Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσια!
Ας ξεκινησω την ιστορια μου.. Σε νεοτερη ηλικια 19-20 ειχα μια αποξεση γιατι δεν ημουν ετοιμη... Πλεον στα 27 παντρεμενη με τον αγαπημενο μου, θελουμε να γινουμε γονεις.. Φοβαμαι παρα πολυ 1ον τυχον επιπλοκη λογο της αποξεσης.. 2ον οτι μπορει να εχω θεματα γονιμοτητας για αυτο το λαθος που εκανα.. Συν οτι ειχα τρεχαματα με καρκινο 4 χρονια πριν αλλα ολα πηγαν καλα. Ουφ... Τελος παντων.. Λοιπον, Τον απριλιο ειχα κυκλο 28 μερες ενω τον Μαιο 26 μερες κυκλο.. Καναμε προσπαθειες την 8η μερα την 11η και την 12η μερα. Σημερα ειμαι στην 13η μερα του κυκλου.. Θελω μεχρι την 15η μερα να προσπαθουμε... Έχω ελπιδες λετε;

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσι μου!
Καταρχήν χαλάρωσε. Η ηλικία σου είναι μια χαρά. Απόξεση για τον α-β λόγο κάναμε οι περισσότερες εδώ μέσα οπότε δεν τίθεται θέμα γονιμότητας. Το θέμα είναι αν ο σύζυγος σου είναι σε θέση να κάνει παιδάκι. Εσύ από ότι φαίνεται δεν έχεις κάποιο πρόβλημα γονιμότητας από τη στιγμή που έχεις στο παρελθόν μια σύλληψη. Αυτός όμως έχει κάνει σπερμοδιάγραμμα για να ξέρετε ότι όλα είναι οκ; Γιατί αν κάτι δεν πάει καλά να μην χάνετε το χρόνο σας άσκοπα, αν και ακόμη είναι αρχή όπως έχω καταλάβει, για να μιλάμε για εξετάσεις και τέτοια πρέπει να υπάρχει και ένα περιθώριο ελεύθερων επαφών ενός έτους στη δική σου περίπτωση μιας και είσαι κάτω των 35 ετών. Ο σύζυγος τι ηλικία έχει;
Γι' αυτό χαλάρωσε και δώσε χρόνο στο όλο πράγμα.. το παιδί δεν έρχεται ούτε με τη μία επαφή, ούτε στον πρώτο μήνα.. συμβαίνουν κι αυτά αλλά δεν είναι ο κανόνας.. κάθε μήνα έχεις ένα ποσοστό 20-25% για να επιτευχθεί σύλληψη. Μπορείς αν θέλεις να πάρεις ταινίες ωορρηξίας για να ξέρεις καλύτερα πότε είναι η γόνιμες μέρες σου και να πας πιο στοχευμένα.  

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχ δεν έχω ιδέα με τα αλεσμένα.. το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι μήπως να το πέρναγες από καμία σίτα πρώτα ώστε να είναι εντελώς πουρές αυτό που της δίνεις; Αν και πιστεύω ότι λόγω του αντανακλαστικού που έχουν θα το έβγαζε τυχόν κομματάκι αλλά δεν έχω ιδέα τι ισχύει με τα αλεσμένα οπότε μη σε πάρω στο λαιμό μου.. Η δικιά μου πάλι τρελαίνετε για ότι της έχω δώσει μέχρι τώρα.. που μη φανταστείτε, μπανάνα καρπούζι και μάνγκο έχει φάει.. και το αστείο είναι όταν δεν θέλει άλλο, το παίρνω το τρώω εγώ και χτυπιέται να της το ξαναδώσω..😆😆 οπότε είμαστε μερικες μπουκιες αυτή μια μπουκιά εγώ..😂 με το καρπούζι μου έκοψε κομματάκι και έκανε αυτό το gagging που αγχώθηκα γιατί δεν το έβγαζε και μέχρι να σηκωθώ για να τη σηκώσω είχε σκύψει μπροστά και το είχε βγάλει μόνη της ευτυχώς αλλά ήταν μερικά δραματικά δευτερόλεπτα μέχρι να το βρει για να σκύψει μπροστά.. είμαι όμως με ένα μόνιμο άγχος μη πνίγει.. πως το αντιμετωπίζετε βρε κορίτσια μου;! Πρέπει να κάνω το σεμινάριο πρώτων βοηθειών.. ASAP!  A! Και ήπιαμε και το πρώτο μας γαλατάκι από το ποτήρι με καλαμάκι!! 🥰🫠🫠 Ήθελε λίγο μέχρι να το βρει βέβαια..
    • Αχ κοπέλα μου ακριβώς το ίδιο και γω με την ευχουλα, τόσο συγκινητικό είδες ❣️  Αχ μωρέ μεγαλώνουν τα ζουζούνια μας, σαν εχθές ήταν που γεννήσαμε 
    • Καλημέρα καλημέρα ❣️  Εμάς πάντως 2 φορες που γυρίσαμε αργά φτάνουμε σπίτι την αλλάζω την ετοιμάζω,  έκανε μαμ και ύπνο,  δε ξέρω μάλλον τους αρέσουν το έξω χαχα 
    • Έτσι είναι όπως τα λες.. ακριβώς τις ίδιες σκέψεις κάνω. Δεν έχω σαν δεδομένο τπτ γιατί δεν μπορείς να έχεις και κάτι δεδομένο. Αν δεν κρατήσω μωράκι στην αγκαλιά μου νομίζω ότι δεν θα το πιστέψω ποτέ ότι μπορεί να τα καταφέρω. Αυτές τις μέρες έχω και κάτι περίεργες ενοχλήσεις κάτω χαμηλά στην κοιλιά και φοβάμαι μήπως είναι τπτ κακό και δεν μπορέσουμε να κάνουμε εν τέλη την εμβρυομεταφορά. 😪άσε... του τρελού... ελπίζω την Παρασκευή στον υπέρηχο να είναι όλα καλά και να μην έχουμε τίποτιιιις εκπλήξεις 😆..
    • Καλημέρα!! Χαίρομαι πολύ αν σε βοήθησε κοριτσάκι μου!! 🥰🥰🥰 Κουράγιο και υπομονή..!💪 Εδώ είμαστε όποτε το χρειάζεσαι!! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...