Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ιούλιος ένα μήνας γεμάτος φως ,καλοκαίρι και υποσχέσεις !!!! Πάμε δυνατααααα

Recommended Posts

• Απαντήσεις 207
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Kateriniw είπε:

Πάντως κορίτσια εγώ από ότι κατάλαβα είμαι καταδικασμενη σ' αποτυχία με τις απαντήσεις που δίνετε από χθες νμια με τα συμπτώματα μια με τις χωριακες !!!! Χαχαχαχ ευχαριστώ βρε να ΣτΕ καλά 

Εσύ είδες σάκους 2 είναι διαφορετικό . 🤗 Η Σία. Έχει ένα επίσης σίγουρα το ένα είναι κοριτσάκι. 

Γενικά όμως η χοριακη εάν αυξηθη πολύ απότομα αν δεν είναι 2 τότε ψάχνονται κ για εξωμήτριο εσύ κοριτσάκι μου δεν έχεις αυτό το φοβου

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η pennaki είπε:

΄Λογικα αρχες Αυγουστου. Δεν ξερω ακριβως. Θα τα ρωτησω ολα τη Δευτερα! Με εχει πιασει το αγχος οτι δεν θα προλαβουμε γιατι με εχει στο περιμενε μεχρι τη Δευτερα. Μου ειπε αν δεν ερθει μεχρι τοτε (15 μερες καθυστερηση), θα να μου δωσει προγεστερονη. 🫥 

Ρώτα το κορίτσι μου αυτό αν δεν σου έχει πει κάτι συγκεκριμένο ο γιατρός σου, μπορεί να μην κλείνει το κέντρο όλο τον Αύγουστο. Εγώ ας πουμε είχα κανει εμβρυομεταφορα 13/8..

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Sandyb είπε:

Ρώτα το κορίτσι μου αυτό αν δεν σου έχει πει κάτι συγκεκριμένο ο γιατρός σου, μπορεί να μην κλείνει το κέντρο όλο τον Αύγουστο. Εγώ ας πουμε είχα κανει εμβρυομεταφορα 13/8..

Θα ρωτησω. Σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου!

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η zoepapa είπε:

Κορίτσι μου πως άντεξες τόσες μέρες θα είχα κάνει τεστ από τις πρώτες μέρες 😂

Δεν άντεξα τελικά. Έκανα ένα τώρα και βγήκε θετικό! Δεν μπορώ να το πιστέψω 

Δημοσίευση
στις πριν 46 λεπτά, ο/η Pixies είπε:

Συγχαρητήρια!!!!! Μπράβο ρε κορίτσι πάρα πολύ χαίρομαι!!!!! Ανέβασε το μας μια φωτο!!! Και πήγαινε για χοριακή!!!

Δημοσίευση
στις πριν 48 λεπτά, ο/η Pixies είπε:

Συγχαρητήρια κοπέλα μου !!! Με το καλό μια τελειομηνη εγκυμοσύνη !!

Δημοσίευση

Εγώ γενικά στην περίοδο δεν πονάω, έχω μια δυσφορία στα γυναικολογικά μου. Τώρα στην εγκυμοσύνη την έχω  έντονα, κάθε μέρα,  αν κουραστω,  αν σηκώνω βάρος (το μωρό) αν θέλω να πάω τουαλέτα κτλ... Στην προηγούμενη είχα και τραβήγματα αλλά σε αυτήν όχι. Πιστεύω ότι η μήτρα μου έτσι κ αλλιώς δεν έχει επανέλθει σε μέγεθος άρα γ αυτό δεν έχω ακόμη τραβήγματα.

Πάντως αυτό που έχουμε να σηκώνουμε τα μωρά πολύ βάσανο.  Εμένα γίνεται 10 μηνών, ούτε καν σέρνεται, πολύ τεμπέλης! Λογικά ρε κορίτσια δεν θα πειράζει αλλιώς δεν θα υπήρχαν 2α παιδιά στον κόσμο. Αλλά κουρασηηηη

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Ο γιατρός που μιλάμε στην Αθήνα ζήτησε υπέρηχο οσχέου από τον άντρα μου, έχει κανονιστεί το ραντεβού για Δευτέρα μεσημέρι. Θέλει να δει τι έχει συμβεί και άλλαξε έτσι η κατάσταση του άντρα μου. Θελουμε να δούμε αν υπάρχει κιρσοκήλη κάτι άλλο δεν μας έχει πει ακόμα. 

Εύχομαι καλά αποτελέσματα. Ελπίζω να είναι κάτι απλό. Μη χάνεις τις ελπίδες σου όλα είναι δυνατά! Θα έρθει 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Pixies είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου με το καλό μια μεγάλη χοριακή!!! Διάβασα παραπάνω ότι προσπαθείς χρόνια με αρνητικά τεστ!!! Μπράβο σου όλα να πάνε τέλεια!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η zoepapa είπε:

Τώρα είμαι στην 20 εβδομάδα. Σε ευχαριστώ πολύ ❤️

Τέλεια πέρασες το μαξιλαράκι το μεγάλο και οδεύεις να κρατήσεις αγκαλιά το μωράκι σου !!! Σαν διδυμομαμα θυμάσαι τι συμπτώματα είχες στην αρχή και αν είχες ? 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Pinacolada είπε:

Συγχαρητήρια!!!!! Μπράβο ρε κορίτσι πάρα πολύ χαίρομαι!!!!! Ανέβασε το μας μια φωτο!!! Και πήγαινε για χοριακή!!!

Αυτό το έκανα τώρα το απόγευμα με 5 μέρες καθυστέρηση 

IMG_7502.jpeg

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου με το καλό μια μεγάλη χοριακή!!! Διάβασα παραπάνω ότι προσπαθείς χρόνια με αρνητικά τεστ!!! Μπράβο σου όλα να πάνε τέλεια!!!!

Προσπαθώ 2 χρόνια. Με άπειρες προσπάθειες και εξετάσεις. Με μια κανονισμένη εξωσωματική τον Σεπτέμβριο. Τελικά ο θεός το φέρνει όποτε θέλει εκείνος. Σε ευχαριστώ πολύ ούτε εγω το πιστεύω ακόμα 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Pixies είπε:

Κορίτσι μου συγχαρητήριααα με τόσες μέρες καθυστέρηση κατευθείαν υπέρηχο 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Elk είπε:

Τέλεια είναι μια χαρά πάει ! Με το καλό να πας στο γιατρό τώρα να δείτε το μωράκι ή τα μωράκια 🥰

στις πριν 1 ώρα, ο/η Pinacolada είπε:

@Sia A  τέλεια η χοριακή σου!! Νομίζω ο αριθμός δεν έχει να κάνει με τα ποσά έχεις. Εμένα ανεβαίνει πολύ η χοριακή αλλά πάντα 1 έχω 😝

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου!!! Να χαίρεστε τα παιδάκια σας!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η zoepapa είπε:

Κορίτσι μου συγχαρητήριααα με τόσες μέρες καθυστέρηση κατευθείαν υπέρηχο 

Αχ κορίτσι μου σε μπέρδεψα νόμιζα είχες παραπάνω καθυστέρηση βουρ για χοριακηη

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...