Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσια!
Ας ξεκινησω την ιστορια μου.. Σε νεοτερη ηλικια 19-20 ειχα μια αποξεση γιατι δεν ημουν ετοιμη... Πλεον στα 27 παντρεμενη με τον αγαπημενο μου, θελουμε να γινουμε γονεις.. Φοβαμαι παρα πολυ 1ον τυχον επιπλοκη λογο της αποξεσης.. 2ον οτι μπορει να εχω θεματα γονιμοτητας για αυτο το λαθος που εκανα.. Συν οτι ειχα τρεχαματα με καρκινο 4 χρονια πριν αλλα ολα πηγαν καλα. Ουφ... Τελος παντων.. Λοιπον, Τον απριλιο ειχα κυκλο 28 μερες ενω τον Μαιο 26 μερες κυκλο.. Καναμε προσπαθειες την 8η μερα την 11η και την 12η μερα. Σημερα ειμαι στην 13η μερα του κυκλου.. Θελω μεχρι την 15η μερα να προσπαθουμε... Έχω ελπιδες λετε;

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσι μου!
Καταρχήν χαλάρωσε. Η ηλικία σου είναι μια χαρά. Απόξεση για τον α-β λόγο κάναμε οι περισσότερες εδώ μέσα οπότε δεν τίθεται θέμα γονιμότητας. Το θέμα είναι αν ο σύζυγος σου είναι σε θέση να κάνει παιδάκι. Εσύ από ότι φαίνεται δεν έχεις κάποιο πρόβλημα γονιμότητας από τη στιγμή που έχεις στο παρελθόν μια σύλληψη. Αυτός όμως έχει κάνει σπερμοδιάγραμμα για να ξέρετε ότι όλα είναι οκ; Γιατί αν κάτι δεν πάει καλά να μην χάνετε το χρόνο σας άσκοπα, αν και ακόμη είναι αρχή όπως έχω καταλάβει, για να μιλάμε για εξετάσεις και τέτοια πρέπει να υπάρχει και ένα περιθώριο ελεύθερων επαφών ενός έτους στη δική σου περίπτωση μιας και είσαι κάτω των 35 ετών. Ο σύζυγος τι ηλικία έχει;
Γι' αυτό χαλάρωσε και δώσε χρόνο στο όλο πράγμα.. το παιδί δεν έρχεται ούτε με τη μία επαφή, ούτε στον πρώτο μήνα.. συμβαίνουν κι αυτά αλλά δεν είναι ο κανόνας.. κάθε μήνα έχεις ένα ποσοστό 20-25% για να επιτευχθεί σύλληψη. Μπορείς αν θέλεις να πάρεις ταινίες ωορρηξίας για να ξέρεις καλύτερα πότε είναι η γόνιμες μέρες σου και να πας πιο στοχευμένα.  

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου!
Καταρχήν χαλάρωσε. Η ηλικία σου είναι μια χαρά. Απόξεση για τον α-β λόγο κάναμε οι περισσότερες εδώ μέσα οπότε δεν τίθεται θέμα γονιμότητας. Το θέμα είναι αν ο σύζυγος σου είναι σε θέση να κάνει παιδάκι. Εσύ από ότι φαίνεται δεν έχεις κάποιο πρόβλημα γονιμότητας από τη στιγμή που έχεις στο παρελθόν μια σύλληψη. Αυτός όμως έχει κάνει σπερμοδιάγραμμα για να ξέρετε ότι όλα είναι οκ; Γιατί αν κάτι δεν πάει καλά να μην χάνετε το χρόνο σας άσκοπα, αν και ακόμη είναι αρχή όπως έχω καταλάβει, για να μιλάμε για εξετάσεις και τέτοια πρέπει να υπάρχει και ένα περιθώριο ελεύθερων επαφών ενός έτους στη δική σου περίπτωση μιας και είσαι κάτω των 35 ετών. Ο σύζυγος τι ηλικία έχει;
Γι' αυτό χαλάρωσε και δώσε χρόνο στο όλο πράγμα.. το παιδί δεν έρχεται ούτε με τη μία επαφή, ούτε στον πρώτο μήνα.. συμβαίνουν κι αυτά αλλά δεν είναι ο κανόνας.. κάθε μήνα έχεις ένα ποσοστό 20-25% για να επιτευχθεί σύλληψη. Μπορείς αν θέλεις να πάρεις ταινίες ωορρηξίας για να ξέρεις καλύτερα πότε είναι η γόνιμες μέρες σου και να πας πιο στοχευμένα.  

Νομιζω εχω αγχωθει χωρις λογο.. Ο συζυγος θελει εδω και παρα πολυ καιρο, εγω δεν επαιρνα την αποφαση ομως, ηθελα αλλα φοβομουν. Ειναι 30 ετων, εγω 27. Δεν εχει κανει σπερμοδιαγραμμα ειναι η αληθεια γιατι ειναι η πρωτη φορα που προσπαθουμε και ειπαμε να μην μπουμε κατευθειαν σε αυτην την διαδικασια. Ισως μετα απο 4-5 μηνες προσπαθειες. Επισης εγω εχω 0αρνητικο αιματοκριτη και αυτος 0θετικο. Εχω ακουσει οτι κ αυτο παιζει ρολο. 
2 εβδομαδουλες υπομονη θα κανουμε να δουμε...

Δημοσίευση

Συμφωνω νομιζω οτι ειναι πολυ λαθος η πεποιθηση που εχουν οι περισσοτερες γυναικες στο ξεκινημα οτι με την πρωτη επιτυγχανεται η εγκυμοσυνη γιατι αυτο φερνει αδικαιολογητο αγχος αν περασουν 2 3 μηνες και δεν ερθει που αντικειμενικα ειναι πολυ μικρο το διαστημα. Εμεις στις αρχες δεν κοιτουσαμε καν μερες και ωορρηξιες κτλ απλα μετα την περιοδο ειχαμε επαφες ολο τον μηνα ουσιαστικα χωρις αγχος οτι σημερα ειναι πχ 13η μερα πρεπει να κανουμε σεξ 😅 εισαι πολυ μικρη και νομιζω σε παιρνει να το δεις ετσι. Μετα απο καποιους μηνες προσπαθειων και αν δεν ερθει τοτε σου μπαινουν υποψιες οτι μπορει κατι να συμβαινει και αρχιζεις να το ψαχνεις. Τωρα βεβαια αν δε θες να χασεις ας το πουμε χρονο οντως θα μπορουσατε να κανετε καποιες βασικες εξετασεις. Οσον αφορα την αποξεση δε χρειαζεται να γεμιζεις τυψεις τον εαυτο σου παρα πολλες γυναικες εχουν κανει και φυσικα μετα εχουν κανει παιδακια ανετα. Καλη επιτυχια!

Δημοσίευση
στις On 10/6/2025 at 11:49 ΠΜ, ο/η SunnyBunny είπε:

Νομιζω εχω αγχωθει χωρις λογο.. Ο συζυγος θελει εδω και παρα πολυ καιρο, εγω δεν επαιρνα την αποφαση ομως, ηθελα αλλα φοβομουν. Ειναι 30 ετων, εγω 27. Δεν εχει κανει σπερμοδιαγραμμα ειναι η αληθεια γιατι ειναι η πρωτη φορα που προσπαθουμε και ειπαμε να μην μπουμε κατευθειαν σε αυτην την διαδικασια. Ισως μετα απο 4-5 μηνες προσπαθειες. Επισης εγω εχω 0αρνητικο αιματοκριτη και αυτος 0θετικο. Εχω ακουσει οτι κ αυτο παιζει ρολο. 
2 εβδομαδουλες υπομονη θα κανουμε να δουμε...

Καλησπέρα και από μένα. Και εμείς με το σύζυγο έχουμε τις ίδιες ομάδες αίματος.  Προσπαθούσαμε επί ένα χρόνο να πιάσουμε στοχευμένα τις μέρες και δεν μπορούσαμε. Πέρυσι σε ηλικίες 36 ετών και οι δύο το πήραμε απόφαση να χαλαρώσουμε και ότι γίνει, και τότε το συλλάβαμε και κάναμε ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Εκεί που δεν το περιμέναμε. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι το άγχος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός. Εννοείται μπορείτε να κάνετε εξετάσεις προληπτικά, αλλά το πιο πιθανό είναι να το μπλοκάρετε από το πολύ στρες. Συμφωνώ ότι οι ηλικίες σας είναι μια χαρά. Ψυχραιμία και ηρεμία χρειάζεται και όλα θα πάνε καλά! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τι όμορφο! ☺️ με το καλό! Αντε να τα νιώσουμε και μείς αφού σε άφηνε στην πρώτη μια χαρά αν ήταν κάτι θα στο είχε πει πόσων εβδομάδων είσαι και πότε έμαθες το φύλο ; 
    • Εμεις σε αλλα νεα ειχαμε κατι αναποδιες αυτον τον μηνα και δεν ειχαμε τοσες επαφες. Στις γονιμες ειχα μονο μια την ημερα της ωορρηξιας. Οποτε δεν ελπιζω σε πολλα. Πανω κατω περιμενω σε μια εβδομαδα.
    • Με το καλο κοριτσι μου ❤️❤️❤️❤️ να πανε ολα καλα και να κρατησετε στην αγκαλια σας το μωρακι.
    • Ευχαριστώ παρα πολύ!! Δεν ξέρω αν είναι πρώωρης ανίχνευσης να σου πω την αλήθεια  Σ ευχαριστώ κορίτσι μου,, λυπάμαι πολύ για την δική σου εξέλιξη. Να είσαι δυνατή  Ευχαριστώ πολύ!! Μέσα έπεσες!! Προς το τριψήφιο!!! 92,03   Ευχαριστώ πάρα πολύ!!  🤣🤣🤣Καλά δεν θα πιστεύει ότι είναι δικό του!!!! Ελπίζω να του μοιαζει κ αυτό να γλυτώσουμε τα τεστ πατροτητας!! Ναι αν είναι έρθουμε στο θέματα κι σας με τα κορίτσια του μήνα!! Μήπως όλες μαζί μας κάνετε καλύτερη τιμή;;; 🤣 Μπράβο κορίτσι μου!!! Τέλεια να πάνε όλα να έρθουν και να φωλιάσουν τα σποράκια σου!!  Ευχαριστώ πολύ!! Είμαι σίγουρη δεν θα το πιστεύει!!! Θα του το πω το βράδυ ή αν τα καταφέρω κ κρατηθώ μεθαύριο στη γιορτή του πατέρα!!!  Ναι ρε φιλεεεεεε
    • @sasaki_g α καλά η πωλήτρια τι φάση;! Να μην πάρετε καρότσι από κει 😅 εγώ άρχισα λίγο να βλέπω και μήπως βρω κάποιο καλό μεταχειρισμένο, μου αρέσουν όπως τα βλέπω και διαβάζω τα cybex αλλά δεν ξέρω ακόμα.  @annie! Η ζέστη άσε πάλι καλά δεν είμαστε 3ο τρίμηνο μέσα στην κάψα! Γενικά παίζει μια κούραση κάπως διαφορετική από το 1ο τρίμηνο. Έχεις ακόμα ζορικο πρόγραμμα εσύ;   Σήμερα παραρηρησα πριν λίγο που κάθομαι ψιλό ξάπλα κάτι σαν πολύ πολύ πολύ μικρό σκουντημα για δευτερόλεπτα σαν μπουρμπουληθρα 😅 μπορεί να άρχισε η μικρή να δίνει κάποιο ανεπαίσθητο σήμα τι να πω! Πάντως η κούραση η δική μου ίσως είναι κι από αιματοκρίτη έπεσε γενικά κι άλλο και πρέπει να πλακωθω λίγο σε κρέας εκτός από το συμπλήρωμα. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...