Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Και μένα συχνά με πιάνει άγχος και σκέφτομαι με τις βλακείες που κάνω αν συμβεί κάτι κακό δε θα μου το συγχωρήσω μια ζωή αλλά ευτυχώς όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά οπότε συνεχίζουμε ως έχει. Το baby swimming το απολαμβάνουμε πάρα πολύ! Ο μικρός τρελαίνεται αλλά και μένα μου αρέσει πολύ, έχουμε και παρεάκι εκεί έχουμε γίνει φίλες με τις μαμάδες και μετά το κολύμπι τα αφήνουμε να ξεραθούν στα καρότσια και πάμε για καφέ 😆. Διεκδικεί και ο άντρας μου να τον πηγαίνει και μέχρι τώρα πηγαίναμε εναλλάξ και ο άλλος κάθεται έξω και βγάζει βίντεο και φωτογραφίες. Τώρα του είπα δύο μήνες θα μπαίνω μόνο εγώ μέσα μαζί του γιατί μετά δε θα μπορώ και θα τον πηγαίνει μόνο εκείνος οπότε να μην είναι πλεονέκτης! Σκληρά παζάρια!

• Απαντήσεις 397
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Zelda είπε:

Και μένα συχνά με πιάνει άγχος και σκέφτομαι με τις βλακείες που κάνω αν συμβεί κάτι κακό δε θα μου το συγχωρήσω μια ζωή αλλά ευτυχώς όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά οπότε συνεχίζουμε ως έχει. Το baby swimming το απολαμβάνουμε πάρα πολύ! Ο μικρός τρελαίνεται αλλά και μένα μου αρέσει πολύ, έχουμε και παρεάκι εκεί έχουμε γίνει φίλες με τις μαμάδες και μετά το κολύμπι τα αφήνουμε να ξεραθούν στα καρότσια και πάμε για καφέ 😆. Διεκδικεί και ο άντρας μου να τον πηγαίνει και μέχρι τώρα πηγαίναμε εναλλάξ και ο άλλος κάθεται έξω και βγάζει βίντεο και φωτογραφίες. Τώρα του είπα δύο μήνες θα μπαίνω μόνο εγώ μέσα μαζί του γιατί μετά δε θα μπορώ και θα τον πηγαίνει μόνο εκείνος οπότε να μην είναι πλεονέκτης! Σκληρά παζάρια!

Τι ωραία!! Εγώ δεν ξέρω πως τα έχω καταφέρει, αλλά δεν έχω μαμαδοφιλες! Μονο η μια φίλη μου έχει συνομήλικο αγοράκι, που λόγω ιώσεων παιδικού βρισκόμαστε 2 φορές τον χρόνο. Οι κολλητές μου ακόμη δεν έχουν παιδάκια κ έτσι κατά βάση βγαίνουμε οι 3 μας σε πάρκα κλπ 

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η elena_1990 είπε:

@Rena92 ναι ναι βγηκαν ειναι ολα οκ!!!Ομως εκανα κ γενικες κ ο αιματοκριτης επεσε παλι, 27,2 ,θα αλλαξω τον σιδηρο κ βλεπουμε🤷‍♀️

Αχ ελπίζω να καταφέρετε να το ανεβάσετε!! Η αδερφή μου έχει στίγμα και στην εγκυμοσύνη της έφτανε μέχρι και 26! Πολύ ζόρι! 

Δημοσίευση

Εγώ επιτέλους σήμερα έχω γιατρό!! Μήπως και μου δώσει τίποτα για την παλινδρόμηση και γίνω άνθρωπος.. 

Σήμερα ήμουν χάλια…πραγματικά τρόμαξα γιατί χλώμιασα κ δεν μπορούσα να σηκωθώ. Αφού έβαλα τηλεόραση στην μικρή και ξαπλώσαμε λίγο για να συνέλθω αλλά τίποτα. Χάλασε και το πιεσόμετρο και δεν μπορούσα να βρω τι φταίει, αλλά μάλλον μου έπεσε η πίεση γιατί με λίγο αλάτι συνήλθα. Στο μεταξύ οσην ώρα ήμουν έτσι, το μωρό στην κοιλιά έκανε πάρτυ και κουνιόταν ασταμάτητα. Μου έκανε πολύ εντύπωση… θα το αναφέρω και στον γιατρό βέβαια..

Δημοσίευση

@Rena92 ασε ναι,γενικα στα φυσιολογικα μου ζητημα να φτασω 33 34 αλλα πρωτη φορα εχω παει τοσο χαμηλα..

Αχ καλο υπερηχο ❤️ εγω 13 εχω παλκ ραντεβου κ ανυπομονω☺️ 

Μακαρι να σου δωσει κατι να σε βοηθησει με την παλινδρομηση..κ να τρως συχνα κατι για να βοηθας να μην πεφτει η πιεση!!

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η elena_1990 είπε:

Καλημερα κοριτσια!!

@Rena92 πως εισαι σημερα; πες μας νεα απο το ραντεβου ☺️

Κορίτσια καλησπέρα,χάθηκα αρκετά γιατί είχαμε τρεχαματα ,ξαφνικά ο τράχηλος από 3,5 μίκρυνε και έκανε χοάνη , εσπευσμένα έκανα περίδεση τραχήλου την Παρασκευή που μας πέρασε και τώρα σπίτι ξάπλα και μόνο ξάπλα και άγχος για το τι θα γίνει !!! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η elena_1990 είπε:

Καλημερα κοριτσια!!

@Rena92 πως εισαι σημερα; πες μας νεα απο το ραντεβου ☺️

Καλημέρα!! Σήμερα ευτυχώς είμαι πολύ καλά!! Το ραντεβού πήγε τέλεια! Η μικρούλα είναι 800γρ και όλες οι μετρήσεις στον μέσο όρο όπως πρέπει, είπε ο γιατρός. Το Σάββατο θα πάω κ εγώ για την καμπύλη και τις λοιπές εξετάσεις. Σήμερα είμαι 25+3 και η κοιλιά μου απ την Παρασκευή μέχρι σήμερα έχει κάνει ένα μεγάλο μπαμ κ φούσκωσε ξαφνικά! Μαζί με ένα κιλό που πήρα σε 3 μέρες, χωρίς επιπλέον φαΐ 🤣 μάλλον η κοιλιά φταίει, θα το ρίξω εκεί 🤣🤣

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Kateriniw είπε:

Κορίτσια καλησπέρα,χάθηκα αρκετά γιατί είχαμε τρεχαματα ,ξαφνικά ο τράχηλος από 3,5 μίκρυνε και έκανε χοάνη , εσπευσμένα έκανα περίδεση τραχήλου την Παρασκευή που μας πέρασε και τώρα σπίτι ξάπλα και μόνο ξάπλα και άγχος για το τι θα γίνει !!! 

Ωχ Κατερίνα μου πέρασες ταλαιπωρία! Ελπίζω τώρα να ηρεμήσεις, αφού έκανες περιδεση όλα καλά!! Θύμισε μου πόσων εβδομάδων είσαι τώρα; 
Πάντως σε φίλη μου, στην Β επιπέδου βρέθηκε ο τράχηλος 0.8!!! Και με περιδεση και ξάπλα, έφτασε 40+1 μέρες με πρόκληση μπήκε τελικά! Εσύ έχεις δυο μωράκια και λογικά θα γεννήσεις νωρίτερα, απλά θέλω να πω πως εφόσον έγινε, τώρα είσαι καλυμμένη!

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Ωχ Κατερίνα μου πέρασες ταλαιπωρία! Ελπίζω τώρα να ηρεμήσεις, αφού έκανες περιδεση όλα καλά!! Θύμισε μου πόσων εβδομάδων είσαι τώρα; 
Πάντως σε φίλη μου, στην Β επιπέδου βρέθηκε ο τράχηλος 0.8!!! Και με περιδεση και ξάπλα, έφτασε 40+1 μέρες με πρόκληση μπήκε τελικά! Εσύ έχεις δυο μωράκια και λογικά θα γεννήσεις νωρίτερα, απλά θέλω να πω πως εφόσον έγινε, τώρα είσαι καλυμμένη!

20+3 βδομάδες είμαι μακάρι να πάνε όλα καλά ,παιδιά προσοχή πολλή με τον τράχηλο πριν δύο βδομάδες ήμουν στο 3,4 και ξαφνικά την προηγούμενη Δευτέρα στο ραντεβού με τον γυναικολο 2,4 τον είχα πριξει για να μου τον μετρήσει σαν να ένιωθα κατι ,και μέχρι την Παρασκευή που έκανα περίδεση στο 1,4 ... Να προσέχετε και να ζητάτε και από τον γυναικολόγο να τον μετράει 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! Ξύπνια από τα άγρια χαράματα σήμερα γιατί ο μικρός βγάζει δόντια και έχει 2-3 μέρες τώρα που ξυπνάει ξημερώματα με φωνές και ουρλιαχτά το πουλάκι μου. Χθες με πήρε ο ύπνος στο πάτωμα δίπλα στο κρεβάτι του μετά από δύο ώρες παρηγοριά και σήμερα κατάφερα να πάω στο κρεβάτι μου αλλά έχω υπερένταση και είπα να σας στείλω να μάθω νεα σας 😅

Εμείς προχωράμε καλά προς το παρόν αν και με ανησυχεί λίγο ότι νιώθω τις κινήσεις της μικρής πολύ πολύ χαμηλά, σίγουρα χαμηλότερα από ότι ένιωθα το γιο μου. Το είπα στον γιατρό μου είπε ότι έχω καλό τράχηλο απλώς λόγω δεύτερου παιδιού εμπεδώνεται νωρίτερα. Θα πάω σε μια βδομάδα να με μετρήσει ξανά η νωρίτερα αν πονάω η δω αιματακι η κάτι. Δουλειά πάω κανονικά φυσικά και δεν παραπονιέμαι κατά βάθος μου αρέσει. Αύριο (σε λίγες ώρες δηλαδή) θα πάω για καμπυλη αν μαζέψω το κατάλληλο κουράγιο. 

Πώς είστε εσείς κορίτσια; :)

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Zelda είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Ξύπνια από τα άγρια χαράματα σήμερα γιατί ο μικρός βγάζει δόντια και έχει 2-3 μέρες τώρα που ξυπνάει ξημερώματα με φωνές και ουρλιαχτά το πουλάκι μου. Χθες με πήρε ο ύπνος στο πάτωμα δίπλα στο κρεβάτι του μετά από δύο ώρες παρηγοριά και σήμερα κατάφερα να πάω στο κρεβάτι μου αλλά έχω υπερένταση και είπα να σας στείλω να μάθω νεα σας 😅

Εμείς προχωράμε καλά προς το παρόν αν και με ανησυχεί λίγο ότι νιώθω τις κινήσεις της μικρής πολύ πολύ χαμηλά, σίγουρα χαμηλότερα από ότι ένιωθα το γιο μου. Το είπα στον γιατρό μου είπε ότι έχω καλό τράχηλο απλώς λόγω δεύτερου παιδιού εμπεδώνεται νωρίτερα. Θα πάω σε μια βδομάδα να με μετρήσει ξανά η νωρίτερα αν πονάω η δω αιματακι η κάτι. Δουλειά πάω κανονικά φυσικά και δεν παραπονιέμαι κατά βάθος μου αρέσει. Αύριο (σε λίγες ώρες δηλαδή) θα πάω για καμπυλη αν μαζέψω το κατάλληλο κουράγιο. 

Πώς είστε εσείς κορίτσια; :)

Καλημέρα!! Καλή επιτυχία στην καμπύλη! Υπομονή με τον μικρούλη…ζόρικο πράγμα τα δόντια….εμεις ακόμη βγάζουμε γιατί άργησε πολύ και ταλαιπωρείται που κ που. Τις κινήσεις κ εγώ τις νιώθω υπερβολικά χαμηλά, πιο χαμηλά δεν έχει 😅 αλλά ο γιατρός τα βρήκε όλα καλά! Εγώ ώρες ώρες νιώθω ότι θα βγει το χέρι της…νομίζω πως κουνιέται ο κόλπος από τις μπουνιές, αλλά στις εβδομάδες μας είναι λογικό μου είπε.. 

Στην δουλειά εισαι όρθια;;  Μήπως γι αυτό νιώθεις έτσι. 
Εγω καμπύλη έκανα το Σάββατο και ευτυχώς βγήκε πολύ καλή! 

Δημοσίευση

Μπράβο Ρένα μου, μακάρι να είναι καλά και η δική μου αν και δεν έχω καλό προαίσθημα δυστυχώς... Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε! Είμαι αρκετά όρθια και στη δουλειά και στο σπιτι, φαντάζομαι έχεις δίκιο κ αυτό παίζει ρόλο. 

Δημοσίευση
στις πριν 49 λεπτά, ο/η Zelda είπε:

Πάλι τα ίδια, 49 η τελευταία μέτρηση 😩 

Αρχίζω πάλι ολικής άλεσης και μικρά γεύματα κάθε 2-2,5 ώρες. Τα ίδια είχα και στο μικρό αλλά εντάξει, θα περάσει :)

Όταν είναι χαμηλή, πρέπει να προσέχεις τόσο όσο με τον διαβήτη κύησης; Η αλήθεια είναι δεν το έχω ακούσει άλλη φορά. Αν είναι πάντως μόνο τα ολικής κ τα συχνά γεύματα, καατι γίνεται! Υπομονή, σχεδόν 3 μήνες μας έμειναν 😍

Δημοσίευση

Όχι είναι πιο απλά τα πράγματα γιατί δεν είναι τόσο επικίνδυνη κατάσταση για το έμβρυο όσο ο διαβήτης. Δηλαδή τα γλυκά δεν απαγορεύονται δια ροπάλου αλλά θέλει περιορισμό γιατί μετά από πολλή ζάχαρη το ζάχαρο μου κατακρημνίζεται και θέλουμε να το διατηρούμε σταθερό. Επίσης ολικής άλεσης προϊόντα και πολλή πρωτεϊνη για να κρατάει τα επίπεδα γλυκόζης σταθερά όσο γίνεται και μικρά και συχνά γεύματα.

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!!Καλη βδομαδα!! Πως ειστε;; Σας διαβαζω μα μια δεν προλαβαινω μια ζαλιζομαι,εχω καιρο να γραψω..με εχουν ξαναρχισει οι ζαλαδες κ το στομαχι,καουρες κ.λπ.

Πηρα 10 κιλα απο την αρχη της εγκυμοσυνης αλλα ευτυχως δεν εχω πρηστει καθολου κ μπορω να πω δεν μου φαινονται εκτος απο την κοιλια😁 

Επισης εχουμε ξεκινησει τα ψωνια κανονικα,κουνια θα χρησημοππιησουμε της μικρης,πηραμε σε εκεινη μικρο κρεβατι(πλεον της ειχαμε αφαιρεσει καγκελα για να μπαινοβγαινει οποτε θελει),αλλαξιερα για πανω στην κουνια,συρταριερα εχω βρει,λιιγα ρουχαλακια εχω παραγγειλει κ θα χρειαστει να παρω κ εναν θερμαντηρα μπιμπερο/φαγητου γιατι μας ειχε χαλασει.

Σημερα απογευμα εχω γυναικολογο ❣️28+1 σημερα,για ντοπλερ θελω να δω τι θα μου πει διοτι ουτε στην εγκυμοσυνη της μικρης εκανα κατι τετοιο αλλα ουτε κ τωρα εχουμε συζητησει γυρω απο το θεμα🫣

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η elena_1990 είπε:

Καλημερα κοριτσια!!Καλη βδομαδα!! Πως ειστε;; Σας διαβαζω μα μια δεν προλαβαινω μια ζαλιζομαι,εχω καιρο να γραψω..με εχουν ξαναρχισει οι ζαλαδες κ το στομαχι,καουρες κ.λπ.

Πηρα 10 κιλα απο την αρχη της εγκυμοσυνης αλλα ευτυχως δεν εχω πρηστει καθολου κ μπορω να πω δεν μου φαινονται εκτος απο την κοιλια😁 

Επισης εχουμε ξεκινησει τα ψωνια κανονικα,κουνια θα χρησημοππιησουμε της μικρης,πηραμε σε εκεινη μικρο κρεβατι(πλεον της ειχαμε αφαιρεσει καγκελα για να μπαινοβγαινει οποτε θελει),αλλαξιερα για πανω στην κουνια,συρταριερα εχω βρει,λιιγα ρουχαλακια εχω παραγγειλει κ θα χρειαστει να παρω κ εναν θερμαντηρα μπιμπερο/φαγητου γιατι μας ειχε χαλασει.

Σημερα απογευμα εχω γυναικολογο ❣️28+1 σημερα,για ντοπλερ θελω να δω τι θα μου πει διοτι ουτε στην εγκυμοσυνη της μικρης εκανα κατι τετοιο αλλα ουτε κ τωρα εχουμε συζητησει γυρω απο το θεμα🫣

Καλησπέρα Ελενα! Γράψε μας τα νέα σας απο τον γιατρό! Κουράγιο με τις ζαλάδες…για τις καούρες σε αφήνει να παίρνεις αντιόξινα; Εγώ στα μεγάλα ζόρια παίρνω, αλλιώς την έχω κατά βρει με την σουρωτή με άρωμα λεμόνι. Με βοηθάει πολύ. Η μικρούλα σου πως πάει με την ιδέα του μικρού αδερφού;; 
Πολλοί γιατροί κάνουν το ντοπλερ οι ίδιοι, γιατί το υποστηρίζουν και τα μηχανήματα τους. Και εμένα ο προηγούμενος, μου έκανε σε κάθε ραντεβού. Τώρα αυτός ο γιατρός δεν ξέρω τι θα μου πει. 
Εγώ έχω βαρύνει πολύ νομίζω…αν και νωρίς. Δυσκολεύομαι να κάνω κάποιες κινήσεις, πονάει η κοιλιά όταν αλλάζω πλευρό στον ύπνο και γενικά νιώθω βαριααα…κιλά έχω πάρει 4 αλλά στερούμαι πολύ. Ανυπομονώ να γεννήσω να φάω τα πάντα 🤣🤣 Γενικά νιώθω την μικρή πολυυυ χαμηλά όπως σας έχω πει, έχω συχνοουρία και τσιμπήματα χαμηλά κάποιες φορές, Braxton hicks πλέον κάθε μέρα και αυτά! Ελπίζω να είναι φυσιολογικά! 😊

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ηταν λες κι ειχε πεσει μια βομβα στην κοιλια μου. Μου λεγανε οτι ειμαι μια χαρα για ΕΤ μετα απο τις 2 εβδομαδες της νοσηλειας. Αλλα ειχα τους φοβους μου κι εγω πιστευω οτι καλα εκανα που ειπα οχι τωρα. Ξερω οτι με καθε γιατρο μπορεις να εχεις αποτυχια, το θεμα ειναι η εμπιστοσυνη. Εγω στο τελευταιο ραντεβου ειχα "κλειδωσει" με την ασχημη συμπεριφορα του και δεν μπορουσα να εκφραστω. Το αν θα συνεχισω με τον ιδιο πρεπει να παω με περισσοτερο τσαμπουκα και να απαιτησω πραγματα, πχ. να ξερω τι παιρνω καθε φορα, οχι αυτο που εγινε με την Arvekap που μπηκα σε εμμηνοπαυση κι ειναι πολυ δυσκολο αυτο που περναω. Θα δω πως θα προχωρησω. Το θεμα μου ειναι ποιον να εμπιστευτω, να εμπιστευτω τον ιδιο; Τελος παντων μην σας ζαλιζω. Ναι κι αλλα πολλα. Περναμε πολυ ομορφα τα κοριτσια με πολυκυστικες! 😅
    • Εγώ θα σας πω κάτι που δεν μου είπε κανείς και το κατάλαβα από εμάς... Πήραμε το καρότσι 3σε 1 ένα καλό 750€. Το χρησιμοποιήσαμε 8 μήνες και μετά πήρα ένα ταξιδιού με 250€ το οποίο βολεύει πάρα πολύ, ελαφρύ, μικρό, κλείνει με ένα χέρι, δεν πιάνει όλο τον τόπο. Τέλειο και θα το χρησιμοποιήσω 2-3 χρόνια, όσο θα χρειάζεται καρότσι.  Οπότε αν το ήξερα αυτό θα έπαιρνα ένα πιο φτηνό πρώτο καρότσι, ώστε να έχω περιθώριο να πάρω πιο ακριβό καρότσι ταξιδιού.   
    • Προβλημα σου αλλά που μόνη σου δεν μπορείς να το λύσεις.. αχ Θεέ μου τι ακούμε....
    • Σιγουρα κάτι δεν έγινε καλα με την ovitrelle και τα πολλά σου ωοθηλακια... Και αυτο με την καταστολη και να μην ξέρεις πότε θα σου έρθει ξανά ποποοοο πραγματικά δύσκολο.. Υπομονή κοριτσι μου!!! Εγω θεωρώ ηταν σωστή η απόφαση σου να μην πας για εμβρυομεταφορά ειναι δυνατόν με αυτή την ψυχολογία αλλα και το σωματικό να ήθελες να πας;;   Τωρα για το επόμενο βήμα εσείς θα αποφασίσετε και να φύγετε δεν είναι εύκολο και καταλαβαίνω ότι ίσως να εχεις κ ενδιάσμους να τον εμπιστευτείς.. Ευχομαι πραγματικά να αποφασίσετε το καλύτερο για εσάς!!! Η αποτυχια ειναι δύσκολη με όποιον γιατρο κ αν την βιωσεις και εύχομαι να μην χρειαστεί και να πάνε όλα καλά σε εκείνη την φάση!!!
    • Εκανα υπομονη στα 3 χρονια προσπαθειας με αστατους μεγαλους κυκλους. Κανεις δεν με βοηθησε. Ηταν "προβλημα" μου. Μεχρι που εφτασα στην εξωσωματικη. Και λαθος διαγνωση ειχα λαβει ακομη.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...