Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια.

Έχω αρκετό άγχος μέχρι να περάσουν οι ώρες.Λοιπον τελευταία περίοδος 1 Μαϊου!

Θετικό τέστ 31 μαϊου και β χοριακη 1 Ιουνίου,η τιμή της 86.

Ο κύκλος μου είναι 28-31 ημέρες. Εγώ δεν έκανα άλλη χοριακη δεν το θεώρησα σημαντικό,έκλεισα ραντεβού στο γυναικολόγο εχθές. Όπου μου λέει κάτι πάει να γίνει γιατί είδε παχύ το ενδομήτριο αλλά δεν είδε ακόμα σάκο. Με βάση όμως την χοριακη στις μια του Ιούνη και το διπλασιασμό που θα επρεπε να έχει γίνει περίμενε να δει τουλάχιστον σάκο. Ξανά κάνω χοριακη εχθές μετά τον υπέρηχο και ήταν 1090(όπου είναι φυσιολογικό να μη μπορούσε να δει κάτι μου λέει)

Και μου είπε να την επαναλάβω το Σάββατο το απόγευμα για να δούμε πώς θα προχωρήσουμε.Ωστόσο εγώ είμαι να σκάσω το μυαλό μου έχει κολλήσει εκεί. Μου φαίνεται ότι κάτι δε πάει καλά από της μια του Ιούνη μέχρι εχθές 12 να έχει φτάσει 1090.

Αυτά με τις τιμές είναι πολύ αγχωτικά πραγματικά. Είναι δυνατόν να ανέβει μέσα σ αυτές τις ημέρες τόσο αργά και να εξελιχθεί καλά; Προφανώς και εσείς δεν γνωρίζετε αλλά αν κάποια έχει παρόμοια θα ήθελα να την ακούσω. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Michelle97 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια.

Ο κύκλος μου είναι 28-31 ημέρες. Εγώ δεν έκανα άλλη χοριακη δεν το θεώρησα σημαντικό,έκλεισα ραντεβού στο γυναικολόγο εχθές. Όπου μου λέει κάτι πάει να γίνει γιατί είδε παχύ το ενδομήτριο αλλά δεν είδε ακόμα σάκο. Με βάση όμως την χοριακη στις μια του Ιούνη και το διπλασιασμό που θα επρεπε να έχει γίνει περίμενε να δει τουλάχιστον σάκο. Ξανά κάνω χοριακη εχθές μετά τον υπέρηχο και ήταν 1090(όπου είναι φυσιολογικό να μη μπορούσε να δει κάτι μου λέει)

Και μου είπε να την επαναλάβω το Σάββατο το απόγευμα για να δούμε πώς θα προχωρήσουμε.Ωστόσο εγώ είμαι να σκάσω το μυαλό μου έχει κολλήσει εκεί. Μου φαίνεται ότι κάτι δε πάει καλά από της μια του Ιούνη μέχρι εχθές 12 να έχει φτάσει 1090.

Αυτά με τις τιμές είναι πολύ αγχωτικά πραγματικά. Είναι δυνατόν να ανέβει μέσα σ αυτές τις ημέρες τόσο αργά και να εξελιχθεί καλά; Προφανώς και εσείς δεν γνωρίζετε αλλά αν κάποια έχει παρόμοια θα ήθελα να την ακούσω. 

Καλησπέρα κορίτσι, για τις χοριακές θέλουμε διπλασιασμό κάθε 2-3 μέρες οπότε είσαι οριακά σε διπλασιασμό κάθε 3 μέρες από την πρώτη που έκανες μέχρι κ την χθεσινή. Εφόσον υπάρχει αύξηση είναι θετικό κ έχουμε δει περιπτώσεις να παίρνει μετά τα πάνω της η χοριακή σε νούμερο. Μόνο η επανάληψη θα δείξει την εξέλιξη. Όσον αφορά τον υπέρηχο λογικό με χοριακή 1090 να μην δει τπτ θέλει πάνω από 1500 για να εμφανιστεί ο σάκος. Εύχομαι όλα να πάνε κατ' ευχήν 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Καλησπέρα κορίτσι, για τις χοριακές θέλουμε διπλασιασμό κάθε 2-3 μέρες οπότε είσαι οριακά σε διπλασιασμό κάθε 3 μέρες από την πρώτη που έκανες μέχρι κ την χθεσινή. Εφόσον υπάρχει αύξηση είναι θετικό κ έχουμε δει περιπτώσεις να παίρνει μετά τα πάνω της η χοριακή σε νούμερο. Μόνο η επανάληψη θα δείξει την εξέλιξη. Όσον αφορά τον υπέρηχο λογικό με χοριακή 1090 να μην δει τπτ θέλει πάνω από 1500 για να εμφανιστεί ο σάκος. Εύχομαι όλα να πάνε κατ' ευχήν 🙏

Ετσι όπως τα υπολόγιζα πίστευα ότι θα έπρεπε να είναι κάπου στα 2000 η χοριακή εχθές. Ίσως δεν έχω καταλάβει καν πως διπλασιάζεται και διαβάζω διαφορά στο ίντερνετ και αγχώνομαι.!

Ευχαριστώ για την απάντηση,να είσαι καλά!και εγώ τ ίδιο εύχομαι ❣️

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Michelle97 είπε:

Ετσι όπως τα υπολόγιζα πίστευα ότι θα έπρεπε να είναι κάπου στα 2000 η χοριακή εχθές. Ίσως δεν έχω καταλάβει καν πως διπλασιάζεται και διαβάζω διαφορά στο ίντερνετ και αγχώνομαι.!

Με απόλυτο διπλασιασμό θα έπρεπε να είναι παραπάνω αλλά κ το 60% ανά διήμερο μας κάνει. Υπομονή μέχρι αύριο να δεις πως εξελίσσεται. Ξέρω πως είναι πάρα πολύ δύσκολο εγώ πέρυσι πέρασα μια εφιαλτική βδομάδα καθότι δεν ανέβαινε καθόλου η χοριακη μου. Έμεινε στάσιμη από την πρώτη μέχρι που έπεσε (βιοχημική). Το ότι αυξάνεται είναι πολύ θετικό σκέψου πως η αύξηση σου είναι περίπου 70% ανά 48ωρο κ ελπίζω να έχεις καλή έκβαση!! Λογικό να μην είδε τίποτα πάντως με αυτή τη χοριακη.

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Michelle97 είπε:

Δεν έχει πρέπει στην χοριακή, έχει μεγάλο εύρος.... Εσύ είσαι στο όριο όπως είπε κ η Άννη το 60% είναι το λιγότερο που θέλουμε αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα εξελιχθεί καλά... έχουμε δει χοριακές στο Θεό κ δεν προχώρησαν κ άλλες που σερνόντουσαν κ όμως πήγε όλα καλά!!! Λίγο υπομονή κ θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση τις επόμενες μέρες.

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Michelle97 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια.

Καλησπέρα κορίτσι μου 💛

Σε καταλαβαίνω απόλυτα η αναμονή αυτές τις μέρες είναι βασανιστική και κάθε σκέψη μοιάζει βαρύτερη από την προηγούμενη. Θέλω όμως να σου πω με ειλικρίνεια και από προσωπική εμπειρία: οι χοριακές τιμές από μόνες τους δεν λένε όλη την αλήθεια.

Εσύ ξεκίνησες με 86 την 1η Ιουνίου και έφτασες 1090 στις 12 – δηλαδή υπήρξε σταθερή και φυσιολογική άνοδος, έστω και λίγο πιο αργή από το "βιβλικό ιδανικό". Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πρόβλημα, πολλές εγκυμοσύνες ξεκινούν έτσι.

Για να σου δώσω και ένα παράδειγμα: εγώ ξεκίνησα με χοριακή 82 στις 3/9 και πρώτη φορά είδαμε έμβρυο με καρδούλα στις 19/9. Δηλαδή 16 μέρες μετά από την θετική χοριακη. 

Το γεγονός ότι το ενδομήτριο είναι παχύ είναι καλό σημάδι. Και με χοριακή κάτω από 1500, είναι απόλυτα φυσιολογικό να μην φανεί ακόμα σάκος στον υπέρηχο – οπότε προς το παρόν, κράτα όσο μπορείς την ψυχραιμία σου.

Ξέρω ότι κάθε ώρα μοιάζει με αιώνα μέχρι το Σάββατο, αλλά μη χάνεις την ελπίδα σου. Σου στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια 🙏

Δημοσίευση

Κορίτσια υπήρχε μια εξέλιξη όχι πολύ θετική.

Εχθές το βράδυ είδα καφετί αίμα στο εσώρουχο, επικοινώνησα με το γιατρό και με έστειλε αμέσως στο νοσοκομείο για να μη χάνω χρόνο, εκεί μου έκανε πάλι κολπικό υπέρηχο και είδε ένα μικρό σάκο ο οποίος δε φαινόταν προχθές.  Μου έκαναν και μια χοριακή μέσα σ ένα 24ωρο η οποία δεν είχε πάρει πολύ αύξηση,αλλά μια μικρή άνοδο.και μου έδωσαν χάπια προγεστερόνης.Πονο δεν έχω αλλά είναι όλα αβέβαια ακόμα.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας❤️

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Michelle97 είπε:

Κορίτσια υπήρχε μια εξέλιξη όχι πολύ θετική.

Εχθές το βράδυ είδα καφετί αίμα στο εσώρουχο, επικοινώνησα με το γιατρό και με έστειλε αμέσως στο νοσοκομείο για να μη χάνω χρόνο, εκεί μου έκανε πάλι κολπικό υπέρηχο και είδε ένα μικρό σάκο ο οποίος δε φαινόταν προχθές.  Μου έκαναν και μια χοριακή μέσα σ ένα 24ωρο η οποία δεν είχε πάρει πολύ αύξηση,αλλά μια μικρή άνοδο.και μου έδωσαν χάπια προγεστερόνης.Πονο δεν έχω αλλά είναι όλα αβέβαια ακόμα.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας❤️

Καλημέρα κορίτσι μου, ελπίζω να εξελιχθούν όλα θετικά. Από προσωπική εμπειρία θα σου πω ότι το καφέ από μόνο του δεν είναι  επικίνδυνο. Είναι παλιό οξειδωμένο αίμα. Το έντονο κόκκινο αίμα ανησυχεί τους γιατρούς. Πάρε την προγεστερόνη σου κ θα περιμένουμε νέα σας το βραδάκι. Το ότι είδατε σάκο είναι πολύ θετικό!! Στα δίδυμα είχα 2 γερές αιμορραγίες κ καφέ σχεδόν 4 μήνες. Τώρα είναι 4.5 χρόνων τα αστεράκια μου!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...