Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κοπέλες είμαι στην προσπάθεια εγκυμοσύνης με ελεύθερες επαφές συχνά και τώρα έχω αίμα από χθες .. μια βδομάδα πριν από την περίοδο δλδ περίπου 8 μέρες μετά την ωορρηξία τι μπορεί να σημαίνει ;; 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Lalla είπε:

Καλησπέρα κοπέλες είμαι στην προσπάθεια εγκυμοσύνης με ελεύθερες επαφές συχνά και τώρα έχω αίμα από χθες .. μια βδομάδα πριν από την περίοδο δλδ περίπου 8 μέρες μετά την ωορρηξία τι μπορεί να σημαίνει ;; 

Καλησπέρα κορίτσι αν έχεις μείνει έγκυος πιθανόν να είναι και αιμορραγία εμφύτευσης συμβαίνει σε κάποιες, δεν εχω προσωπικη εμπειρία αλλα έχουν πει κοπέλες εδω στο φορουμ πως το ειχα  σαν συμπτωμα εγκυμοσύνης. Είναι πολύ το αίμα σαν περιοδος η ελάχιστο;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καταλαβαίνω την ανησυχία σου γιατί κ εγώ δεν έχω αντισώματα και προσέχω πάρα πολύ, είναι το άγχος μου όταν τρώμε έξω να μην έχει ακουμπήσει το φαγητό μου σε τίποτα ωμό. Όντως η πιθανότητα να κολλήσεις τοξόπλασμα από γρατζουνιά γάτας είναι μικρή γιατί το τοξόπλασμα βρίσκεται στα κόπρανα και στους ιστούς του ζώου επόμενως ο μόνος τρόπος στην περίπτωση σου θα είναι να είχε κόπρανα μολυσμένα με τοξόπλασμα στα νύχια της που είναι σπάνιο. Συνήθως η τοξοπλάσμωση κολλάει από κατανάλωση ατελώς ψημένου κρέατος και μολυσμένων λαχανικών γιατί όπως είπαμε βρίσκεται στους ιστους του ζώου και από ενασχόληση με τα κόπρανα της γάτας πχ καθάρισμα αμμολεκανης. Ειδικά αφού το έπλυνες αμέσως και έβαλες αντισηπτικό έκανες ότι μπορούσες και ότι έπρεπε! Όλα θα πάνε καλά! Καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου με ένα τελειομηνο υγιές μωρό!
    • @ΜαρίαΔημήτρης ναι πονας και στην καισαρικη απο κατω. Εγω τουλάχιστον πονουσα κ τις 2 φορες. Αν τ ψάξεις στο γκουγκλ πρώτες επαφες μετα από τοκετο εξηγεί ότι ο πιθανον πόνος είναι ο ίδιος κ στις δύο περιπτώσεις. Και γω ανυπομονώ. Θέλω να νιώσω όμορφα ρε παιδι μου, ότι ειμαι κ γυναίκα, χωρια το συναισθημα π φερνει η επαφή. Αμα ο γιατρός σου δώσει τ οκ πάει να πει ότι μια χαρα ειναι η μητρα σου. Εμεις πάντως καναμε την ίδια μερα που πήραμε το οκ. Σ αυτη την καισαρικη δ νιώθω πλεον κανενα πονο πουθενα. Εκτός από γυρω απο την τομη π τ νιώθω περιεργα, ξέρετε τι εννοώ. Πόνους δ εχω καθολου. 
    • Καλησπέρα! Και εγώ μια από τα ίδια, και κούραση με τον μικρό π τον έχω όλη μέρα μόνη Μ, τρεξίματα του γάμου που είναι το Σάββατο... Εγώ εκανα την β επιπέδου και ο πλακούντας Μ ηταν πολύ χαμηλά... Μου είπε αν δεν ανέβει μέχρι 30 βδομάδες παω καισαρική..😔😔 Σου εύχομαι όλα να είναι τέλεια! 
    • Γειά σας κορίτσια ! @Kiddoμου λυπάμαι πολύ για το σκυλακι σας ...  εμεις με γκρινια είμαστε ακόμα... φουλ ! Βλέπετε είναι κ ο 5ος μήνας γεμάτος άλματα! Θέλω να δω αν θα αλλάξει συμπεριφορά σε κάνα 10ημερο που θα έχει μπει στον 6ο.  Σε άλλα νέα,  καλα είμαστε! Της έδωσα πατάτα πριν 2 μέρες κ σήμερα μπανάνα. Με την πατάτα αδιαφόρησε τελείως κ με τη μπανάνα της ήρθε ξινιλα! 😂 Το 37αρι μη το φοβάσαι καθόλου! Μόνο αν τη δεις να μην είναι καλά( ο,τι είπε η @_piripiri_ Εγώ ήθελα να την πάω για baby swimming στον 4ο μήνα,  όπως τη μεγάλη μου, αλλά έχουν ξεφύγει με τις τιμές! Οπότε μπανακι θάλασσα κ πισίνα στην αυλή!    
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...