Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ιούλιος ένα μήνας γεμάτος φως ,καλοκαίρι και υποσχέσεις !!!! Πάμε δυνατααααα

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα σας!! Δεν εχω αλλα τεστ, θα παω για χοριακη το μεσημερι γιατι ειμαι στη δουλεια! Θελω να δω τι γινεται γιατι με εχει τρελανει αυτος ο κυκλος! 🤯

@Sia A περιμενουμε τη δικη σου χοριακη κοριτσι μου!!!! 🤞👊 ευχομαι ολα καλα, να ειναι υπερδιπλασιασμενο το νουμερο!!

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Εμένα πάντως, εχθές που έψαχνα και δεν έβρισκα σε κανένα φαρμακείο, οι φαρμακοποιοί μου έλεγαν ότι δεν έχουν ιδέα πότε θα είναι διαθέσιμα ξανά στην αγορά. Και έναν φίλο τους τα πεθερικά μου που έχουν και δουλεύει σε φαρμακαποθήκη τους είπε ότι είναι σε έλληψη γενικά. Δεν είπε τπτ ότι θα είναι διαθέσιμο από αύριο.

@Sia A αδέρφι, περιμένουμε νούμερα καλά σήμερα.. 🙏 εγώ ευτυχώς γλίτωσα την τρίτη επαναληπτική, θα πάω κατευθείαν για υπέρηχο.

Εγώ κορίτσια δεν έχω βρει πρόβλημα με τα σικλακουρ!!! Αλλά θα πάω να πάρω καλού κακού να έχω απόθεμα μη ξεμείνω ξαφνικά!!! Κορίτσι ναι καλύτερα που θα πας για υπέρηχο!! Εγώ ξέρω ότι δεν θα είναι η τελευταία, αυτή τη φορά θα κάνω πολύ συχνά αιματολογικές απ'οτι μου είπε η γιατρός, οπότε είμαι προετοιμασμένη κ για 3η κ για 4η 🫠

Εσύ πως είσαι, έχεις τίποτα από συμπτώματα?

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η pennaki είπε:

Καλημερα σας!! Δεν εχω αλλα τεστ, θα παω για χοριακη το μεσημερι γιατι ειμαι στη δουλεια! Θελω να δω τι γινεται γιατι με εχει τρελανει αυτος ο κυκλος! 🤯

@Sia A περιμενουμε τη δικη σου χοριακη κοριτσι μου!!!! 🤞👊 ευχομαι ολα καλα, να ειναι υπερδιπλασιασμενο το νουμερο!!

Θα περιμένουμε την χοριακή σου κορίτσι μου!!!! Μυρίζομαι εκπληξούλα ένα βήμα πριν την εξωσωματική 🙏🥰

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Αχ κοριτσι μου πως αντέχεις να περιμένεις ; Θα είχα πάει να περιμένω έξω από το μικροβιολογικο ποτέ θα ανοίξει 😂

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Ευχαριστώ για το ταγκ😊😊😊

Καλημέρα κορίτσια μου!! Καλό μήνα 🌸🌸🌸🌸Έχω λίγο άγχος γιατί έβγαλα κάτι σαν γρομπαλακι στο χέρι μου και έχω ορθοπεδικό σε λίγη ώρα...ελπίζω να μην είναι κάτι.

.αγχώθηκα για το μωρό....😔 Αν χρειαστεί εξετάσεις με ακτίνες κλπ? Κάνει; Το μυαλό τρέχει ξέρετε...

Ελπίζω να μην είναι κάτι αγαπημένη. Αν χρειαστεί λογικά θα σε στείλει για μαγνητικη η οποία επιτρέπεται. Ακτινογραφία σίγουρα όχι!!

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Εγώ κορίτσια δεν έχω βρει πρόβλημα με τα σικλακουρ!!! Αλλά θα πάω να πάρω καλού κακού να έχω απόθεμα μη ξεμείνω ξαφνικά!!! Κορίτσι ναι καλύτερα που θα πας για υπέρηχο!! Εγώ ξέρω ότι δεν θα είναι η τελευταία, αυτή τη φορά θα κάνω πολύ συχνά αιματολογικές απ'οτι μου είπε η γιατρός, οπότε είμαι προετοιμασμένη κ για 3η κ για 4η 🫠

Εσύ πως είσαι, έχεις τίποτα από συμπτώματα?

Ναι! καλύτερα να έχεις σε απόθεμα παρά να τρέχεις μετά και να μην φτάνεις.. Εμάς ρε συ έρχονται και τα παίρνουν και από Ανδριανούπολη άτομα. Είναι σε έλλειψη και στην Τουρκία και γίνεται χαμός. Κάθε φαρμακείο σε μας πάνω από δύο κουτιά δεν δίνει.
Ευτυχώς έκανε δουλίτσα εχθές η πεθερά με τον πεθερό στην Ξάνθη και τώρα έχω 32 κουτιά.. 🤣
Θα βγάλω πρώτα ο Θεός όλη την εγκυμοσύνη με αυτά.

Από συμπτώματα αυτή τη φορά δεν έχω τπτ.. ούτε καν το στήθος.. πλήρη ησυχία.
Σήμερα έκανα το πρωί πάλι ένα τεστ για να δω αν η γραμμή σκουραίνει.. 🤣
Έχω πάρει φόβο τώρα.. και λέω Δευτέρα για υπέρηχο να πάω σε άλλο γιατρό μέχρι να ρθει η δικιά μου από το συνέδριο που πήγε στην Πράγα. Τουλάχιστον να δούμε αν υπάρχει σάκος και είναι ενδομήτριος.

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Ναι! καλύτερα να έχεις σε απόθεμα παρά να τρέχεις μετά και να μην φτάνεις.. Εμάς ρε συ έρχονται και τα παίρνουν και από Ανδριανούπολη άτομα. Είναι σε έλλειψη και στην Τουρκία και γίνεται χαμός. Κάθε φαρμακείο σε μας πάνω από δύο κουτιά δεν δίνει.
Ευτυχώς έκανε δουλίτσα εχθές η πεθερά με τον πεθερό στην Ξάνθη και τώρα έχω 32 κουτιά.. 🤣

Έχω πάρει φόβο τώρα.. και λέω Δευτέρα για υπέρηχο να πάω σε άλλο γιατρό μέχρι να ρθει η δικιά μου από το συνέδριο που πήγε στην Πράγα. Τουλάχιστον να δούμε αν υπάρχει σάκος και είναι ενδομήτριος.

Αχ και σ' αυτό τυχερή είσαι εμένα αυτές η ψιλό ενοχλήσεις δεν έχουν σταματήσει και στο στήθος οι φλέβες έχουν πεταχτεί ,και από ότι κατάλαβα όσο κοντεύω στις μέρες περιόδου γίνονται και πιο έντονα 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Αχ και σ' αυτό τυχερή είσαι εμένα αυτές η ψιλό ενοχλήσεις δεν έχουν σταματήσει και στο στήθος οι φλέβες έχουν πεταχτεί ,και από ότι κατάλαβα όσο κοντεύω στις μέρες περιόδου γίνονται και πιο έντονα 

Εγώ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη είχα έντονα συμπτώματα και το στήθος δεν μπορούσα ούτε καν να το ακουμπήσω.. τώρα άλλη εγκυμοσύνη εντελώς!

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Εγώ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη είχα έντονα συμπτώματα και το στήθος δεν μπορούσα ούτε καν να το ακουμπήσω.. τώρα άλλη εγκυμοσύνη εντελώς!

Τυχερουλα ,εύχομαι να ναι όλα καλά γιατί αυτό δεν παλεύεται ,τραβήγματα καψιματακια συνεχίζουν ,αλλά θα μου πεις ότι είναι να γίνει θα γίνει 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Τυχερουλα ,εύχομαι να ναι όλα καλά γιατί αυτό δεν παλεύεται ,τραβήγματα καψιματακια συνεχίζουν ,αλλά θα μου πεις ότι είναι να γίνει θα γίνει 

Όσο γίνεται και μπορώ θέλω να σκέφτομαι θετικά..!!! 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

32 κουτια;;; σιγουρα θα υπαρχει ελλειψη στην αγορα χαχα δε θα τα παιρνεις βρε σε ολη την εγκυμοσυνη αυτα εγω δηλαδη τα ειχα κοψει καπου στο τριμηνο νομιζω δεν τα παιρνουν σε ολο το 9μηνο...

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η Zaxaroulamak είπε:

32 κουτια;;; σιγουρα θα υπαρχει ελλειψη στην αγορα χαχα δε θα τα παιρνεις βρε σε ολη την εγκυμοσυνη αυτα εγω δηλαδη τα ειχα κοψει καπου στο τριμηνο νομιζω δεν τα παιρνουν σε ολο το 9μηνο...

Ναι αγάπη κι εγώ για τρίμηνο τα παίρνω.. χρειάζομαι 3 κουτιά την εβδομάδα. 4 εβδομάδες ο μήνας x 3 κουτιά= 12 κουτιά. 12 κουτιά x 3 μήνες= 36 κουτιά... οπότε θα μου χρειαστούν όλα από ότι καταλαβαίνεις..!!! 

Δημοσίευση

Κορίτσια μου βγήκε η χοριακή 340 🥰 Τριπλιασιάστηκε οπότε πάμε καλ΄α νομίζω 🙏

Να ρωτήσω ΄όμως κάτι κυρίως τα κορίτσια από εξωσωματική κάνω κ προγεστερόνη κ από 44 έπεσε 30, παίρνω φουλ όλη την ώρα κ υπόθετα κ ένεση να ανησυχήσω???? Πόσο πρέπει να είναι η προγεστερόνη?

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Να ρωτήσω ΄όμως κάτι κυρίως τα κορίτσια από εξωσωματική κάνω κ προγεστερόνη κ από 44 έπεσε 30, παίρνω φουλ όλη την ώρα κ υπόθετα κ ένεση να ανησυχήσω???? Πόσο πρέπει να είναι η προγεστερόνη?

Τέλεια κορίτσι μου!!! Όλα προχωρούν όπως πρέπει 😍🫶🏼

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Οοοοοοο όντως τριπλασιάστηκε πάμε για δίδυμακια ????. Τέλεια είσαι κορίτσι μου προχωράμε δυνατα

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Οοοοοοο όντως τριπλασιάστηκε πάμε για δίδυμακια ????. Τέλεια είσαι κορίτσι μου προχωράμε δυνατα

Ναι ναι όντως τριπλασιάστηκε 😊 Μπα δεν νομίζω διδυμάκια γτ την άλλη φορά 1η χοριακή είχα 260. Αλλά θα δούμε στον υπέρηχο!!! Μακάρι να πάνε όλα καλ΄α κορίτσια, όλη την ώρα  αυτό παρακαλάω να πάνε όλα καλά 🙏🙏 

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Ναι ναι όντως τριπλασιάστηκε 😊 Μπα δεν νομίζω διδυμάκια γτ την άλλη φορά 1η χοριακή είχα 260. Αλλά θα δούμε στον υπέρηχο!!! Μακάρι να πάνε όλα καλ΄α κορίτσια, όλη την ώρα  αυτό παρακαλάω να πάνε όλα καλά 🙏🙏 

Κι εγώ έτσι λέω, μακάρι να πάνε όλα καλά..!!! Ένα ας είναι, γερό να είναι.. γι' αυτό το ένα παλεύουμε τόσα χρόνια..!!! Εμένα πάντως σε σχέση με την προηγούμενη φορά οι χοριακές μου έχουν περισσότερη δυναμική.
Εγώ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη ξεκίνησα με 71 στην 9η μέρα, πήγε 137 στην 11η, και μετά 350 νομίζω είχα την 13η μέρα.. ενώ τώρα από την 8η κι όλας μέρα είχα 91 και στην 11η 357.. Ελπίζω αυτή η φορά να είναι η τυχερή μας, να δώσει ο Θεός να γεμίσει η αγκαλιά μας..!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Κι εγώ έτσι λέω, μακάρι να πάνε όλα καλά..!!! Ένα ας είναι, γερό να είναι.. γι' αυτό το ένα παλεύουμε τόσα χρόνια..!!! Εμένα πάντως σε σχέση με την προηγούμενη φορά οι χοριακές μου έχουν περισσότερη δυναμική.
Εγώ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη ξεκίνησα με 71 στην 9η μέρα, πήγε 137 στην 11η, και μετά 350 νομίζω είχα την 13η μέρα.. ενώ τώρα από την 8η κι όλας μέρα είχα 91 και στην 11η 357.. Ελπίζω αυτή η φορά να είναι η τυχερή μας, να δώσει ο Θεός να γεμίσει η αγκαλιά μας..!!! 

Πραγματικά γερό να είναι κ ας είναι κ ένα κ δύο!!! Καλά βέβαια κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική έχω δει κάτι 50αρια για 1η χοριακή με δίδυμα κ κάτι 900 με ένα. Θα δούμε στον υπέρηχο 😊

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Πρόσεχε γτ όταν φτάσει στο ζενίθ μετά η γραμμή βγαίνει άχνη και θα πάθεις κοκομπλοκο 

Εμένα μου ξεκίνησε προγεστερόνη η γιατρός γτ είναι χαμηλή 7.9 😬 και έτσι ξεκίνησε η υπνηλία .. και επειδή δεν μπορώ να ηρεμήσω την έγραψα αν γίνεται να πάω για επανέλεγχο και μου έκλεισε ραντεβού την Τρίτη 08.07 θα είμαι 7+2 πρώτα ο Θεός 

Σε νιώθω κοριτσάκι μου

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Ένα έχω να σου πω εγώ με προγεστερόνη 7.9 και είδαμε καρδιά . Το χαμηλότερο είναι 10 είσαι μια χαρά θα συνεχίσεις να παίρνεις την προγεστερόνη. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...