Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 435
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Πω πω κορίτσια αγχώθηκα τώρα, γιατί δεν έχω κάνει τίποτα και το έχω αφήσει και από το μυαλό μου εντελώς! 🤣 μου φαίνεται πρέπει για αρχή να ξεχωρίσω τα ρουχαλάκια, που ευτυχώς σε εμάς είναι ίδια ακριβώς εποχή και τα έχω όλα! Ίσως γι αυτό είμαι κ έτσι χαλαρή 😇 κατά τ άλλα καλαθουνα, αβγό και λίκνο θα τα πλύνω τέλος 8ου ώστε να είναι φρέσκα. Απλώς πρέπει να δούμε λίγο τι θα κάνουμε με το θέμα της ντουλάπας. Θα την χωρίσω λογικά στα δύο για αρχή, γιατί είναι μεγάλη και ψιλό άδεια.. 
Πολύ όμορφα ονόματα έχετε επιλέξει! Ελενα κ εγώ έλεγα στην αρχή να την δω και θα αποφασίσω, αλλά τελικά δεν κρατήθηκα! Την μεγάλη την βγάλαμε Κυβέλη και την μικρή θα την πούμε Ισμήνη 😊

Δημοσίευση

Τι ωραία ονόματα όλα! Φτου φτου!!

Από καρότσι τι θα κάνετε; Εμείς έχουμε το balios που με έχει βολεψει αφανταστα και το χρησιμοποιώ ακόμα στον μικρό γιατί εδώ που μένουμε έχει κοντά από βόλτες σε γρασιδι-χωμα-χαλικια έως κακοφτιαγμένα πεζοδρόμια και είναι μεγάλη ευκολία οι μεγάλες του ροδες και οι αναρτήσεις του αλλά το έχω μόνιμα στο γκαράζ και δεν το ανοιγοκλείνω σχεδόν ποτέ παρά μόνο αν φύγουμε διακοπές και έχω και ένα μικρό bugaboo butterfly που το έχω μόνιμα στο αυτοκίνητο και το χρησιμοποιώ μόνο σε εκδρομές, στο εξοχικό κλπ για να μην πάρω το μεγάλο. Τώρα λέω να μην πάρω άλλο ένα balios για τη μικρή, υπερβολή μου φαίνεται και πολύ μεγάλο έξοδο. Λέτε θα βολευτω με τα δύο που έχω; Μήπως πάρω και αυτήν την επέκταση από πίσω που παίρνουν τα καρότσια με μικρό χαμηλό καθισματακι από πίσω για το μεγάλο αδερφάκι για κοντινές βόλτες η είναι επικίνδυνο άραγε; 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Zelda είπε:

Τι ωραία ονόματα όλα! Φτου φτου!!

Από καρότσι τι θα κάνετε; Εμείς έχουμε το balios που με έχει βολεψει αφανταστα και το χρησιμοποιώ ακόμα στον μικρό γιατί εδώ που μένουμε έχει κοντά από βόλτες σε γρασιδι-χωμα-χαλικια έως κακοφτιαγμένα πεζοδρόμια και είναι μεγάλη ευκολία οι μεγάλες του ροδες και οι αναρτήσεις του αλλά το έχω μόνιμα στο γκαράζ και δεν το ανοιγοκλείνω σχεδόν ποτέ παρά μόνο αν φύγουμε διακοπές και έχω και ένα μικρό bugaboo butterfly που το έχω μόνιμα στο αυτοκίνητο και το χρησιμοποιώ μόνο σε εκδρομές, στο εξοχικό κλπ για να μην πάρω το μεγάλο. Τώρα λέω να μην πάρω άλλο ένα balios για τη μικρή, υπερβολή μου φαίνεται και πολύ μεγάλο έξοδο. Λέτε θα βολευτω με τα δύο που έχω; Μήπως πάρω και αυτήν την επέκταση από πίσω που παίρνουν τα καρότσια με μικρό χαμηλό καθισματακι από πίσω για το μεγάλο αδερφάκι για κοντινές βόλτες η είναι επικίνδυνο άραγε; 

Εγώ το χρησιμοποιώ εδώ και 3 χρόνια το  buggy Board κ τώρα σε αυτό φορτώνω και τα 2 μεγάλα παιδιά κ ένα μπροστά στο καρότσι το μωρό  σύνολο 3. Με έχει βολέψει πάρα πάρα πολύ αλλά εξαρτάται στη κάθε μαμά. 
Είναι κρίμα να πάρεις 2 καρότσια πως θα τα κυκλοφορείς άλλωστε ταυτόχρονα. 
υπάρχουν κ buggy Boards που έχουν σαν κάγκελο περιμετρικά άρα είναι πιο ασφαλή κ είναι για πιο μικρά παιδάκια. 

Με το καλό 💕💕💕

Δημοσίευση

Μα τι ωραία ονόματα!!Με τα αγοριστικα δυσκολεύομαι κορίτσια,αν ήταν πάλι κοριτσακι θα έβρισκα,τώρα όταν ψάχνουμε κανένα δεν μου κάνει κλικ,έχω κολλήσει!! @Rena92 καλά κάνεις και δεν αγχώνεσαι!!Μια χαρά θα βολέψει η ντουλάπα στα 2!

Καρότσι εμείς έχουμε το μπαστούνι για την Σμαράγδα το οποίο όμως πλέον το βγάζουμε από το αμάξι όλο κ λιγότερο,μόνο αν είναι να παίζει να κοιμηθεί βασικά το παίρνουμε,θέλει να περπατάει γενικά.

Έχουμε το τριπλό tessa από orchestra το οποίο κ θα φρεσκάρω όταν έρθει η ωρα😁

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Xrisa95 είπε:

Εγώ το χρησιμοποιώ εδώ και 3 χρόνια το  buggy Board κ τώρα σε αυτό φορτώνω και τα 2 μεγάλα παιδιά κ ένα μπροστά στο καρότσι το μωρό  σύνολο 3. Με έχει βολέψει πάρα πάρα πολύ αλλά εξαρτάται στη κάθε μαμά. 
Είναι κρίμα να πάρεις 2 καρότσια πως θα τα κυκλοφορείς άλλωστε ταυτόχρονα. 
υπάρχουν κ buggy Boards που έχουν σαν κάγκελο περιμετρικά άρα είναι πιο ασφαλή κ είναι για πιο μικρά παιδάκια. 

Με το καλό 💕💕💕

Πρέπει να δω τι υπάρχει ως επέκταση και να επιλέξω, έχεις δίκιο 3 καροτσια είναι υπερβολή. Ευχαριστώ!

Δημοσίευση

Εμείς έχουμε το trilogy της iglesina που είναι και αρκετά ελαφρύ. Και εγώ το σκεφτόμουν αυτό για πίσω από το καρότσι, αν και αρκετοί μου είπαν πως δεν βολεύει. Βέβαια εδώ Θεσσαλονίκη κορίτσια, τα πεζοδρόμια δεν είναι ούτε για απλό καρότσι…πόσο μάλλον για προέκταση! Θα πρέπει να το κοιτάξω. Εγώ από 17-18 μηνών το καρότσι το έχω τυλιγμένο στο μπαλκόνι. Να πω την αλήθεια προτιμώ να την έχω με τα πόδια να κουράζεται και να ξεδίνει για να κοιμάται καλά το βράδυ 😝 Το τρίκυκλο ποδήλατο παίρναμε που και που το καλοκαίρι, αλλά τώρα μόνο περπάτημα 😂

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα, τι κάνετε; Πώς είστε; Θέλω να ρωτήσω αν κάποια έκανε ή θα κάνει το εμβόλιο κατά του rsv. Μίλησα σήμερα με την παιδίατρο του γιου μου και μου πρότεινε να το κάνω εγώ ώστε να μην χρειαστεί να το κάνουμε στο βρεφακι που θα έχει ήδη αρκετά εμβόλια να κάνει. Του κοκκυτη μου είπε να μην το κάνω εφόσον είμαστε όλοι εμβολιασμενοι και θα δημιουργήσουμε έτσι προστασία. Για του rsv όμως διάβασα για πρόωρο τοκετό και λίγο θορυβήθηκα. 

Δημοσίευση

@Άννα γ καλησπέρα!!!Αρχικά του κοκκυτη θα το κανω(το εχω ξανακάνει πριν 2μιση χρόνια σε εγκυμοσύνη παλι) γιατι δεν ξέρω αν το έχουν κάνει όλοι όσοι θα έρθουν σε επαφή με το μωρο ακόμη κ μεσα στο μαιευτήριο. Λόγω του μηνύματος σου βρήκα την ευκαιρία κ ρώτησα κ την δική μας παιδίατρο.Η μικρή μου αρχικά είναι 2 κ δεν πηγαίνει παιδικο οπότε θα σου πω τι μου είπε με βάση αυτο :)

Είναι ακριβώς το ίδιο το να το κάνει το μωρό με το να το κανω εγω μέχρι την 36βδομαδα,όμως επειδη εχω χρονο ήπιο άσθμα καλυτερα να το κανω η ίδια ώστε να προστατεύσει κ εμενα.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Άννα γ είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, τι κάνετε; Πώς είστε; Θέλω να ρωτήσω αν κάποια έκανε ή θα κάνει το εμβόλιο κατά του rsv. Μίλησα σήμερα με την παιδίατρο του γιου μου και μου πρότεινε να το κάνω εγώ ώστε να μην χρειαστεί να το κάνουμε στο βρεφακι που θα έχει ήδη αρκετά εμβόλια να κάνει. Του κοκκυτη μου είπε να μην το κάνω εφόσον είμαστε όλοι εμβολιασμενοι και θα δημιουργήσουμε έτσι προστασία. Για του rsv όμως διάβασα για πρόωρο τοκετό και λίγο θορυβήθηκα. 

Καλησπέρα!! Εγώ έχω αποφασίσει πως δεν θα το κάνω, αν και είμαι πολύ υπέρ των εμβολίων! Προσέχουμε πάρα πολύ και μετά τη γέννα δεν έχουμε καθόλου συναναστροφές για 3 μήνες, σε κλειστούς χώρους και αγκαλιές, φιλιά κλπ. Ο γιατρός μου συνέστησε να κάνω κοκκύτη και γρίπης, αλλά του rsv το άφησε πάνω μου. Αν ήταν ισχυρή η σύσταση του, εννοείται θα το έκανα! 

Δημοσίευση

@Rena92 και @elena_1990 σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Η αλήθεια είναι ότι είμαι διχασμένη κα δεν έχω πάρει ακόμα απόφαση τι θα κάνω. Βέβαια έχουμε μεγάλο κίνδυνο να κολλήσει κάτι το μωρό γιατί ο μικρός μου 2,5 πηγαίνει σχολείο και από Απρίλιο και μετά θα τον στείλω πάλι και δεν ξέρω και κατά πόσο θα μπορέσουμε να κρατήσουμε όλοι εντός σπιτιού χωρίς συναναστροφες.. θα μιλήσω παλι με την γυναικολόγο στο ραντεβού μας την επόμενη εβδομάδα και θα αποφασίσω. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...