Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ιούλιος ένα μήνας γεμάτος φως ,καλοκαίρι και υποσχέσεις !!!! Πάμε δυνατααααα

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Pixies είπε:

Αυτό το έκανα τώρα το απόγευμα με 5 μέρες καθυστέρηση 

IMG_7502.jpeg

Συγχαρητήρια είναι τέλειες η γραμμές ... Με το καλό...

Είπαμε αυτοί οι μήνες.. είναι φουλ και συνεχίζω να επιμένω Σεπτεμβρίο θα βαράμε θετικά..

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Κορίτσια μου μόλις γύρισα από τον γιατρό ήθελε να δει λίγο σχετικά μετά πονακια που τον είπα ,αν και Μ είχε πει ότι σίγουρα είναι επειδή μεγαλώνει η μήτρα και όντως μεγαλώνουμε ,φτάσαμε το ένα χιλιοστό και από παλμούς 160 και 151 ,τώρα ξανά Δευτέρα για τον βασικό ,με έδωσε και μαγνήσιο να περνώ για τους μυς της μήτρας 

Τι υπέροχοι ήχοι. Το μαγνήσιο βοηθάει πάρα πολύ.

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Κορίτσια μου μόλις γύρισα από τον γιατρό ήθελε να δει λίγο σχετικά μετά πονακια που τον είπα ,αν και Μ είχε πει ότι σίγουρα είναι επειδή μεγαλώνει η μήτρα και όντως μεγαλώνουμε ,φτάσαμε το ένα χιλιοστό και από παλμούς 160 και 151 ,τώρα ξανά Δευτέρα για τον βασικό ,με έδωσε και μαγνήσιο να περνώ για τους μυς της μήτρας 

Μεγαλώνουν τα μικρά σουσαμακια 😊 

Δημοσίευση
στις On 3/7/2025 at 1:42 ΜΜ, ο/η Katiana1987 είπε:

Καλέ κι εγώ σε νησί είμαι. Λευκάδα. Άντε, για κοπιάστε να γνωρίσετε την μπουμπού μου!!! 🥰🥰🥰

Κορίτσι μου κανένα γαγγλιάκι μπορεί να είναι. Μην αγχώνεσαι. Δε θα είναι κάτι και φυσικά υπάρχουν εξετάσεις που μπορείς να κάνεις και έγκυος. Περιμένουμε νέα σας! 

Πως είσαι γενικά;

Τελικά ευτυχώς δεν χρειάζεται ακτίνες... Μου έδωσε voltaren αντιφλεγμονώδη...πρέπει να το πάρω για να ξεπρηστει! Ο γυναικολόγος έδωσε έγκριση και έτσι το ξεκίνησα! Θα δούμε σε 10 ημέρες αν θα ξεπρηστει! Μακάρι γιατί μετά με είπε θα πάμε σε κορτιζόνη κλπ που δεν το θέλουμε τώρα αυτό ! 🙏 

Δημοσίευση

@Pixies περιμένουμε την υψηλότατη χοριακη σου κορίτσι μου!!! 🙏

@Kateriniw τι ωραία μεγαλώνουν τα μικρακια σας!!! Μακάρι να σε βοηθήσει το μαγνήσιο κ να περάσουν τα πονάκια 😊

@evaa__ Πιστεύω είσαι νωρίς ακόμη, μη σε παίρνει απο κάτω!!!! Υπομονή μέχρι την Τρίτη 🤞🤞

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Τελικά ευτυχώς δεν χρειάζεται ακτίνες... Μου έδωσε voltaren αντιφλεγμονώδη...πρέπει να το πάρω για να ξεπρηστει! Ο γυναικολόγος έδωσε έγκριση και έτσι το ξεκίνησα! Θα δούμε σε 10 ημέρες αν θα ξεπρηστει! Μακάρι γιατί μετά με είπε θα πάμε σε κορτιζόνη κλπ που δεν το θέλουμε τώρα αυτό ! 🙏 

Περαστικά σου κορίτσι μου!!! Εύχομαι όλα καλά να πάνε 🙏😊

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Περαστικά σου κορίτσι 🩷

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η sisi93 είπε:

@Pixies Κορίτσι μου συγχαρητήρια..Είναι απίστευτο το timing και ειδικά μετά από χρόνια προσπαθειών..είναι πολύ συγκινητικό☺️

Απίστευτο όντως. Ο άντρας μου είναι σε σοκ ακόμα. Μας είπε ο γιατρός ότι επειδή δεν αγχωνόμασταν λόγω της κανονισμένης εξωσωματικής απλά έγινε. 

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

@PixiesΠιστευω οτι κατι θα έδειχνε 12 μέρες μετά. Δε ξερω  καθε μηνα μου προκαλεί στεναχώρια αυτη η κατάσταση. Πρέπει να χαλαρώσω, νομίζω θελω να απέχω και από τα τέστ ωορρηξιας για το υπόλοιπο καλοκαιριού εχω κουραστεί να σκέφτομαι τα πως και γιατί. Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας αλλα πιο φυσικά γιατι το θεμα ειναι να είμαστε και καλα για να συνεχίζουμε στον επόμενο κύκλο. Εκλαψα παρα πολυ σήμερα χωρις να ξερω γτ το πήρα τοσο βαρια. Ισως ηταν το ζόρι μου για ολους τους μηνες ισως με πονάει που σε λιγες μερες πλησιάζει η Πητ που μου ειχαν δώσει.Δε ξέρω. Αλλα ξερω οτι ηρθε η ωρα να μου δώσω αέρα γτ με φθείρω.

Σε καταλαβαίνουμε κορίτσι μου, όλες που βιώσαμε αυτό.. νιώσαμε αυτό που περιγράφεις, καιρός να δεις και τον εαυτό σου και να χαλαρώσεις και εγώ στην ίδια φάση είμαι..ας απολαύσουμε το καλοκαίρι..

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

@PixiesΠιστευω οτι κατι θα έδειχνε 12 μέρες μετά. Δε ξερω  καθε μηνα μου προκαλεί στεναχώρια αυτη η κατάσταση. Πρέπει να χαλαρώσω, νομίζω θελω να απέχω και από τα τέστ ωορρηξιας για το υπόλοιπο καλοκαιριού εχω κουραστεί να σκέφτομαι τα πως και γιατί. Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας αλλα πιο φυσικά γιατι το θεμα ειναι να είμαστε και καλα για να συνεχίζουμε στον επόμενο κύκλο. Εκλαψα παρα πολυ σήμερα χωρις να ξερω γτ το πήρα τοσο βαρια. Ισως ηταν το ζόρι μου για ολους τους μηνες ισως με πονάει που σε λιγες μερες πλησιάζει η Πητ που μου ειχαν δώσει.Δε ξέρω. Αλλα ξερω οτι ηρθε η ωρα να μου δώσω αέρα γτ με φθείρω.

Κορίτσι μου αυτό ακριβώς θα σου έλεγα. Άφησε λίγο και τεστ ωορρηξίας και όλα. Απόλαυσε το υπόλοιπο του καλοκαιριού με τον καλό σου, πηγαίνετε διακοπές, φρόντισε το σώμα σου, απόλαυσε το σεξ για εσάς χωρίς ρολόι, ναι θα το κάνεις στις γόνιμες μέρες αλλά δε χρειάζεται να μετράς κάθε μέρα να δεις ποτε είναι. Το μήνα που τα σταμάτησα όλα αυτά ήρθε και αυτή η εγκυμοσύνη. Στο λέω εκ πείρας. Πιστεύω είσαι πολύ κοντά αρκεί να χαλαρώσετε και οι δύο 

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Σε καταλαβαίνω κορίτσι μου. Κλάψε να σου φύγει το άγχος και η στεναχώρια. Επειδή το έχω περάσει και εγώ μην ανησυχείς καθόλου.
Θα δεις θα σου έρθει και που δεν θα το περιμένεις καθόλου. Πες μου λίγο αν θες τι κύκλο έχεις. Έχεις σύμπτωματα τώρα ή όχι;. 

Δημοσίευση
στις πριν 48 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Μια μεγάλη αγκαλιά από εμένα! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

Μεγάλη αγκαλιά στην ευα μου . Συμφωνώ απόλυτα ότι χρειάζεσαι τον χρόνο σου . Είναι πολύ η πίεση σου είναι και αυτό που είπες . Όμως να θυμάσαι θα έρθει αλλά πρέπει εσύ να είσαι έτοιμη ευακι μου . Δεν περίμενα ποτέ ότι θα περίμενα 3 όταν στα 26 για 1.5 χρόνο πάλευα με 0 αποτέλεσμα.καθε μήνα πάνω από ένα γ@ τεστ πήρα. Τον χρόνο μου ηρέμησα έζησα το έχω ξανά πει αυτό το πράγμα να μη ζούμε γτ μήπως είμαστε έγκυες κτλ είναι ένα από τα πράγματα που μετάνιωσα έχασα ταξίδια έχασα διασκέδαση έχασα πολλά και λέω είναι απ' τα μεγαλύτερα μου λάθη. 

Στο δε δεύτερο πραγματικά 4.5 χρόνια πάνω από ένα αρνητικό τεστ. Πάνω από ενέσεις πάνω από χάπια πάνω από ώρες μέρες και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο .. και τελικά 09.2021 η εγκυμοσύνη που κατέληξε με απόξεση και 09.2022 η εγκυμοσύνη που μου χάρισε τον Μάριο τελικά η ζωή γελάει μαζί μου δεν εξηγείται . 

Όταν θα πεις μέσα σου εγώ πάλεψα αλλά τώρα είναι η ζωή μου και θα ζήσω τότε θα γαληνέψει η ψυχή σου και τότε θα είσαι έτοιμη . 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Pixies είπε:

@evaa__ κάνε ένα την τρίτη.

Βγήκε η η χοριακη 918 . Καλή είναι;

ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ κορίτσι μου!!! Πόσες μέρες καθυστέρηση έχεις; Μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Pixies είπε:

@evaa__ κάνε ένα την τρίτη.

Βγήκε η η χοριακη 918 . Καλή είναι;

Ου τέλεια είναι κορίτσι μου, συγχαρητήρια!!! Με τέτοια τιμή ούτε επανάληψη χρειάζεσαι, κατευθείαν για υπέρηχο θα πας από βδομάδα 😊

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Sia A είπε:

Ου τέλεια είναι κορίτσι μου, συγχαρητήρια!!! Με τέτοια τιμή ούτε επανάληψη χρειάζεσαι, κατευθείαν για υπέρηχο θα πας από βδομάδα 😊

Σοβαρά;;;;τέλεια!!!! Δεν απαντάει αυτή η γιατρός μου τώρα. Την έχω ζαλίσει βέβαια 😂😂

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σε ευχαριστώ πολύ! Μακάρι να μην περνούσαν οι γυναίκες αυτήν την διαδικασία! Λυπάμαι! 
    • Γεια σας κορίτσια! Εγω είμαι πιο μετα απο εσάς, είμαι τον Απρίλιο αλλα λόγω καισαρικής και 2ου παιδιού μπορει να είμαι και Μάρτιο, οπότε έρχομαι στην παρέα σας! Είμαι στην 7η εβδομάδα και τωρα ξεκινάνε οι ανακατωσουρες, κάθε μερα είμαι και απο λιγο χειρότερα. Και εχω και φοβερή κουραση και υπνηλία ολη τη μερα μεχρι να φτασει το απόγευμα που αρχιζω και συνερχομαι καπως. Επίσης εχω έναν πόνο στη μέση απο πολυ νωρίς, δεν ξέρω αν σχετίζεται με την εγκυμοσύνη αλλα εδω και 3 βδομάδες παει κι έρχεται..
    • Όλα τα βρεφικά είναι έρωτας...!!! 🥰 Να περάσει ο καιρός να ξεκινήσουμε τα ψώνια ....! Εγώ φοβάμαι ακόμα να πάρω κάτι...έτσι όπως είναι η κατάσταση μου 
    • Βλεπω κι εσυ επιασες το τζοκερ… Οπως το λες…. Ειναι μη σου τυχει… Οπως και πολλα αλλα στη ζωη φυσικα… Εκανες μετεπειτα παιδακι/α; 
    • Θα συμφωνήσω με τη κοπέλα παραπάνω. Αν θες να πάρεις τα μέτρα σου θα πρέπει οχι μονο να μην στείλεις τη μικρή παιδικό, αλλά γενικά να φοράς μάσκα έξω, μη σου πω να τους αποφεύγεις κ όλους στο σπίτι. Να μπεις δηλαδή σε καραντίνα. Δυσκολο.  Δυστυχώς κ εγω είμαι παθουσα και εκανα διακοπή στον 6ο μήνα. Τοτε ο γιατρός με ρώτησε αν είμαι δασκάλα κ αν έρχομαι σε επαφή με παιδια. Ούτε δασκάλα είμαι, ούτε παιδί ειχα. Βασικά ούτε ήξερα τι ηταν , δεν ειχα ποτε κανένα σύμπτωμα, ο άντρας μου επειδή έκανε κ αυτός την εξέταση δε κόλλησε ποτέ..εγω όμως την πάτησα. Ειναι να μη σου τύχει. Να πλένεις καλα τα χέρια σου αυτη ήταν η γενική οδηγία.  Μια τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι!💗  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...