Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ιούλιος ένα μήνας γεμάτος φως ,καλοκαίρι και υποσχέσεις !!!! Πάμε δυνατααααα

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Πρόσεχε γτ όταν φτάσει στο ζενίθ μετά η γραμμή βγαίνει άχνη και θα πάθεις κοκομπλοκο 

Εμένα μου ξεκίνησε προγεστερόνη η γιατρός γτ είναι χαμηλή 7.9 😬 και έτσι ξεκίνησε η υπνηλία .. και επειδή δεν μπορώ να ηρεμήσω την έγραψα αν γίνεται να πάω για επανέλεγχο και μου έκλεισε ραντεβού την Τρίτη 08.07 θα είμαι 7+2 πρώτα ο Θεός 

Σε νιώθω κοριτσάκι μου

Αχ αυτή η προγεστερόνη την έπαιρνα σε όλο το πρώτο τρίμηνο και ένιωθα σαν ναρκωμενη 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσια μου βγήκε η χοριακή 340 🥰 Τριπλιασιάστηκε οπότε πάμε καλ΄α νομίζω 🙏

Να ρωτήσω ΄όμως κάτι κυρίως τα κορίτσια από εξωσωματική κάνω κ προγεστερόνη κ από 44 έπεσε 30, παίρνω φουλ όλη την ώρα κ υπόθετα κ ένεση να ανησυχήσω???? Πόσο πρέπει να είναι η προγεστερόνη?

Συγχαρητηρια κορτισι μου!!!! Τωρα παμε για υπερηχο!! 😍

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Ένα έχω να σου πω εγώ με προγεστερόνη 7.9 και είδαμε καρδιά . Το χαμηλότερο είναι 10 είσαι μια χαρά θα συνεχίσεις να παίρνεις την προγεστερόνη. 

Σε ευχαριστώ Ελπιδα μου!!!Απλά αγχώθηκα που έπεσε γτ στην εξωσωματική είναι διαφορετικά δεν παράγει ο οργανισμός όπως στη φυσική σύλληψη έτσι έχω ακούσει!!! Από το στόμα παίρνεις? γτ εγώ τα μοιράζω κ δεν έχω υπνηλία!!!

στις πριν 7 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Συγχαρητηρια κορτισι μου!!!! Τωρα παμε για υπερηχο!! 😍

Ευχαριστώ κορίτσι μου!!! Δεν θα πάμε για υπέρηχο, θέλει κ 3η χοριακη μη με ρωτάτε γτ ούτε εγώ ρώτησα απλά κάνω ότι μου λέει η γιατρός 🥹

Συγνώμη γτ τόσο αργά τα αποτελέσματα, μια χοριακη είναι που θα το στείλουν στην Αμερική??? 😵 Με το πόνο μας παίζουν?

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Σε ευχαριστώ Ελπιδα μου!!!Απλά αγχώθηκα που έπεσε γτ στην εξωσωματική είναι διαφορετικά δεν παράγει ο οργανισμός όπως στη φυσική σύλληψη έτσι έχω ακούσει!!! Από το στόμα παίρνεις? γτ εγώ τα μοιράζω κ δεν έχω υπνηλία!!!

Ευχαριστώ κορίτσι μου!!! Δεν θα πάμε για υπέρηχο, θέλει κ 3η χοριακη μη με ρωτάτε γτ ούτε εγώ ρώτησα απλά κάνω ότι μου λέει η γιατρός 🥹

Συγνώμη γτ τόσο αργά τα αποτελέσματα, μια χοριακη είναι που θα το στείλουν στην Αμερική??? 😵 Με το πόνο μας παίζουν?

Κι εμενα οταν μου το ειπαν επαθα σοκ! Τους λεω λιγο πιο νωρις δεν γινεται? 🙄

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Όντως είναι περίεργο!!! Εγώ πρωί πάω κ το μεσημέρι έχω το αποτέλεσμα. Λίγο υπομονή ακόμη κ εύχομαι καλά αποτελέσματα 🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Κι εγώ έτσι λέω, μακάρι να πάνε όλα καλά..!!! Ένα ας είναι, γερό να είναι.. γι' αυτό το ένα παλεύουμε τόσα χρόνια..!!! Εμένα πάντως σε σχέση με την προηγούμενη φορά οι χοριακές μου έχουν περισσότερη δυναμική.
Εγώ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη ξεκίνησα με 71 στην 9η μέρα, πήγε 137 στην 11η, και μετά 350 νομίζω είχα την 13η μέρα.. ενώ τώρα από την 8η κι όλας μέρα είχα 91 και στην 11η 357.. Ελπίζω αυτή η φορά να είναι η τυχερή μας, να δώσει ο Θεός να γεμίσει η αγκαλιά μας..!!! 

Εγώ σας λέω ότι προς το εκεί οδευεται και εσείς χαχαχαχα ,εγώ 8 ημέρα είχα 160 ,12 μέρα 550 ,14 μέρα 1101 και μετά 16 μέρα 4000..   άρα πάμε δυνατά όλες όλα θα πάνε καλά πρώτα ο Θεούλης ,7 του μήνα δεν είσαι και @Sia A για υπερυχο 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η pennaki είπε:

Εκανα την χοριακη. Αυριο το απογευμα θα ειναι ετοιμα μου ειπαν! 🫠

Αύριο;;; Που την έκανες;;; Δεν έχουν αντιδραστήρια κ τη στέλνουν αλλού;!;!;; Είναι δυνατόν;;; 1 ώρα θέλει για να βγει η χοριακη… Υπομονή κορίτσι μου.

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η Pinacolada είπε:

@melitiniღ  και η δική μου γυναικολόγος στην Πράγα είναι 😝

Ααααά έχουμε δύο κορίτσια από νησί δηλαδή στην παρέα μας ??? Πότε θα μας καλέσετε βρε χαχαχαχχα

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η pennaki είπε:

Ας είναι θετική και ας βγει και μεθαύριο Πέννυ. Σου εύχομαι τα καλύτερα! Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αυτό ν είναι το καλοκαίρι σου 🩵🧿

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Kateriniw είπε:

Ααααά έχουμε δύο κορίτσια από νησί δηλαδή στην παρέα μας ??? Πότε θα μας καλέσετε βρε χαχαχαχχα

Τα δίδυμα σου έχουν πάρει το μυαλό! 🥰😛😝!! Στην Πράγα της Τσεχίας είναι η γιατρός μου για το συνέδριο!! Μακάρι να ήμασταν από νησάκι και εννοείται να ερχοσασταν όλες!!! Από Λάρισα ειμαι, η κόλαση η ίδια!!!  Η πρόσκληση ακόμα ισχύει οποία θέλει να έρθει,  να καούν τα σώθηκα της, να πάρει φωτιά το είναι της, να παίρνει ανάσα και ναι εκπνέει φλόγες!!! 🥵🥵🔥🌋🏜️🐉

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Pinacolada είπε:

Τα δίδυμα σου έχουν πάρει το μυαλό! 🥰😛😝!! Στην Πράγα της Τσεχίας είναι η γιατρός μου για το συνέδριο!! Μακάρι να ήμασταν από νησάκι και εννοείται να ερχοσασταν όλες!!! Από Λάρισα ειμαι, η κόλαση η ίδια!!!  Η πρόσκληση ακόμα ισχύει οποία θέλει να έρθει,  να καούν τα σώθηκα της, να πάρει φωτιά το είναι της, να παίρνει ανάσα και ναι εκπνέει φλόγες!!! 🥵🥵🔥🌋🏜️🐉

Axxxx σπούδαζα Λάρισα ,κοντά είμαστε εγώ από Κατερίνη 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Και εγώ τα μοιράζω το βράδυ απ' το στόμα το πρωί κολπικά πάω στη δουλειά κανονικά . Θέλει να δει αν πας και δει απλά ενδομητρίο τότε δεν έχει νόημα οπότε θέλει να δει σάκο ή σάκους. 

Ξέρω στην εξωσωματική έπαιρνα 3, πρωί μεσημέρι βράδυ. Και έβλεπα τα κορίτσια εδώ παίρνανε και ενέσεις κτλ όντως στην εξωσωματική θέλεις υποστήριξη όμως είσαι .Ε αυτό το νούμερο πολύ καλά το θέλουμε μέχρι 50 να φανταστείς

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η zoepapa είπε:

Αχ αυτή η προγεστερόνη την έπαιρνα σε όλο το πρώτο τρίμηνο και ένιωθα σαν ναρκωμενη 

Αναίσθητη μάλλον είμαι δεν ξέρω και στην εξωσωματική και τώρα μια χαρά τίποτα.. όλες λένε για παρενέργειες και εγώ απλά εκεί στον κόσμο μου . 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Pinacolada είπε:

@melitiniღ  και η δική μου γυναικολόγος στην Πράγα είναι 😝

Ναι! ρε γαμώτο και επιστρέφει στο ιατρείο 14/07.. τι θα κάνω εγώ μέχρι τότε.. 🤪

Αααα, λες να είναι φίλες οι γιατρέσες μας;; 😝

Εγώ θα πάω τη Δευτέρα 7/7 σε έναν άλλο γυναικολόγο που πηγαίνω όταν λείπει η γιατρός μου. 

Δημοσίευση
στις πριν 41 λεπτά, ο/η Zaxaroulamak είπε:

@melitiniღ α παιρνεις πολλα εσυ οποτε θα σου χρειαστουν!! 

@pennaki οντως πολυ αργει κι εμενα σε μια ωρα μου την ειχαν στειλει.. καλα αποτελεσματα να εχεις..

Ναι κορίτσι μου, εγώ παίρνω τέσσερα λευκά χάπια την ημέρα.. αυτό το κάθε κουτί έχει 11 λευκά μέσα που εμένα μου πηγαίνει 2,5 μέρες.. οπότε χρειάζομαι ποσότητα όχι αστεία.. κι όταν σου λένε ότι είναι σε έλλειψη και δεν ξέρουν πότε θα βρούνε και αν, παθαίνεις πανικό.. οπότε τα παίρνεις όλα τώρα όσο τα βρίσκεις και δεν ξανά ασχολείσαι μετά. Δεν έχεις και αυτό το άγχος. 😉

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...