Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια μου καλημερα,θα ηθελα βοηθεια αν γνωριζει καποια,η μικρη μου ειναι 2 ετων και εδω και λιγες μερες δεν τρωει τιποτα,ο γιατρος μας ειπε οτι ειναι φυσιολογικο γιατι εχει ταλειπωρηθει με κατι χειρουργεια και βγαζει αρνηση,ωστοσο επειδη ειναι πολυ αδυνατουλα,τωρα ειναι περιπου 6 κιλα δεν θελω να χασει και αλλο βαρος.Ξερετε κατι που να μπορω να της δωσω σε αυτη την ηλικια για να της ανοιξει την ορεξη μηπως φαει ποιο ευκολα;Ευχαριστω πολυ

Δημοσίευση

Καλή σου μέρα και υπομονή! 2 ετών 6 κιλά και χειρουργεία αναφέρεις οπότε φαντάζομαι πως το παιδάκι σου έχει κάποιο νόσημα που γνωρίζετε και παρακολουθείτε; Παίρνει υπερθερμιδικο γάλα; Εκτός από το infantrini υπάρχει το nutrini που είναι πολύ πλούσιο σε θερμίδες (έχει 1,5 θερμίδα ανά ml) και έχει γεύσεις έχει σίγουρα σοκολάτα και βανίλια μπορεί και άλλα δεν ξέρω και γενικά αρέσει στα παιδάκια. Εκτός από αυτό δεν ξέρω τι τρώει γενικά αλλά μπορείς να φτιάξεις "μπάλες ενέργειας" είναι μικρές μπουκιτσες με βρώμη, γιαούρτι και ταχίνι η φυστικοβουτυρο, έχουν πολλές θερμίδες και αρέσουν στα παιδιά. Θα βρεις συνταγές και στο ίντερνετ. Σου εύχομαι τα καλύτερα.

Δημοσίευση

Καλημερα και σε εσενα.Ναι εχει ενα συνδρομο και εξαιτιας αυτου δυσκολευεται με το βαρος και ειναι πισω αναπτηξιακα γενικοτερα,εχει υψος για ενος ετους παιδακι.Ιnfatrini πινει,η αληθεια ειναι εγω κατα καιρους της δινω και nutrini.Ωραια η ιδεα σου θα το δοκιμασω,βρηκα και στο ιντερνετ ενα σιροπι φυτικο που ανοιγει την ορεξη αλλα ειναι για πανω απο 3 ετων.Σε ευχαριστω πολυ 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...