεδόν τετραψήφιο κορίτσι μου το νούμερο!!! Τώρα εντάξει μπορεί να σου ζητήσει επανάληψη η γιατρός την Δευτέρα!!! Εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη, είδες τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις 😉

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ κορίτσι μου!!! Πόσες μέρες καθυστέρηση έχεις; Μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις. 

Έχω κύκλο 26-28 σήμερα είναι η 6η μέρα καθυστέρησης.

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Είναι σχεδόν τετραψήφιο κορίτσι μου το νούμερο!!! Τώρα εντάξει μπορεί να σου ζητήσει επανάληψη η γιατρός την Δευτέρα!!! Εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη, είδες τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις 😉

Αμήν 🙏 για όλες μας μια τελειομηνη εγκυμοσύνη με ένα υγιές μωράκι στην αγκαλιά. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Pixies είπε:

Μόνο καλή! Τέλεια είναι κορίτσι μου!!! Άντε με το καλό, μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη εύχομαι!!! 🙏🏼

Στα δικά μου νέα κορίτσια μου! Γύρισα από τον υπέρηχο! Είδαμε ένα σάκο και μάλλον φάνηκε και ο λεκιθικός, αλλά δεν ήταν ξεκάθαρο στη γιατρό.. θα δείξει καλύτερα στον επόμενο υπέρηχο. Οπότε ένα σποράκι δείχνουν τα πράγματα πως έχω! Δόξα τω Θεώ! Να είναι καλά όλα μέχρι το τέλος! Ένα μπεμπάκι γερό να μας έρθει. Η γιατρός ήταν πολύ ευχαριστημένη και με τη θέση του σάκου, και με το σχήμα και με τις μετρήσεις.. οπότε όλα καλά!!! Συνεχίζουμε με ελπίδα και πίστη.... 🙏🏼 🌈

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Μόνο καλή! Τέλεια είναι κορίτσι μου!!! Άντε με το καλό, μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη εύχομαι!!! 🙏🏼

Στα δικά μου νέα κορίτσια μου! Γύρισα από τον υπέρηχο! Είδαμε ένα σάκο και μάλλον φάνηκε και ο λεκιθικός, αλλά δεν ήταν ξεκάθαρο στη γιατρό.. θα δείξει καλύτερα στον επόμενο υπέρηχο. Οπότε ένα σποράκι δείχνουν τα πράγματα πως έχω! Δόξα τω Θεώ! Να είναι καλά όλα μέχρι το τέλος! Ένα μπεμπάκι γερό να μας έρθει. Η γιατρός ήταν πολύ ευχαριστημένη και με τη θέση του σάκου, και με το σχήμα και με τις μετρήσεις.. οπότε όλα καλά!!! Συνεχίζουμε με ελπίδα και πίστη.... 🙏🏼 🌈

Συγχαρητήρια κορίτσι μου με το καλό τώρα η καρδούλα να χτυπά δυνατά και σταθερά !!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Τι υπέροχα νεακια θέλω τα μπαλόνια μου 😂🤪🤰🤗🥰

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Και σε σένα το ίδιο 🙏🙏

Μια τελειομηνη εγκυμοσύνη . Θα τα έχεις πει ξανά αλλά σε ποια εβδομάδα είσαι και αν έκανες χοριακη πόσο σου βγήκε εσένα;

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Pixies είπε:

Και σε σένα το ίδιο 🙏🙏

Μια τελειομηνη εγκυμοσύνη . Θα τα έχεις πει ξανά αλλά σε ποια εβδομάδα είσαι και αν έκανες χοριακη πόσο σου βγήκε εσένα;

Η γιατρός σήμερα με έβγαλε στην 5η εβδομάδα ακριβώς με βάση την ημέρα της εμβρυομεταφοράς με 5 ημερών βλαστοκύστες.  Η χωριακή μου εμένα τη Δευτέρα 30/06 ήταν 357. 

@Παρασκευαιδου 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈 ορίστε κυρία μου τα μπαλόνια σας..!!! 🤣

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...